Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

BLEISWIJK-1

Sound schreef:

Verhoek naar FCT kan ik me nog wel wat bij voorstellen, maar Toornstra? Dan zullen ze dat niet doen als versterking voor dit seizoen, maar voor de breedte (dus Jens op de bank, doodzonde). Met spelers als o.a. Jansen, Brama, Chadli en Fer hebben ze toch al genoeg spelers die allemaal ergens op het middenveld uit de voeten kunnen en momenteel waarschijnlijk beter zijn ook?
Verhoek naar Twente! Dat was ook gelijk wat ik dacht toen ik hoorde dat McLaren de nieuwe trainer werd. Bovendien heeft Wesley wel eens gezegd dat hij liever naar Twente gaat dan naar Ajax. Ze willen daar het liefste Narsingh of Tadic. Maar die zijn waarschijnlijk te duur. Notingham moest rond de 3 miljoen betalen voor Wesley. Nu een half jaar later en gezien het feit dat het een binnenlandse transfer zal zijn, verwacht ik dat ADO 2 tot 2,5 miljoen zal vragen. Maar volgens mij willen ze eerst van Janko en Bajrami af.

Ik geloof niet dat Twente op dit moment Toornstra wil hebben.

Poepon naar ADO vind ik niks. Ik kan mij ook niet voorstellen dat ze hem echt willen hebben. Misschien dat ze zich aan het orienteren zijn wat een beetje spits gaat kosten. En wil je een niet te oude Nederlandse spits dan kom jet uit bij Poepon, Boymans, Castillion, Zeefuik etc.!
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 11:21 uur

Kees

Aad schreef:

Onderhandelingstaktiek van de zaakwaarnemer van Poepon. Ik denk dat wij (= van der Kallen) het geld dat De Graafschap vraagt niet kunnen/willen betalen.

Bovendien (om in stijl van deze box te blijven) wat voegt Poepon toe dat wij al niet in huis hebben?
Als Poepon daadwerkelijk rond de 900.000 euro kost dan vraag ik me dat ook af. In deze tijd is dat erg veel geld voor een spits van De Graafschap.

Overigens verwacht ik toch een maand met heel veel transfergeruchten die wel of niet op waarhe3id berusten. Ook de verkoop van Verhoek en Toornstra zie ik plaatsvinden.

Verdraaide jammer is altijd dat de exacte bedragen bijna nooit bekend raken.
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 09:31 uur

Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik geef die Goossens groot gelijk. Je hebt een hele grote kans dat Swansea na 1 of 2 seizoenen gewoon weer in de Championsship speelt. Lekker als je die bal dan alleen maar over je heen ziet vliegen!

En een jongen als Toornstra moet daarom helemaal niet naar Swansea willen. Ja, als je veel geld wil verdienen! Anders jezelf bij Denhaag verder ontwikkelen en wachten op een echte topclub.

Ik vind het misschien alleen voor Kum een overweging waard. Als die bij ADO een contract voor twee of drie jaar afsluit. Dan is hij na dit contract rond de dertig. Misschien is dat te oud om nog een mooie transfer te maken!
Nu Co Adriaanse weg is bij Twente en McLaren de nieuwe coach heb ik het idee dat Toornstra wel eens die kant op zou kunnen gaan.
Ik heb begrepen dat McLaren hem al wilde meenemen naar Nottingham maar daar vonden ze zo`n first-years-prof een te grote gok.
Bij Twente willen ze Janko op het vliegtuig en De Jong in de spits. Dan komt er ruimte voor een nieuwe speler op het middenveld.

We zullen zien of mijn gevoel klopt.
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 08:18 uur

Ferdy

Kees schreef:

Volgens mij kan enkel de top 5 van alle grote voetballanden bij ons in de eredivisie mee. Andersom geldt dat voor onze top drie. De rest van de clubs van de grote voetballanden en onze overige teams zal een bescheiden rol spelen.

Waarom: eenvoudig omdat het teveel kracht en aanpassingsvermogen kost om dat gedurende één of meerdere seizoenen vol te houden. Je voetbalt enkel tegen clubs die een heel andere stijl van voetbal hebben en dat kost zoveel energie.

Overigens zijn de meeste clubs uit de grote voetballanden onder plaats 6 of 7 ook qua voetballend vermogen heel beperkt. Een uitzondering daargelaten. De samenvattingen met vijf keer een herhaling van een doelpunt of fraaie acties lijken daardoor heel bijzonder en zeker als ook het stadion goed gevuld is met een fraaie ambiance.
Desnoods noemen we t niveau gelijkwaardig tussen de Engelse en NL top maar een speler die op de bank zit bij Swansea kan nooit een aanwinst zijn voor ADO, de gemiddelde Engelse speler op dat niveau heeft het tactisch vernuft van een gebakken ei. Een blind paard ala Ian Rush zal overal tot zn recht komen omdat ie n spits is/was maar je kan mij niet wijsmaken dat een engelse reserve/middenvelder bij Swansea ADO beter laat spelen.
En laten we t over engelse spelers hebben en dus niet over die 99% buitenlanders die daar spelen dat maakt t verschil. Kijk bijv. naar dat nationale team..lachwekkend en soms flikken ze het door pure wilskracht maar niet door t tactisch vernuft. Daarbij opgemerkt, ik ben naar Swansea-Reading geweest, die wedstrijd om de promotie, een gemiddelde hoofdklassewedstrijd in NL doet daar echt niet voor onder.

Had Hocher gehouden en Chery op t middenveld gezet en ga s echt scouten!
0
Maandag 2 januari 2012 om 19:12 uur

Aad

Bert schreef:

Zou het vertrek van Hocher en het aantrekken van Boussabon ook vallen onder de noemer doorselecteren?
Absoluut niet. Het vertrek van Höcher vind ik op zich niet zo erg omdat er toch geen gelukkige relatie was tussen Höcher en ADO / Steijn.

Met het contracteren van Bousabon wordt de plank geweldig mis geslagen. Hij komt zeker niet voor niets en het is zeer de vraag of we daadwerkelijk wat aan hem hebben. Een echte spits is het niet en behalve dat passje op Höcher heb ik hem alleen maar hard zien werken. En dat is op zich niets bijzonders want dat horen alle spelers te doen.

Doorselecteren doe je naar mijn mening vanuit je eigen gelederen, je eigen jeugd. In alle andere gevallen kost het op een of andere manier geld en zal je, even mijn eerdere shouts in herinnering nemende, altijd een "gokje" nemen omdat je geen erkende toppers kunt aantrekken.

Door selecteren dus na goede scouting en goede opleiding. En ik deel de mening van velen dat aan dat eerste veel moet gebeuren. Wanneer ik die hele rits namen zie voor ons scouten zie ik niet één naam die mij aanspreekt. Een ex-prof die weet hoe betaald voetbal in elkaar steekt en die weet wat ervoor nodig is om te slagen.
0
Maandag 2 januari 2012 om 16:43 uur

Kees

Aldus VI. Ik ben benieuwd maar houd mijn hart vast.

ADO Den Haag gaat reserves van Swansea bekijken
01/01/2012 22:23

Een delegatie van ADO Den Haag zal begin januari enkele spelers van Swansea City bekijken die de hoofdmacht niet halen van de Premier League-club.

John van Zweden, het haagse bestuurslid van The Jacks heeft het trio voor verhuur aangeboden bij ADO Den Haag. Het betreft Andrea Orlandi (27) die in het verleden nog speelde voor Barcelona, de 24-jarige international van Wales David Cotterill en de dertigjarige Thomas Butler die graag aan spelen wil toekomen om aanspraak te maken voor een plek in de selectie van Ierland voor EK 2012.

`Op zich interessante spelers, maar wel alle drie middenvelders`, liet ADO-commissaris Paul Beyersbergen weten aan Voetbal International. `En daarvan hebben we er op dit moment genoeg. Maar je weet nooit wat er in de winterstop nog gebeurt met bijvoorbeeld Lex Immers of Jens Toornstra. in dat kader is het goed als we die jongens een gaan bekijken.`

ADO wil daarnaast graag Garry Mendes Rodrigues meenemen naar het trainingskamp dat de club heeft begin januari in het Spaanse Marbella. De neef van Feyenoorder Jerson Cabral komt nu uit voor de Leidse Eersteklasser FC Boshuizen. De Hagenaren hebben tenslotte het oog laten vallen op de Finse spits Tim Väyrynen.

De achttienjarige jeugdinternational, die 1,90 lang is, staat nu nog onder contract bij FC Honka. `We kregen een tip van een buitenlandse scout. Hij schijnt een behoorlijk talent te zijn`, weet Beyersbergen. `We hebben bij zijn club een verzoek neergelegd om hem mee te mogen nemen op trainingskamp.`

0
Zondag 1 januari 2012 om 22:34 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Ik begreep je m.b.t. de individuele actie van Höcher maar ik ben het niet met Steijn eens.

Supu vind ik vanaf Alphense Boys uit (geloof ik) al helemaal niks. Doet me denken aan Roel Stoffels (al had die een betere trap). Ook Leeuwin moet heel snel verkocht/uitgeleend/verhuurd worden. Snel afscheid nemen van dit soort heel matige voetballers. Brengen m.i. helemaal niks extra.

Er is toch steeds vanaf juli/augustus geopperd dat er in de winterperiode een scorende spits zou worden gepresenteerd?
We gaan toch niet nu alweer beginnen... bij de spits ligt nu toch even het probleem niet? En Supusepa is niet bijzonder, maar doet het niet te slecht. Leeuwin is een speler voor in de breedte, dus waarom zal hij weg moeten. Had ook nog een uitstekende invalbeurt tegen Heracles.

Een spits erbij zal geen overbodige luxe zijn, maar ik denk dat het enige èchte probleem centraal achterin ligt. En dan er vanuit gaan dat Supusepa linksback kan spelen.
0
Zondag 1 januari 2012 om 19:57 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Kees, dat van die nr.10 weet ik niks af. Nooit wat over gehoord!

Steyn heeft gisteren op de radio aangegeven dat Hocher geen individuele actie heeft. Vandaar de opmerking en daarom mocht hij vertrekken.

Maar......Supusepa laten gaan. Ben je gek geworden! Die is dit seizoen mijn favoriet. Heeft de eerste seizoenshelft de meeste ontwikkeling van alle verdedigers doorgemaakt. En hij is pas 22 jaar! Als het aan mij ligt voor drie jaar vastleggen!!!

De angst voor het programma deel ik niet zo. Ik denk dat het gevoel veel belangrijker is. Als je thuis tegen Roda en daarna uit tegen NEC punten pakt, dan wordt er niet meer gesproken over degradatie. Dan gaat de focus toch echt op het linkerrijtje!!!
Ik begreep je m.b.t. de individuele actie van Höcher maar ik ben het niet met Steijn eens.

Supu vind ik vanaf Alphense Boys uit (geloof ik) al helemaal niks. Doet me denken aan Roel Stoffels (al had die een betere trap). Ook Leeuwin moet heel snel verkocht/uitgeleend/verhuurd worden. Snel afscheid nemen van dit soort heel matige voetballers. Brengen m.i. helemaal niks extra.

Er is toch steeds vanaf juli/augustus geopperd dat er in de winterperiode een scorende spits zou worden gepresenteerd?
0
Zondag 1 januari 2012 om 19:42 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO wil door met Boussaboun
Als het aan ADO Den Haag ligt, speelt Ali Boussaboun ook na de winterstop in het geelgroen. De club gaat hier in januari over met de spits in gesprek.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 1 januari 2012 om 17:58 uur

de kerstman

v duinnen is de spits daar moeten we trots op zijn
die loopt zich helemaal leeg als hij speelt
dat is de toekomst leg hem vast voor lange tijd en geen top amateurs
oke kost niet veel maar 15 goals voor top klasse is goed maar geen sensatie
allemaal goede jaarwisseling en een goed ADO JAAR.......
0
Zaterdag 31 december 2011 om 14:54 uur

Nu online

BigMac, Brian, James, lulijzer, Lellow, carbayon en 302 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4