Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Aad

ADODENHAAG schreef:

Lijkt wel een neppe foto... ziet er niet uit.

 

Maar hopen dat ze er in ieder geval mee bezig zijn zodat je AZ na hun zware wedstrijd van vandaag kan pakken zondag.

Waarom zou een wethouder dit twitteren? Lijkt mij toch een beetje een truc-opname (PSP-tje).

 

Zou bovendien niet zo verstandig zijn om dit nu te doen. Sneeuw isoleert en zorgt ervoor dat de vorst niet te diep in de grond dringt. Gezien de voorspelling (zaterdag +1, zondag +3 en regen ipv sneeuw) hadden ze mijns inziens beter kunnen wachten tot vrijdagmiddag. Maar wie ben ik? In ieder geval iemand met weinig verstand van voetbalvelden.
 

0
Donderdag 2 december 2010 om 15:03 uur

Ooievaar

K.B schreef:

Transfervrije Brouwer maakt indruk bij ADO

Jordy Brouwer leverde eerder deze maand zijn contract in bij Liverpool en kreeg van trainer John van den Brom een kans bij ADO Den Haag. Door het winterse weer heeft de spits nog weinig kunnen laten zien, maar Van den Brom is enthousiast.

Van den Brom hoopte Brouwer deze week tijdens een oefenwedstrijd aan het werk te zien, maar deze werd afgekeurd. Desondanks is de oefenmeester te spreken over de stagiair, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "De eerste indruk is prima."

"Ik had een bepaald beeld van Jordy en dat is bevestigd", vervolgt Van den Brom. "Wel wil ik hem graag zien als hij in een grotere ruimte komt te spelen. Daarvoor zou zo'n oefenwedstrijd een goede gelegenheid zijn geweest."

Mooi. Er wordt nu nadrukkelijk gekeken naar jonge talentvolle voetballers, en niet jongens die over the hill zijn. Dat is een groot voordeeel als je je nu al hebt veiliggespeeld.

 

Al zou ik ook die Strootman een geweldige versterking vinden.

 

Over zaterdag/zondag kan ik kort zijn: Dat moet je gewoon collectief aflasten, je moet ook om je klanten denken. Als het echt slecht weer wordt/blijft dan doe je daar denk ik weinig mensen een plezier mee, om daar af te staan niften, gladde wegen etc. etc.

0
Donderdag 2 december 2010 om 12:58 uur

K.B

Transfervrije Brouwer maakt indruk bij ADO

Jordy Brouwer leverde eerder deze maand zijn contract in bij Liverpool en kreeg van trainer John van den Brom een kans bij ADO Den Haag. Door het winterse weer heeft de spits nog weinig kunnen laten zien, maar Van den Brom is enthousiast.

Van den Brom hoopte Brouwer deze week tijdens een oefenwedstrijd aan het werk te zien, maar deze werd afgekeurd. Desondanks is de oefenmeester te spreken over de stagiair, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "De eerste indruk is prima."

"Ik had een bepaald beeld van Jordy en dat is bevestigd", vervolgt Van den Brom. "Wel wil ik hem graag zien als hij in een grotere ruimte komt te spelen. Daarvoor zou zo'n oefenwedstrijd een goede gelegenheid zijn geweest."

0
Donderdag 2 december 2010 om 12:15 uur

Bert

Van den Brom wordt moe van eeuwige uitleg over Van den Bergh

John van den Brom merkt dat hij iedere week weer vragen moet beantwoorden over de situatie van Ricky van den Bergh bij ADO Den Haag. De trainer doet niet vaak een beroep op de aanvaller, die dat betreurt en al aangaf open te staan voor een andere club. Aan Haaglanden Voetbal zegt Van den Brom dat hij in principe geen problemen meer heeft met de aanvaller.

“Het is heel simpel! Ik heb hem van de training gezonden en daarover met hem gesproken. Het feit dat ik hem tegen Feyenoord laat invallen, zegt denk ik genoeg. Hij is een speler van ADO Den Haag”, aldus de coach. “Ik word er een beetje moe van om iedere keer uit te leggen over wat er speelt om Ricky van den Bergh. Ik zou het kunnen begrijpen als hij weg wil als hij niet aan spelen toe zou komen, maar Ricky speelt en maakt deel uit van de selectie.”

Van den Bergh (30), geboren in Den Haag, speelde vier jaar bij Sparta Rotterdam, één jaar bij RKC Waalwijk en twee seizoenen bij Heracles Almelo, alvorens hij neerstreek bij ADO. In zijn tweede jaar is er echter nog maar weinig toekomstperspectief; de club doet het zeer goed, maar Van den Bergh wil méér dan een bijrol in het elftal. Sparta onderzoekt de mogelijkheid tot zijn terugkeer.

0
Dinsdag 30 november 2010 om 19:16 uur

rien1

DenHaagFC schreef:

Jongens,

 

Nog even over de actie van gister. Ik snap niet dat daar zoveel woede over is. ' Wij ' de supporters moeten toch van ons laten horen? Of moet je zomer over je heen laten lopen? Wat had je dan moeten doen? Naar Rotterdam? Dat kan niet want: a je wordt niet toegelaten in Rotterdam en b zullen er toch 100 gekken van Rotterdam zijn die een confro willen. Naar Den Haag ? Wat heeft Den Haag er in godsnaam mee te maken? Den Haag is juist goed bezig op supporters gebied! Nou dan zoek je het in het midden dus op de snelweg tussen Rotterdam en Den Haag. De mensen in de file hebben hooguit 15 minuten moeten wachten nou wat een probleem zeg.

 

Ik snap niet dat jullie je eigen supporters niet steunen.

 

Ga lekker naar 020 laffe honden

  (hierboven).....

"Naar R'dam? Kan niet. a.Je wordt niet toegelaten in R'dam, en b. zullen er toch 100 gekken van R'dam zijn die de confro willen.

 

(En dan komt het):  "Naar Den Haag? Wat heeft Den Haag er in godsnaam mee te maken? Den Haag is juist goed bezig op supportersgebied. Nou, dan zoek je het ''in het midden'', dus op de snelweg tussen R'dam en Den Haag".

 

(...vreet nagels op en schud het hoofd...) Valt weinig meer mee aan te vangen, vrees ik.

0
Maandag 29 november 2010 om 19:18 uur

Advertentie

Kees

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO begeert Kevin Strootman
ADO Den Haag zou graag Kevin Strootman van Sparta inlijven. De Haagse club is bereid daarvoor een aantal spelers in te ruilen.
Lees het nieuwsbericht

Het AD bracht dat ADO interesse heeft in Strootman, volgens Voetbalzone klopt er geen donder van. 

 

'Volgens Van den Brom heeft ADO geen interesse in Strootman'
Pascal Bosschaart is verrast door het gerucht dat hij door ADO Den Haag is aangeboden bij Sparta Rotterdam. De hofstedelingen willen Kevin Strootman overnemen en zouden Bosschaart, Lorenzo Piqué en Kai van Hese als ruilmiddel hebben aangeboden. Eerstgenoemde hoopt op duidelijkheid van zijn werkgever: “Ik weet nergens van”, zegt Bosschaart tegen SEG.

De dertigjarige middenvelder kwam dit seizoen toch al in dertien competitieduels aan spelen toe, maar John van den Brom zou liever Strootman willen hebben. Dat blijkt echter niet te kloppen: “Als dit het geval is, dan zou ik het zelf ook graag willen weten. Maar dat deed ik niet. Dus ben ik vanmorgen meteen naar John van den Brom gestapt om het bericht te checken. Hij verklaarde net zo verbaasd te zijn als ik. De trainer ontkende dat ik ben aangeboden. Sterker nog, volgens hem heeft ADO helemaal geen interesse in Strootman. Dan is voor mij de zaak verder gesloten.''

In het begin van het seizoen behoorde Bosschaart tot de vaste basiself en was hij zelfs aanvoerder, maar de laatste weken valt hij nog slechts in. “Als een ploeg wint, dan heb je weinig te zeggen als reserve. Maar toen ik speelde wonnen we ook. Daar heb ik met de trainer over gesproken. Ik zal niet zeggen dat ik mijn reserverol van dit moment nu ineens prettig vind, maar het gesprek heeft wel voor iets meer duidelijkheid gezorgd. Ik blijf hier voor mijn kansen gaan.''

 

0
Maandag 29 november 2010 om 17:44 uur

ADODENHAAG

Het lag vandaag niet bij 1 of 2 spelers maar wel aan 8 of 9 spelers. Gewoon te weinig inzet, te weinig positiespel. Maar dat kan echt wel een keer gebeuren hoor! Raar voorbeeld, maar Barca speelt ook weleens gelijk bij Real Sociedad!

0
Zondag 28 november 2010 om 20:07 uur

JP

Haguecityfirm schreef:

Diegene die actie verafschuwen bezoeken dus duidelijk nooit een uitwedstrijd,waarschijnlijk zijn ze er bij thuiswedstrijden zelfs ook niet bij.

Was een goeie actie om het ongenoegen te laten blijken.

twee jaar gelden mochten er 1600 naar de kuip,verleden jaar 12oo,dit jaar 650,volgend jaar 200?

Against Modern Football !!

whahaha wat een argument zeg,...denken voor een ander. Of dat wij geen uitwedstrijd bezoeken. HCF een stel ouwe mannen die nog leven in de jaren 80. Goeie actie,.....pffffff alleen maar voor eigen eer en glorie,...zo van kijk ons nu eens... geen idee wat ze daar de club en nog belangrijker het imago van de club aan doen. Ze zullen er scheit aan hebben....helaas.

Ik baal ervan maar ik zal waarschijnlijk te weinig uitwedstrijden bezoeken.

0
Zondag 28 november 2010 om 18:10 uur

ADO supporter Leidschenveen

Kees schreef:

Inderdaad en als Excelsior wint komt alles dicht bij elkaar. Willem 2 wordt laatste, VVV daar boven als nummer 17 maar wie wordt nummer 16. In deze competitie heb je misschien wel 35 of 36 punten nodig om te overleven.

 

Maar ja, dat dachten we vorig jaar ook op een gegeven moment en toen bleef men onderin verliezen.

Goed punt, omdat WII zo weinig punten heeft, heeft de rest automatisch meer, communicerende vaten he. Ik denk ook dat je dit seizoen 35/36 punten nodig hebt om boven de laatste 3 te blijven.

Tenzij WII ineens het licht ziet en puntjes gaat snoepen, maar daar geloof ik niet in. Daar zijn ze gewoonweg te slecht voor.

Er is inmiddels een hele grote middenmoot, dus twee wedstrijdjes verliezen, en je gaat heel wat plaatsen zakken.

0
Zaterdag 27 november 2010 om 21:48 uur

;)

Been gaat met Feyenoord vol op de aanval

Mario Been heeft zondag aanvallende intenties als hij het met Feyenoord opneemt tegen ADO Den Haag. De oefenmeester wil voor het vertouwen drie punten pakken en met zijn aanvallende stijl het publiek duidelijk maken waar het voor vecht.

Met Jerson Cabral in de basis in plaats van Ricky van Haaren kiest Been voor een extra aanvaller. De bedoelingen zijn duidelijk. "Wij spelen thuis voor ons eigen publiek. We willen onze supporters laten zien dat we voor maar één ding gaan en dat is de volle winst", zo zegt Been op het digitale thuis van de Rotterdammers.

Been hoopt met het aanvallende spel ook vertrouwen te winnen. "De laatste weken zie je dat we soms angstig voetballen. We moeten juist vrijuit spelen, dúrven voetballen", zo zegt Been, die het opneemt tegen de huidige nummer zeven van de Eredivisie. ADO staat negen plaatsen hoger dan Feyenoord. "Het zegt iets over de fase waarin wij zitten. En over ADO, dat het boven verwachting goed doet. Zij hebben een hechte ploeg, geven weinig weg en hebben daarbij een gevaarlijke voorhoede."

"We hebben respect voor de prestaties van ADO, maar hoeven zeker niet bang voor ze te zijn", zo vervolgt Been zijn verhaal. "We hebben alle vertrouwen dat we zondag de drie punten in huis kunnen houden."

 

We gaan ze pakken ;)  lelelelelelle

0
Vrijdag 26 november 2010 om 19:41 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 385 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4