Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

JoostJ

Van de officiële site:

 

De trainer vertelt over seizoen en unieke actie!
Supporters en sponsors, de bal ligt bij u! Het worden belangrijke weken voor ADO Den Haag. Terwijl de succesvolle hoofdmacht van de club zich volop aan het voorbereiden is op de play-offs om een plaats in het Europese voetbal, wordt op de kantoren in het Kyocera stadion hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze play-offs en uiteraard de voorbereidingen voor het seizoen 2011-2012. Dinsdag 10 mei zal een echte D-Day zijn. Op deze dag zullen alle ticketing- en klantensystemen gereed zijn voor de start van de verkoop van de Seizoen Club Card, Club Card en de tickets voor de beide thuiswedstrijden in de play-offs.
John van den Brom is druk met de trainingen van zijn selectie. Het zonnetje schijnt boven Den Haag. ´Ja, maar volgens mij schijnt dat zonnetje het hele jaar al. Natuurlijk was het even zuur te beseffen dat de 4de plek niet meer te halen is, maar als je daarna snel beseft wat je daarmee precies zegt dan kun je met beide benen op de grond natuurlijk over een geweldige prestatie spreken. Wie had gedacht dat we 2 keer van Ajax zouden winnen, uit bij PSV, ach noem het maar op. Wanneer je een blik werpt op het afgelopen seizoen kom je die mooie momenten allemaal weer tegen, zo ook bijvoorbeeld de trip naar Warschau.’

‘Vanuit onze supporters kwam het verzoek voor de wedstrijd tegen Legia Warschau binnen, iets unieks natuurlijk. Al vrij snel kreeg ik er een goed gevoel bij en gaf groen licht. Verhalen over een uitverkocht stadion en duizenden Poolse ADO Den Haag supporters die ons op zouden wachten deden de ronde en alles wat vooraf onmogelijk leek bleek in Warschau helemaal waar. Ruim 10.000 Poolse supporters stonden al 2 uur voor de wedstrijd, en wellicht dus al langer, op ons moment te wachten. Om ons toe te zingen. Ongelooflijk, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt ook. Op dat soort momenten besef je hoe belangrijk deze club is voor de mensen, zelfs tot ver over de grens. Je gaat beseffen hoe groot deze club kan worden, en ook ooit geweest is. En juist wanneer dat besef er is geeft het extra voldoening om hier, met alle spelers en iedereen van de staf, aan mee te mogen werken.

De afgelopen periode heeft onze trainer zich met regelmaat laten informeren over de groei van de club. Aan het eind van vorig seizoen werden bijvoorbeeld ruim 20 procent van de Seizoen Club Cards opgezegd, dit seizoen nog geen 5 procent. En dat terwijl er gedurende het afgelopen seizoen juist een enorme groei is geweest in de Seizoen Club Cards met de acties van de halve en kwart SCC. De verwachting van John van den Brom en iedereen bij ADO Den Haag is dat deze groei de komende weken een enorme impuls gaat krijgen. We zijn 9 keer op rij uitverkocht geweest, uniek voor ADO Den Haag. Supporters willen er weer bij horen. Maar ook sponsors willen zich aan deze club verbinden.

Maar we zijn er nog niet voor dit seizoen. ´Ik wil nog 2 uitverkochte thuiswedstrijden aan het lijstje toevoegen dit seizoen’, aldus Van den Brom. ‘Ik durf nu te zeggen dat het balletje bij De Supporters en De Sponsors ligt, ik hoop en reken dus op nog 2 uitverkochte thuiswedstrijden en een geweldige run op die Seizoen Club Cards.’

Unieke actie Play-Offs
We hebben wederom iets leuks bedacht bij ADO Den Haag, in navolging van bijvoorbeeld de verplaatsing van 25 VVV supporters om nog 900 supporters een kaartje te kunnen laten kopen in het uitvak´, vervolgt hij. De hype die ADO Den Haag heet, de run op kaarten, de verschillende geluiden over inzamelingsacties om geld te generen voor de club om spelers te behouden en de wens om bepaalde spelers te behouden maar daar tegenover voor nu nog wel het financiële tekort, heeft geleid tot een plan.

Vanaf 11 mei zal de verkoop voor zowel de eerste play-off ronde als voor de Finaleronde van start gaan. De prijzen voor de Finaleronde zullen uiteindelijk 10 euro hoger zijn dan de eerste ronde. Maar wie meteen het kaartje voor de Finaleronde aanschaft, kan met 10 euro korting naar die wedstrijd. Er zit natuurlijk wel een MAAR aan.

Op dit moment weet niemand of we die Finaleronde gaan halen. Mochten we de eerste ronde niet door komen dan stopt de verkoop natuurlijk, maar kunnen de supporters en sponsors die al een kaartje voor twee duels gekocht hebben geen geld terug krijgen. De supporters en sponsors kunnen zelf de keuze maken, per ronde een kaart kopen en dan voor de Finale meer geld betalen voor een kaart. Of twee kaarten vooruit kopen en mocht ADO Den Haag de finale niet halen, dan het bedrag naar het versterken van de selectie zien gaan. Het is geen verplichting, maar het is een uitgelezen moment om te laten zien hoe u er over denkt. De bal ligt bij u!
 

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 11:22 uur

Bert

'Met alle respect, mij zul je niet in het VVCS-team zien spelen'
Dinsdag, 10 mei 2011 om 00:25
Ricky van den Bergh voelt er weinig voor om zich komende zomer te melden bij het VVCS-team, de selectie werkloze voetballers die oefenduels speelt om zich in de kijker van een nieuwe werkgever te spelen. De spits die in het verleden nog eens zeventien en 22 doelpunten maakte in twee opeenvolgende Sparta-jaren, is straks transfervrij. Hij voorziet een overstap naar de Topklasse.

Van den Bergh (30) verkaste na enkele succesvolle jaren in Rotterdam naar RKC Waalwijk. Daarna ging het bergafwaarts bij Heracles Almelo en zelfs bij de club uit zijn geboortestad Den Haag, ADO, wilde het niet vlotten. De laatste maanden speelt Van den Bergh weer op het oude nest in Spangen. Hij zegt in Voetbal International dat hij zich beraadt op zijn toekomst.

“Er is nog geen interesse. Als er niets komt, dan kap ik gewoon met betaald voetbal. Dan ga ik lekker in de Topklasse spelen. Met alle respect, mij zul je niet in het VVCS-team zien spelen. Ik ben dertig, ik maak me niet meer zo druk. Daarbij komt dat de Topklasse een geweldige competitie is. Ik heb eerst een gesprek gehad met Michel Vonk, de nieuwe trainer. Dat was erg positief. Daarna heb ik samen met Wiljan Vloet en mijn zaakwaarnemer om tafel gezeten. Sparta kon mij de helft betalen van wat ik bij ADO verdiende.”

Van den Bergh besloot het voorstel van de Kasteelclub niet aan te nemen. “Ik begrijp de situatie van de club, maar ik heb het voorstel opzij geschoven. Ik wil verder kijken. Het verhaal dat Sparta niet met me verder wilde, slaat nergens op. Als ik akkoord was gegaan, dan had ik ook volgend jaar op Het Kasteel gespeeld.”

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 10:26 uur

Max

Ik begrijp Kees wel. Je moet nooit de klanten tegen je in het harnas jagen. Op papier is het marketingplan misschien wel perfect, als men het niet mot, dan werkt het niet. Zie bijvoorbeeld Talpa.

 

Als ze van de supporters een bijdrage willen voor de selectie voor het nieuwe seizoen, dan moet je dat heel anders brengen. Geef ze er ook iets voor terug. Een echte sponsor krijgt (naast het feit dat zjin geld goed besteed wordt in de club) ook exposure en kan gaan netwerken in de businessruimte.

 

Bij Feyenoord krijgen alls fans die geld geven een certificaat. Zoiets kleins kan al op veel meer sympathie rekenen.

0
Zondag 8 mei 2011 om 19:44 uur

BLEISWIJK-1

zuid tribune schreef:

Het gehele jaar klaagt men steen en been over de spelers. Het gehele jaar weet men van de belabberde financiele situatie bij onze club. Tegen het eind van het seizoen weten we met z'n allen het beste wie er gehaald en behouden moeten worden. Gelukkig hebben we een belangrijke naamgever voor het stadion gekregen, zijn er goeie initiatieven om vanuit de supporters een spelersfonds op e gan richten, maar de club blijft kampen met gebrek aan geld.

Zijn wij dan echt van die supporters die nu beginnen te mekkeren als de club voor de play off de kaarten met tien euro verhoogd. Ik schaam me rot als ik lees (bron poll Ado fans) dat daar 54% van de "fans" aangeeft NIET naar de wedstrijd te gaan en Eredivisielive gaat klijken. Er komen woorden in me op die ik niet zal shouten...........

Sfeerakties: ook ik had er wat meer van verwacht, maar hulde aan die gasten die tientallen uren besteden om het tijdens de wedstrijden gezellig te maken. Rookbommen hadden misschien aan de lichtmasten bevestigd kunnen worden of vuurwerk vanaf het dak, dan had niemand er last van gehad. Blijf zo doorgaan.

 

En dat stadion MOET vol, anders zijn we echt lachtertje. Maar dat zal wel loslopen. Come on FC !!

 

Kijk, dit is een goede shout! Wat willen we nou? Dit beetje extra geld kan net het verschil maken dat spelers wel of niet blijven.
Tentamens, werk en andere verplichtingen, zijn hele legitieme redenen om niet te gaan. Maar je kunt natuurlijk altijd nog een ander motiveren om wel te gaan. Ik ga dinsdag gewoon vier kaartjes voor de 1e playoff wedstrijd kopen. En ik zie dan wel wie ik mee krijg. Zo draag ik mijn steentje bij aan een sterke selectie voor volgend jaar. Iedereen die van het afgelopen jaar heeft genoten zou dit eigenlijk moeten doen.

Heb je gisteren gezien hoe de Twente bus uitgezwaaid werd? Dit zou binnen een paar jaar ook in Denhaag kunnen. Maar dan moeten we met z'n alle er wel wat voor doen!

Sponsor daarom je club. Koop gewoon een paar kaarten en probeer ze te slijten bij familie, vrienden en kennissen!!! 

 

0
Zondag 8 mei 2011 om 14:22 uur

Ruudje16

Sparta gaat niet verder met Knol en Van den Bergh
07/05/2011 23:11

De selectie van Sparta ondergaat in de zomermaanden een metamorfose. De club heeft bekendgemaakt een fors aantal aflopende contracten niet te verlengen. Zo moeten onder anderen Ricky van den Bergh en Ruud Knol op zoek naar een nieuwe werkgever. Daarnaast keren alle huurlingen terug.

David Abdul, Ricky van den Bergh, Ruud Knol, René van Dieren, Vinicius Bongaertz, Carlos Delgado, Mathijs Donatz, Mitchel van Gastel, James Holland, André Krul, Marcellino van der Leeuw, Lucas van Oeveren, Aleksander Seliga en Karim Touzani zijn komend seizoen niet meer op Het Kasteel te bewonderen.

Vooral het vertrek van Ricky van den Bergh is opvallend. De middenvelder kwam in de winter over van ADO Den Haag, waar diens contract ontbonden werd, om op het oude nest terug te keren. Het leverde in sportief opzicht geen succes op. In veertien optredens trof Van den Bergh slechts twee keer doel.


 

0
Zondag 8 mei 2011 om 01:08 uur

Moi

' Charlton Vicento (ADO Den Haag), in voorlopige selectie van Nederlands elftal'

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 17:49 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Sterker nog: regelmatig pleit ik ervoor om de toegangsprijzen te verhogen. Ik betaal nu rond de 170 euro voor een seizoenskaart op Vak T. Dat is omgerekend een tientje per wedstrijd. M.a.w. hier moet een stevige inhaalslag op losgelaten geworden. Wat ik begrepen heb stijgt mijn kaart met 15 euro in prijs. Dat is gelukkig een beginnetje.

 

Het gaat de shouters hier niet om te zeiken maar juist om nog meer geld voor ADO te genereren.

Zo , net terug van een heerlijke vakantie in , jawel Vincent !! , Zeeland.

 

Kees, volgens mij loop je een beetje te hard van stapel met je verhoging van de prijzen. We draaien nu een mooi seizoen, Hulde en het stadion zit vol. Een reactie daarop vanuit de club met "forse "verhogingen zou wel eens averechts kunnen werken...........mij maakt het niet uit hoor maar wil je 'dagjesmensen' mensen over de streep trekken dan lijkt het mij, nog niet, verstandig. Laat eerst maar eens zien dat je structueel in het linkerrijtje om de play-offs speelt ........

 

Ben dus ff weggeweest......zie de berichten over Buly..........jammer maar die blijft dus echt niet. Ben het met Ooievaar eens, zie in Poepon meer een versterking dan die Boymans....maar goed, zou mij niets verbazen als Brom met een andere verrassing komt.

 

Daarnaast lees ik de irritante berichten van Pellatz en Horcher............wat denken deze heren wel..........je mag blij wezen dat je deel mag uit maken van de selectie van een team uit de subtop eredivisie.  Wat een geneuzel zeg.

 

Ga dinsdag 2 x kaarten halen voor de play offs...........Mag toch hopen dat je ze wel gewoon bij de Ticketbox  kan halen......

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 17:41 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Ik denk (maar hoop het niet) dat de club een hele, maar dan ook een hele grote, misrekening maakt. De zgn. finaleronde kost  dan het gewone tarief, plus toptoeslag en 10 euro. Kaartje kost dan rond de veertig euro. Dag dagjesmensen en ouders met kinderen. Dit alles als je het risico niet wilt nemen als we uitgeschakeld worden. De dagjestoeristen nemen dat risico sowieso niet.

 

In mijn ogen een volstrekt belachelijke actie en mooi verpakt onder de naam van de trainer. Oh ja, mij raakt het helaas niet aangezien ik de laatste ronde door omstandigheden niet aanwezig kan zijn.

Dit hadden ze toch beter kunnen doen? De supporters die extra willen ‘lappen‘, zitten toch niet te wachten op een korting van 10 euro voor de finale wedstrijd. Ze hadden gewoon een passe-partout voor de playoffs moeten aanbieden. 2x kaartje + 10euro (finale toeslag!) Met als aanvulling dat als de finale niet gehaald wordt, de opbrengst van het finalekaartje, gebruikt gaat worden voor het intact houden / versterken van de selectie.

Als we nu de finale halen, is er via de supporters nog niks extra opgehaald. Sterker nog, de opbrengst wordt dan alleen maar minder. Willen ze die jongens niet behouden? Of zal het alleen maar een manier zijn, om erachter te komen hoeveel supporters echt bereid zijn te betalen voor een goede selectie?
 

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 15:01 uur

Kees

De trainer vertelt over seizoen en unieke actie!


Supporters en sponsors, de bal ligt bij u! Het worden belangrijke weken voor ADO Den Haag. Terwijl de succesvolle hoofdmacht van de club zich volop aan het voorbereiden is op de play-offs om een plaats in het Europese voetbal, wordt op de kantoren in het Kyocera stadion hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze play-offs en uiteraard de voorbereidingen voor het seizoen 2011-2012. Dinsdag 10 mei zal een echte D-Day zijn. Op deze dag zullen alle ticketing- en klantensystemen gereed zijn voor de start van de verkoop van de Seizoen Club Card, Club Card en de tickets voor de beide thuiswedstrijden in de play-offs.
John van den Brom is druk met de trainingen van zijn selectie. Het zonnetje schijnt boven Den Haag. ´Ja, maar volgens mij schijnt dat zonnetje het hele jaar al. Natuurlijk was het even zuur te beseffen dat de 4de plek niet meer te halen is, maar als je daarna snel beseft wat je daarmee precies zegt dan kun je met beide benen op de grond natuurlijk over een geweldige prestatie spreken. Wie had gedacht dat we 2 keer van Ajax zouden winnen, uit bij PSV, ach noem het maar op. Wanneer je een blik werpt op het afgelopen seizoen kom je die mooie momenten allemaal weer tegen, zo ook bijvoorbeeld de trip naar Warschau.’

‘Vanuit onze supporters kwam het verzoek voor de wedstrijd tegen Legia Warschau binnen, iets unieks natuurlijk. Al vrij snel kreeg ik er een goed gevoel bij en gaf groen licht. Verhalen over een uitverkocht stadion en duizenden Poolse ADO Den Haag supporters die ons op zouden wachten deden de ronde en alles wat vooraf onmogelijk leek bleek in Warschau helemaal waar. Ruim 10.000 Poolse supporters stonden al 2 uur voor de wedstrijd, en wellicht dus al langer, op ons moment te wachten. Om ons toe te zingen. Ongelooflijk, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt ook. Op dat soort momenten besef je hoe belangrijk deze club is voor de mensen, zelfs tot ver over de grens. Je gaat beseffen hoe groot deze club kan worden, en ook ooit geweest is. En juist wanneer dat besef er is geeft het extra voldoening om hier, met alle spelers en iedereen van de staf, aan mee te mogen werken.

De afgelopen periode heeft onze trainer zich met regelmaat laten informeren over de groei van de club. Aan het eind van vorig seizoen werden bijvoorbeeld ruim 20 procent van de Seizoen Club Cards opgezegd, dit seizoen nog geen 5 procent. En dat terwijl er gedurende het afgelopen seizoen juist een enorme groei is geweest in de Seizoen Club Cards met de acties van de halve en kwart SCC. De verwachting van John van den Brom en iedereen bij ADO Den Haag is dat deze groei de komende weken een enorme impuls gaat krijgen. We zijn 9 keer op rij uitverkocht geweest, uniek voor ADO Den Haag. Supporters willen er weer bij horen. Maar ook sponsors willen zich aan deze club verbinden.

Maar we zijn er nog niet voor dit seizoen. ´Ik wil nog 2 uitverkochte thuiswedstrijden aan het lijstje toevoegen dit seizoen’, aldus Van den Brom. ‘Ik durf nu te zeggen dat het balletje bij De Supporters en De Sponsors ligt, ik hoop en reken dus op nog 2 uitverkochte thuiswedstrijden en een geweldige run op die Seizoen Club Cards.’

Unieke actie Play-Offs
We hebben wederom iets leuks bedacht bij ADO Den Haag, in navolging van bijvoorbeeld de verplaatsing van 25 VVV supporters om nog 900 supporters een kaartje te kunnen laten kopen in het uitvak´, vervolgt hij. De hype die ADO Den Haag heet, de run op kaarten, de verschillende geluiden over inzamelingsacties om geld te generen voor de club om spelers te behouden en de wens om bepaalde spelers te behouden maar daar tegenover voor nu nog wel het financiële tekort, heeft geleid tot een plan.

Vanaf 10 mei zal de verkoop voor zowel de eerste play-off ronde als voor de Finaleronde van start gaan. De prijzen voor de eerste ronde zijn gelijk aan de prijzen van de Topwedstrijden van komend seizoen. De prijzen voor de Finaleronde zullen uiteindelijk 10 euro hoger zijn dan de eerste ronde. Maar wie meteen het kaartje voor de Finaleronde aanschaft, kan met 10 euro korting naar die wedstrijd. Er zit natuurlijk wel een MAAR aan.

Op dit moment weet niemand of we die Finaleronde gaan halen. Mochten we de eerste ronde niet door komen dan stopt de verkoop natuurlijk, maar kunnen de supporters en sponsors die al een kaartje voor twee duels gekocht hebben geen geld terug krijgen. De supporters en sponsors kunnen zelf de keuze maken, per ronde een kaart kopen en dan voor de Finale meer geld betalen voor een kaart. Of twee kaarten vooruit kopen en mocht ADO Den Haag de finale niet halen, dan het bedrag naar het versterken van de selectie zien gaan. Het is geen verplichting, maar het is een uitgelezen moment om te laten zien hoe u er over denkt. De bal ligt bij u!


0
Vrijdag 6 mei 2011 om 14:08 uur

Johannes

Kees schreef:

Ik denk dat we volgend seizoen als 19 de eindigen.

 

ps Van waar dat pessimisme?  Rado,Toornstra, Verhoek en Immers liggen nog voor geruime tijd (minimaal 2 jaar vast). Derijck ook nog voor komend seizoen.

 

Te laat begonnen voor volgend seizoen? Juist niet, bijna geen enkele club is al zo voortvarend als de onze m.b.t. komend jaar.

V.d. Brom heeft als geen ander in de gaten hoe groot nu het risico is op een drama komend seizoen. Nu is hij de held met zijn selectie; volgend seizoen wordt het bikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat hij er alles aan gaat doen om de selectie op peil te houden/te versterken, want het kost hem ook zijn reputatie als het mis gaat volgend jaar.

Hopelijk heeft men geleerd van het huren van spelers die niet gekocht kunnen worden. En wie weet kunnen we Bulykin alsnog strikken. Maar het scenario waarin Derijck, Verhoek, Bulykin en wellicht ook Toornstra vertrekken, bestaat ook nog steeds. Die schaduwlijst is zeer belangrijk...

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 13:52 uur

Nu online

Wahter, radar, opper, Lellow, KvR en 289 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4