Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

pajam

Johannes schreef:

Achteraf kijk je een koe in haar gat.

Mohktar mocht zomaar weg bij PSV, niet omdat het de nieuwe sterspeler zou worden zeg maar... Wij hebben hem bekeken.
Op dat moment hebben ze bij de club een realistische inschatting gemaakt: een talent - ja, maar... we hadden in Vicento, Chery, Tano, Elbers en Van Duinen al spelers lopen die op die positie kunnen spelen. Al deze spelers betaal je een salaris. `Eventjes` 75k + salaris ophoesten, dan moet het wel heel duidelijk zijn dat de nieuwe speler veel beter is dan de rest. Aan het einde van het seizoen weten we dat alleen Van Duinen het heeft kunnen waarmaken (en hoe!). Chery is een verhaal apart - Jens was er nog dus hij kon niet `op de 10` spelen en kwam op de vleugel terecht.
Aan het einde van het seizoen weten we ook dat die Mohktar een aardige speler is.

Achteraf kijk je een koe in haar gat.
Kritiekloos kan je alles onder de mantel der liefde verstoppen beste Johannes.

Een Elbers en Tano noem jij als voorbeeld, als Steijn vertrouwen had in deze jongens, waarom kwamen ze dan (bijna) niet aan het spelen toe?
Los van het in de reet van een koe kijken , werd er door Steijn gezegd dat Mokhtar niet beter was dan hetgeen we al in huis hadden.
Waarom geeft hij die jonge jongens dan geen kans?
0
Donderdag 2 mei 2013 om 09:38 uur

BLEISWIJK-1

marcellino schreef:

niet aantrekken wat hebben wij te willen dan.
we hebben totaal geen geld om iemand aan te trekken en ij kan het niet slechter doen dan poepon of de gelegenheid rechterspits cherry ik word hier een beetje moe dat we denken dat we wel even top spelers gaan kopen nee smede shouters die moeten we juist verkopen om ons hoofd boven water te houden.
In grote lijnen heb je gelijk. Maar waarom heb jij de conclusie getrokken dat Verhoek transfervrij over genomen kan worden? Waarom denk je dat er geruild is met Cabral? Alleen omdat Cabral uit zijn contract liep en bij Verhoek waren ze verzekerd van een transfersom.

Dat ik jou dit moet uitleggen. Daar wordt ik een beetje moe van.
0
Woensdag 1 mei 2013 om 13:53 uur

tanker070

Bert schreef:

Ben bang dat Coutinho het zondag heel druk gaat krijgen. 1-5 of 1-6 zal mij niet verbazen. Het veertje is er bij Ado duidelijk uit. We spelen de laatste wedstrijden zonder inzet en dan krijg je het moeilijk.

Ik ga zondag nog wel maar meer voor de vorm cq sociale contacten. Kijk al uit naar de oefenwedstrijden bij Laakkwartier. Hoop op gerichte versterkingen.
Heb ook het gevoel dat 010 over ons heen gaat walsen zondag, gaat al weken kut hier. Zie niet in waarom dat ineens anders wordt?
0
Dinsdag 30 april 2013 om 22:07 uur

Bert

pajam schreef:

nee, Feyenoord heeft nog veel op het spel staan en bij ons draait het totaal niet.

Alles wat geen afstraffing is moet je blij mee zijn.
Ik zou de laatste 2 wedstrijden iedereen die volgend seizoen er niet meer bij is buiten de selectie houden en dan wat talenten alvast een kans geven.

Spelers als Leeuwin, Elbers, Kolk, Vicento(?) en Visser moet je dan niet eens op de bank laten zitten.
Je noemt allemaal namen die niks toevoegen aan Ado.

Leeuwin, Kolk, Vincento en Visser gaan we afscheid van nemen.
Terecht ook want ze voegen niks toe. Dus waarom nog laten spelen?

Zou dan eerder die Bakker een kans geven.
0
Dinsdag 30 april 2013 om 21:23 uur

marcellino

pajam schreef:

Beste Bleiswijk-1.

Als je een speler van je eigen stad zo`n seizoen doormaakt moet hij beloond worden, als je dit niet communiceert als `lage prioriteit, want ligt toch nog 2-3 jaar vast` , koop je daar een heleboel goodwill mee bij desgewenste speler.

van Duinen is dan extra gemotiveerd en zal zeker niet nu al weg willen.
Als je zoals ADO Den Haag doet , ervoor kiest om andere prioriteiten te stellen, zal hij zich minder gewaardeerd voelen en eerder kunnen besluiten te vertrekken.

Zelfde scenario (in mindere mate) geldt ook voor een Coutinho.
waarom denk je dat de beste spelers weg wilde bij ado ?
juist geen waardering.

falkenburg halen is dat een zekerheid voor succes nee toch.
dat zien we aan poepon.
je hebt van duinen en die jongen doet het goed dan is zijn contract opwaarderen geen verlies maar winst.

we moeten gewoon constateren dat bepaalde spelers niet beter zijn geworden maar ook niet uitstralen dat ze nog graag voor ado willen voetballen.
Neem vicento is gewoon een goede voetballer met gif ,hij maakte altijd wel wat los met zijn loop vermogen en door kletsen,nu is het een mak lammetje die zit te wachten op het einde van het seizoen dat hij weg kan deze jongen heeft totaal geen geloof in steijn en zijn staf.en terecht viel wedstrijden in en scoorde maar mocht na vier goede wedstrijden gewoon weer op de bank plaats nemen omdat er spelers zijn gehaald voor een hoop geld.
cherry die jongen heeft meer in zijn mars dan hij laat zien maar wil liever vandaag dan morgen vertrekken ook een speler die als talent is bestempeld loopt dadelijk gewoon de deur uit.
nee dan gaan wij weer kijken voor een franse back terwijl je nog bezig bent met koppens te behouden.zoek een goede centrale verdediger die het achterin goed kan zetten met zijn ervaring ,beugelsdijk en wormgoor komen gewoon weg nog te kort.

ado heeft geen geld en dat komt er ook niet zoals je nu voetbalt sterker nog je kan beter slecht beginnen aan de competitie dan slecht eindigen want dat onthouden de mensen en sponsors.
ik hoor hier namen maar van welk geld dan je hebt een tekort die gedicht moet worden en geloof mij dat gaan ze zeker doen en wat blijft er dan over weer een b-speler die het net niet is maar waar je wel 1 a 2 jaar voor moet betalen dat is weg gegooid geld en mis management ,ado is hard op weg om zich zelf de nek om te draaien.
en iedereen stond erbij e keek er naar.

zit ook met ongeloof de shouts te lezen van de laatste twee dagen.
het lijkt wel blindheid en dingen niet willen zien .
houden van je vrouw terwijl je weet dat ze vreemd gaat maar daar telkens over zegt dat het niet zo is terwijl je donders goed weet dat het gebeurd of haar mentaliteit weg wuiven omdat het altijd wel een reden heeft. blindheid niet meer en niet minder.
als je de laatste maanden de shouts naast elkaar zou leggen zouden we eindigen op plek 8 a 9,drie maanden later op plek 11 a 12 en nu is iedereen al tevreden dat we erin blijven "lekker je grenzen blijven verlegen"

er was hier een shouter die riep dat hij in een feijenoord shirt op de tribune gaat zitten,en geloof mij ik hoor heel veel om mij heen dat er ado supporters zijn die twijfelen als het nieuwe stadion van feijenoord er is om daar wedstrijden te gaan bekijken en niet omdat ze voor feijenoord zijn maar puur voor de sfeer en entourage die bij ado steeds verder afzakt naar het nul punt
0
Maandag 29 april 2013 om 11:58 uur

BLEISWIJK-1

pajam schreef:

Beste Bleiswijk1,

Wat heb ik exact niet begrepen? En waar lees jij dat ik stel dat van Duinen voor 500.000 kan/mag vertrekken?

Ik begrijp inderdaad uit de communicatie van de club dat men `andere prioriteiten` heeft, alleen ben IK het daar niet mee eens.
Als je dat van die 500.000 euro wel begrijpt dan snap ik niet waarom je het dan zo belangrijk vind dat hij een beter contract krijgt?

Stel (voorbeeld): er is op dit moment 8 ton beschikbaar op spelersgebied. Dan kan je een ton gebruiken om het contract van v.Duinen op te waarderen. Voor dit geld kan je waarschijnlijk ook een Falkenburg van AZ overnemen. Dit omdat hij weg mag. Dan snap ik best dat dit voorrang krijgt.
0
Maandag 29 april 2013 om 11:06 uur

<FCDH>

Hoe zou het toch komen dat ons omringende landen veel sterkere competities hebben? Bv Engeland en Duitsland waarom stappen grote bedrijven daar wel in en hier niet? Wat doen ze hier verkeerd zijn wij gewoon geen echt sportland of zijn ze in Nederland te gierig? In de jaren 70 had Nederland het sterkste clubvoetbal van Europa waarom is dat zo terug gevallen?
0
Zondag 28 april 2013 om 14:07 uur

Advertentie

Kees

Vincent schreef:

VVV kwam met een 5-4-1 opstelling naar den haag om enkel en alleen te verdedigen.
Ado heeft niet de kwaliteit om hier doorheen te voetballen.
Maempa stond goed te keepen anders hadden we 3-1 gewonnen, wederom pech en gemis aan scorend vermogen, ondanks de 100% inzet van v duinen.
Poepon geen kopduel gewonnen, laat zich makkelijk vallen en kan geen bal vasthouden; nooit meer opstellen die luie donder.

Dat was het wel ongeveer. We zijn veilig
Gelukkig maar,anders was die niet gewijzigde prijs voor een scc een hele dure kaart geworden voor de 1e divisie.
Leg onderstaand interview van vanmiddag maar onder je hoofdkussen:

Exclusief: Zelfverzekerde Poepon: `Met Rydell komt het heus wel goed`
Door MITCHEL PRONK __ Foto: ORANGE PICTURES __ gepubliceerd op 28 april `13 12:50


Zes wedstrijden niet gewonnen. Drie doelpunten voor, vijftien tegen. Rydell Poepon baalt van de moeizame periode waarin ADO Den Haag, en ook hijzelf, verkeert.


"We zitten in een moeilijke fase, al is het een beetje overdreven om te zeggen dat we in de hoek zitten waar de klappen vallen", begint Poepon zijn relaas in gesprek met ELF Voetbal Magazine. "Het is moeilijk te verklaren waarom we niet meer spelen zoals tijdens de eerste helft van het seizoen. Hoe dat kan? Eerlijk gezegd denk ik niet echt dat daar een verklaring voor te vinden is."

De 25-jarige spits begon de laatste twee speelrondes in de basis. Over zijn eigen optreden tegen VVV-Venlo (1-1) was Poepon wel tevreden. "Ik vond het wel goed gaan. Ik kreeg een paar kansen, maar de keeper (Niki Mäenpää, red.) stond goed op te letten. Ik weiger mijn eerste seizoen te typeren als een nachtmerrie. Elke spits maakt dit wel eens mee. Er rest maar één ding en dat is hard werken om uit dit diepe dal te komen, maar ik ben in mijn leven al gewend om keihard te werken."

Poepon verzekert de achterban van ADO Den Haag dat de prestaties zullen volgen. "Het komt nog goed met Poepon. Ik ben zelf een heel nuchter persoon. Met Rydell komt het dus heus wel goed. Ik heb in het verleden al bewezen dat ik het kan. Iedereen om mij heen zegt: `je hebt het overal gedaan, dus waarom zou het bij ADO Den Haag niet kunnen?`, besluit de voormalig jeugdinternational.

0
Zondag 28 april 2013 om 13:38 uur

pajam

kako schreef:

Er zit al tijden geen enkele beleving in dit elftal. Het lijkt wel of men geen motivatie heeft. Wie zijn schuld het is zal mij een zorg zijn maar ik wil maar een ding en dat is dat men er iig voor werkt. Dat mis ik gewoon al twee jaar, werklust en passie, iig in thuiswedstrijden! Begrijp niet dat de spelers en staf dat niet in zien, zo zal het steeds leger worden in het stadion. Dat Steijn zegt dat hij blij is dat ado al drie wedstrijden voor het einde veilig is vind ik wel erg, je stond zes weken geleden nog in het linker rijtje, wint vervolgens weken niets meer en dan achter het veiligspelen scharen. Wordt ook volgend jaar weer billenknijpen.
Steijn begrijpt schijnbaar niet dat zijn werkgever hem de taak meegegeven heeft om minstens 12e te worden.
Dan kun je dus als eind verantwoordelijke nooit blij zijn met het veilig zijn, 3 speelrondes voor het einde van het seizoen.

Ik ben benieuwd of het Noord Koreaanse regime hier kan verwittigen ;

- welke spelers nu onder Steijn doorgebroken zijn
- waarom Steijn het ene jaar Visser boven Rado verkiest en het andere jaar Visser bij het grofvuil staat
- waarom Vicento het ene jaar 8 doelpunten maakt en het andere jaar geen vertrouwen krijgt en geen groei doormaakt
- Malone als Rechtsback op het middenveld wordt gezet en Omeruo als Centrale verdediger op Rechtsback
- Meijers zijn goede seizoen bij RKC niet door heeft kunnen trekken bij ons
- Holla na een goed begin steeds verder afzakte
- Chery nog altijd niet begrijpt dat hij in een 11-tal speelt en dus niet rendeert binnen het elftal
- Poepon na 6 seizoenen eredivisie met jaarlijks 8-10 doelpunten ineens door het ijs zakt onder Meester Steijn
- Elbers, Tano, Korte, Bakker e.d. praktisch geen kansen kregen
- Rodriquez wordt weggestuurd, voor een fooi verkocht en bij zijn nieuwe club de pannen van het dak speelt, terwijl wij snakken naar een goede buitenspeler
- Waarom na het drama Boussaboun een Kolk wordt gehaald
- Mokthar wordt afgeserveerd en rendeert bij PEC Zwolle

Let op, Noord Koreaanse regima zal ook al deze vragen zo kunnen beantwoorden dat het allemaal niet ligt aan Meester Steijn.
Degene die al 2 seizoenen volledige zeggenschap heeft over het eerste elftal én de technische beleid binnen onze club.
0
Zondag 28 april 2013 om 09:06 uur

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Dan snap je de post niet. Ik stel zijn prestaties juist nu ter discussie.

Aan het einde van het seizoen worden de prijzen verdeeld. En zoals het nu gaat (1 punt uit 6 wedstrijden!) laten we het op het belangrijkste moment afweten. Wie zijn hier verantwoordelijk voor. Zeker de spelers. Want ook van Beugelsdijk, Wormgoor, Meijers etc. laten niks meer zien. Maar uiteindelijk is de trainer toch gewoon eindverantwoordelijk.

Het is het 2e jaar op rij dat we naar alle waarschijnlijkheid onze doelstelling niet halen. En dat is een slechte zaak.
En dan volgt de vraag: waarom laten ze het afweten?
0
Zaterdag 27 april 2013 om 23:30 uur

Nu online

Raoul88, JP, Ronaldo, Lellow en 226 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4