Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

pajam schreef:

bagatelliseren van harde cijfers is onmogelijk, maar blijf het vooral proberen.
zeer amusant
Maar statistieken kun je op heel veel manieren interpreteren of uitleggen. Dit is de tussenstand van de poll tot nu toe:

HENK FRÁSER HOOFDTRAINER BIJ ADO ?

Niet doen, zo snel mogelijk opvolger Steijn benoemen 15%

Laat Fraser in elk geval het seizoen afmaken 63%

Bied Fraser een meerjarig contract aan als eindverantwoordelijke 21%

Er is 405x gestemd

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wat concludeer je hieruit zonder de waarheid van de poll geweld aan te doen?:

- slechts plm. 60 kiezers van de 405 kiezers wil nu al een andere trainer

- echter slechts plm. 80 kiezers van de 405 kiezers heeft voldoende
vertrouwen in Fráser voor nu en komend(e) seizoen(en)

- maar je kunt ook stellen: maar liefst ruim 340 kiezers (veruit de overgrote
meerderheid) willen dat Fráser het seizoen afmaakt.

ps Weet je nog die atletiek tweekamp in het verleden tussen Amerika en Rusland? Amerika won meer dan overtuigend. En wat schreef de Russische pers?

Rusland behaalde een uiterst knappe tweede plaats en Amerika werd voorlaatste. Ze vergaten er enkel bij te vermelden dat er maar twee deelnemers waren!

0
Dinsdag 18 februari 2014 om 19:50 uur

pajam

Kees schreef:

Lijkt me dat zelfs jij/jullie verontwaardigd zijn als dit juist is. Wat er ook gebeurd is.
het is volledig belachelijk, kan toch nooit waar zijn?
Maurice Steijn was wellicht een matige trainer, maar was en is een clubman!

dit zou never nooit mogen
0
Dinsdag 18 februari 2014 om 19:41 uur

D.H.zuid-west

Bert schreef:

Wat een dom artikel dit. Er staat net of een gedeelte van de eigen fans het ook niet erg vindt als we degraderen.

Degene die willen dat we degraderen zijn die 010 en 020 leijers. Hebben ze een lastige uitwedstrijd minder.
Bert, deze man lult maar wat raak. Hij is een sportmarketeer maar gaat ons nu even vertellen dat we te impulsief onze trainer hebben ontslagen wie is hij dan om dat te zeggen?? heeft hij een trainersdiploma of jaren ervaring??

En dan dit stukje:
Ze moeten niet te impulsief of te emotioneel reageren als het wat minder gaat. In het verleden is aangetoond dat het ontslaan van een trainer niet meteen zorgt voor beter resultaat

Uhhh volgens mij is 4 punten uit 2 wedstrijden wel direct resultaat.

Zijn stelling dat 33% ons liever ziet degraderen komt voort uit een poll in het AD... dat zegt toch genoeg lijkt me.

Negeren dus en overgaan tot de orde van de dag.
0
Maandag 17 februari 2014 om 20:27 uur

Waht

slash070 schreef:

En het is ook de meest realistische taktiek voor een ploeg die in onze positie zit. Vaak gaat het maar om een nuance, maar als de spelers het goed uitvoeren zoals nu, past dat beter bij de ploeg als wat Steijn wilde. En daar gaat het uiteindelijk om
Als je met een aanvallende stijl te weinig punten pakt en je ziet meer dan de helft van je selectie uit vorm raken, Moet je terug naar de basis en dat is achterin zekerheden inbouwen. Daar hoef je geen trainer voor te zijn en zien zat mensen in de shout. Dat Steijn lekker door wou gaan met wat hij voor ogen had is zijn stomme fout.
Dat Fraser het wel doet is niet zo moeilijk en heel begrijpelijk.
Overleven en weer overbodige spelers weglaten gaan na het seizoen. ammer genoeg is de waarde van v Duinen gedaald naar twee ton ipv 2,5 miljoen.
Bakker langdurig vastleggen en daar moet niet al te lang mee gewacht worden.
0
Maandag 17 februari 2014 om 19:13 uur

H@@GenEES

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwe peiling op Club Achter de Duinen:

Henk Fraser hoofdtrainer bij ADO?
- Niet doen, zo snel mogelijk opvolger Steijn benoemen
- Laat Fraser in elk geval het seizoen afmaken
- Bied Fraser een meerjarig contract aan als eindverantwoordelijke

Stem mee, rechts op het scherm!
- Laat Fraser in elk geval het seizoen afmaken

Heeft mijn stem, nu nog een andere trainer voor de groep zetten is natuurlijk gekkenwerk, maar volgend seizoen gewoon een ervaren trainer, we hebben nu wel genoeg beginnelingen gehad dacht ik zo.
0
Maandag 17 februari 2014 om 18:43 uur

<FCDH>

Sportmarketeer Van de Wall Bake: `imagoprobleem ADO Den Haag`

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft een imagoprobleem. Dat is mede de oorzaak van de slechte prestaties van de club. Dat stelt sportmarketeer Frank van de Wall Bake in een gesprek met Omroep West.
Een onderzoek van het AD van afgelopen week wijst uit dat ADO niet kan rekenen op veel steun van de fans. Maar liefst 33 procent van de ondervraagden ziet ADO het liefst degraderen. ‘Er is een grote mate van teleurstelling bij de fans’, stelt de sportmarketeer. ‘Dat is een emotioneel aspect. Dit soort onderzoeken krijgen ook een emotionele reactie. Maar als puntje bij paaltje komt dan zullen de meesten wel zeggen dat ze vinden dat ADO in de eredivisie thuishoort´.

De fans zijn zo teleurgesteld omdat er in het verleden een verwachtingspatroon is gecreëerd waaraan niet wordt voldaan. ´Het nieuwe stadion zou de injectie zijn om mee te gaan draaien in het linker rijtje. Die verwachting is niet echt ingevuld. En de clubs die vechten om niet te degraderen, zoals PEC Zwolle, Cambuur en GA Eagles spelen aantrekkelijk voetbal. Dus die krijgen daarom ook meer sympathie uit het hele land´.

Imago

´Ze hebben iets te impulsief hun trainer de laan uitgestuurd. En dan is er altijd de discussie over wie er nu eigenlijk de eigenaar is en wie het voor het zeggen heeft op de club. En ook het verleden speelt Den Haag nog steeds parten. In het Zuiderpark was er altijd geweld, er werd gevochten. De sponsors bleven daardoor weg , was er minder geld en konden er minder spelers worden gekocht´.

Rust

De belangrijkste factor voor succes is volgens Van de Wall Bake rust. ´Ze moeten niet te impulsief of te emotioneel reageren als het wat minder gaat. In het verleden is aangetoond dat het ontslaan van een trainer niet meteen zorgt voor beter resultaat.´ De impusieve acties en het imago uit het verleden zouden er voor zorgen dat de grote sponsors ADO niet weten te vinden.

Van de Wall Bake vindt wel dat Den Haag een eredivisieclub waardig is. ´Zeker met die mooie faciliteiten van nu. Maar als de emotie gaat prevaleren en als ze afzakken naar de eerste divisie, dan zullen alle negatieve aspecten nog eens worden versterkt.
0
Maandag 17 februari 2014 om 17:31 uur

miq72

yesyes schreef:

Wat moet die anders dan? Dan zegt die nee Maurice sorry ik ziet het niet zitten zo. En dan? Dat werkt gewoon niet. Je heb altijd iemand die de keuzes maakt en ik weet wel zeker dat Fraser bepaalde dingen anders zag. Dat is ook niet gek want ieder mens is verschillend en een ieder heeft verschillende gedachtes. Denk eens logisch na dan zal je het wel een beetje begrijpen. Alleen in jou geval gaat dat waarschijnlijk lastig worden.

Het is ook wel heel vreemd dat Fraser nu opeens met een heel andere tactiek op de proppen komt. Een tactiek die ik Steijn in 2.5 jaar nog niet heb zien uitvoeren. Het probleem met steijn is dat hij veelste eigenwijs is en veelste lang vast blijft houden aan ze eigen visie. Helaas was het een totaal verkeerde visie.

Voorbeeldje: Fraser afgelopen zaterdag door Bakker centraal achterin. Iedereen liep bij voorbaat al te janken dat dit een grote fout van Fraser is. Maar uiteindelijk speelt Bakker weer een wereldpartij samen met Wormgoor. Het is maar een klein dingetje. Maar vaak zijn het die kleine dingetjes die een trainer goed maken. Steijn had bijvoorbeeld never nooit een bakker centraal achterin neergezet en had opzeker voor een (voor zijn gevoel) zekerheidje gekozen. Al die keuzes van steijn liggen gewoon veelste vaak voor de hand en zo is de verrassing er vaak ook vanaf. Gewoon een veel te simpele trainer.

Goede tactiek afgelopen zaterdag en je zag duidelijk wat de bedoeling was. Net als tegen vitesse heb ik een Team gezien die weet wat ze willen. Die gedachte heb ik 2,5 jaar niet meer gehad.

Ik heb veel vertrouwen in Fraser!
Ten eerste heeft Steijn Bakker laten debuteren centraal achterin en heeft hij Bakker ook tegen Heerenveen thuis en Zwolle uit op de positie neergezet .
Wat jij hierboven vermeld dat Steijn never nooit Bakker centraal had neergezet is dan ook complete onzin .
Als je Fraser hierdoor een goede trainer vind beodel je daar dus eigenlijk Steijn mee .

Dat Fraser op dit moment zo compact speelt is zeer te begrijpen maar op de lange termijn totaal onacceptabel .
Natuurlijk willen we allemaal dat we erin blijven maar thuis tegen Go Ahead Eagles anti voetbal spelen is in principe schandalig natuurlijk .

Steijn had een systeem voor ogen wat voor dit elftal totaal onhaalbaar was en hoewel ik positiever over hem ben als de meesten hier is hij in zijn ideaalbeeld veels te ver doorgeschoten met als dieptepunt Heracles waar hij niet alleen met drie spitsen speelde maar ook nog eens met een veels te aanvallend middenveld (holla-van Haaren -Alberg ) waardoor de balans in het elftal volledig zoek was.

Ik heb nog niet het vertrouwen in Fraser wat jij wel hebt .
We hebben 4 punten gepakt de laaste 2 wedstrijden en daar ben ik dolgelukkig mee maar we moeten wel reeel blijven .
Vitesse bakt er al weken helemaal niets van en Roda jc ook niet en mist ook nog een een heel elftal .




0
Maandag 17 februari 2014 om 17:19 uur

Madmax

haagse-Dick schreef:

Maar je kan toch ook aan het einde van het seizoen een trainer aanstellen, doet hij nog steeds de voorbereiding!
Ik schreef ook dat het beter is om het nieuwe seizoen met een nieuwe trainer te beginnen maar was iets te snel op je vorige vraag
0
Maandag 17 februari 2014 om 17:14 uur

Advertentie

haagse-Dick

Madmax schreef:

Ik heb dit gestemd, omdat ik denk dat het beter is om het nieuwe seizoen met een nieuwe trainer te beginnen, en zo de club en de speler in de voorbereiding leert kennen etc. Nu een andere trainer zal alleen nog maar meer voor onrust zorgen.
Maar je kan toch ook aan het einde van het seizoen een trainer aanstellen, doet hij nog steeds de voorbereiding!
0
Maandag 17 februari 2014 om 17:09 uur

haagse-Dick

yesyes schreef:

Haha ik
Heb je zo veel vertrouwen in weer een beginnende trainer na steijn, ben wel benieuwd naar je rede.

Ik denk seizoen afmaken en dan ff kijken of Fraser geschikt is of niet, dan kan je altijd een meerderjarig contract aanbieden!
0
Maandag 17 februari 2014 om 17:08 uur

Nu online

hagenees abroad, Aad, tjapi01, Eeuwig Den Haag, Erik070, James, Marcie, Ftuur, Ran1972 en 569 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2