Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Bert

Kees schreef:

En al is die koffie slecht dan kom ik ook gewoon. Ik ga niet voor Van Duinen of Pietje Puk maar voor ADO.

En dat het contract voor Van Duinen qua opwaardering nu niet de hoogste prioriteit heeft kan ik gezien de recente transferontwikkelingen binnen Nederland ook goed volgen. Eerst is versterking van de huidige selectie aan de orde zoals de directie heeft geuit. En dat is een juiste ontwikkeling.

Voorheen, nog maar één of twee jaar geleden, hadden de spelers meer te eisen. Het lijkt of de rechterlijke macht meer aan het belang van de werkgevers gaat denken.

@ Bert. Hoeveel clubs onder de top 8 hebben het laatste jaar een relatief jonge speler, die zich enkel bij zijn eigen club heeft laten gelden, voor meer dan anderhalf miljoen verkocht? Volgens mij heel en heel weinig.
Kees dat maakt mij allemaal niet uit hoeveel de spitsen van andere clubs gemiddeld hebben opgeleverd. Je moet hem gewoon niet verkopen.

De spitspositie is een van de belangrijkste plekken in je elftal. En ik kom toevallig wel voor Van Duinen naar het stadion. Hij speelt met passie maakt goals puur op mentaliteit en is ook bezig zich stormachtig te ontwikkelen. Is een echte haagse speler beter dan dat we een of andere Pool in de plaats halen waarvan je maar weer moet afwachten hoe die zich ontwikkeld.

Dat hij begonnen is met een laag contract begrijp ik ook wel. Hij moest zichzelf eerst bewijzen. Dat heeft hij dit jaar gedaan en waarom moet zijn collega Poepon 2x zoveel verdienen. Poepon moet je elders weg proberen te zetten en je verlies pakken. Hoe zou jij het vinden als je collega 2x zoveel verdient maar zijn werk minder goed doet dan jou?

En dat we niet meedoen voor de CL begrijp ik ook wel. Dat moet je supporter worden van een andere club. Ben alleen bang als je V Duinen verkoopt je weer voor plek 14 t/m 18 gaat spelen. Wat ook een hoog finacieel risico met zich meebrengt. Plak 8 a 9 moet de doelstelling zijn mocht je dan een keer 11e of 12e worden hoor je mij ook niet zeuren.

Dat VD Kallen geen 5 ton aan salarissen wil uitgeven begrijp ik ook maar we moeten eens stoppen met spelers voor een appel en een ei te verkopen. Volgens De Snor hebben ze bij Ado nu al spijt VD verkoop van Toornstra bij Ado. Laten we hopen dat ze wat geleerd hebben. Dat je eerst nieuwe spelers probeert binnen te halen begrijp ik ook maar je kunt wel tegen V Duinen zeggen dat je de intentie hebt zijn contract te willen opwaarderen.
0
Donderdag 9 mei 2013 om 12:00 uur

FFL

Haagse Kelt schreef:

Ben het vaak roerend met je eens, maar nu niet. Utrecht is wel degelijk wat groter helaas. Zij zijn 11% achteruitgelopen, wij bijna 15%. zij hebben gemiddeld 17531 toeschouwers, wij 10375. Dit jaar ontlopen we elkaar sportief ook wel iets, Utrecht staat dit jaar vast in de subtop en speelt zeker play offs. Maar, dat is een momentopname, wat dat betreft is die door pajam opgenoemde reeks duidelijker. Daaruit blijkt ook dat wij de boot hebben gemist door die 11 jaar JL.
Toornstra is natuurlijk op financiele gronden naar Utrecht gegaan. Utrecht heeft toegeslagen op het moment dat bij ADO de nood hoog was. Toornstra zal daar wel wat beter verdienen en heeft een wat grotere kans op Europees voetbal.
Daarom vind ik het ook zo dom dat ADO v Duinen al niet een veel betere aanbieding heeft gedaan. Nu loop je de kans dat je weer hetzelfde scenario krijgt: transfer v Mike naar Engeland ketst af en Utrecht pikt een gefrustreerde v Duinen relatief goedkoop op voor rond de 8 ton die t daar natuurlijk geweldig gaat doen, net als Toornstra nu. Horrorscenario, maar we koersen er helaas weer op af... Een ezel stoot zich in t algemeen... Alleen ADO doet dat, mede door de bestuurscrisis die er nu weer aan zit te komen. Zucht, om gek van te worden...
Ik snap werkelijk niet waarom de club van Duinen een verbeterd contract moet geven op jou argumenten. Hij ligt tot 2016 vast, dus waarom haast?
Hem belonen voor een goed seizoen is wat anders, maar een must is het niet naar mijn mening..
0
Woensdag 8 mei 2013 om 21:00 uur

tanker070

Bert schreef:

VD Kallen geeft aan dat een club in de grote stad met een groot achterland gewoon voldoende geld zou moeten kunnen binnenhalen.

Ik moet zeggen dat die daar wel een punt heeft. Ik krijg ook niet de indruk dat er op commercieel gebied alles eruit gehaald wordt wat erin zit.

VD Kallen heeft hierin dus gewoon gelijk.
Dan moet zorgen dat er capabele mensen op die plek neergezet worden, waarom vertrekken al die directeuren in no-time?
Omdat ze geen malle moer te vertellen hebben, ze zijn slechts buispreekpop van V/d Kallen en Beyersbergen.

Tijd dat hun snel opkk in het belang van onze club!

Dave kruip nog wat verder in de hol van die kale hond!
0
Dinsdag 7 mei 2013 om 13:11 uur

Kees

Beest schreef:

Nou ik denk niet dat die lui dat voor niks doen
En waarom niet? Weet je úberhaupt wie er in de R.v.C. zitten en wat hun verdienste voor ADO zijn en achtergronden?
0
Dinsdag 7 mei 2013 om 11:59 uur

Haagse Kelt

pajam schreef:

Ik vind jou mening ook dom geklets, zo zijn we op hetzelfde niveau beland.
Verschil is alleen dat ik beargumenteer waarom ik het dom geklets vind. Jij niet, wat me dan weer bevestigt in mijn mening.
0
Maandag 6 mei 2013 om 21:47 uur

Adowoman

Zo, heerlijk in het zonnetje met een 2-0 ruststand voor ADO... Wat een heerlijk dagje tot nu toe. Wel wat dreiging van het uitvak en ADO supporters op noord maar ok... Waarom kunnen ze nu wel zo spelen????
0
Zondag 5 mei 2013 om 13:31 uur

Advertentie

FFL

pajam schreef:

Je kunt het mooi draaien, ik reageerde op een artikel waarin het over Steijn zijn ambities ging (laatste passage).
Jij zoekt spijkers op laag water, zodra ik iets over Koning Steijn post ben jij (onder andere) er snel bij om aan te geven dat dat op de een of ander manier belachelijk van mijn kant is.

Ik ventileer op basis van een discussie die er is mijn mening, voor jou is dat een herhaling van zetten. Voor mij is het een herhaling van zetten dat jij dat aangeeft!
Verschil hierin is dat ik met argumenten reageer op een situatie en de Noord Koreaanse Alliantie (Waaronder jij dus) persoonlijke argumentatie gebruiken ("jij ben een hater, jij bent negatief, jij bent...".

Als een speler of trainer geen kritiek duld, moet hij een andere vak kiezen en als jij geen kritiek op je Noord Koreaanse leider duld, moet je maar over mijn shouts heen lezen.

Maar dat continu op de man af spelen, terwijl je geen enkele argumentatie aan te voeren hebt om mijn shout tegen te spreken zegt meer over jou en de rest van de goed nieuws show, dan over mij.
FF een vraagje: Waarom heb jij het steeds over Noord Korea, is Iran niet toepasselijker om te noemen??
0
Zondag 5 mei 2013 om 08:42 uur

Peppie

Kees schreef:

Denk je dat hij zo snel al een club uit de Primera Division heeft?
Nee maar ik zie best in waarom hij na ado een andere club kan krijgen, welbespraakte man die steijn. En als boegbeeld doet hij zn werk in mijn ogen iig naar behoren.
0
Zaterdag 4 mei 2013 om 20:56 uur

Thijs

fcdenhaag75 schreef:

Ik voorzie een rampseizoen volgend jaar als er niks veranderd.
En waarom dan wel?
0
Donderdag 2 mei 2013 om 10:24 uur

pajam

Naar mijn mening moeten we als club meer geloof in onze spelers hebben, misschien ook meer durven.
Het verschil tussen ADO Den Haag en pak hem beet NAC of in zijn eredivisietijd, Sparta, is het feit dat ze daar jeugd eerder een kans geven.

Wij laten spelers als Tano, Korte, Elbers, Broekhuizen e.d. op de bank zitten. Ze mogen hooguit links en rechts een handvol keren 5 minuten invallen.
Hier worden deze jongens ook niet beter van en het twee speelt ook al een paar jaar (helaas) op een abominabele niveau.

Neem nu het afgelopen seizoen, we hebben Poepon, van Duinen, Chery, Meijers en Kolk op de vleugels gezet. Waarom dan niet een Elbers, Tano of Vicento het vertrouwen geven?
Ja natuurlijk zullen ze dan ook een serie klote wedstrijden spelen, daarvoor zijn het ook (Vicento dan niet) onervaren talenten.

Nu betalen we dit soort spelers 1-2-3 jaar salaris als opvulling voor de bank, daar word je toch ook niet wijzer van?
Dan kun je stellen dat een Tano het bij Dordrecht ook niet waarmaakt, maar voetballerij is ook emotie en het moment grijpen.
Een speler met talent wordt niet automatisch een goede speler, je moet daar tijd, vertrouwen en aandacht aan schenken.

Juist een club als de onze, met weinig financiele middelen moet durven talenten in het diepe te gooien, ik ben ervan overtuigd dat dan een keer ook een Elbers of Tano inderdaad kan leren zich staande te houden op eredivisie niveau.
0
Donderdag 2 mei 2013 om 09:45 uur

Nu online

Bleek, fcdh-denhaag, JP, carbayon en 235 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4