Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

marcellino

Kees schreef:

Ik was de laatste maanden blij verrast maar nu toch wel erg gelukkig dat we al 36 punten hebben. Als het tegenzit pak je de eerstkomende drie wedstrijden geen punt. Slechte series van zelfs 8 wedstrijden op rij hebben we al vaker gehad de laatste jaren.

Roda heeft behoudens Vitesse thuis een relatief gemakkelijk programma waarvan de laatste thuis tegen Heerenveen. Alles kruipt nu weer bij elkaar. Ons doelsaldo is ook slecht, gaatje met RKC en PEC nog maar 6 punten terwijl we de laatste wedstrijd daar spelen. AZ gaat ook nog zijn punten pakken.
Denk dat je gelijk hebt
Laten we blij wezen dat we al zoveel punten hebben dat degraderen onmogelijk is .
Je zeg de eerste helft als je voetbald vanuit het middenveld er echt wel leuk gevoetbald word waarom dan telkens de lange bal

Kolk vind ik een bruikbare speler.en vicento had er gewoon in gemoeten voor kolk dat ziet een blinde.nu kwam van duinen op de flanken te spellen omdat poepon weigerd te switchen en in de spits blijft staan .
Eerste helft ben je de betere ploeg en i.p.v dat je tempo maakt wordt de wedstrijd vertraagd.alleen daar al op verlies je de wedstrijd je kan dan niet meer omschakelen
0
Zondag 7 april 2013 om 14:57 uur

marcellino

BLEISWIJK-1 schreef:

Nou Kees.....ongedierte is misschien overdreven. Maar jou (blinde) steun aan de zogenaamde shouters van het eerste uur vind ik ook wel hypokriet. En dit is ook niet de eerste keer dat ik jou hierop betrap. Alsof het belangrijk is hoe lang je al op de box komt.

Laat ze lekker kritiek spuien. Maar deze shouters verdienen echt geen voorkeursbehandeling. Is het een waardige shout dan gaan er heel veel in mee. Is het onzin en stemmingmakerij dan komen er reacties van een hoop andere shouters. Prima toch?

Hoor je zelf nou
Wie bepaald wat onzin is en wie bepaald wie gelijk heeft juist niemand heb jij de feiten kan jij in een glasen bol kijken waar we aan het einde van de competitie staan .is jouw waarheid wat je een ander kan opleggen nee toch.we hebben een mening en als je een mening niet zint reageer je er niet op.
Als jij vind dat ado goed voetbal speelt is dat jouw mening en ik probeer dan te onderbouwen waarom ik dat niet vind zo gaat sat op een shout
Ik zie werk voetbal en een taktiek die op dit moment goed uitpakt en dit komt voor een groot deel door steijn .
Is het voetbal wat ik graag zie "alle ballen op mikie` nee niet echt hou meer van opbouwend voetbal dan lange ballen naar voren en hopen of mikie er wat mee kan maar nogmaals dat vind ik .heb ik julkie wel eens ongedierte genoemd nee toch wat maakt jou meer als mij omdat ik een andere mening hebt.dit is een shout ben je het niet eens reageer dan en niet met dood doeners als gaaap.ongedierte etc
Onderbouw eens iets of worden we allemaal typetjes als dave
0
Donderdag 4 april 2013 om 22:29 uur

Thijs

Ik snap ook niet waarom mensen Mulders willen houden...
Die gozer speelt nooit!
Ook die verhalen over spelers houden en ze een kans gunnen zich te ontwikkelen klinkt leuk maar we vergeten even gemakshalve dat die gasten dan dus wel betaald moeten worden.
Wij kunnen geen 30 contractspelers betalen!
Tuurlijk zijn er voorbeelden van spelers die je afkeurt of wegstuurt en die het vervolgens maken bij een andere club, echter heel veel zijn dat er ook niet.
0
Donderdag 4 april 2013 om 10:57 uur

TillValhall

Sno wilde weg omdat trainer Pastoor helemaal niet naar hem om heeft gekeken en er een vertrouwensbreuk is ontstaan. Ik zeg halen...

Mokotjo zou idd ook wel wat zijn! Maar die is idd een niet-EU verdiener. En dat geld investeer ik liever in Omerou als je het niet erg vind, ook omdat we die van Chelsea zouden moeten kopen. Ik vind dat dus een hogere prioriteit hebben. Snap ook niet waarom hij niet in het centrum staat, dat zou fantastisch zijn met Malone aan de rechterant.... Dan gaan we wat beleven zeg! Mokotjo zou wat mij betreft pas in beeld komen als het kopen [en betaalbaar houden] van Omerou echt niet haalbaar is en jongens als Sno en De Ridder (die beide meer ervaring hebben, ook op een ten vele male hoger niveau dan ADO) ook afketsen. Dit zijn jongens die er namelijk meteen kunenn staan en je niet eerst van alles hoeft bij te brengen. Ik ben niet zo`n voorstander van te jonge spelers halen want er gaat nou eenmaal tijd overheen voordat je er echt constant mee kunt presteren. Tenzij iemand natuurlijk zó bizar goed is, dan wordt het een heel ander verhaal. Je ziet in heel Europa dat de beste ploegen bestaan uit midden/eind 20`ers en een enkele 30-er. Dat moet je dus ook met ADO doen. Een ploeg die té jong is, is ook niet goed...
0
Woensdag 3 april 2013 om 20:34 uur

marcellino

gillah schreef:

Beste Haagse Roel,
ik ben het met je eens dat op deze shoutbox ruimte moet zijn voor kritische supporters. Ik heb dan ook respect voor je mening, al ben ik het er totaal niet mee eens. Jij bent teleurgesteld over de ontwikkeling van de club na het vd bromjaar maar ik zie dat jaar als incident en zie in de totale ontwikkeling wel een vooruitgang, ook al gaat natuurlijk (vooral organisatorisch/budgetair) er ook een hoop mis.

Eigenlijk moet je als je de ontwikkeling van de club wil bekijken dat jaar buiten beschouwing laten. We hebben toen zo ongelofelijk veel geluk gehad. Niet een van de spelers die toen zijn aangetrokken zijn het resultaat van een weloverwogen beslissing van de scouting of een ander deel van de technische zaken. Kubik is ons in de schoot geworpen door Ling en niemand kon weten dat hij zo goed zou zijn. Bulykin was afgetest door De Graafschap en moest zijn shirt uit trekken om Van De Brom te overtuigen. Vervolgens heb je ook het geluk dat hij meteen scoort tegen VVV en iedereen in een flow komt én dat hij niet lang geblesseerd raakt wat ook een unicum is voor Bulykin. Hoe Rado precies is binnen gekomen weet niemand maar hij paste precies in het team.

Het jaar was geweldig en ik heb zelden zo genoten van ADO, elke week was de glimlach op mijn gezicht een beetje groter (ook door de lage verwachtingen vóór het seizoen). Na het seizoen hebben de betrokkenen echter ook een hoop kapot gemaakt. Van De Brom vertrok, maar niet voordat hij een heel rijtje eerste divisiespelers heeft aangetrokken die het niveau niet aankonden. Kubik en Bulykin waren niet van ons en de laatste heeft ons ook nog eens een hele transferperiode lang aan het lijntje gehouden waardoor we ineens weinig andere keus hadden dan John Verhoek. Immers, Verhoek en Toornstra wilden weg maar de laatste twee wezen wel Utrecht af die een mooi prijsje wilden betalen. Verhoek later ook nog Nottingham Forrest. De rest van het volgende seizoen waren het rotte appels in de groep. Als we hadden willen doorpakken hadden die jongens verkocht moeten worden, nu was daar het geld niet voor. Het team was wel minder. Kubik en Bulykin maakten het team zwakker maar leverden niks op, Derijck slechts 750.000 euro. Dat was niet genoeg en risico`s nemen is onverantwoord.

Als je nu naar het team kijkt zie je dat het bewust bij elkaar is gekocht. Wormgoor en Holla zijn uitstekende aankopen, Malone en Jansen blijken goede talenten te zijn, Meijers is nuttig. Bovendien zijn het jonge spelers die je later weer kan verkopen. Ik kan me de laatste keer dat er bewust een goede selectie is samengesteld niet herinneren, altijd moesten we het van last-minute versterkingen hebben en jongens die op proef kwamen doordat hun zaakwaarnemer ze getipt heeft.

Als je de situatie nu bekijkt en die vergelijkt met de situatie van 5 jaar geleden heeft ADO onmiskenbaar grote stappen vooruit gezet. Daarom is het extra jammer dat er juist nu supporters zijn die het af laten weten waardoor ons stadion zelden is uitverkocht.
niets aan te merken op je shout.
en er is denk ik ook niemand die niet wist dat we toen gelukkig hadden aangetrokken wat je normaal 1 op de 1000 keer voor komt.

maar als je dat geluk dan hebt moet je er gebruik van maken.
mij hoor je niet zeggen dat we niet op de goede weg zijn want dat zijn we wel.
maar wel drie jaar te laat en dan loop je achter de feiten aan ook als ineens de voetballerij is ingestort en ook de supporters geen cent meer uit kunnen geven.

ook het top jaar heeft ons geen sponsors opgeleverd en waarom omdat ze nog niet helemaal overtuigd waren die overtuiging had je het jaar erop waar kunnen maken en het je veel grotere stappen gemaakt dan we nu doen dit geldt ook voor de supporters ze willen wel maar hebben het gevoel dat als het echt goed gaat er weer spelers weg gaan en we een matig middenmoot clubje zijn de twijfel maakt dan dat deze mensen de wedstrijd liever thuis volgen dan hun duur verdiende centjes naar ado te brengen wetend dat volgend jaar wel eens een jaar kan zijn dat je voor degradatie voetbalt zekerheid en continuïteit zijn zeer belangrijk en dat kan ado ons nog niet bieden en als je spelers voor een appel en een ei laat gaan en ook het geld niet hebt om een elftal lange tijd op te bouwen is het leven met de waan van de dag.

en dan moet je gewoon realistisch zijn en begrijpen dat sponsors en supporters niet warm lopen voor Ado wat bieden ze deze mensen het komend jaar ,juist dat weet niemand want als er echt interesse is voor van duinen en holla zijn ze weg en waarom omdat ado de middelen niet heeft om ze te behouden.
en zolang dat zo is zal je nooit de stappen maken die je wel wil maken
0
Woensdag 3 april 2013 om 19:36 uur

DaveDH

ADODENHAAG schreef:

Ik betwijfel of Veldwijk beter is dan Kolk. Zal het uiteraard prima zijn als we hem zullen ruilen, maar weet niet of Poepon zich naar Dordt laat sturen. En Utrecht wilt hem niet ben ik bang..
Iedere spits uit de J-liek is al beter dan Kolk, de man is net zo slecht als een ene Ali B en ik begrijp echt niet waarom Steijn elke keer weer van dit soort voetballend brandhout naar binnen haalt.

Goedkoop is uiteindelijk duurkoop, ik ga er ook vanuit dat straks uit de evaluatie blijkt dat er niet wordt doorgegaan met meneertje Kolk.
0
Woensdag 3 april 2013 om 13:30 uur

Advertentie

Moi

ypenburg070 schreef:

Nee je heb gelijk, de vergelijking met Boussabon is natuurlijk niet de juiste, een vergelijking met Smolarek daar in tegen is toch niet misplaatst?

Had dan liever, wat FRancisco zegt, een jeugdige speler zoals Mokthar gezien als Mokthar gezien voor dat geld. Die fysiek misschien nog wat te kort komt, dan een speler die op zijn retour is.. Of zeg ik hier iets vreemds?
u hebt voorkomen gelijk. ik snap het nog steeds niet, waarom Mokhtar niet was vastgelegd. Pec heeft maar eu. 75000,00....verschikkelijk he
0
Dinsdag 2 april 2013 om 21:23 uur

Mr. FC DEN HAAG

De laatste 2 wedstrijden een doelsaldo van: 0-8 en dat baart mij enorme zorgen! Waarom wordt er niet meer gescoord.... angst, pech, gebrek aan scherpte, lente kriebels, geen zelfvertrouwen bij de spitsen of toch matchfixing? Wie het weet mag het hier met alle plezier zeggen....

Hoe dan ook tegen FC Utrecht zal, nee sterker nog moet er gewoon gewonnen worden! Een gelijk spel zal ik dan ook persoonlijk als een zeer slecht resultaat beschouwen.
0
Maandag 1 april 2013 om 15:33 uur

Moi

een domme vraag:
Kan iemand me informeren waarom Mokhtar (PEC)niet bij ADO had getekend?
0
Maandag 1 april 2013 om 12:40 uur

Mr. FC DEN HAAG


Vrolijke Paasdagen allemaal.... 

Mannen er zijn ergere dingen in dit leven dan alweer met 4-0 verliezen.

Ja ik zou liegen als ik zei dat ik dit niet al min of meer verwacht had!

Waarom?

- RKC Waalwijk staat voor Rooms Katholieke Combinatie

He.... dat is ook toevallig vandaag eerste Paasdag (Christelijke feestdag)
Hulp van hogere hand of puur toeval?

- RKC Waalwijk kon vandaag de 150ste overwinning in het betaalde voetbal halen en natuurlijk speelt FC/ADO DEN HAAG voor de ideale feestganger!

- "Hoofd kuiken" is niet met lege handen naar Waalwijk gekomen heeft een aantal verrassings paaseitjes meegenomen en ruim van tevoren op het veld gestrooid, de met name FC/ADO spelers wisten niet hoe hard ze moesten zoeken en vergaten soms op de bal te letten.
Tja dan krijg je natuurlijk gaten in je altijd al zo hechte defensie!

- "Hoofd kuiken" heeft als dank voor de vanmiddag bewezen diensten, een mooie nieuwe inbouwkeuken van "Wie ben ik" gekregen....

- Hoofd kuiken is een echte voetbal kanjer wat betreft het motiveren van onze spelers op revanche gevoelens.... NOT!!!

- Ongeschreven wet: Geen 1 betaalde voetbal organisatie verliest 2 keer achter elkaar met precies dezelfde cijfer uitslagen.... FC/ADO DEN HAAG dus wel en heeft hierbij voor een unieke prestatie gezorgd! 
Waarvoor hulde aan onze jongens die werkelijk grandioos met het resultaat verguld zijn!

-Chinese goksyndicaat heeft weer hard toegeslagen: Wedden dat FC/ADO DEN HAAG twee keer met dezelfde cijfer uitslagen verliest.
Please place your bets.... Ladies and Gentlemen! 
"Don gore worm" heeft een speciale Paasbonus gekregen!

- Last but not least: Onze "hoofd kuiken" houdt van mooie paas verrassingen mijn advies aan deze onbeduidende Paashaas:

Vooral doorgaan.... en verliespunten blijven pakken!!!

Opmerking: Aan dit Epistel (schrijven) kunnen geen rechten worden ontleend, alle fictieve personages in dit schrijfsel berusten louter op toeval.
0
Zondag 31 maart 2013 om 18:00 uur

Nu online

Wahter, opper, Lellow, KvR, Appie, Johan vakkie M en 283 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4