Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

ADO voor altijd

Volgend seizoen weer laatste 16/17 of 18

 

Volgens mij zijn worden we volgend seizien danig verzwakt.

 

Ga de selectie maar na:

 

Keepers: Geen problemen

Achterhoede: Ammi zal wel vertrekken (vervanger Leeuwin), Dereyck

(denk niet dat hij blijft), Kum, Pique (laat ze man regelmatig vrij als die voor het doel komt (2 van de doelpunten tegen Groningen).

Middenveld: Rado, Toornstra, Immers (?) , Buys Zal vertrekken).

Voor Verhoek (?) Bulykin (vertrekt, Kubik (vertrekt)  Vincento.

 

Ik snap niet dat ze Visser een 3-jarige contract hebben gegeven, kan alleen maar lopen, totaal niet voetballen. Ook is het afwachten wat de nieuwe spelers presenteren of ze het hogere niveau aankunnen.

 

Volgens zijn ze ook te laten begonnen met indekken voor 2011/2012

met andere eredivisie waardige spelers.

 

Ik hoop dat ik me vergis maar ben bang van niet.

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 11:27 uur

Aad

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bulykin heeft meerdere aanbiedingen
Dmitry Bulykin denkt dat de kans klein is dat hij volgend seizoen nog voor ADO Den Haag speelt. De Russische topscorer zegt dat hij meerdere aanbiedingen op zak heeft.
Lees het nieuwsbericht

Ik heb sterk de indruk dat de slagvaardigheid waarmee begin van het seizoen door van der Kallen c.s. werd gehandeld nu ver te zoeken is.

Het komt mij voor dat de twijfel over een nieuw contract, de samenstelling van de selectie voor 2011-2012 en de traagheid waarmee onderhandeld wordt verlammend werkt op de selectie en de samenwerking binnen het elftal.

De ontevredenheid waarmee Wesley de laatste 5 / 6 wedstrijden loopt te voetballen werkt negatief op zijn prestaties en die van het elftal. En ook Derijck is duidelijk met andere zaken bezig dan voetballen voor ADO.

Komt nog bij dat die vermaledijde zaakwaarnemers nog steeds een te grote rol spelen bij contractonderhandelingen.

 

Het wordt echt tijd dat directie en RvC duidelijkheid scheppen over de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen en in eerste instantie over wie er niet meer bij zullen zijn.

(Nieuwe) sponsoren en supporters hebben daar wel enig recht op.

0
Donderdag 5 mei 2011 om 15:38 uur

Yo

'Strubbelend Juventus zet zinnen op Elia'
Juventus heeft de pijlen weer gericht op Eljero Elia. De worstelende Serie A-club wil de vleugelspeler van Hamburger SV overnemen, nu het niet aan de vraagprijs van Olympique Lyon voor Michel Bastos wil voldoen.
Oranje-international Elia werd deze week in verband gebracht met een vertrek uit Hamburg, maar zijn management ontkrachtte dat gerucht. Volgens Corriere dello Sport wil Juventus de snelle buitenspeler echter naar Italië lokken.

De Oude Dame wil graag een nieuwe speler voor de linkerflank aan de selectie toevoegen en had daarvoor de Braziliaan Bastos op het oog. Juventus wil echter niet aan de vraagprijs van Lyon voldoen. Een bedrag van ongeveer tien miljoen euro moet volgens de Italiaanse sportkrant genoeg zijn om Elia te halen

-------

10.000.000 x 5% = dus 500.000 voor ADO, mooie deal!

0
Woensdag 4 mei 2011 om 12:25 uur

DenHaagFC

André Wetzel: ‘’ Ik droom niet van Ajax, maar van ADO ‘’

André Wetzel is bezig aan een geweldig seizoen als trainer bij VVV-Venlo. De oefenmeester doet het ook goed tegen de grotere clubs en staat, naast zijn spelers, zelf ook in de belangstelling van andere clubs.

Wetzel ziet wel een plek weg gelegd bij Ajax, als assistent trainer. ‘’Als ik de trainer zou aanvullen, waarom niet? Daar zou ik me niet voor schamen. Stel ze nemen Frank de Boer, dan zie ik voor mezelf wel een rol weggelegd.’’

De 56-jarige trainer droomt er echter van om hoofdtrainer bij ADO Den Haag te worden. ‘’ Ze mogen me altijd bellen, de kans is dan zeer groot dat ik ja zeg. Ik droom niet van Ajax, maar wel van de ADO-selectie die in 2012 op het border in Den Haag staat omdat ze Europees voetbal gehaald hebben.’’

Wetzel wil alleen voor een langere periode bij ADO Den Haag bezig zijn. ‘’ ADO terugbrengen in de Eredivisie, dat is wat ik heel graag wil. Den Haag is mijn stad, ADO mijn club. Het maakt niet uit of ik hoofdtrainer of technisch directeur ben. Maar niet voor maar dan n of twee jaar.’’

www.voetbalprimeur.nl 4 Januari 2008
 

Jongens geen zorgen. Wij zijn allemaal één seizoen te vroeg. ADO gaat volgend jaar Europees Voetbal halen dat is door deze god gezegd.

0
Dinsdag 3 mei 2011 om 11:58 uur

Ooievaar

Pracht seizoen hulde en dank ADO heeft ontzettend veel positieve publiciteit gegenereerd door lekker te voetballen, vol op de aanval met een aantal pracht overwinningen als gevolg.

 

De club heeft zichzelf zeer goed op de kaart gezet, met als resultaat volle bakken, en heel veel posivisme in stad en regio. En in elk geval een stadionsponsor. We hebben het niet meer over muitende spelers, falende bestuursleden of zonnekoningen als 'het licht'

 

We hebben een prima trainer, die voor heel veel plezier heeft gezorgd door gewoon lekker te gaan voetballen, en niet het veld in ging om proberen niet te verliezen. Sinds jaren niet z'on goede en spontane trainer meegemaakt. De reslutaten zijn er dan ook naar.

 

Dus voor mij alle reden om met heel veel genoegdoening terug te kijken op dit seizoen.

 

Laten we niet vergeten dat we van heel ver komen, de doelstelling was om uit de gevarenzone te blijven. Dus als je dan 7e wordt, dan heb je het gewoon uitstekend gedaan. Zeer lang meegedaan om de 4e plek. Wie had dat verwacht? ik geenszins.

 

Nu rest de nc, ik denk persoonlijk dat de koek nu gewoon op is. Er zit niet meer in. Jammer, maar enig realisme kan geen kwaad. Ik hunker - weer - naar europees voetbal, maar laten we eerst maar eens een paar jaar weer stevig in het linkerrijtste meedraaien.

 

Nu zou europees voetbal naar mijn smaak te vroeg komen. Het zet je hele voorbereiding op z'n kop, en je levert daardoor een karrenvracht aan punten in. Laat de organisatie en selectie maar eerst eens op een dusdanig niveau komen, dat we er rijp voor zijn.

 

Gewoon zo doorgaan, dan komt het echt wel allemaal op z'n pootjes terecht. Beter de weg der geleidelijkheid, groeien we als we doorgaan vanzelf toe naar de status van stabiele subtopper.

 

Alle ingrediënten hiervoor zijn aanwezig.

 

Het was een prachtseizoen, dank!

 

 

 

 

 

0
Zondag 1 mei 2011 om 20:40 uur

ADOFLEVO

Goedemorgen vanuit Flevoland,

 

Straks met 15 hier wonende Hagnezen naar ADO. De groep wordt ook hier steeds groter. Leuk toch?

Met Mulders, Leeuwin, Coutinho een nog een beetje Knopper als Flevolanders in onze selectie groeit Groen Geel enorm hierin de Polder.

 

Groet

0
Zondag 1 mei 2011 om 08:28 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

By the way:

 

- Kubik schijnt 2.3 miljoen euro voor Ling en Trencin te hebben

  opgeleverd.

 

- Samenwerking met Dordrecht m.b.t. de beloftencompetitie is nog

  niet definitief. Reglementen KNVB gooien mogelijk roet in het

  eten.

 

- ADO richt zich op nog zo'n vier a vijf versterkingen en dat zijn

  geen Jupiler-spelers.

 

Lees het hele interview met Van edr Brom op www.haaglandenvoetbal.nl onder het kopje interviews. Net gepubliceerd.

Kees,

 

Als de rest van de selectie intact blijft, zijn 3 verterkingen wel duidelijk.

 

1. een linksback, die ook links in de verdediging uit de voeten kan.

2. een rechtback

3. een tweede centrumspits, die tussen het nivo Bulykin - Brouwer zit

 

We hebben, als ook Hocher komt, genoeg vleugelaanvallers en aanvallende middenvelders. Ik ben benieuwd waar ze nog mee gaan komen!

0
Zaterdag 30 april 2011 om 09:44 uur

Vakkie-G

Kwaliteitsinjectie voor Jeugdopleiding ADO Den Haag
29 april 2011 om 15:54
De ADO Den Haag Jeugdopleiding, een door de KNVB met 4 sterren gecertificeerd regionaal opleidingscentrum, is klaar voor de volgende stap. Gesprekken binnen de organisatie in de laatste maanden hebben tot gevolg gehad dat het beleid binnen de Jeugdopleiding vanaf deze zomer volledig afgestemd wordt met de technische staf van de BVO 1.



Alle trainers van de BVO selectie zullen gedurende het seizoen de ontwikkelingen bij de jeugd nauwlettend gaan volgen. Ook zullen de medewerkers van de BVO1 ingezet gaan worden bij de jeugdopleiding. Het gaat dan bijvoorbeeld om onderdelen van de trainingen als spitsen-, techniek-, loopcoördinatie- en conditietraining. Ook op medisch gebied en fysiotherapie zal nog hechter samengewerkt worden. Op deze manier denkt ADO Den Haag de overgang voor spelers vanuit de Jeugdopleiding naar het betaald voetbal sneller en beter mogelijk te maken.



positief



Hoofd Jeugdopleiding Wim van Laar: ,,De uitkomst van alle gesprekken is bijzonder positief. De vele talenten die recent ingestroomd zijn, gaan we een nog betere opleiding bieden. Vanuit de jeugd moeten ieder jaar talenten naar de BVO 1/2 doorstromen.”



Hoofdtrainer John van den Brom: ,,Ik heb vertrouwen in deze weg die we inslaan. We geven op deze manier de ADO Den Haag Jeugdopleiding een kwaliteitsimpuls en de doorstroming naar onze selectie wordt hierdoor nog beter.”



financieel



Financieel denkt de Jeugdopleiding beter te gaan draaien door o.a. het aanbieden van steeds meer betaalde opleidingsplaatsen. In dat kader zijn er plannen om in samenwerking met MBO en HBO instellingen in de regio voetbalopleidingen te gaan aanbieden. Genoemde ontwikkelingen moeten naast een verbetering op het sportieve vlak dus mede leiden tot een verbeterde verhouding tussen de kosten en opbrengsten van de jeugdopleiding.



De gesprekken zijn gevoerd door de leiding van de NV ADO Den Haag met het hoofd Jeugdopleiding Wim van Laar en de staf van de BVO 1 onder leiding van John van den Brom. Ook het bestuur van de HFC ADO Den Haag werd bij de besluitvorming betrokken. Allen zijn erg tevreden over de uitkomst zegt ADO Den Haag in een persbericht.



Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)'

 

0
Vrijdag 29 april 2011 om 17:51 uur

Advertentie

Yo

Matavz en Pedersen ondergaan late tests
FC Groningen tast nog in het duister of Tim Matavz en Nicklas Pedersen zondag kunnen aantreden in het duel met ADO Den Haag. De twee kampen met liesklachten.
Door hun klachten trainden Pedersen en Matavz vrijdag niet mee met de selectie. Zaterdag worden zij aan een laatste test onderworpen en wordt besloten of zij fit genoeg zijn om de reis naar Den Haag te maken. Tegen ADO ontbreken de geblesseerden Danny Holla en Koen van de Laak en de niet-wedstrijdfitte Gonzalo Garcia, terwijl Andreas Granqvist een schorsing uitzit.

Inzet van de wedstrijd Den Haag is de vierde plek in de Eredivisie. "ADO is een geduchte tegenstander. Het is een directe concurrent die we dit seizoen al tweemaal in Euroborg hebben verslagen. Zij hebben zich dit jaar op een positieve manier laten zien. Wij moeten zelf goed georganiseerd en gedisciplineerd spelen", aldus trainer Pieter Huistra op de officiële website van de club.

0
Vrijdag 29 april 2011 om 14:48 uur

tjapi01

Brouwer schijnt nogal een verwend nest te zijn en moeilijk te prikkelen. Heeft bij liverpool een pak geld verdiend en probeert de vedette uit te hangen. Ik denk dat vd Brom van duinen aan de selectie heeft toegevoegd om hem te prikkelen.

0
Woensdag 27 april 2011 om 22:32 uur

Nu online

Wahter, KvR, Appie, Johan vakkie M, frans swa en 208 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4