Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

BLEISWIJK-1

Zitten wij hierbij? Het is een spits. Ook wel een lekkere voetbalnaam. Geef mij dan maar Radosalvjevic!


`Nederlandse subtop aast op Reza Ghoochannejhad`
Gepubliceerd door Niek Haafkes | 06-01-12 | 13:151 reacties

Reza Ghoochannejhad maakt de laatste maanden indruk in Belgie, de spits is topscorer van Sint-Truiden maar houdt zich niet bezig met een vertrek uit de Jupiler League.

Zaakwaarnemer Eijkelkamp: “De afgelopen dagen hebben verschillende Nederlandse clubs geïnformeerd naar Reza.” Eijkelkamp wil geen namen noemen tegenover Belgiumsoccer, maar bevestigt dat het om subtoppers gaat
0
Vrijdag 6 januari 2012 om 14:44 uur

pmc

Ferdy schreef:

rome heeft een mening en die zet aan tot denken, is dat verboden?
Ferdy al komt vanGaal als trainer, Mesi als spits en 3stereen restaurant de Librije als cateraar dan is er nog commentaar en wat iedereen vergeet is waar ADO vandaan komt en dat het allemaal niet in 3 jaar gaat.
Denk niet dat ADO de samenwerkingsverbanden voor het uitzoeken heeft en is het nog maar afwachten of het echt die Rus is.
0
Donderdag 5 januari 2012 om 17:34 uur

Moi

Heeft de snor wel gelijk?

ADO Den Haag bekijkt reserves van Swansea City

01/01/2012 22:23

Een delegatie van ADO Den Haag zal begin januari enkele spelers van Swansea City bekijken die de hoofdmacht niet halen van de Premier League-club.

John van Zweden, het Haagse bestuurslid van The Jacks, heeft het trio voor verhuur aangeboden bij ADO Den Haag. Het betreft Andrea Orlandi (27) die in het verleden nog speelde voor Barcelona, de 24-jarige international van Wales David Cotterill en de dertigjarige Thomas Butler die graag aan spelen wil toekomen om aanspraak te maken voor een plek in de selectie van Ierland voor EK 2012.

`Op zich interessante spelers, maar wel alle drie middenvelders`, liet ADO-commissaris Paul Beyersbergen weten aan Voetbal International. `En daarvan hebben we er op dit moment genoeg. Maar je weet nooit wat er in de winterstop nog gebeurt met bijvoorbeeld Lex Immers of Jens Toornstra. in dat kader is het goed als we die jongens een gaan bekijken.`

ADO wil daarnaast graag Garry Mendes Rodrigues meenemen naar het trainingskamp dat de club heeft begin januari in het Spaanse Marbella. De neef van Feyenoorder Jerson Cabral komt nu uit voor de Leidse Eersteklasser FC Boshuizen. De Hagenaren hebben tenslotte het oog laten vallen op de Finse spits Tim Väyrynen.

De achttienjarige jeugdinternational, die 1,90 lang is, staat nu nog onder contract bij FC Honka. `We kregen een tip van een buitenlandse scout. Hij schijnt een behoorlijk talent te zijn`, weet Beyersbergen. `We hebben bij zijn club een verzoek neergelegd om hem mee te mogen nemen op trainingskamp.`


0
Woensdag 4 januari 2012 om 21:15 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van Duinen heeft contract voor 2,5 jaar
ADO Den Haag heeft met spits Mike van Duinen een overeenkomst voor 2,5 jaar gesloten met optie voor nog eens twee jaar.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 4 januari 2012 om 19:53 uur

JoostJ

van de ADO-site:

ADO Den Haag hield woensdag 4 januari haar altijd drukbezochte Nieuwjaarsreceptie voor alle sponsors, relaties, leden, medewerkers, spelers, speelsters en trainers. Dit jaar maakte Cees Driebergen, voor een volle businessclub, zijn debuut met de speech van de algemeen directeur. En hij had op sportief vlak leuk nieuws te melden.
Zijn woorden:

`Ik heb nog wat nieuwtjes voor u. Dan weet u ook eens iets eerder dan de pers: met onze keeper Gino Coutinho hebben wij een nieuwe tweejarige overeenkomst gesloten, hij verlengt zijn komende zomer aflopende contract. En met spits Mike van Duinen een overeenkomst voor 2,5 jaar, met optie voor nog eens twee jaar. Verder zijn we voor volgend seizoen in gesprek over een aantal spelers voor diverse posities. Aaron Meijers van RKC Waalwijk lijkt de eerste die ons deze zomer komt versterken.`

`En last but not least zijn wij in principe akkoord met een Engelse club voor de komst (via huur) voor 1,5 jaar per direct van een jonge talentvolle speler, waarvoor nu de contracten in orde worden gemaakt. Daartegenover hebben wij een tweetal spelers verhuurd: Marc Hocher vertrekt definitief naar Willem II en wij hopen dat Wouter de Vogel bij FC Dordrecht zich verder zal ontwikkelen. Trouwens, onze club is genomineerd voor sportploeg van het jaar voor het Haags Sportgala en onze coaches zijn daar eveneens genomineerd. Ik hoop dat u op ons hebt gestemd!`
0
Woensdag 4 januari 2012 om 17:54 uur

Yo

`ADO informeert naar Poepon`
ADO Den Haag heeft zich bij De Graafschap gemeld voor Rydell Poepon. De aanvaller van de club uit Doetinchem is in beeld om John Verhoek na dit seizoen te vervangen als eerste spits.
De 24-jarige Poepon staat hoog op het lijstje van ADO Den Haag, meldt het Algemeen Dagblad. De Haagse club heeft geïnformeerd naar de status van de spits die in het bezit is van een contract tot de zomer van 2013. De Amsterdammer is in beeld omdat Verhoek op huurbasis actief is bij ADO en na dit seizoen terugkeert naar het Franse Stade Rennes.

Naast de interesse vanuit eigen land is er ook vanuit Turkije belangstelling voor Poepon, de voormalig speler van Ajax, Willem II en Sparta Rotterdam heeft echter al aangegeven liever nog in Nederland te willen blijven. Poepon maakte dit seizoen in zestien wedstrijden vier competitiedoelpunten voor De Graafschap, vorig jaar eindigde de teller op twaalf treffers.
0
Woensdag 4 januari 2012 om 08:47 uur

;)

`De Graafschap in de markt voor Sonck`

Wesley Sonck staat mogelijk voor een terugkeer in de Eredivisie. Eerder op de dag werd al melding gemaakt van Nederlandse interesse in de spits en nu is ook de naam van de club bekend: De Graafschap. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De 33-jarige Sonck speelde eerder al voor Ajax in de Eredivisie, maar flopte daar volledig. Inmiddels staat de voormalig Rode Duivel onder contract bij Lierse SK, maar bij die club mag hij voor een goed bod vertrekken.

De Graafschap ziet in Sonck de ideale vervanger voor Rydell Poepon, die de clubs naar verluidt voor het uitzoeken heeft. Onder andere ADO Den Haag zou in de markt zijn voor het jeugdproduct van Ajax.

0
Dinsdag 3 januari 2012 om 20:51 uur

Advertentie

Ferdy

Grappig, in augustus werd hier al vaak gediscussieerd over Poepon.
Persoonlijk weet ik t nog zo net niet met Poepon, een spits kopen van teams die minder dan ons zijn? How bizar? haal dan een derde spits bij een topclub weg ofzo...jaja..kost geld i know maar voor niets gaat de zon op en verdien je einde vd rit nog niets.
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 18:47 uur

Sound

@Prutser Waarom begin je nou ineens over Friend? Heb ik iets gemist? Volgens mij gaat de discussie over Poepon. Ik denk trouwens dat er geen één spits is waar een meerderheid blij mee zou zijn, ook maar enigszins haalbaar zou zijn voor DH. Die zijn er niet: Ze zijn niet goed genoeg en zowel, dan spelen ze ergens in de top van een premier league, bundesliga of primera division...

Overigens begrijp ik überhaupt niet waarom DH nu in de winterstop een spits zou willen halen (als het al waar is) tenzij we ineens 4-4-2 gaan spelen...(hoop het niet) Hebben we die nodig dan?
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 17:48 uur

Prutser 070

oodh schreef:

Is Friend dan weer (?) in beeld? Hoop ook van niet, wat heb je daar nu aan.
hahaha nee maar Poepon nu wel en het is een redelijk spits en zou hier wel wat toevoegen maar is niet zo veel beter dan Mike van Duinen. Dus zou er niet zo veel geld voor neerleggen. Wij hebben gewoon niet genoeg geld om een spits te kopen die echt al bewezen heeft een klasse beter te zijn dan Verhoek of van Duinen. Dan moet je daar ook niet zoveel geld in investeren. Ik zie dan liever die spits van 19 uit Finland komen dan de 24 jarige Poepon die ik niet veel hoger in schat dan de 2 spitsen die we nu hebben.
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 17:48 uur

Nu online

BigMac, Aad, oodh, Boer070, Bleek, Swaber, Bhattoe 74 en 233 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4