Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Ooievaar

Zondag gewoon vol gas geven en dan zien we wel waar het schip strandt. Ajax zit natuurlijk niet lekker in z'n vel, en daar zullen ze ook last hebben van pijntjes en vermoeidheid, afgezien van het feit dat ze niet bepaald in vorm zijn.

 

De hoogst onbetrouwbare geldwolf en praatjesmaker Jol die presteert natuurlijk ook geen éne klote met z'n miljoenensalaris. De man teert op z'n arrogantie en mistplaaste bluf, maar de werkelijkheid is dat Ajax speelt als een kip zonder kop, en ook gisteren belachelijk slecht speelde tegen een Franse dorpsploeg. Ik sprong de hele kamer rond toen die 2-1 viel, en bij het eindsignaal, nog harder. Heerlijk

 

Overigens deed ik dat ook bij Twente, wat een prachtploeg, een sierraad voor het ned.voetbal

 

En dan staat daar die lange kachelpijp van een keeper met z'n arrogante rotkop nog te verkondigen dat Ajax eigenlijk had moeten winnen. Volgens mij zijn ze daar colletief rijp voor een psychiater. Napoleon syndroom.

 

Zondag gewoon de mouwen opstropen, en leker gaan voetballen. We hebben reeds 18 vette punten, dus wie maakt ons wat?

Kansloos zijn we zeker niet, waaron zouden we? We spelen hardstikke goed, presteren ook navenant, hebben eerder te weinig punten. Dus laten we ze lekker het hele veld over jagen. Alleen uitkijken voor provocaties van met name die smerige duikelaar.

 

Als we gewoon uitgaan van eigen kunnen, dus ons eigen spelletje spelen, dan is een  punt daar zeker mogelijk. Arrogant als ze zijn, zullen  ze het wel lichtvaardig opvatten, dus daar moeten we ons voordeel mee doen. Zal het lekker galmen in de voliere. Kutpubliek!

 

 

 

 

0
Donderdag 4 november 2010 om 10:57 uur

Aad

MTB schreef:

ongeloofelijk dat er mesnen zijn die verhoek of buly willen sparen tegen de neuzen. al is er maar 1% kans op een overwinning dan moet je er altijd voor gaan.Dit is de wedstrijd van het jaar. Juist deze is heel belangrijk. Ik wil 1000 keer lievr van de joden dan van Feyenoord of iedere ander ploeg. daar moet je 100% voor gaan. Niets sparen of rustig aan doen. Bloed aan die schoen en schuim op die bekken. Ben pas tevreden met een overwinning of een beenbreuk voor die scooterdief.

 

overigens geloof nou maar dat je nooit van je leven meer georganiseerd naar de arena mag, of dat ze hierheen komen. Is al meedree keren door Koos aangegeven. en waarschijnlijk terecht ook want het kan alleen maar fout aflopen, dat is den haag echt de klos.

Lijkt mij geweldig: Van Ajax winnen en daarna geen enkele wedstrijd meer.

 

Als je nog meer onzin hebt moet je vooral hier shouten. Er valt zo weinig (uit) te lachen deze tijd.

0
Dinsdag 2 november 2010 om 10:14 uur

Aad

Ik verbaas me over de lage score van Leeuwin bij de beoordeling van de spelers. Hij had die Mertens vanaf minuut 1 in zijn zak zitten en heeft hem er niet meer uitgelaten. Bovendien ook nog in de opbouw meer dan redelijk.

Ik heb hem uit ballorigheid een 9 gegeven want een score van lager dan 7 vind ik getuigen van weinig voetbalkennis.

0
Zondag 31 oktober 2010 om 17:19 uur

ADO supporter Leidschenveen

DEN HAAG - Den Haag blijft voor veel clubs dit seizoen een onneembare vesting. Ook FC Utrecht struikelde vanmiddag bij ADO. Lex Immers maakte het enige doelpunt: 1-0. De laatste keer dat ADO Den Haag drie thuisduels op rij won in de Eredivisie was in het voorjaar van 2004.



ADO Den Haag domineerde in de eerste helft. De ploeg, zonder de geblesseerde Russische topscorer Dmitri Boelikin, speelde gretig en won vrijwel alle persoonlijke duels. Het voetbal was eveneens goed verzorgd. Op het middenveld zette Ricky van den Bergh de lijnen uit en vanaf de vleugels waren Wesley Verhoek en Frantisek Kubik doorlopend dreigend.

FC Utrecht stelde er weinig tegenover. Aanvallend liep het geen moment, waardoor spits Ricky van Wolfswinkel nauwelijks speelbare ballen kreeg. ADO Den Haag kreeg dan ook de beste kansen. Halverwege de eerste helft was Lex Immers dicht bij het openingsdoelpunt, maar met een uiterste krachtsinspanning verijdelde doelman Michel Vorm dat.

Kort voor rust kwam ADO Den Haag verdiend op voorsprong. Ricky van den Bergh bediende na een goede actie op rechts van Wesley Verhoek spits Lex Immers, die de bal onhoudbaar voor Michel Vorm binnen kopte. In blessuretijd ontsnapte de thuisclub aan de gelijkmaker. De kopbal van de mee naar voren gekomen centrale verdediger Alje Schut belandde op de paal.

Na de pauze speelde FC Utrecht, dat aanvaller Jacob Mulenga verloor met een zware knieblessure, met meer inzet. Trainer Ton du Chatinier nam met een wissel risico. Hij bracht na een kwartier Frank Demouge in als extra aanvaller en offerde centrale verdediger Jan Wuytens op. ADO Den Haag werd in het amusante duel regelmatig naar achteren gedrukt.

De defensie, met het sterke centrale duo Christian Kum en Timothy Derijck, bleef echter overeind bij de Utrechtse aanvalsacties. In de turbulente slotfase zond scheidschter Jack van Hulten Jan Wouters, de assistent-trainer van FC Utrecht, naar de tribune.

0
Zondag 31 oktober 2010 om 15:29 uur

ADODENHAAG

Haagse Roel schreef:

AGOVV troeft ADO af in de strijd om Braziliaans tienertalent Kevin
Donderdag, 28 oktober 2010 om 23:11De supporters van AGOVV Apeldoorn kunnen zich vanaf de winterstop verheugen op de kunsten van een Braziliaans talent: Kevin Tikhomiroff, die ook over een Italiaans paspoort beschikt, voegt zich dan bij de selectie van trainer Hans de Koning. Dat meldt De Stentor. In september trainde de zeventienjarige Kevin al twee weken mee met de Apeldoorners.

“Hij kon ook naar ADO Den Haag”, verklaart toekomstig manager algemene zaken, Ad van der Molen. “John van den Brom had al een heel stappenplan voor hem bedacht.'' Uiteindelijk toonde de club uit Gelderland zich dus daadkrachtiger dan de Hagenaars, waardoor Kevin binnenkort op sportpark Berg en Bos te bewonderen is.

Kevin is afkomstig van de Braziliaanse club ABC uit Natal. In mei speelde die club een oefenduel met AGOVV, toen de Gelderlanders een stage afwerkten in het Zuid-Amerikaanse land. De club uit de Braziliaanse Serie C wist met 4-1 te winnen van de club uit de Nederlandse Jupiler League.


 

Serie C stelt werkelijk geen reet voor in Brazilie (Serie B is al weinig), ik betwijfel ten zeerste of het een groot talent is. Laat hem zich maar bewijzen in de Jupiler League.

0
Donderdag 28 oktober 2010 om 23:57 uur

Advertentie

ADODENHAAG

Kees schreef:

Het is geen kwestie van angst maar vaak draait het erom dat we vorig seizoen regelmatig teleurgesteld zijn. Dat blijft er toch enigzins in zitten. Ook bij mij.

 

Als ik kijk hoe we op het moment voetballen vind ik dat we in het linkerrijtje thuishoren echter wil ik me daar niet vanuit gaan vanwege eerdere teleurstellingen.

 

Tuurlijk heb je gelijk dat we naar het heden moeten kijken maar zo iets is er nou eenmaal ingeslopen. Vandaar dat ik al blij met handhaving ben ondanks dat ik besef dat er veel meer in moet zitten.

Laatste keer dat ik teleurgesteld was over het voetbal, dat was de eerste speeldag tegen Vitesse. Ik vind ons elke wedstrijd wel lekker spelen. Tegen twente zat Boekel tegen, tegen groningen de 2 corners... verder was er voetballend in de wedstrijd weinig aan de hand. Conclusie: wij hoeven ons niet te schamen dat wij boven clubs als De Graafschap, NEC en feyenoord staan; we verdienen het.

0
Donderdag 28 oktober 2010 om 14:31 uur

Jensen

Aad schreef:

Het zal wel al minstens 100 keer gezegd zijn sinds gisteravond maar ik doe het nog dunnetjes over. Ik stond altijd achter Coutinho. Hij heeft diverse westrijden de punten voor ons verdiend.

Gisteren had Pieter Huistra een tactisch sterke oplossing met al die Groningers in het doelgebied. Coutinho maakte geen enkele kans tegen die lange Scandinaviers. Toch maar overstappen op Pellatz.

 

Ricky was dramatisch en dan niet alleen de tweede helft maar vanaf de tweede minuut. In tegendeel tot wat er hier is gezegd verdedigde hij wel mee maar als het er op aankwam trok hij steeds zijn been in met balverlies tot gevolg.

 

Overigens kun je afvragen of dat wel Rick's schuld is. Zo sterk als de tactische oplossing van Huistra was zo twijfelachtig is die van van der Brom. Rick (verdedigend zwak) in plaats van Lex (verdedigend een stuk sterker) en Lex naar de spits beteknde dat het middenveld een aderlating deed. Mijns inziens was het beter geweest het middenveld te laten staan en Vincento (met zijn snelheid bij counters) vanaf de eerste minuut er in te zetten.

Ja Coutinho een beetje twijfelachtig (weer) gister, bij de conrners.

Grongingen flikt dat vaak bij corners, veel spelers rond de keeper zetten, die heeft dan weinig bewegingsvrijheid. Ze scoren vaker zo.

Het is aan de scheids om goed op te letten, gister kregen wij een paar keer een vrij schop tegen omdat we "te dicht" op de keeper stonden. Meten met twee maten. Maar dat is niks nieuws.

 

En het drama van gister was die Ricky. Prutser eerste klas, veel bal verlies, foute passen en een maffe aktie leverde bijna een pingel op.

0
Donderdag 28 oktober 2010 om 10:04 uur

ado-kenner

eat we te weten zijn gekomen na deze wedstrijd:

 

Dereijck: 1 van de beste verdedigers die wij bezitten maar maakt opzicht tenovergestelde van andere verdedigers de overtredingen hij moet gluiperiger worden.

 

Van den bergh: Speelde weer zijn wedstrijd, maar hij staat er omdat hij doelpunten moet maken anders moet toornstra er staan, maakt hij die niet dan verlaagt zijn bruikbaarheid met 50%. Steekpassen en spel verdelen zijn de andere 50% en dit kan toornstra ook doen. Kan me nog herrineren vorig seizoen die steekpassen en voorzetten van toornstra.

 

Bulykin: hebbne we absoluut nodig, immers is gewooon een goede 2de spits maar meer niet.

 

Kubik: moet precisie krijgen want bij hem zijn de voorzetten juist slechter dan die van verhoek dus hij moet het van de doelpunten krijgen.

 

Coutinho: redelijke lijnkeeper en redelijke spelhervattingen, maar wil toch die pellatz in de goal zien. Hij is 30 cm groter en niets voor niets tijdens de goede tijd bij werder bremen 2de keeper geweest.

 

Verdediging algemeen: moet leren om corners te vermijden en overtredingen te maken.

 

Middenveld: staat gewoon goed jammer alleen van het weinig scorend vermogen.

 

Aanval: is goed alleen zonder bulykin beheersen ze het niet om de score uit te breiden het lijkt wel 1 doelpunt nu doen we onze brillen af en proberen we het nog 100 keer kijken als het lukt.

 

 

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 21:18 uur

Pauladofan

het is zonder dat je deze pot verliest!als je ook de tegengoals ziet, de eerste 2 uit corners, daar zag het er niet goed uit....

dat gebeurd ons toch te vaak!

en als we zelf een corner krijgen komt er weinig gevaar uit.

we hebben zelf ook genoeg kansen gekregen, daar put ik dan maar moed uit voor zondag!!

dan weer 3 punten!!! ik ben erbij!!!

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 20:55 uur

ado-kenner

Bleek schreef:

hèt is inderdaad te hopen dat er nu een keer ingegrepen wordt. Eerste goal zware blunder, tweede goal heeft hij die corner weg door onzeker ingrijpen. Wat een schande keeper

het is duidelijk een keeper die je tegen elftallen moet gebruiken die nooit of weinig de hoge ballen gebruikt

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 20:22 uur

Nu online

Lellow, J001, GroenGeelHart070 en 338 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4