Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

kevm81

Waarom kreeg Remco van Wingerden geen nieuw contract bij ons aangeboden, was hij echt niet goed genoeg? Of heeft het alleen maar met geld te maken?
0
Maandag 22 april 2013 om 13:09 uur

pajam

Haagse Kelt schreef:

De waarheid ligt altijd in het midden. Steijn is geen toptrainer, maar hoe hij hier soms wat weggezet, dat is natuurlijk belachelijk. Ondanks het verval van de laatste weken (wat we ieder jaar hebben, ligt dus niet alleen aan Steijn) gaan we waarschijnlijk toch rond onze doelstelling eindigen. Dat is gewoon netjes. Tuurlijk is het geen verheffend seizoen, maar het is beter dan vorig jaar. Bovendien is het Steijn niet aan te rekenen dat er financieel ineens niets meer kan en Toornstra verkocht moest worden. Er is geen opvolger voor Verhoek gekomen en Steijn heeft vanaf het begin gezegd er (minimaal 1) vleugelspits bij te willen. Er was echter niks mogelijk en toen heeft ie maar voor Kolk gekozen, ongetwijfeld met de gedachte beter iets dan niets. Poepon is een verkeerde inschatting geweest, maar hier op de box waren veel mensen op voorhand blij met hem. Daar komt niemand meer voor uit, maar het was wel zo. Tano, Elbers en Vicento hebben zich totaal niet doorontwikkeld. Ik denk dat Steijn daar hooguit deels verantwoordelijk voor is, als trainer kan je niet alles beinvloeden. Ik snap lang niet alle keuzes van Steijn, maar dat afzeiken van een clubman vind ik ongepast. Velen wilden van Steijn af en tegen hoge kosten een Maaskant, Brood of Jans halen. Kijk eens hoe die dit jaar gepresteerd hebben. Alleen bij Maaskant gaat het sinds zijn vertrekaankondiging goed...
Hoezo is het ongepast om kritisch te zijn tegenover een trainer Haagse Kelt?
Ik snap dat echt niet, maar zal wel aan mij liggen.

Poepon is geen slechte spits, ik was één van degene die stond te juichen toen hij werd gehaald.
Het is niet ineens een klote voetballer omdat hij onder Steijn totaal verkeerd gebruikt wordt en daarna afgebrand op de bank plaats moet nemen.
Ik denk nog steeds dat hij minimaal 9-12 doelpunten in de eredivisie kan maken, maar niet met het spel dat Atteveld en Steijn spelen.

En wat is er precies beter dan vorig seizoen?
Het spel?

Het is Steijn niet aan te rekenen dat er financieel geen ruimte is, maar hetgeen wat hij wél heeft moet beter kunnen spelen dan wat we nu wekelijks zien.

Het is voor mij onbegrijpelijk hoe gemakkelijk alles recht wordt gebreid als het om `clubman` Steijn gaat.
Jammer, want ADO Den Haag heeft ook met het huidige spelersmateriaal voldoende mogelijkheden om hoger te eindigen dan we nu (gaan) doen en verleden jaar hebben gedaan.

Gelukkig voor Steijn is een groot deel van de supporters tevreden en heeft men iedere keer wel weer redenen waarom het niet beter gaat. Zowel qua resultaat alswel het speelbeeld.
0
Maandag 22 april 2013 om 11:24 uur

BLEISWIJK-1

pajam schreef:

Ik snap je niet?

Erwin Koeman zit in z`n eerste jaar bij RKC en alles boven de 16e plaats met RKC is een prestatie.
Ruud Brood zit ook in zijn eerste jaar, maar presteert inderdaad ruim ondermaats, Roda JC heeft genoeg kwaliteit om rond de 12e plaats te staan.

Hoe in godennaam is alles wat Steijn doet toch continu voor sommige ter verwittigen? Omdat Toornstra wegvalt, valt gelijk de eindresultaat van het seizoen 12/13 te vergelijken?
Is dat op zichzelf niet al kortzichtig?

We hebben de meeste mogelijkheden op het middenveld en Toornstra speelde echt niet zijn beste seizoen voordat hij vertrok .

Bovendien speelt Steijn op een handvol wedstrijden na, al het hele seizoen bagger voetbal met ADO, net als vorig seizoen.
Ik zie weinig anders dan hoe bijvoorbeeld een Attevele ADO liet spelen, stond men ook voor hem op de banken?
Waarom bij RKC alles boven plek 16 is in orde? Hij heeft een hele behoorlijke selectie hoor.

En wat Steyn betreft. Als hij plek 10 t/m 12 haalt heeft hij het prima gedaan. Niks mis mee. Haalt hij dit niet, dan valt het gewoon tegen. Op dit moment weten we niet waar het gaat eindigen.

Dit laatste is wat anders dan een groot fan van Steyn zijn!
0
Maandag 22 april 2013 om 11:02 uur

ADODENHAAG

Haagse Roel schreef:

Was eerst weer een heel verhaal aan het neerkalken om e.e.a te weerleggen maar heb het maar weer weggehaald.

Essentie van alles is, jij begint weer over doelstellingen........ER IS GEEN BELEID !! Je bent weer tevreden omdat de doelstelling die door FCDH vastgesteld wordt wellicht nipt wordt gehaald.Volgens de mooie woorden van Kallen in 2007 hadden we nu stevig linkerrijtje moet staan.

Halluluja ...vooruit met de geit. Volgend seizoen weer lopen kutten om plek 16 te ontlopen , maakt niet uit joh , doelstelling om ergens om te spelen is toch bijgeteld naar 2017. Laat je maar een loer draaien.

Geeft allemaal niets, als jij het gewoon leuk vindt om naar een voetbalwedstrijdje te kijken, ongeacht het spel en resultaat , moet je dat vooral doen. Ik , en velen met mij passen ervoor en willen wel eens boter bij de vis zien van jullie "God" v.d Kallen.

Dat hij ooit de club gered heeft weten we nu wel , echter zie geen enkel toekomst gericht beleid van de man. Lees investeren in de club. Begint er toch sterk op te lijken dat hij de club heeft gebruikt uitsluitend voor eigenbelang.

NB : Dave ..begin nou niet weer over bewijs dit en dat............bewijs jij nou maar eens dat Kallen alles voor de club doet........ik zie het niet.

Tot volgend weekend !!

Kan jij vertellen waarom je ADO nog volgt als je er niks meer mee hebt? Misschien moet je maar een andere hobby zoeken, want blijkbaar is dit niet de club die bij jou hoort. Of wel?
0
Maandag 22 april 2013 om 01:51 uur

Bert

DaveDH schreef:

Ik vind het respectloos om niet naar de wedstrijd te kijken en dan hier te komen om een potje te janken, dat je Visser geen bruikbare speler vind zegt ook heel veel over jouw kennis van het spelletje, jij zit liever bij de film als een echte kenner en die hard supporter natuurlijk.

Als ik idd zie hoe makkelijk Bully ze er in schiet en het bij ons steeds aan de voorkant fout gaat dan mag hij wat mij betreft voor een normaal salaris terug komen, en ja ik vind nog steeds het salaris van meer dan 5 ton per jaar te veel... daar blijf ik achter staan...

Nah ik zie dat je heilige Bert ook weer een harde plassert heb bezorgt, hij ook weer blij, zit er tenminste nog leven in dat oude ding.

Nog een fijne Zondag, echte die hard dat je er bent.
Jij ook een fijne zondag Dyslectische Dave. Ik verdenk jou ervan dat je nog nooit in het stadion bent geweest en alleen hier het boeltje op loopt te stoken.

Anders wil ik je wel eens face too face spreken tegen VVV. Niet om te vechten maar om eens een antwoord te krijgen waarom jij je medesupporters in de zijk zet. Hoor graag van je.
0
Zondag 21 april 2013 om 19:59 uur

Advertentie

janjazz37

Kees e.a.

Aantal van door jou genoemde punten worden al geruime tijd in de OGS
aangedragen. Er zijn verbeteringen merkbaar, maar aantal zaken zitten min of meer vast i.v.m. lopende vergunnings-aanvragen.
Ik twijfel er soms wel eens aan of de huidige Directie het nog ziet zirtten
in de OGS in zijn huidige vorm.. Zo werd de geplande April bijeenkomst gewoon afgelast omdat er afzeggingen waren. Wordt nu 8 mei a.s.
Het ontbreken van Notulen is herhaaldelijk aan de orde gesteld. Het is ook voor mij een vraag waarom deze nog steeds uitblijven.
Het vertrek van Maurice en ook Justin heeft daar vast iets mee te maken.
En vergeet niet, onze top-notuliste Maureen, maakt op eigen verzoek al lange tijd geen deel meer uit van de OGS.
0
Zondag 21 april 2013 om 16:25 uur

DaveDH

Rrobss schreef:

Ga eens voor één keer achter de club staan met zijn allen ipv
dat eeuwige troosteloze geouwehoer..
Dat kunnen ze niet meer joh, ze noemen zichzelf *"supporter" maar je ziet ze alleen hier als het slecht gaat met Den Haag, toen DH de punte pakte zag je een hoop van die *"supporters" hier niet...

Maar nu hebben ze weer wat te zeiken en komen die zure gasten van onder hun steen vandaan gekropen.

Ik snap niet waarom die gasten nog *"supporter" zijn, als je het allemaal zo kut vind zoals sommige "supporters" hier nu al een jaar lopen te roepen dan ga je toch lekker een andere hobby zoeken.

Niemand verplicht je om naar DH te gaan kijken, er zijn zoveel andere hobby`s, bijvoorbeeld vissen of postzegels verzamelen... hoef je je ook niet meer te ergeren aan die kut ploeg, met die onbekwaamde trainer en dat kker bestuur...

Ik zou zeggen DOEN!

*"supporter" = iemand die niet eens de moeite neemt om de wedstrijd te bekijken maar wel hier over de uitslag komt zeiken....
0
Zondag 21 april 2013 om 10:27 uur

marcellino

friuli schreef:

Ik ben wel jaloers op zo n stadion als de euroborg eigelijk , heeft veel meer de uitstraling van een engels stadion(van binnen) en door de kleuren heb je ook veel meer het gevoel dat het echt het stadion van fc Groningen is. Dan komen de mensen vanzelf als de sfeer goed is !

Hier in het forepark heb je dat gevoel totaal niet en dat komt o.a door de locatie van het stadion en door de sfeerloze aankleding van het stadion.(stoeltjes enz.) In het zuiderpark zag je nog iedereen op de fiets of lopend naar het stadion komen en nu blijven veel mensen vanuit de stad(Escamp,Loosduinen,zuiderpark) minder snel de moeite om helemaal met rampstadrail of de auto daar naar toe te reizen.
Wat ik net al zij
Heb op een site het nieuwe stadion van feijenoord gezien dan staat
Er wat dat is trots.
Zal dalijk daar best wel een wedstrijd willen mee maken en nee niet omdat ik feijenoord een warm hard toe draag maar omdat het machtig is om in een stadion tr zitten die bezet is met 63000 man.
Waarom kan het in den haag niet daar hebben we een koekblik die voor een low budget is neer gezetcen waar de politici alleen maar over zeiken
0
Zondag 21 april 2013 om 10:21 uur

DHFC070

De grootste reden waarom het al 20 jaar niet lukt hier in Den Haag om een behoorlijke eredivisie club op poten te krijgen is omdat de regio er compleet niet voor warm loopt. 10.000 supporters is al veel en kost veel moeite. Moet je eens kijken hoe dat bij clubs als Heracles, Heerenveen, NEC etc. gaat.

Zolang de negatieve opinie rondom de club en vooral bij de supporters zo blijft (hoe terecht ook) gaat dit niets veranderen. Tweede ring?? whaha
0
Zondag 21 april 2013 om 09:38 uur

Beest

lernst schreef:

Was ook onder judas maand te lang maar dat lag ook al aan steijn en Vd kallen natuurlijk
Dus nu ga je naar eigen inzicht op een verkeerde mabierbmijn woorden invullen
Toen.lag het aan judas nu aan steijn

Voir zover ik het weet kregen/krijgen hun een behoorlijk bedrag om ze scherp te houden en dat gebeurd dus niet

Dit is de tweede keer dat tom geschorst is door domheid lijkt me dat je als coach de eerste keer daar een goed gesprek over heb dat zoeiets niet nog een keer gebeurd ziedaar met een beetje pech worden dat er gewoon drie

En ik ben geen fan van.kallen maar de vorm van het elftal heeft die man niks mee te maken jammer dat je me zo onreakistisch insxhat maar toch gaat er iets structureel fout. Waarom dat is moet dus worden uitgezocht
0
Vrijdag 19 april 2013 om 18:58 uur

Nu online

Lellow, Edje en 233 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4