Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

TillValhall

hejjoww schreef:

Das goed nieuws

Ja of Meijers valse linksbuiten in plaats van vicento en middenveld met Malone (op Fer) Hola en Jansen. Of zou van duinen dan weer teveel alleen komen te lopen?
Ik vind Malone bij nader inzien eigenlijk tegenvallen. Dat ging maar 1 wedstrijd ontzettend top, daarna was het stukken minder. Hij is op z`n best als rechtsback. Ik snap niet waarom Steijn Omeruo en Malone niet gewoon op hun eigen posities laat spelen. Dan zou je wat meemaken...! Koppers en Supa vind ik beide prima, je mist alleen een libero, een echte voetballer/opbouwer voor naast de in de ausputzer-rol fugerende Omeruo. Als je Derijck terug zou kunenn halen dan kun je achterin met 3 man toe, waarbij Derijck meer voorwaarts staat, daar komt `ie ook veel beter uit de verf. Dus een 3.1 verdediging zeg maar. Met daarvoor een middenveld op linie met 4 man -waarvan Holla en Meijers het hart vormen-, en twee diepe spitsen voorin. We hebben echt een paar goede versterkingen nodig in elke linie: achterin een libero, op het middenveld hebben we buitenspelers nodig, en voorin een echt goede spits erbij die goed samen zou kunnen gaan met Chery naast `em. Iedereen loopt weg met die Van Duinen joh, maar ik vind het echt niks hoor.. Hoeveel kansen en ruimte heeft hij nodig om te kunnen scoren!!?
0
Vrijdag 12 april 2013 om 19:28 uur

TillValhall

BLEISWIJK-1 schreef:

Het samenbrengen van Nederlandse en Belgische clubs is allang onderzocht. De conclusie was dat de gemiddelde clubtoeschouwer in Nederland niet geinteresseerd is in Belgische tegenstanders. En daar valt ook wel wat voor te zeggen. Want ik denk er namelijk net zo over.
Ik denk dat het een meerwaarde heeft om juist de betere clubs van beide bij elkaar te zetten en uit de Eredivisie en 1ste klasse te tillen. Anderlecht, Club, Standard, Racing en Sporting vind ik goede clubs. Waarom zou het niet interessant zijn om 020, PSV, Twente, Vitesse en 010 daar tegen te laten spelen? Is gewoon weer dat stugge boerenconservatisme dat de Hollander eigen is. Durf over je eigen landsgrenzen heen te kijken. Denk en handel internationaal/Europees.
0
Donderdag 11 april 2013 om 18:21 uur

Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

Even in Jip en Janneke taal!

Naar alle waarschijnlijkheid hebben we voor Toornstra en Rodriquez een bedrag van rond de 1.2 miljoen (bruto) ontvangen. En stel dat we inderdaad over het seizoen 2012/2013 vijf ton winst maken.

Dan hoeft er toch maar een paar ton van onze (nieuwe) begroting af om niet meer afhankelijk te zijn van transfers. Of denk ik nu te makkelijk?
Ja zo ongeveer 7 ton (vvornamelijk te halen uit salarissen en verkleining selectie).
Maar ........... dan blijven de scheve verhoudingen tussen eigen en vreemd vermogen continue bestaan en het eigen vermogen blijft negatief.
2 van de factoren waarom de KNVB ons steeds onder curatele stelt.
Dus er zal meer bezuinigd moeten worden (en de rek is er al zo`n beetje uit) of we moeten steeds onze beste talenten voor een relatieve grijpstuiver laten vertrekken.
0
Donderdag 11 april 2013 om 11:09 uur

tanker070

Kees schreef:

Wat staat er nou dat onbekend is voor iedereen? Exact, dat we dit jaar plus minus 5 ton in de plus eindigen.

Al het andere zijn koekenbakkersverhalen die niet in de juiste context staan.

Het is maar net wat voor draai je aan een verhaal geeft. Ik word kotsmisselijk van die kutmedia.
Of jij ziet alles graag positief in, 5 ton in de plus ?
Waarom moet er dan verder gesaneerd worden, waarom moeten er spelers verkocht worden ?

Is die 5 ton beschikbaar voor spelers.

Leuk dat verhaal van een plus van 5 ton, ik wil het totaal plaatje zien en geen loze kreten.
0
Woensdag 10 april 2013 om 19:18 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Van mij mag er nu ook wel een rijke Rus instappen vd kallen heeft ons toen gered ok maar we komen echt nooit veel verder met hem het gaat allemaal veels te traag met dit beleid je kan zeggen van het beleid bij Vitesse wat je wil maar ze zijn mijlen ver vooruit en dat in 3 jaar tijd
Als die Rus of Georgiër vertrekt en neemt zijn geld mee is Vitesse failliet.. geen goed voorbeeld dus. Dan moet je dus een oliesjeik hebben die het leuk vind om bij ADO DH aanwezig te zijn, er geld in te stoppen en ze in Europa zien spelen. Maar waarom zou die in godsnaam voor het kleine ADO DH kiezen terwijl er nog wel minimaal 50 betere clubs zijn die door een oliesjeik willen worden overgenomen
0
Woensdag 10 april 2013 om 11:21 uur

<FCDH>

Die soap tussen die vd vaart en die silvie word steeds lachwekkender nadat eerst de vriendin van bhoularuz of hoe je dat ook schrijft notabene haar beste vriendin haar vent inpikt nu blijkt ze zelf al een relatie te hebben met ie zlatan die ze hadden al iets met elkaar destijds toen de ado den haag supporters silvie is de hoer van Amsterdam zongen

Hadden we het toch goed gezien destijds hahaha nu snap ik ook waarom ze het toen met een glimlach wegwuifde :-)
0
Woensdag 10 april 2013 om 11:03 uur

Mike

Haagse Roel schreef:

Grappig dat mensen hier nog steeds spreken over play off voetbal.

Snap werkelijk niet waar jullie het vandaan halen, FCDH leeft al 28 wedstrijden boven z`n stand, is een zeer middelmatig team die door falen van andere teams die gewoon beter zijn ( o.a. AZ en Heerenveen) een tijd hebben mogen genieten van het linkerrijtje. Is nu afgelopen en maar goed ook. In de play offs , laat staan in Europa , heb je helemaal niets te zoeken.

We hadden vanmiddag kans dit , kans dat...........Ja , tegen een ploeg die nergens meer om speelt en allang bezig is met die laatste reeks genaamd play offs , de lamlendigheid straalde er , met name de eerste helft bij Utrecht vanaf. En dan nog kan je geen potten breken.

Niet zo vreemd met een machteloze aanvalslinie waar alleen Van Duinen nog boven de ellende uitsteekt , overigens niet zo moeilijk met een bejaarde Kolk en een prutser als Poepon naast je......alternatief Vicento ben ik ook wel klaar mee. Nee mensen , het is jammer maar het gaat hem voorlopig niet worden dat linkerrijtje ...... Maar zoals hier met enige regelmaat geventileerd : Maakt niet uit joh , lekker meehobbelen is ook een doelstelling. Tot volgende week !!
Je kunt wel een verhaal houden over de kwaliteit en over het vertoonde spel. Dat is inderdaad van een wenkbrauwfronsend niveau maar vertel mij eens even wie er dan wél kans maakt op de play-offs en vertel mij dan ook maar eens waarom wij niet van die teams kunnen winnen?
Velen kijken hier door een groen-gele bril maar je kunt ook door een zwarte bril kijken.
Iedereen kan momenteel van iedereen winnen en met een beetje mazzel, en waarom zouden wij dat niet hebben en, bijvoorbeeld NEC of Groningen wel, kun je nog steeds bij de beste 9 eindigen.
0
Maandag 8 april 2013 om 12:10 uur

BLEISWIJK-1

Haagse Roel schreef:

Zet je groengele bril af en je krijgt een meer realistisch beeld :

Twente thuis : 0
Groningen uit: 0
VVV thuis : 3
Feyenoord thuis : 0
Zwolle uit : 1

Hoop dat ik er naast zit , maar vrees van niet.
Twente heeft van de laatste negen uitwedstrijden er eentje(!) gewonnen. Waarom kunnen wij zaterdag geen punt(en) pakken?
0
Maandag 8 april 2013 om 08:37 uur

Advertentie

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat laatste ben ik met je eens. Maar ik geloof er niks van dat we het nog gaan halen. De komende twee wedstrijden worden beslissend. Hangen we er dan nog aan, dan kan het. Met nog drie wedstrijden te spelen, thuis tegen VVV en Feyenoord en uit tegen Zwolle, zou het dan nog wel kunnen.
Waarom zou je niet van Twente kunnen winnen. Utrecht win je ook gewoon bijna als die kansen erin gaan of iets beter werden uitgespeeld. Utrecht 1 mazzelgoal. Helaas wij pech nu

Als je tegen twente wint of gelijk is er nog niks aan de hand. Tegen groningen uit wordt de sleutelwedstrijd voor de playoffs, verlies je die dan is het seizoen over
0
Zondag 7 april 2013 om 20:07 uur

Bert

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Precies! En het zou Einsteijn sieren als hij toegaf dat hij een tactisch onbenul is dat hij fout na fout opstapelt, het bewijs: een niet gemotiveerde Poepon inbrengen en een futloze Kolk in de basis opstellen! De ene loser voor de andere...... nee zo versterk je jouw team niet Maurice, had liever Kolk voor Vincento gewisseld i.p.v. het team nog verder te verzwakken!
Ik ben niet zo anti Steijn als jij maar waarom ze verder willen
met Kolk is mij een raadsel. Ik vind dan ook dat Vd Kallen
moet ingrijpen in deze. Die betaald hem. Hij kan zijn centen
beter uit gaan geven aan een opgewaardeerd voor Van Duinen.
Dat is een van de nieuwe kroonjuwelen.
0
Zondag 7 april 2013 om 17:36 uur

Nu online

Wahter, Law, radar, Max, opper en 295 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4