Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Kees schreef:

Is het een aanname dat Steijn hier onder meer door jou "afgemaakt" was als ie zo had laten voetballen? Lijkt me eerder een heel juiste veronderstelling.

En nu is het volgens jou wel in orde dat je achteruit gaat voetballen en verdedigend wisselt? Als Steijn zo had gewisseld was ie zwaar bekritiseerd. En ook dat is een heel juiste veronderstelling.

Lees je kruistochtshouts van de laatste maanden er maar op terug.

Voor de goede orde: ik ben heel blij dat de wissel op dit moment heel goed uitpakt maar je moet wel alles in de juiste context blijven zien. En zeker gaat de club voor alles. Ook voor jou, Steijn en mij.
jij doet een aanname als je voor mij of wie dan ook gaat invullen hoe ik zou reageren in de hypothese dat Steijn nog trainer was gisteravond, 3-2 had voorgestaan tegen GAE én een verdedigende wissel toepaste.

mijn `kruistocht` shouts? zo kan je het noemen als je obsessief een matige trainer blijft verdedigen.
Als je enigzins eerlijk durft te zijn en je ogen opent, zie je nu direct na het vertrek van steijn resultaat.

maar blijf onzin verkondigen, ik blijf het rechtzetten
0
Zaterdag 22 februari 2014 om 12:33 uur

pajam

Kees schreef:

Steijn is weg hoor. Je hoeft hem niet meer verder de grond in te boren.

Had Steijn zo laten voetballen zoals gister in een thuiswedstrijd dan was ie hier compleet afgemaakt en nu hoor ik ook bijna niemand dat Fräser een aanvaller voor een verdedigende middenvelder op het laatst wisselde en nog verder achteruit ging spelen. Vrij hypocriet voor mijn gevoel dat er nu geen opmerkingen over worden geplaatst.

Voor de goede orde: ik ben het compleet eens met de speelstijl van Fräser en in mijn beleving heeft ie groot gelijk dat ie de botte bijl laat hanteren. Hij kiest overduidelijk voor het resultaat en de "schoonheid" van het spel boeit hem (nu) totaal niet. Prima, houden zo. Vrouwen en kinderen eerst.
pure aannames van jou kant, om zelfs weken na het vertrek van een matige trainer en een middelmatige voetballer andere medesupporters zwart te maken.

heb je weleens naar het doelsaldo dit seizoen gekeken?

wisselbeleid van Fraser bekritiseren door zijn keuzes tegen GAE als voorbeeld te gebruiken, sla je zelf de plank volledig mis. Het is nu een fase waarin je iedere punt over de streep moet trekken en na de 3-2 was het pompen of verzuipen.

Dat je dat 1 op 1 wilt vergelijken met de wissel beleid van Steijn is echt te zot voor woorden!

Jij verdedigt Steijn tot den treure, zelfs als we onder hem gedegradeerd waren had jij het goed gepraat, zo lijkt het althans.

jammer, want ADO voor alles en iedereen!
0
Zaterdag 22 februari 2014 om 12:21 uur

pajam

er is duidelijk wel iets meer verandert dan dat H@@genees, zo is van Haaren eraf gehaald waardoor het middenveld meer grip op de tegenstander heeft gekregen (van Haaren verdedigde niet vaak goed mee) én voorin is Kramer eraf gehaald waardoor van Duinen bijvoorbeeld weer op zijn eigen positie is gaan spelen. In de periode dat Mike ineens op de buitenpositie moest `rouleren` , kreeg je exact dezelfde situatie als een seizoen eerder met Poepon; opeens stokte het scorend vermogen van onze spits voor 14 uur!

Door die 2 kleine wisselingen in de basiself spelen onder meer Holla, Alberg, van Duinen en zelfs Schet weer een stuk beter.

Onder Steijn pakte we tot ieders verbazing juist tegen de grotere ploegen de punten en niet tegen de directe concurrenten. Waarom?
Omdat we tegen de sterkere ploegen automatisch compacter en met meer strijdlust speelden.
Terwijl er onder Steijn tegen een Heracles, RKC en Roda JC thuis bijvoorbeeld beschamend werd verloren door het spelstijl en opstelling van de trainer faliekant mislukte.

Het gaat weliswaar om nuance verschillen en 2 posities anders invullen, maar praktijk laat duidelijk zien dat het de ploeg volledig anders laat presteren.

overigens roeptoeteren niet alleen supporters dit, maar ook journalisten en commentatoren.
0
Zaterdag 22 februari 2014 om 12:06 uur

H@@GenEES

wdr schreef:

Ik denk nog niet dat Fräser een toptrainer is. Wel lijkt hij capabel te zijn. Het lijkt nu allemaal heel wat omdat het team onder de incapabele Steijn zo lang zo vreselijk slecht en onder zijn kunnen heeft gespeeld en het ook qua vechtlust vaak liet afweten. Het contrast is erg groot, volgens mij hebben we dit seizoen bijna nog nooit of nog nooit twee wedstrijden achtereen niet verloren.

Ik denk dat we onder Fräser nog wel een paar keer gaan verliezen, maar het begin is perfect. Nu zien we deze selectie, die eigenlijk het hele jaar in de middenmoot had moeten spelen, eindelijk naar kunnen presteren en dat is te laat maar wel mooi. Eerste doel is nog altijd niet onder de streep eindigen. Als er nog drie keer achter elkaar gewonnen wordt kan je over play-offs gaan praten.
Ik roep wederom Heerenveen uit en Feyenoord thuis, twee weken voor Steijn zijn ontslag kreeg er ook gewoon zo gespeeld, (ik weet dat jij daar niet graag aan herinnerd wordt maar dat zijn wel de FEITEN) dus ga nu niet doen alsof Fraser het wiel wiel uitgevonden heeft en het lek boven is.

Want zoveel is er speeltechnisch niet veranderd behalve dat ze nu harder lopen en iets compacter spelen en steeds meer vertrouwen hebben zelfs als ze een tegendoelpunt krijgen.

Waarschijnlijk heeft het ontslag van Steijn de ogen geopend van de spelers en tappen ze nu uit een ander vaatje want dat er wat veranderd is in de houding van de spelers zie ik ook wel, waarschijnlijk een chemie dingetje dat is uitgewerkt.

Het gaat mij daarom ook veel te ver omdat allemaal alleen maar aan Fraser toe te schrijven en nu hard te gaan roepen dat Fraser en top trainer is, is wel het toppunt van opportunisme en scorebord journalistiek.
0
Zaterdag 22 februari 2014 om 11:58 uur

pajam

BLEISWIJK-1 schreef:

In het geval van Holla, Meijers en Poepon heb je de mogelijkheid met een optiejaar te kunnen verlengen.
klopt inderdaad. Van Poepon verwacht ik dat hij niet terug mag/wilt en Holla en Meijers gok ik ook dat ze weggekocht worden.

Beide hebben straks 2 seizoenen bij ons gespeeld en staan (mits ze willen verlengen) zelfs met de eenzijdige optie nog maar 1 seizoen vast.
Coutinho heeft vooralsnog ook niet bijgetekend, ook die zal misschien wel nog een klapper in een vage competitie willen maken.

kortom, er komt voldoende ruimte voor de toekomstige trainer om bij handhaving wat eigen spelers te halen. Daarnaast blijven er met gerth, bakker, Jansen, Zuiverloon, van Duinen en in mindere mate Alberg en Beugelsdijk toch een prima basis met spelers over!
0
Zaterdag 22 februari 2014 om 11:03 uur

Kees

Ik denk dat je Fräser nu moet ontslaan op staande voet.

Nieuwe trainer aanstellen voor drie wedstrijden.

Dan weer een nieuwe trainer enzovoort.

Heb je 11 trainers per seizoen en de laatste wedstrijd van de 34 neem je ze alle elf weer ff terug.

Voordelen zijn legio: laatste wedstrijd heeft iedere basisspeler een eigen trainer, steeds weer het effect van een nieuw gezicht en hier op de box wat extra shouts.

Ik zie dat wel zitten.
0
Zaterdag 22 februari 2014 om 10:20 uur

Ron001

H@@GenEES schreef:

Ja dat denk ik ook wel, maar ik zei gisteren al dat je concurrentie ook de punten pakken, ik wijs er nog maar eens op de Roda 22 punten heeft en op de laatste plaats staat, is ongekend.

Maar het kan ook zo maar zijn dat ze allemaal een slecht weekend hebben en je ineens losgeschoten van de onderkant bent en gaat meedoen om een plekkie in de playoffs.

Echt alles is mogelijk in die rare competitie van ons
Hel, Mickey mouse competitie toch.. Maar nu zat ook het geluk weer een keer mee...! Maar dat moet je afdwingen?? Zou onze trainer dit met zich mee brengen? , ! Maar al met al, lekker potje.... Ene 3 punten......
0
Zaterdag 22 februari 2014 om 10:09 uur

Haagse Kelt

Ferdy schreef:

Je denkt toch niet serieus dat dat zo is he?
als t wel zo zou zijn zou t in de winterstop al zijn bekokstooft en zou hij het direct (ad interim)overgenomen hebben om de rest van het seizoen af te maken. No more.
Jol zal never nooit in ADO stappen als hoofdtrainer, veel te ijdel voor en dan laat ik t salaris maar buiten beschouwing.
Ps ik hoop dat ik ongelijk heb daar niet van
Jol heeft t niet per direct overgenomen omdat m dat heel veel centjes kost gezien zn contract.
En ik denk dat ie straks toch voor een grotere club kiest, bijv Feyenoord. Maar ik blijf hopen dat ie de kloten heeft om t gewoon te doen, trainer bij ADO...
Sweet dreams mensuh
0
Vrijdag 21 februari 2014 om 23:50 uur

Advertentie

<FCDH>

Zuiverloon deze trainer is harder en dat heeft effect
0
Vrijdag 21 februari 2014 om 23:27 uur

haagse-Dick

Ik ben er erg blij mee, zeker een teamprestatie en 110% gegeven vanavond weer. En voorlopig heeft de winnende trainer gelijk en lijkt het toch op de Henk Fraser effect.

........ ................
0
Vrijdag 21 februari 2014 om 23:15 uur

Nu online

fcdh-middennoord, The Hague FC, Eeuwig Den Haag, PietF, Erik070, Advocado, pajam, decubaan, DHFC070 en 373 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2