Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Thijs

Kan iemand me uitleggen waarom we Alberg zouden willen hebben?
Hij kiest voor een Turkse club ondanks een mail/ woord bij ADO.
Daar speelt hij vervolgens toch wel 12 hele minuten
0
Vrijdag 19 april 2013 om 10:44 uur

Bert

DaveDH schreef:

Daar hebben we heilige Bert weer, gaat Koppers met Luktniks vergelijken, man man man wat val jij weer door de mand zeg... (Op zoek naar een nieuwe Visser om over te zeiken?)

Koppers is een goede aankoop voor Den Haag... De jongen is snel, is verdedigend de beste LB die we in jaren hebben gehad, als die wat meer gebruik zou maken van de ruimtes die vaak voor hem liggen omdat de meeste aanvallers aan die kant naar binnen knijpen dan zou zelf Bert voor hem op de banken gaan staan.

Hij is nog jong, en kan dus veel leren en straks weer een waarde in transfers vertegenwoordigen.
Ik heb een aantal keren bewust niet gereageerd maar jij weet niet van ophouden.

Ik hoop echt dat je een keer volwassen wordt en hier op een normale manier gaat reageren.

Altijd maar je mede supporters afzeiken wordt je daar niet moe van?

Ik vind Koppers het niet best doen dat is mijn mening. Zou niet weten waarom ik dan door de mand val. Hij laat ook zijn man welopen net als Luksik dus wat is het verschil?

Als die beter gaat spelen sta ik voor hem op de banken dat is het enige wat klopt in je shout.
0
Vrijdag 19 april 2013 om 10:17 uur

K.B

DHFC070 schreef:

Riep het vorige week al gaan er nog mensen? Geen enkele respons waaruit ik heb opgemaakt dat er weer max. 70 man/vrouw gaan. Kortom dan ga ik ook niet want dan vind ik er persoonlijk niets aan je moet met minimaal 200 zijn wil zo`n uitwedstrijd een beetje de moeite waard zijn.
Ik ga zo mijn kaart voor groningen uit halen. Ben benieuwd wat de status is van de verkochte kaarten. Als er minder dan 50 gaan, is de discussie van geen geld of te duur ook weer voorbij. Groningen uit is de laatste kans op top 9 dit jaar dus zou niet inzien waarom mensen niet zouden gaan.
0
Woensdag 17 april 2013 om 15:18 uur

Sound

Aad schreef:

Is niemand opgevallen, ook Castaignos niet, de Twente-bank niet, het publiek niet, het arbitrale kwartet niet. Alleen de aanklager betaald voetbal die het tijd vond weer eens in het nieuws te komen.
Ook Mertens mag zich verdedigen, maar wat hij deed was alle voetbalkijkers al opgevallen.
pfff hoe triest ik het ook vind, het was op de tv beelden extreem opvallend en mijn reactie was meteen "Lul, waarom doe je dat, hier ga je gezeik mee krijgen" En ja hoor, daar komt de Gestapo uit Zeist. Erg overdreven weer, maar ook gewoon extreem dom van Beugelsdijk die, als hij idd gepakt wordt door de KNVB wat mij betreft ook nog wel een boete mag verwachten van de club vanwege het onprofessionele wangedrag. Natrappen is natrappen, ook wanneer een Haagse held het doet, laten we in dat opzicht niet hypocriet gaan doen (denk maar eens aan wanneer een ajacied dat bij een Hagenees had gedaan)...
0
Dinsdag 16 april 2013 om 20:27 uur

Mr. FC DEN HAAG

oodh schreef:

Koppers heeft helemaal niets te zoeken bij Ajax. Dacht dat hij voor ons goed genoeg was maar dat valt erg tegen.
Waarom dacht je dan dat Ajax zich zo soepel opstelde om deze speler zo snel mogelijk te lozen cq te verhuren. Zij zagen natuurlijk allang dat dit een talentloze speler was waar ze niets aan hadden in hun Ajax cultuur/concept!
0
Maandag 15 april 2013 om 03:34 uur

070

Ergerlijk avondje gisteren:

Minpunten:
- de backs, leverden aanvallend elke bal in
- meijers, speelt per week bedenkelijker
- vicento, wie kan me 1 reden noemen waarom die jongen elke week speelminuten krijgt? Echt, die kan bij een topklasser nauwelijks meekomen.
- de arbitrage, toelichting overbodig
- de legiasupporters, die met enkele tientallen meer sfeer maakten dan de rest (incl mezelf...). Hulde aan die polen trouwens.

Pluspunten:
- interview steijn na afloop, eerlijk is eerlijk, prima interview
- holla, by far onze beste speler
- coutinho, by far second best
0
Zondag 14 april 2013 om 15:25 uur

yesyes

Haagse Roel schreef:

Je lijkt Emile Ratelband wel......Groningen uit verlies je met een nulletje of drie , VVV thuis win je met pijn en moeite en tegen Zwolle mag je blij zijn met 1 pnt.
Geen leedvermaak hoor , zie het graag anders maar dat lukt toch echt niet.
Met zo;n instelling als jou lukt het zeker niet!! Beetje jammer dat iedereen zo denkt hierzo. Iedere wedstrijd is opzich en als het die 28 wedstrijden ervoor wel regelmatig lukte waarom zou het nu dan niet kunnen. Ik vond ons tegen Utrecht echt niet de mindere en die zijn een stukkie sterker dan Groningen. Gister tegen twente was je ook echt niet kansloos maar meer zat er niet in, dat geeft niet die hebben ook veel meer kwaliteit. Groningen draait een matig seizoen en hebben nou ook niet van die geweldige spelers rondlopen dus waarom zou je daar niet kunnen winnen? Als je daar wint en dan vvv thuis die je opzeker gaat winnen dan heb je al 6 punten en een hoop vertrouwen voor de laatste 2 wedstrijden.

We hebben niks te verliezen dus vol erop klappen aankomende zaterdag en als je die verliest dan kan je pas echt zeggen dat het seizoen over is. Denk dat die spelers dat nu ook zeker wel doorhebben en een goede pot gaan neerzetten in Groningen. Nu maak je een hele goede kans op die playoffs na verlies daar niet meer , dus je heb alles zelf in de hand en ik geloof er nog in
0
Zondag 14 april 2013 om 11:20 uur

Advertentie

<FCDH>

Rob2002 schreef:

Twente heeft altijd de scheidsrechter mee,
Brama staat constant tegen de scheidsrechter te praten en krijgt niks. Om over het doorrollen na een klein tikkie maar niet te spreken.
Vind je het gek Kessler komt uit die streek ex directeur KNVB en dan die dictator van Jaap uilenberg was hoofd van de scheidsrechters komt daar ook vandaan waarom denk je dat jol en van de enden opzij zijn gezet die hadden te veel praatjes in hun ogen
0
Zondag 14 april 2013 om 09:38 uur

TillValhall

ADODENHAAG schreef:

Jij wilt spelen met 3 verdedigers? En wie is Peters? Je maakt jezelf nou niet echt geloofswaardig. Verder doen Wormgoor en Beugelsdijk het beiden gewoon boven verwachting. Weet je waar de problemen echt liggen? Voorin.
Dat zeg ik niet. Ik zeg achterin speel ik op 1 lijn met 3 man, met een libero daarvóór. Het is dus een 3+1 verdediging. Een soort ruit maar dan wat verder naar voren, snap je? Laten we het voor het gemak ook maar gewoon zo noemen joh. Een ruitvormige verdediging.
Jordens Peters speelt bij Willem II. Dat is een hele goede linksbenige centrale verdediger die heel compleet is. Die jongen kan heel goed voetballen, is opbouwend en tactisch erg sterk. Slimme, voetballende verdediger. Die zou het gemis van Derijck op kunnen. Wuytens vind ik daar ook wel een type voor. Van de 3 voorstoppers die we hebben is Omeruo veruit de beste, die moet je rcv zetten, met een type Derijck als lcv. Met Malone rechts en Koppers/Supa links op de flanken ben je gewoon prima voorzien. Je hebt in principe dus maar 2 aankopen achterin nodig: Omeruo (maar dat lijkt me weliswaar weinig realistisch) en die andere voor links in het centrum. Koppers vind ik een goeie, maar die wil hier niet blijven. Ik snap niet waarom hij er zo op gebrand is om zich bij 020 te bewijzen en in het eerste te spelen. Hij heeft 3 man voor zich, en die Dijks -absoluut Oranjemateriaal- doet het daar gewoon ontzettend goed. Koppers kan beter eieren voor z`n geld gaan kiezen. Daar zijn zowel hij als ADO mee gebaat. Je ziet dat de concurrentie Supa ook veel beter maakt wanneer hij invalt. Die twee houden elkaar scherp, en dat is goed voor het teambelang. Je kunt ook niet een heel seizoen alle wedstrijden volledig spelen, en het licht ook een beetje aan het type tegenstander wie je op welk moment nodig zult hebben. Dat bekijk je wedstrijd per wedstrijd. Soms wil je de nuances van Supa hebben, en dan weer die van Koppers. Dat ligt er maar net aan. Dus ik zeg: vooral beide houden. Met Chelski en sponsors om de tafel gaan zitten voor Omeruo. Ze hebben ook juist weer een andere Afrikaanse jongen gehaald die heel lang is en een stuk beter dan Omeruo, dus ik zie voetbaltechnisch op zich wel mogelijkheden om zaken te doen. Ook wat betreft bv een Wuytens, hij moet daar weg omdat FCU wil bezuinigen, de vraag is is hij bereid in te leveren want het salaris dat `ie daar verdient zal hij bij ons niet krijgen. Daarom heb ik Peters ook op het oog als een optie voor de nummer 4 positie. Er zijn wat mij betreft meerdere gegadigden zeg maar.
W&B: mijn type spelers/voetbal niet. Hier ga je de subtop niet mee bereiken. Nuf said...
De problemen voorin zijn op te lossen door eens wakker te worden en dat 010 aan te spreken dat ze nog steeds moeten dokken voor Immers, gewoon nú het hele bedrag betalen óf Fernandez komen brengen [die daar toch weg moet]. Daniël de Ridder is zometeen transfervrij, is al eens 2x eerder geprobeerd, 3x is scheepsrecht? Als je 3-43 ruit gaat spelen krijg je zooo`n ontzettend sterk middenveld met Holla op 6, De Ridder op 10 en Meijers op 8. Chery (dat vind ik een spits) moet je houden, je hebt Kolk, Korte die er op termijn bij komt. En ik zou Wildschut proberen te kopen c/q een ruil voor te stellen. We hebben zat spelers die voor afstoting in aanmerking komen, daar zal toch wel wat bij zitten dat VVV leuk zou vinden?...

Coutinho

Malone/Leeuwin, Omerou/Buwalda, Supa/Koppers

Holla/Mulders/Jansen, <Derijck/Peters/Wuytens/Buwalda/Bakker, >De Ridder/Mulders, Meijers/Jansen

Fernandez/De Ridder/Kolk, Chery/Kolk/Fernandez, Wildschut/Kolk

Mogelijkheden genoeg, ook in een ander systeem zoals 4-4-2 vlak of ruit.

Wat mijn punt is, is dat ik gewoon geen fan ben van baggermolenvoetbal. Ik hou van goed, tactisch, technisch en verzorgd voetbal met begaafde, slimme voetballers. Ik hou van veel creatitiviteit, dynamiek en voetballend vermogen. Hou op joh met dat armoedige, beperkte hout hakken van Beugelsdijk, Wormgoor e.d. Ik heb helemaal niks met `strijd`. Gewoon kwaliteitsvoetbal op de mat leggen en niet dat gepauper.

Just my $0.02
0
Vrijdag 12 april 2013 om 22:15 uur

janjazz37

frans swa schreef:

Beugelsdijk niet vergeten, ook niets
Waarom houdt die Tillemans het niet simpeler?
Ze zijn allemaal niks.........
0
Vrijdag 12 april 2013 om 20:12 uur

Nu online

Bleek, fcdh-denhaag, JP, carbayon en 236 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4