Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Kees

Bert schreef:

Heeft iemand meer informatie wat er met Kum is gebeurd.

 

Die kunnen we niet missen na de winterstop.

 

Kum had kramp omdat hij de afgelopen week weinig getraind heeft.

 

ADO gaat naar Estepona, ligt een stukje voorbij Malaga.

 

@ Haagse Roel: nee, deze keer geen Spanje.

 

Weer een tegendoelpunt uit een corner. Onvoorstelbaar dat Biemans 10 minuten later weer bij een corner vrij mocht inkoppen.

 

Wat was die Van der Heijden goed van Willem 2. Onvoorstelbare techniek.

0
Zondag 19 december 2010 om 10:24 uur

ADODENHAAG

Slechte wedstrijden zitten er altijd wel tussen. Vorige week was erg goed maar werden geen kansen afgemaakt. Vandaag was redelijk zwak, Verhoek slaagde niet helemaal.. en er werden weinig kansen gecreëerd. Bosschaart was ook niet best trouwens, werd er aan alle kanten uitgelopen. Willem II heeft nog geluk dat ze een goal maken want eigenlijk kwamen ze nooit dichterbij dan bij onze 16 en ze speelden gewoon met 5 man achterin was ik echt verbazingwekkend vond, 90 minuten lang. Lekkere 3 punten op het ijsveld... nu weer ff tijd om op te laden en weer te knallen!

0
Zaterdag 18 december 2010 om 23:29 uur

Bert

Kees schreef:

Voor mij is het maar 10 minuten fietsen. Dus een makkie en zal er zijn.

 

Ik verwacht niet meer dan hooguit 4 a 5.000 duizend supporters. De meeste zijn allemaal afgeschrikt om thuis te komen en dat kan ik goed begrijpen.

4 a 5.000 lijkt mij wel erg weinig. Ik denk dat de meeste met een SCC gewoon gaan. Ik en mijn zoontje gaan ook.

 

Toen met die ijberenwedstrijd tegen Roda 2 jaar terug was het ook best druk.

 

Enige verschil is dat er toen geen sneeuw na de wedstrijd werd voorspeld.

 

Maar er wordt hier goed gestrooid dus ondanks zomerbanden moet het wel lukken om thuis te komen.

 

0
Zaterdag 18 december 2010 om 17:17 uur

Aad

Haagse Roel schreef:

Wordt een beetje moe van jou ...ik zou zegguh....Vak N bovenin roep ...yesyes en ik schop de je kk tering....

Dat kan hij niet want hij heeft een grote bek en ook een stadionverbod van hier tot Tokyo. Want met zo'n grote bek en zo weinig verstand is hij in het verleden vast goed fout geweest.

0
Vrijdag 17 december 2010 om 19:25 uur

JB

bakker schreef:

is vorig jaar na de winterstop aan rkc verhuurt

vond hem toen niet echt een aanwinst voor rkc

maar ja weer een jaartje verder

het zou wel leuk zijn weer een haagse jongen

Hé, bij Anderlecht, Bayer Leverkussen, Fortuna Dortmund, CSKA Moskou en hier op de site (ik zei de gek) vonden ze Bulykin ook geen aanwinst ;-)

Kennelijk moeten soms de puzzelstukjes in elkaar vallen. ;-)

 

En zeg nu zelf: onze zwakte zit tegenwoordig op de bank.

Of eigenlijk: zeker aanvallend zit er (nog) weinig tot niets.

 

Want met alle respect: Antonio, Vicento, Ignacio en Achterberg zijn (nog?) niet bepaald een waardige backup voor Bulykin, Kubik, Verhoek en Immers.

0
Vrijdag 17 december 2010 om 16:12 uur

Advertentie

Bert

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van den Bergh opgepakt na verkeersruzie
De politie heeft Ricky van den Bergh opgepakt in Den Haag wegens mishandeling bij een verkeersruzie. Dat meldt het AD.
Lees het nieuwsbericht

Lijkt mij nogal sterk overdreven. Om dit nou weer breed uit te meten in de pers? Ik denk dat Ricky weinig blaam treft.

0
Woensdag 15 december 2010 om 12:03 uur

Ooievaar

Max schreef:

Ik zie dat Kees ook actief is op Twitter:

http://twitter.com/#!/Studio_Voetbal

Ha ha meesterlijk Maar je wordt er toch niet goed van? Wat kan mij dat Ajax nou vergorûh? Vul eens een programma over FC Groningnen of zo? Die mensen leveren een veel grotere prestatie dan de club van Yuri van Gelder. Heb hem na 20 minuten uitgeschakeld, en waarom de reserve trainer van Vitesse mee zit te kwijlen is me ook onduidelijk. Volgens mij had hij zojuist verloren, me dunkt zou zich beter drukker kunnen maken om zijn eigen club.

 

Ik vind dat VI - als ik er al naar kijk - weinig aan, maar die zijn behoorlijk objectief, die zagen gewoon zonder aanziens des persoon alles af. Heeft ook wel wat(...)

 

Maar goed: voorlopig staan we in het linkerrijtje, en zo gaan we in ieder geval de  winterstop in. Hardstikke goed en ben er erg blij mee. In tegenstelling tot sommigen ben ik niet bang voor een leegloop. Als er spelers gaan dan komen er goede. zo niet betere vervangers voor terug. We zijn aan het groeien vrienden. Daarom heb ik er alle vertrouwen in.

0
Maandag 13 december 2010 om 17:56 uur

marcellino

rien1 schreef:

Gisteren schijnt ene Ragnar Niemeier bij ''Lans de Lijn'' verteld te hebben dat vd Bergh zelf naar Feijenoord heeft gebeld. Iets van ''als v.Beukering al aangetrokken wordt....'' Schijnt nog bevestigd te zijn door Feijenoord ook.

ik dacht nu hij weg is dat het zeiken wel was opgehouden.

 

Je zegt het al zelf het schijnt!!!

 

Nou hoe het zit Ricky belt een paar keer per maand met mario been.

 

Waarom?

 

omdat het vrienden van elkaar zijn.

 

daar is gesproken over feijenoord zoals ze vaak praten over feijenoord en den haag.

 

dat ricky soliciteerd is te begrijpen hij wil liever bij feijenoord voetballen dan bij sparta.

 

Wat hij wel moet leren is dat hij eerst maar moet bewijzen dat hij op zijn oude niveau kan komen,want zoals hij nu voetbald krijgt hij het nog moeilijk bij sparta.

 

 

even over de wedstrijd van gisteren,ze hebben een goede prestatie behaald.

en er waren goede akties bij.

 

wel is gebleken dat je het niet alleen met de eerste elf kan doen.

En ik denk dat daar ook het probleem zit.

 

er vald weer een invaller af en zo hou je maar 13 spelers over die goed genoeg zijn om bij de eerste elf te staan.

 

en dat is natuurlijk veel te weinig.

0
Zondag 12 december 2010 om 11:08 uur

Ooievaar

Fransje schreef:

In een uiterst gelukkige en (zeer) dronken toestand ben je idd in staat hersenloze dingen te roepen (sorry).

 

Toen ik hoorde van het filmpje op internet heb ik hierover contact gehad met GGH en met hen gediscusieerd over de mogelijke gevolgen voor de club van het filmpje. Zij hebben mij uitgelegd over waarom zij het laten staan. Daar kan je een verschil van inzicht over hebben maar het is uiteindelijk hun eigen verantwoordelijkheid.

 

Het filmpje geeft een goede indruk van de sfeer en ontlading van de supporters (800 tot 1000) die daar aanwezig waren. De wedstrijd, de A4, het begeleiden van de bus naar het stadion, de spelers in het home en de haat tegen alles wat Ajax is.

Vind dat men voorbij gaat aan het feit dat in dit geval de hersenlozen zich in Amsterdam e.o. bevinden. De club Ajax staat het blijkbaar toe, de club waar ook joodse mensen in het bestuur zitten, die vind het blijkbaar goed, dat hersenloos geteisum de vlag en de naam van de staat Israel besmeurt. En dat sinds 1976!!!Hadden die gasten zich de bijnaam geuzen aangemeten -waar ze overigens te laf voor zijn - dan had iedereen puntje puntje geuzen geroepen. Getuigt ook niet van erg veel goede smaak om dat soort dingen te roepen, althans dat voorvoegsel, maar voetbal maakt soms dingen los die ik zelf ook niet in de hand heb. Die 4-3 tegen die klanten in het Zuiderpark staat me nog goed voor de geest, vechten voor de wedstrijd en winnen, en op het veld ook winnen. Topavond dus. Sterker nog: een avond om in te lijsten.

Werd zelf wel een blauw oog geslagen, maar dat was een klein ongelukje zullen we maar zeggen

 

 

Ik vind het zo wie zo kutvolk die amsterdammers dus als ik daar ben is mijn geduld snel op. Al ken ik ook amsterdammers, echte jongens van de F side oude garde, waar behoudens hun accent heel weinig mis mee is.

 

Maar om Alberto de zak te geven omdat men in dolblije toestand dingen uitkraamt die eigenlijk niet door de beugel kunnen, vind ik veel te ver gaan. Ik zo het vermoeden dat de club hier achter zit. Foute beslissing dus. Alberto is een topsupporer een man die je moet koesteren. Toen Edje ( Northy) werd gecremeerd was Alberto daar ook aanwezig samen met die andere kanjer Alain. Hopelijk wordt dat ook in overweging genomen. Deze man verdient dat niet. Dus hopelijk wordt deze beslissing ingetrokken Alberto en Alain die zijn Groen Geel Hart. Schrijf dan een brief naar AFC Ajax. Hun sups noemen zicht joden, terwijl 99 % niet eens weet waar het ligt, laat staan dat ze weten dat dat de enigste democratie is in die hele regio(...)

 

Om bij het echte Midden Noord te blijven: één voor allen, allen voor één. Samen sterk voor super supporter Alberto. Mijn steun heb je gooz. Echte sups laat ik niet steunen. Neem aan dat de jongens van HCF die mening ook zijn toegedaan.

 

Dit slaat nergens op, Alberto verdient steun van alle ADO sites!!!!!

 

P.S ik heb een typhus hekel aan Ajax maar zal altijd instappen voor een jodenman, mijn grootouders van beide kanten hadden jodenmensen in huis. Die hadden pas echt ballen(...)

 

0
Zaterdag 11 december 2010 om 19:19 uur

krm

Buijs denkt voorlopig niet na over interesse van Sparta en De Graafschap
Vrijdag, 10 december 2010 om 19:31Het bewind van John van den Brom mag voor ADO Den Haag dan een verademing zijn, Danny Buijs komt onder de nieuwe trainer maar weinig aan het spelen toe. Nadat de voormalig speler van onder meer Feyenoord en FC Groningen langdurig buitenspel stond dankzij een blessure is het hem vooralsnog niet gelukt een plek in de basiself te veroveren. Over een vertrek denkt de 28-jarige Buijs echter niet na, meldt RTV Rijnmond.

De middenvelder zou op het verlanglijstje staan van Sparta Rotterdam, terwijl ook De Graafschap wel oren zou hebben naar de komst van een tweede Buijs. De geboren Dordtenaar zegt echter niet bezig te zijn met een vertrek uit de Hofstad.

Buijs maakte zijn debuut in het profvoetbal bij Excelsior, waarna een sterke periode bij FC Groningen hem naar Feyenoord bracht. Bij die club doorliep hij overigens ook de jeugdopleiding. In de zomer van 2009 verkaste Buijs naar Den Haag.


 

0
Vrijdag 10 december 2010 om 19:36 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 178 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4