Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ferdy

En we gaan dr weer voor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
27 mei 2011

Als de spelers zich zaterdagmiddag voorbereiden voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen krijgen zij luchtsteun van de supporters.  De vliegtuigenactie gaat nu door boven het Zuiderpark.


De selectie begint om 14.30 uur met de training. Rond 14.45 bereiken beide reclamevliegtuigen de locatie. De spelers worden bedankt voor het geweldige seizoen. Daarnaast wordt topscorer Buylkin gevraagd of zijn Haagse carrière nog wat langer kan duren.


We roepen alle supporters op om om de laatste training te bezoeken! Zo maak je de actie mee en kan de selectie extra gesteund worden voor de wedstrijd in het Noorden waar zij Europees voetbal moeten veiligstellen.


Oorspronkelijk zouden de vliegtuigen voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen boven het Forepark cirkelen. Dit is niet doorgegaan vanwege de harde wind.

 

0
Vrijdag 27 mei 2011 om 13:16 uur

jamesjones

Tommy schreef:

mouse we hopen denk allemaal dat je gelijk heb

Haha inderdaad, hoop dat je gelijk hebt.

Maar ik krijg altijd de kriebels bij al die verhalen.

 

Plus als ze dus EL halen, dan moet je al snel aan de bak weer, dus wel lekker om met een complete selectie te starten en niet zoals DH bijna altijd had dat je in december nog niet de selectie rond hebt...... (overdreven modus weer uit... :))

 

Zondag er goed bovenop net als gisteren, want zij mogen gewoon niet vroeg scoren, dat gaat het los ben ik bang.

Zelf snel een doelpunt maken gaat hun koppies laten hangen.

Maar zoals tegen Roda in het begin afgelopen zondag weet ik niet of dat wel goed gaat komen......

 

Maar ja, gaan ervoor. Alleen krijg nu al zenuwen zo dichtbij..... ;)

0
Vrijdag 27 mei 2011 om 11:46 uur

<FCDH>

Thijs schreef:

Er werd gisteren gemeld dat ze voor immers op de tribune zaten

Toornstra overdenkt transfer naar topclub
DEN HAAG – Jens Toornstra was met drie goals de grote man van ADO Den Haag in de 5-1 zege op FC Groningen. Het gaat snel. Zijn volgende stap zou zomaar een topclub kunnen zijn.
Door Jesse Wieten
27 mei 2011 10:00:00
1
"Bijna al mijn schoten op doel waren raak. Heerlijk, dat mag vaker gebeuren", aldus Toornstra tegen Goal.com. "De laatste keer dat ik drie keer scoorde was twee jaar geleden met het eerste van Alphense Boys tegen UDO." Sindsdien is het snel gegaan met de nu 21-jarige middenvelder. Vorig seizoen speelde hij achttien Eredivisiewedstrijden voor ADO en dit seizoen kwam hij in alle 34 wedstrijden in actie. "Dat is prachtig, ik ben ook bijna niet gewisseld. Daar ben ik trots op." Donderdag maakte hij evenveel goals als in het hele reguliere seizoen.

Na de 5-1 zege op FC Groningen lonkt nu Europees voetbal voor ADO en Toornstra. "Het was een fantastische avond. Dit mogen we eigenlijk niet meer weggeven. Als we zondag met dezelfde instelling spelen als vandaag kan er niets mis gaan. In principe zijn we er, maar ik blijf een beetje voorzichtig. We hebben heel goed gespeeld, met zijn allen druk gezet, duels gewonnen, de  tweede bal was steeds voor ons, echt top. Deze wedstrijd zit wel bij de beste wedstrijden van het seizoen. Zondag moeten we het afmaken en daarna kunnen we genieten."

Oranje

De stormachtige ontwikkeling van Toornstra leidde in de media al tot speculaties over een eventuele selectie voor Oranje.  Dat lees ik ook en dan denk je er wel even aan, maar eerlijk gezegd ben ik deze week meer met ADO Den Haag bezig. We willen goed afsluiten en zijn goed op weg. Ik hoop de mooie stijgende lijn in mijn ontwikkeling vast te houden. Ik merk dat ik me nog elke week ontwikkel , hoewel het een lang en vermoeiend seizoen was. Ik voel mezelf groeien, ook fysiek. Ik kwam als een dun tenger mannetje en begin nu wat meer body te krijgen. Dat is ook belangrijk."

Net als de andere spelers van het succesvolle ADO valt ook de naam van Toornstra in het transfergeruchtencircuit. PSV en FC Twente zoeken nog een middenvelder. "Dat klopt. Ik lees dat er ook andere namen worden genoemd voor die clubs, dus we wachten af", reageert hij. Toornstra heeft een contract tot medio 2013 in Den Haag, maar sluit een tussentijdse transfer naar een topclub niet uit. “Ik denk dat dat wel het overdenken waard is, om toch een nieuwe stap in mijn ontwikkeling te zetten. Als er niks komt, komt er niks en dan blijf ik lekker bij ADO. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. En het gaat goed ook."

 

0
Vrijdag 27 mei 2011 om 11:15 uur

<FCDH>

Ricky schreef:

massaal naar de training morgen!!!!!!!!!!!!!!

Ik hoop wel dat het bestuur beseft dat ze ons volgend jaar niet meer met een 15e plek kunnen afschepen en dat we ook volgend jaar minimaal rechterrijtje willen dus dat ze er vol voor gaan om deze selectie te behouden waar mogelijk

0
Vrijdag 27 mei 2011 om 08:33 uur

<FCDH>

Gasten massaal naar gronningen en hopelijk duizenden ado fans bij het stadion voor het grote beeldscherm de club en spelers verdienen dat na afloop verdiend de selectie een groots onthaal in den haag dus neem iedereen mee zondag die je ken om er een groot feest van te maken zondag;)))

0
Vrijdag 27 mei 2011 om 08:28 uur

Advertentie

Frans

 

Beste shouters,

 

Top dat de actie met de 2 vliegtuigen rond is gekomen !

De selectie vertrekt eind van de middag vauit het Bilderberg-hotel in Scheveningen richting het Stadion.

Ik heb zojuist vernomen dat de spelers op de hoogte zijn en zij zullen uiterlijk 18.30 uur aankomen, dus gaan het dan ook live meemaken !

Dmitri is ondoorgrondelijk en niemand weet hoe laat hij aankomt..

De uit-wedstrijd bij Roda JC afgelopen zondag heeft hij ook laten schieten......

De commerciele afdeling van ADO en Mark van der Kallen zijn zeer blij met deze spontane aktie vanuit de supporters !

Ik moet jullie dan ook allemaal hartelijk bedanken uit naam van Rick Hoogendorp, namens ADO Den Haag.

 

Groeten Frans

0
Donderdag 26 mei 2011 om 13:47 uur

Tommy

stukje van de vi.

Dus Brom en utrecht gaat hem niet worden gelukkig hahah

 

De clubleiding van FC Utrecht verwacht voor het weekeinde tot overeenstemming te komen met Erwin Koeman, die de ontslagen trainer Ton du Chatinier moet opvolgen.

Beide partijen hebben een positief gevoel over de gesprekken die nu toe zijn gevoerd en hebben de intentie uitgesproken graag met elkaar in zee te gaan. Koemans zaakwaarnemer Kees Ploegsma moet nog wel een akkoord bereiken over de financiële voorwaarden van het contract.

Tijdens de eerdere ontmoetingen werd de 49-jarige oud-international, die eerder als coach RKC Waalwijk, Feyenoord en de nationale ploeg van Hongarije onder zijn hoede had, onder meer het sportieve perspectief van de club voorgespiegeld. Daarin kon hij zich goed vinden.

Koeman blijkt ook op één lijn te zitten met assistent-coach en veldtrainer Jan Wouters. De voormalige Oranje-international wil nog wel weten hoe groot de financiële ruimte is om te investeren in de selectie.

0
Donderdag 26 mei 2011 om 12:56 uur

Johannes

ADO Den Haag: de enige club van Nederland met air-support!

 

Weten de NOS en de selectie er al van? Dit is schitterende televisie!!

0
Woensdag 25 mei 2011 om 22:01 uur

BLEISWIJK-1

Holla geblesseerd voor uitduel tegen ADO
 

25-05-11 - 14:40 - Categorie: Home featured

 

Danny Holla is niet inzetbaar in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag van donderdagavond. Ook de geschorste Tim Sparv is er niet bij. Maikel Kieftenbeld keert terug bij ‘de achttien’. Petter Andersson trainde woensdag niet omdat hij wat misselijk was.

 

Naast Sparv en Holla zijn Koen van de Laak, Nicklas Pedersen en Gonzalo Garcia er niet bij. Dit trio is ook voor komende zondag reeds op de lijst afwezigen genoteerd. Voor Danny Holla is dat een ander verhaal. Hij kampt met heupklachten na de negentig minuten van afgelopen zondag en hoopt op tijd hersteld te zijn voor de beslissende wedstrijd in Euroborg. Op zondag is Tim Sparv er weer bij na een schorsing van één wedstrijd. Oluwafemi Ajilore viel afgelopen zondag uit met kramp aan de kuit en is weer fit.

 

Leerzaam
Trainer Pieter Huistra kijkt met veel belangstelling uit naar de beide finales van de strijd om Europees voetbal: “Het is een geweldig slot van het seizoen. Ik heb er hartstikke veel zin in, de groep is er klaar voor. De speelwijze is bekend en het gaat nu nog om de uitvoering van de groep. Dat zullen we donderdag weer zien. Het is in ieder geval mooi dat we voor de zoveelste keer een finale spelen. Daar leren de spelers heel veel van en ik vind dat de spelers er elke keer hebben gestaan op het moment dat we zo’n ‘finale’ speelden. Aan het slot van de competitie en ook in de ontmoetingen met Heracles.”

 

 

Belangrijk
Huistra heeft ook morgen weer een mooie puzzel te leggen in Den Haag, door enkele blessures en de schorsing van Sparv. “Ik ben er nog niet helemaal uit. Het is wel duidelijk dat alle spelers in de selectie belangrijk blijken voor het resultaat. Ik vond het mooi om te zien hoe ‘Femi’ werd toegezongen en hoe hij een doelpunt scoorde. Juist de spelers die sommige fases in het seizoen niet veel gespeeld hebben in het eerste elftal, die maken nu het verschil. Het is de taak van ons als trainers om ook hen belangrijk te maken en continu te blijven prikkelen en ontwikkelen. We doen het met elkaar en dit is uiteindelijk onze beloning.”

 

Uitgangspositie
Wat de trainer betreft staan de twee juiste ploegen in de finale. “We staan waar we verdienen. In de competitie hebben we het al bewezen en afgelopen week tegen Heracles. Ook ADO staat terecht in de finale. De uitwedstrijd in de competitie die wij wonnen, is niet bepaald maatgevend. Zij waren al verzekerd van de play-offs en wij gingen nog vol voor de vierde plek. We gaan opnieuw voor een goede uitgangspositie en het is een voordeel dat we het zondag thuis in Euroborg kunnen gaan afmaken. Het zal een geweldige apotheose en slotakkoord aan dit seizoen worden.”

 

0
Woensdag 25 mei 2011 om 14:58 uur

Robin Straub

Vincent schreef:

okay,

jammer van die finale:))

 

 

ja ach ja, dan gaan we gewoon met 10000 supporters naar wembley ofzo he! ook gaaf om mee te maken toch.

 

wat is het nou het verschil met onze selectie en de huidige EL winnaar porto? wij hebben gewoon hollandse (op een enkeling na) waar porto het met alleen buitenlanders doet!

0
Woensdag 25 mei 2011 om 11:56 uur

Nu online

adorob, ADOfan, Wahter, Law, radar, Max en 308 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4