Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Ooievaar

Kees schreef:

Punt is echter dat ik niet afga op de suggestieve berichtgeving van Johan Derksen. Hoe vaak heeft die man er wel niet naast gezeten.

 

Mocht het wel kloppen dan is het inderdaad niet slim van Van der Bergh.

 

Mocht het niet kloppen dan is het bewijs van riooljournalistiek weer eens geleverd.

Derksen is niet het probleem, hij benoemt het slechts. Ik neem die man in weinig opzichten serieus, maar dit is gewoon een optelsom. Meneer v.d. Bergh krijgt zijn zin niet, vind zichzelf beter dan Rado, Immers of Toornstra, de trainer denkt daar gelukkig heel anders over, krijgt dan weer een aanval, en zorgt voor ellende. Dat is een repeterende breuk.

 

Ik had het graag andersom gezien, maar helaas het is niet anders. ADO is veel veel beter af zonder zelfbenoemd wonderkind Ricky v.d. Bergh. Lijkt soms wel dat je bang moet zijn om te zeggen dat je Ricky v.d. Bergh een drama voor de club vind. A B S O L U U T GEEN LAST VAN!!!

0
Maandag 22 november 2010 om 22:38 uur

Ooievaar

Bert schreef:

Vanmiddag problemen gemaakt op de training volgens De Snor

 

Wetzel naar Al Jaziera

Oprotten dus met die onbetrouwbare luie veel te veel verdienende weinig tot niets presterende oncollegiale prutser. Schijnt niet bij iedereen hier door te dringen, maar hij is zeer zeer impopulair binnen alle geledingen van de club, maar die houdt nog steeds alle vuile was binnen. Dat is onderhand een prestatie van formaat.

0
Maandag 22 november 2010 om 20:43 uur

<FCDH>

Ooievaar schreef:

Baan zou wel gek zijn om te zeggen dat er wél budget voor zou zijn.

Volgens mij moest sparta 5 miljoen bezuinigen? en mocht ricky toch weggaan gewoon goeie prijs vragen de tijd dat spelers voor weinig weggingen is voorbij bij den haag

0
Maandag 22 november 2010 om 14:54 uur

super fc denhaag

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Als je eens goed gaat terugdenken hoe we gespeeld hebben tot nu toe, dan vind ik dat we alleen in de eerste wedstrijd tegen Vitesse het finaal hebben laten liggen in de 2e helft. Voor de rest zijn we nooit weggespeeld, ook niet in de wedstrijden die we verloren hebben.

 

Wat we vanmiddag voorgeschoteld kregen in de 2 helft was niet normaal. Op een gegeven moment dook Kum zelfs op in de spits.

Alle toeschouwers van vandaag komen gegarandeerd terug tegen AZ, dat wordt weer een volle bak.

yeb, ik denk dat als we europees gaan spelen dat we dan veel plekies te weinig hebben. tweede ring here we come.

0
Zondag 21 november 2010 om 17:33 uur

Bert

kako schreef:

De arbiter heeft het niet waargenomen, moet je goe dnaar die foto op NOS site kijken, hij staat er een meter vanaf en kijkt er naar. Arbitrage in Nederland echt van een zeer laag niveau, maar goed, niet gezien betekend op televisie beelden schorsen die mafkee. Bakkal is trouwens een kakkert eerste klas zeg, met ik laat niets zien en ik heb er geen mening over, watje.....

Volgens Martin Jol was er slechts sprake van een liefdesbeet.

 

Dan kunnen ze er weinig mee in Zeist

0
Zondag 21 november 2010 om 10:31 uur

Advertentie

Ruudje16

Max schreef:

Kunnen we aub de discussie over de islam beeindigen! Je wordt er op elke site al mee doodgegooid.

Je hoort de laatste tijd weinig over de grasmat in de Arena.

Is dat lek wel al boven ???

0
Woensdag 17 november 2010 om 09:13 uur

Ooievaar

lulijzer schreef:

Wat een domme reactie. Geen enkel benul van de verschillen tussen de Islam en het Christendom. Een kerk is op geen enkele wijze te vergelijken met een moskee. Ik houd erover op, want het is hier niet de plek voor zulk soort discussies, maar zulke opmerkingen storen mij nu eenmaal mateloos.

Het heeft dan wel niets met de club te maken, maar voel er dan ook weinig voor in mijn eigen land met meel in de mond te praten.

 

Wat mij betreft alle moskeen sluiten per direct. Achterlijk onverdraagzaam haatzaaiend geloof, wat geen ruimte laat voor andersdenkenden, zoals ongelovigen, christenen, anders gelovigen, vrouwen, homo's  en bovenal joden. En dan heb ik het niet over die ééncelligen die keer op keer de vlag en de naam van de staat Isralel besmeuren. Overigens de enige democratie in die hele regio.

 

Een geloof wat eerwraak goedkeurt, vrouwen laat besnijden en stenigen. Een geloof in een analfabete, pedofiele oorlogszuchtige profeet hoort niet in een westerse beschaving, laat staan de nederlandse thuis. Oprotten naar de woestijn dus, daar hoort het thuis. Islam is onderdrukking, en zaait dood en verderf. Heb kennissen wonen in Londen, die er mee te maken hebben gehad met die metroaanslagen. Kan hier zo maar gebeuren. Ik voel er helemaal niets voor om me aan die barbaren aan te passen, of te laten knechten.  Een aantal jaren geleden tegen Helmond Sport waren er een aantal van die idioten bij ons op het vak die de boel even dachten te terrorisseren. Heb ze met alle liefde mee geholpen ze het vak uit te slaan.

0
Dinsdag 16 november 2010 om 20:07 uur

Ooievaar

marcellino schreef:

Beste Ooivaar

 

Ik vind ook dat het tijd is dat ricky wat anders gaat zoeken maar dat is toch niet het probleem.

 

Al je iemand uitlegt waarom hij op de bank beland ,en v/d brom dat ook openlijk op tv zegt.

 

en daarna in een zelfde geval anders reageerd dan is dat ongeloofwaardig.

 

Dat ricky weg moet en voor onrust zorgt ben ik met je eens ,hij had ook zijn mond hierover kunnen houden.

 

Maar ik blijf het jammer vinden dat als een speler van waarde kan zijn en dat hebben we de laatste wedstrijden gezien.

je hem niet duidelijk kan maken of het is de bank of het is vertrekken.

 

en ik en jij hebben dat uit v/d brom zijn mond niet gehoord

Dat ben ik echt wel met je eens Marcellino, maar dat is het punt niet. Hij zou van waarde kunnen zijn, maar hijzelf verknald het telkens. Alle plussen en minnen met elkaar vergeleken komt hij gewoon te kort. Dat is realiteit, ik ben fan van mijn club, en niet zo zeer van Ricky wat een veel te veel verdienende en veel te weinig presterende passant is. Dat is jammer, maar daar kan Brom, noch jij of ik of wie dan wat ook aan doen.

 

Als iemand kritisch is geweest op de club de afgelopen jaren, dan ben ik dat wel geweest, dat werd me niet door iedereen hier in dank afgenomen. Dat deed ik niet om te zanikken, maar uit liefde voor mijn club.  Maar mijn insteek is altijd geweest de club, de club en niets anders dan mijn club. Ik breng er alleen maar geld naartoe, dus heb je als supporter enig recht van spreken.

 

En dat is het verschil tussen Ricky en mij. Ricky zegt dat hij zoveel van de club houdt, maar zorgt voor meer ellende dan dat hij goed heeft gedaan. Een aap kan je geen piano leren spelen, net zo min als dat Ricky nog gaat veranderen en een rol accepteert die niet in de basis ligt. Dan kan je beter gewoon afscheid van elkaar nemen. Ook ik hoor geluiden dat hij bij z'on beetje in alle geledingen binnen de club slecht ligt, en dat betreur ik. Ik had dat dolgraag anders gezien. Ricky is geen teamplayer, dat is jammer, erg jammer zelfs. We hadden aan hem een hele nuttige kracht kunnen hebben, als hij zich zou kunnen schikken in een rol als 12e 13e man.

 

Dat wil hij niet, omdat hij een vertekend beeld heeft van de werkelijkheid, iedereen ziet het verkeerd behalve Ricky. Dan kan je lang en kort blijven praten, maar dan ben je op een gegeven moment uitgestudeerd. Zal dan ook blij zijn als hij weg is, maar blijf het wél jammer vinden.

 

Ik hoop voor hem dat hij bij een leuke belgische club terecht komt, Remco Torken heeft daar zeer goede ervaringen mee. Het zij hem van harte gegund, maar ik vrees voor hem dat in nederland niemand er meer aan begint.

 

0
Maandag 15 november 2010 om 14:33 uur

ADODENHAAG

K.B schreef:

Na ajax en groningen had ik het idee dat wij voetballend op 40% zaten want het zag er meerendeels niet uit, maar achteraf kan ik erom lachen omdat je nog 1 punt pakt haha.

Ja, klopt. Voetballend gewoon te matig. Creatief inderdaad te weinig gebracht. Verdedigend stond het wel redelijk, maar je zag ook bijvoorbeeld aan Pique dat ze nog wel die wedstrijd van donderdag voelden. Dus alleen maar goed dat puntje, al had het nog grappiger geweest als je gewoon 3 punten pakte, en de mogelijkheden lagen er! Maar al met al een (wat mij betreft toch) verdiend punt, en volgende week weer echt vol tegen aan

0
Zondag 14 november 2010 om 21:24 uur

marcellino

ADODENHAAG schreef:

Vandaag gold: de aanval is de beste verdediging. Als hun wat scherper waren geweest had je met alle gemak gewonnen. (had je ook nog een extra goal tegen kunnen krijgen bij wijze van spreken) Maar uit bij NEK een puntje, dat is helemaal niet zo slecht. Zeker als je zag dat hun 120% gaven en wij maar 80%. (als het niet minder is)

Mij hoor je niet zeggen dat ik niet blij ben met een punt sterker nog als je de wedstrijd bekijkt was NEC de betere ploeg.

 

Maar we hebben de kansen gehad ik vind dat we teveel werk voetballers brachten en te weinig creatieve spelers niet meer en niet minder

0
Zondag 14 november 2010 om 21:21 uur

Nu online

Lellow, Edje en 234 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4