Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

<FCDH> schreef:

Hahaha dan had steijn dat lekker 10 wedstrijden eerder moeten bedenken achteraf lullen dit
Precies!! Tommie valt zijn oud-trainer natuurlijk niet af. Geen enkele speler zou dat via tv of radio doen. En natuurlijk heeft Steijn zijn kansen gehad. Hele seizoenen was het spel kut. Deze overgang heeft goed uitgepakt en ADO speelt echt wel anders. Gelukkig maaR!!
0
Vrijdag 21 februari 2014 om 22:40 uur

Waht

marcellino schreef:

net beugelsdijk bij fox .die zegt precies het zelfde.
dat het onder steijn ook was gebeurd
dus?
Wat moet Tommie dan zeggen: Steijn snapt er geen klote van.
Er is geen een basisspeler die een trainer een naschop geeft
0
Vrijdag 21 februari 2014 om 22:26 uur

pajam

wdr schreef:

Lul zelf niet zo stom. De trainerswissel gaat ons vermoedelijk redden. Steijn had deze punten niet gepakt.
feiten spreken toch duidelijke taal?

de afgelopen 4 wedstrijden zonder Steijn 7 punten
laatste 6 wedstrijden onder Steijn 3 punten

maar hij had natuurlijk ook gewoon deze resultaten neergezet, we spelen gewoon hetzelfde. zelfde spelers, zelfde (voormalig assistent) trainer, zelfde plastic veld



0
Vrijdag 21 februari 2014 om 22:12 uur

wdr

yesyes schreef:

Ik vraag me af hoe Maurice steijn zich nu moet voelen muahahaha
De ommekeer die zo lang werd voorspeld is daar.... onder Fräser.
De meesten hier zagen toch wel dat het team onder Steijn ver onder zijn kunnen speelde. Man was gewoon geen capabele trainer, al die smoesjes ook. Ik kijk voor het eerst sinds lange tijd weer met plezier naar ADO. De laatste plek mis ik gek genoeg ook niet echt
0
Vrijdag 21 februari 2014 om 22:04 uur

haagse-Dick

ADO is thuis vaak sterker dan Go Ahead Eagles

DEN HAAG – ADO Den Haag wist van de laatste negen ontmoetingen op Haagse bodem maar liefst vier keer te winnen van Go Ahead Eagles. Drie keer eindigde het duel gelijk en slechts twee keer won de ploeg uit Deventer.


De grootste overwinning van de laatste jaren dateert van 24 augustus 2001. In het Zuiderpark was de Haagse ploeg met 4-0 te sterk voor Go Ahead Eagles. De meest recente ontmoeting in Den Haag werd ook gewonnen. Op 26 april 2008 was de ploeg van Wiljan Vloet met 3-0 te sterk.

ADO-trainer Henk Fraser moet het tegen Go Ahead Eagles zonder de geblesseerde Gino Coutinho, Michiel Kramer, Ninos Gouriye en Kevin Jansen doen. Daarentegen staat wel de terugkeer van Tom Beugelsdijk en Roland Alberg. Beide waren vorige week geschorst.

Vermoedelijke opstelling ADO Den Haag:

Zwinkels, Zuiverloon, Bakker, Wormgoor, Meijers, Gehrt, Holla, Malone, Schet, van Duinen, Alberg
0
Vrijdag 21 februari 2014 om 14:57 uur

haagse-Dick

Fraser ziet een ploeg die `heel graag wil`

Henk Fraser nam ruim twee weken geleden het stokje bij ADO Den Haag over van Maurice Steijn. De oefenmeester zag zijn ploeg vervolgens vier punten uit twee wedstrijden halen. Vanavond (vrijdag) komt Go Ahead Eagles op bezoek, wederom een belangrijke wedstrijd voor de Hagenezen.

Het is weer een duel dat gewonnen moet worden in de strijd tegen degradatie. Fraser heeft er vertrouwen in, meldt hij aan Haaglanden Voetbal. "Je weet dat het allemaal heel dichtbij elkaar ligt, dus zal het hem vooral zitten in het optreden als één team. Foeke Booy (de trainer van Go Ahead Eagles) is natuurlijk een ervaren trainer en heeft een ploeg die gelijkwaardig is aan de onze, denk ik. Maar wij spelen thuis, moeten winnen en willen heel graag. Hoe ver je wil gaan, dat zal het verschil maken."
Fraser kent het gezegde `Never change a winning team` maar gaat daar niet zomaar in mee. "Ik ben helemaal niet bijgelovig en heb geen vast stramien. Je moet altijd kijken naar je eigen kwaliteiten in relatie tot je tegenstander."
0
Vrijdag 21 februari 2014 om 12:24 uur

H@@GenEES

Na de uiterst belangrijke 1-0 zege bij Roda JC vorige week gaat Henk Fräser vanavond met ADO Den Haag opnieuw niet voor de schoonheidsprijs, maar voor de punten. „Ik begrijp dat de buitenwacht graag attractief voetbal ziet, maar ik denk niet dat dat reëel is”, waarschuwt Fräser de fans vast die voor een aantrekkelijke wedstrijd komen. „We hebben de punten broodnodig om uit de gevarenzone te komen.”

De thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles is het eerste duel in eigen huis voor Fräser als eindverantwoordelijke. De interim-coach is met vier punten uit de laatste twee duels sterk gestart en zit midden in een uiterst belangrijke serie. Na de clash met Go Ahead wacht ADO duels met NAC Breda, RKC Waalwijk en FC Groningen. Roland Alberg en Tom Beugelsdijk keren terug van een schorsing, maar Fräser spreekt nog niet uit dat het duo meteen weer zeker is van een basisplaats.

Bij Go Ahead Eagles speelt trainer Foeke Booy met de gedachte om Erik Falkenburg in de spits te zetten ten faveure van Marnix Kolder. De aanvoerder heeft sinds 19 oktober het net niet meer gevonden en raakte op de laatste training – net als Jop van der Linden – licht geblesseerd. Naar verwachting kan het duo in het Kyocera Stadion gewoon in actie komen.

ADO Den Haag: geblesseerd: Coutinho, Gouriye, Jansen, Kramer. Go Ahead Eagles: geblesseerd: Cummins, Krijns, Spanjaard. Aanvang: 20.00 uur

Bron telejodenneus
0
Vrijdag 21 februari 2014 om 12:21 uur

Advertentie

Mitado

overigens lijkt Fooke Boy mij ook een prima trainer voor ADO begrippen. De trainer van GAE
0
Vrijdag 21 februari 2014 om 00:10 uur

Madmax

Marnix Kolder lijkt zijn krediet te hebben verbruikt bij Go Ahead Eagles. De verwachting is dat de spits, zeer populair bij de supporters, vrijdagavond op de bank begint tegen ADO Den Haag.

Kolder scoorde op 19 oktober voor het laatst een doelpunt in competitieverband en dat is mager te noemen voor een centrumspits. Trainer Foeke Booy vertelt dan ook aan RTV Oost dat hij een andere invulling van de spitspositie overweegt. "Het zou heel goed kunnen dat Kolder op de bank begint. De spelers horen het morgen, maar het krediet bij spelers is niet oneindig."

Door het passeren van Kolder begint middenvelder Erik Falkenburg vrijwel zeker als diepste spits in het degradatieduel met ADO. Booy verwacht een lastige wedstrijd. "Wij zijn voetballend misschien wel wat verder, maar onder de nieuwe trainer Henk Fraser hebben ze bewezen dat ze op de nul kunnen spelen. Het is dus erg belangrijk om niet op een achterstand te komen."
0
Donderdag 20 februari 2014 om 22:32 uur

yesyes

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Geen speler heeft status bij Henk Fraser
De term status zegt Henk Fraser niet zo veel als het om zijn spelers gaat. ,,Status is als schoonheid, het is niet voor eeuwig.’’
Lees het nieuwsbericht
Wat een top trainer is het he jongens??
0
Donderdag 20 februari 2014 om 16:35 uur

Nu online

Aad, James, Erik070, sander75, Eeuwig Den Haag, Robztw, tjapi01 en 464 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2