Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

ADO supporter Leidschenveen

The Hague Jazz in het Kyocera Stadion

Het The Hague Jazz festival heeft de afgelopen weken belangrijke beslissingen genomen. De zesde editie van het festival zal plaatsvinden op een andere locatie. The Hague Jazz 2011 wordt georganiseerd in en rondom het Kyocera Stadion Den Haag. Naast deze verhuizing zal het festival ook uitbreiden met een extra festivaldag en een The Hague Jazz ‘Rocks’ avond.

Verhuizing
De verhuizing naar het Kyocera Stadion heeft verschillende beweegredenen. Het World Forum Den Haag (festivallocatie van de afgelopen vijf jaar) biedt inmiddels onvoldoende ruimte door de snelle groei van het festival. Ruud Wijkniet, festivaldirecteur: ‘Afgelopen editie kwam de beloopbaarheid van het festivalterrein in het gedrang en dat past niet bij ons. Het festivalterrein en de zalen moeten toegankelijk zijn voor iedereen’. Ook qua data voor de festivaldagen kwamen de organisaties er niet uit in verband met een aantal reeds geplande evenementen in het World Forum Den Haag.

De nieuwe samenwerking tussen het The Hague Jazz festival en het Kyocera Stadion brengt veel enthousiasme met zich mee. Dick Vierling, commercieel directeur ADO Den Haag: 'Wij zijn als ADO Den Haag enorm trots dat een festival als The Hague Jazz naar ons eigen Kyocera Stadion komt. Een mooie Haagse combinatie heeft elkaar gevonden in deze. Wij willen ons stadion steeds meer multifunctioneel gaan gebruiken, dat gebeurt ook al veel voor meetings en beurzen, en dit is voor ons stadion weer een prachtige nieuwe stap.' Ruud Wijkniet, festivaldirecteur: ‘Ik ben verheugd over onze nieuwe festivallocatie. We hebben vijf prachtige edities achter de rug en nu is het tijd om het festival op een andere locatie te laten doorgroeien. Het Kyocera stadion biedt ons alle mogelijkheden om het festival neer te zetten zoals we het voor de komende jaren in gedachten hebben. Uiteraard met behoud van de essentiële elementen waar The Hague Jazz om wordt geprezen zoals sfeer, ambiance en programmering. Daar ben ik van overtuigd. Ook over de bereikbaarheid van het stadion ben ik erg tevreden. Het is voor onze bezoeker zeer gemakkelijk om het stadion te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto’.

Uitbreiding festivaldagen
Naast het veranderen van locatie wordt er een derde dag toegevoegd aan het festival. Het festival zal komende editie plaatsvinden van vrijdag 17 t/m zondag 19 juni. De uitbreiding van het aantal festivaldagen geeft meer ruimte voor een gevarieerd programma waarin meer aandacht besteed kan worden aan de verschillende muziekstijlen, kunst en experiment. Van de vertrouwde podia zullen er acht mee verhuizen, inclusief de zaalnamen en de programma- invulling. Tevens zal er een zaal worden toegevoegd met een bezoekerscapaciteit van 5.000. Ondanks de veranderingen zal er aan de bezoekersaantallen weinig veranderen. De organisatie wil nog steeds maximaal 12.500 bezoekers per festivaldag trekken.

Naast de toevoeging van de derde festivaldag organiseert The Hague Jazz komende editie ook
The Hague Jazz ‘Rocks’ (15 juni 2011), waarbij het muziekgenre “Rock” centraal staat. Hiermee wil het festival aangeven dat The Hague Jazz niet alleen een jazzfestival is, maar een muziekfestival. De Warming Up (16 juni) blijft behouden, maar wel in een kleinere vorm. Het Special Concert (14 juni) en de workshops/masterclasses (gehele week) blijven behouden in de vorm zoals deze reeds bekend zijn.


 

0
Donderdag 25 november 2010 om 18:23 uur

Kees

Tsjonge, jonge die Van der Kallen en overige r.v.c. leden begrijpen er ook niets van. Gaan ze onze club financieel weer naar de verdoemenis helpen. Het was al een keer 10-0 en dadelijk misschien wel 0-10. Dat kost weer klauwen met geld!

 

Van de officiële site:

 

Vanuit ADO Den Haag zal er ook een leuke bijdrage geleverd worden. Zo zullen er vanuit de club zo weinig mogelijk mensen de wedstrijd in Rotterdam bezoeken. Vele medewerkers zullen de wedstrijd samen met de supporters in het home bekijken. Bij ieder Haags doelpunt zal ADO Den Haag trakteren op een gratis drankje.

 

0
Woensdag 24 november 2010 om 19:43 uur

Rome

Wat ik in een paar spaarzame momenten van die Jordy Brouwer was gezien was niet echt denderend helaas. Je ziet dat ook dat zo iemand als Barazite die als een groot talent werd aangeschreven bij Arsenal nu ook weinig of niet bij Vitesse opvalt. 

Ik vind het trouwens ook niet enorm verstandig van John van den Brom dat hij veelal naar spelers op zoek is die hij al eerder onder zich heeft gehad zoals Supusepa en nu deze jongen. 

0
Woensdag 24 november 2010 om 19:32 uur

Ooievaar

Wallace schreef:

 

Beperkt perspectief op Anfield Road brengt Brouwer bij ADO
 

 

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=129218

Of het een versterking zou kunnen zijn, daar kan ik met de beste wil van de wereld weinig over zeggen. Wel dat Brom jonge talenten wil kneden en inpassen, daar straalt visie van uit. Ongelovelijk mooi wat er in één seizoen kan veranderen, er zit nu een goed stel hoor

0
Woensdag 24 november 2010 om 12:39 uur

Kees

Yo schreef:

:D  KNVB: Zeven duels schorsing Suarez

 

Van onze Telesportredactie
De KNVB wil Ajax-aanvoerder Luis Suarez een schorsing van zeven duels opleggen vanwege het bijtincident in de wedstrijd tegen PSV. De aanklager legt de aanvaller van Ajax een gewelddadige handeling ten laste.


Suarez zet zijn tanden in de nek van Bakkal. Foto: Hans van Tilburg/TLG De aanvaller beet tijdens de topper zijn tegenstander Otman Bakkal in zijn nek. Het incident ontging scheidsrechter Björn Kuipers, maar was duidelijk te zien op televisiebeelden. Daarop werd er een onderzoek ingesteld en besloot Ajax de eigen aanvoerder eerder al een schorsing van twee wedstrijden op te leggen.

Bij de strafmaat heeft de aanklager rekening gehouden met de strafkaart van de Uruguayaan. Suarez heeft nog een voorwaardelijk schorsing open staan, naar aanleiding van zijn rode kaart in de wedstrijd om de Johan Cruijff-schaal eerder dit jaar.

Suarez heeft tot woensdagmiddag 15.00 uur de tijd om op het voorstel te reageren.

 

Dat zijn er 777 te weinig!

0
Woensdag 24 november 2010 om 09:47 uur

<FCDH>

Ooievaar schreef:

Nou gooz niet iedereen moet blijven. o.a. v.d. Bergh, Ammi, Zwinkels, Bosschaert daar moet je gewoon afscheid van nemen. Kunnen het niveau niet aan.(...)

 

Zeer belangrijk dat Rado - gouden stille kracht, een soort Wim Jansen - wil blijven.

Het zou erg mooi zijn als je jongens als Strootman, John Verhoek en Boerrigter zou kunnen halen. Zijn jong en zit veel potentie in, en deze trainer maakt ze echt veel beter.

 

 Dan houdt je rekening met de toekomst. Overigens zou ik spoedig met deze trainer aan de tafel gaan zitten. Regeren is vooruitzien. Over toekomst gesproken. Daarom is het zo fijn dat we nu al veilig zijn. Kan je nu al in alle rust denken aan doorselecteren. Ho ho ho, lang leve ADO

 

Zwinkels ben ik met je eens voegd weinig toe ook mag van mij ook weg ammi wil volgens mij nog steeds zelf ook weg? bossie tja heeft de ervaring maarja het lijkt wel of ie al 20 jaar bij den haag speel? haha ik heb er vertrouwen in dat alles goed kom en dat gevoel had ik heel lang niet meer bij den haag maar de goede weg is ingeslagen

0
Woensdag 24 november 2010 om 08:50 uur

Advertentie

Ooievaar

fcthehague schreef:

Vind die speler die Kubik een stoot gaf ook een goede voor de linksback positie (mocht pique wegvallen) weet alleen niet of die van Excelsior zelf is of gehuurd van feyenoord.

 

De Linksback positie moeten we sowieso versterken, want als Pique weg valt hebben we daar een probleem.

Die Koolwijk van Excelsior lijkt me ook een goeie. Zaak is om goed te scouten, zeker in de juup, daar lopen prima jongens rond, voor weinig. Maar ook dat zal Brommetje als de beste weten. En ik blijf zeggen: schakel je oud spelers in, m.n. de jongens uit Scandinavië. Ling is een gouden greep, maar zorg dat je meer paarden in de race hebt. Voordeel is nu ADO is hot very hot. Daar moeten we zo snel moglijk ons voordeel mee doen.

0
Dinsdag 23 november 2010 om 16:57 uur

<FCDH>

dh-fan schreef:

De oplossing is simpel paar dure eruit

 

zoals vd bergh en buijs die toch niemand zal missen

 

en hem ervoor in de plaats

ze moeten ruimte maken voor Bulykin koste wat kost.

het wordt erg moeilijk als we een vervanger voor hem moeten vinden

Vind ik ook kost wat kost behouden geld ook voor kubik en rado en immers dat zijn dragende spelers maar wie gaat dat betalen want ze zullen niet weinig kosten qua salaris?????????

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:11 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Je weet veel dingen zeker, maar het enige wat hij duidelijk heeft gezegd is niet meer bij de beloftes te willen spelen. En verschillende shouters hebben al gezegd dat in de VI is gezegd dat hij wèl bereid is te minderen. Anders zitten er maar 2 dingen op: of hem de rest van het seizoen de tribune op sturen, of contract ontbinden. Maar ik weet niet hoeveel dat kost.

Laten we eerlijk zijn als jij bv 250.000 verdien lever jij dan 100.000  in? terwijl je een contract heb voor 250.000? nou sorry ik niet geloof me dat doen er erg weinig haha

0
Dinsdag 23 november 2010 om 14:17 uur

<FCDH>

Van den Bergh: "Ik wil perspectief hebben"
Ricky van den Bergh verliet maandag voortijdig de training van ADO Den Haag. De middenvelder wilde daarmee aangeven dat hij zich niet kan vinden in de reserverol die trainer John van den Brom hem heeft toegedicht.

"Het was geen frontale botsing met de trainer, maar het was geen leuke ochtend", zo zegt de Hagenaar in gesprek met De Telegraaf. "Ik ben dertig jaar en ik wil perspectief hebben bij de club. Ik train me helemaal kapot en zeg eerlijk hoe ik over de dingen denk."

Van den Brom is opnieuw niet blij met de uitspraken van Van den Bergh, die al eerder negatief was over de club. "Ik accepteer niet dat spelers hun onvrede via de media uiten. Je komt rechtstreeks bij mij en als we er niet uitkomen, dan gaan we samen naar de clubleiding om de toekomst te bespreken."

Van den Bergh is bezig aan zijn tweede seizoen bij de club uit zijn geboortestad. De voormalig speler van Sparta en Heracles Almelo was even weinig in beeld, stond toen in de basis tegen FC Utrecht, Ajax en FC Groningen, maar in de duels met NEC en NAC zat Van den Bergh de volle negentig minuten op de bank.


 

0
Dinsdag 23 november 2010 om 08:46 uur

Nu online

Ronaldo, Lellow, Edje en 214 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4