Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Ferdy

Al met al zijn we t weekend lekker doorgekomen, 10-e plek.

Qua transfers zou ik helemaal niets meer doen momenteel, hooguit Bulykin halen maar verder niks. Bulykin haal je zomaar gratis op en geef je een salaris van 4/5 ton voor de rest van het seizoen. Bij 020 is t een kostenplaats en bij ons kan ie ballen.
Ik zou t wel weten als ik Bulykin was.
Versterkingen in de vorm van poepon of wormgoor voor mega bedragen zijn momenteel onzin. Die jongens zullen best meekomen bij ADO maar versterken doe je door toppers of spelers die echt wat toevoegen binnen te halen. Geef de selectie maar t vertrouwen, geen impulsieve aankopen!
Overall speelde ADO best lekker vrijdag, je ontbeert gewoon een spits die een aanspeelpunt is en gewoon leper is dan J Verhoek.
@bestuur en @supporters; zet opzij die rancune en haal die Rus. Bulykin kan nog 2 a 3 jaar mee!
0
Zondag 22 januari 2012 om 16:39 uur

harryk

wat een goede speler wordt is die alberg van excelsior
nu hij niet meer inde spits staat zie je zijn kwaliteiten ;snel, tweebenig nog wat onrustig in de afwerking.Hij kan nog niet duur zijn
0
Zondag 22 januari 2012 om 10:40 uur

langnek

bagger,niet halen svp en wormgoor is een houten klaas.
laten ze voor dat geld van poepon maar in de lagere divisie van engeland kijken voor een spits.
0
Zaterdag 21 januari 2012 om 21:03 uur

marcellino

Kees schreef:

Ondanks al het terechte geouwehoer op Steijn met zijn wissels en de instelling van met name Wesley ben ik toch wel tevreden. De ploeg heeft keihard gewerkt, bij vlagen behoorlijk gevoetbald, de veerkracht had gehad om iedere keer weer naar een voorsprong op zoek te gaan.

Maar wat is die J. Verhoek ongecontroleerd in de zestien. Niet normaal. Ook zijn traptechniek is bedroevend. Anderzijds kunnen de scouts van Stade Rennes en toch ook die van ons niet stekeblind zijn! In Immers zag ook bijna niemand het vier jaar geleden zitten.

@PMC Ik heb me vergist. Dames spelen natuurlijk op vrijdagavond thuis . Smaakt het bier nog beter.
Hoi Kees
Ze hebben kijhard gewerkt helemaal mee eens maar het wordt toch een keer tijd dat we het niet alleen van hard werken moeten hebben er is denk ik genoeg kwaliteit.
Jammer genoeg niet op de cruciale plekken (spits en centrum achterin) voor een neutraale toeschouwer een top wedstrijd maar voor mij als ADO supporter weer frustrerend
Zien dat je beter bent en toch niet kunnen winnen
En dan nog eens thuis drie goals tegen
Is gewoon teveel ja vorig jaar ook wel eens drie goals tegen maar dan had je bultkin die er gewoon een meer maakte.

Gisteren is mij in ieder gebal duidelijk geworden dat je met freekick en buly wel die stap naar de beste 8 had kunnen maken
Jammer.

0
Zaterdag 21 januari 2012 om 15:42 uur

Haagse Roel

Ferdy schreef:

Die wissels ongekend dom!

`t Zal me een warme worst (o nee die hebben ze niet) zijn maar haal Bulykin terug voor 5 ton de rest vh jaar!

En over warme worsten gesproken....de catering was weer eens dramatisch kut! Een kwartier lang staan en van ellende maar weer terug naar de tribune!
15000 man die als ze de kans krijgen 5 euro spenderen is 75000 euro, geef Lonny Mirado er 25 van en je verdient 50 k per wedstrijd! In t slechtste scenario pak je 5 ton per seizoen!!!!!
Dat jij nou over bulykin begint zeg.....kom op man, je mocht hier de bek niet meer open trekken over Buly .....onze Johnny was toch de man...
Loopt toevallig , zie de beelden, tegen een prima voorzet van z`n broer aan maar daar houdt het ook mee op. Jupilerspits niets meer of minder

Als die dikbuiken niet willen investeren , pleur dan de rest van het seizoen lekker van Duinen in de spits, kan die verder groeien ....en die Verhoek lekker terug naar Rennes

Steijn spoort ook niet, sta je met 3-2 voor , je weet dat Roda voor ons altijd een kutploeg is , blijf ie volharden om met een 3 mans verdediging te spelen en gaat ie burgerking Ali inbrengen i.p.v. een extra slot op de deur....nou ja 1 punt thuis tegen Roda hebben we al een tijdje niet gehaald.....Hulde
0
Zaterdag 21 januari 2012 om 00:30 uur

pmc

Kees schreef:

Steijn noemde Roda ook een luizenploeg maar dat ben ik niet met jullie eens. Roda zocht iedere keer weer de aanval, speelde in de eerste helft een kwartier met drie aanvallers (terwijl wij met drie verdedigers blevn staan). Roda speelde ook behoorlijk voetbal met een uitstekende Vormer.

Ik begrijp er ook helemaal niets van dat er na afloop gefloten werd. Het tempo was onvoorstelbaar hoog. Enkel die wissel en W. Verhoek, pffffff.

Als je dan zonodig wilt wisselen haal dan in de zestigste minuut W. Verhoek eruit en breng Van Duinen die ook snelheid genoeg heeft.

John Verhoek werkt keihard maar viel me vandaag toch lelijk tegen. Voetballend niet bijzonder en in de afwerking al helemaal niet.

Ik ben steeds meer tevreden met het gelijkspel.
Kees ga jij lekker naar het dames voetbal kijken!!!
Hoog tempo???? waar? richting kleedkamer of zo!!!!
Wat moeten we met een keihard werkende spits??? hij heeft gewoon te veel kansen nodig.

Vooraf had ik ook blij geweest met 1 punt maar gezien de wetstrijd had dit gewoon 3 punten moeten zijn, je blijft toch niet met 3 verdedigers spelen als je twee keer voor heb gestaan.

En die J Verhoek is dramatisch enkel reis stade rennes graag.
0
Vrijdag 20 januari 2012 om 23:56 uur

Moi

vr 20 jan 2012, 21:54 | 0 reacties
Spektakel in Den Haag Van onze Telesportredactie
DEN HAAG - ADO Den Haag en Roda JC zorgden vrijdagavond voor een waar spektakel. Het doelpuntenfestijn in Den Haag kende uiteindelijk geen winnaar (3-3).
Grote rol Wesley Verhoek
De Haagse broers Verhoek sloegen na amper 3 minuten meteen toe. Wesley Verhoek werd goed vrijgespeeld en gaf een afgemeten voorzet op zijn broer John, die makkelijk kon intikken: 1-0. Mads Junker zette Roda na een klein kwartier op 1-1. Na een dramatische terugspeelbal van Wesley Verhoek ging de Deense spits alleen af op doelman Gino Coutinho. In 24e minuut was het ADO-aanvaller Charlton Vicento die na een voorzet van Tjaronn Chery voor de 2-1 zorgde.

Malki op dreef

Roda begon voortreffelijk aan de tweede helft. Na een subliem hakje van Mitchell Donald maakte de Syrische spits Sanharib Malki de 2-2. Het spel ging op in neer en in de 57e minuut sloeg Vicento weer toe: 3-2. Acht minuten voor tijd was het weer Malki die het net wist te vinden: 3-3.
0
Vrijdag 20 januari 2012 om 22:26 uur

Advertentie

supporter-noord

070 schreef:

vermakelijke pot! sterke toornstra, sterke kum, sterke immers, sterke chery. zwakke visser, zwakke verhoek, extreem zwakke ali.
met een goede spits en een goede centrale verdediger doe je zo weer mee om de play/offs.
Je zegt het goed, een goeie verdediger en een goeie spits nodig. Verdedigers ( Supusepa en Horvath ) die achter hun man staan te dekken bij de tegentreffers, lekker slim. Vermakelijke pot voor de neutrale toeschouwer misschien maar ik heb me kapot zitten ergeren. Wel meer dan 10 counterkansen en er maar 1 van benutten. Dit ADO heeft van counteren echt h e l e m a a l geen kaas gegeten, wat is dat slecht. Zegt ook veel over de kwaliteit. En na die 3-2 moet je indedaad er toch gewoon een extra vedediger of middenvelder bij zetten. En dat positiespel met die driehoekjes.........leuk hoor, maar het rendement is 0,000. Probeer zo eerst maar eens te scoren uit zulke driehoekjes, dat is andere koek. Zelden zo`n onnodig puntverlies gezien als vandaag.
0
Vrijdag 20 januari 2012 om 22:25 uur

070

vermakelijke pot! sterke toornstra, sterke kum, sterke immers, sterke chery. zwakke visser, zwakke verhoek, extreem zwakke ali.
met een goede spits en een goede centrale verdediger doe je zo weer mee om de play/offs.
0
Vrijdag 20 januari 2012 om 22:01 uur

adorob

ADO rekent op Wormgoor en hoopt op Poepon
ADO Den Haag sprak donderdag met De Graafschap over de dubbele transfer van Rydell Poepon en Vito Wormgoor naar de Residentie. De club uit de Hofstad rekent op één akkoord en hoopt op een tweede.

"Het was een oriënterend gesprek", vertelt Paul Beyersbergen, commissaris van ADO Den Haag, aan Voetbal International. "Ik hoop en verwacht dat het met Wormgoor wel goed komt, Poepon is een wat lastiger verhaal. Hij heeft zelf aangegeven dat hij graag naar ADO wil. Wij doen natuurlijk wel ons huiswerk, als we dat niet hadden geweten waren we niet gaan onderhandelen."

Wormgoors contract in Doetinchem loopt nog tot de zomer van 2016, hij mag echter voor een gelimiteerd bedrag vertrekken. Zo`n clausule is niet opgenomen in het contract van Poepon, die nog een verbintenis heeft tot 2013. De Superboeren willen de hoofdprijs voor de spits.

"De Graafschap heeft gisteren aangegeven wat zij in hun hoofd hebben, wij hebben op onze beurt hetzelfde gedaan. Daar gaan we de komende dagen eens over nadenken. Ik heb in ieder geval niks gehoord waardoor ik bij voorbaat iets onmogelijk acht. Maar ook nog niks waar we morgen ja op kunnen zeggen."


Bron : Voetbalprimeur.nl


Ziet er goed uit wormgoor hierheen poepon niet....
0
Vrijdag 20 januari 2012 om 13:29 uur

Nu online

James, Michiel, rh_vakm, Haraldberg1, Adonees, Aad, Luc2000, Swaber, Mitcheldegroot89 en 191 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4