Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

BLEISWIJK-1

Rome schreef:

 

Vond hem zaterdag vrij zwak invallen. Veel foute passes en weinig zinvolle acties. Iemand die nog flink gecoached dient te worden want de wil is er wel.

Ben ik niet met je eens. Die jongen is nog niet van het nivo Immers / Toornstra maar zit er wel tegenaan. Hij heeft, net als Lex en Jens, een zeer groot loopvermogen. Afgelopen zaterdag was ook niet zijn beste wedstrijd, maar hij was toch echt niet veel minder dan Jens. Ik heb daarom wel vertrouwen in Visser. Het is voor hem te hopen dat hij eens de kans krijgt om meerdere wedstrijden achter elkaar te blijven staan.  

 

Even iets anders. ADO was een tijdje geleden bezig met het uitgeven van aandelen om de selectie sterker te maken. Hier hebben we al een hele tijd niks meer over gehoord. Ik heb echter het gevoel dat dit nu van de grond aan het komen is. Dit door het verlengen van Rado. Het aantrekken van Hocher en het mogelijk aantrekken van De Vogel, Chery en Scheurs. Bovendien had ik ergens gelezen dat ADO ook al weer contact had gezocht met de zaakwaarnemer van Derijck. En ze willen in mei ook nog steeds Bulykin binnen halen. Waar halen ze dit geld vandaan? Of is er al duidelijkheid over een grote sponsor!      

0
Donderdag 14 april 2011 om 16:51 uur

DenHaagFC

Bus- en autocombi AZ uitverkocht

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor de uitwedstrijd bij AZ van zaterdag 16 april, zowel voor de bus- als voor de autocombi zijn alle kaarten uitverkocht.

Dat houdt in dat ADO Den Haag met de maximale 750 mensen vertegenwoordigd is in het AFAS Stadion van AZ. Meer kan de selectie zich niet wensen!

 

www.adodenhaag.nl
 

0
Maandag 11 april 2011 om 13:38 uur

<FCDH>

Verhoek: "Hoor niet of club met me door wil"
Wesley Verhoek deed zaterdag enkele kritische uitspraken ten aanzien van het beleid van ADO Den Haag. De aanvaller vindt het vreemd dat hij nog altijd niet weet of de club zijn contract wil verlengen.


"De club heeft niets gezegd en dat vind ik heel vreemd. Het is jammer dat ik niet hoor of de club met me wil doorgaan", aldus de vleugelaanvaller tegenover Voetbal International.

Verhoek haalde ook het voorbeeld aan van teamgenoot Timothy Derijck. "Ze hebben nu twee keer met Timothy gesproken. Ik kan niet begrijpen dat ADO er niet alles aan doet om zo'n speler te behouden."

De ploeg uit de Residentie blijft een ieder verrassen in de huidige competitie.Een mooie toekomst lijkt dan ook mogelijk indien er weinig wijzigingen in de selectie aangebracht worden. "Als we met Den Haag Europees voetbal spelen en we spelers kunnen behouden, dan kan er iets moois ontstaan. We hebben een fantastisch team."

Een vertrek sluit Verhoek zeker niet uit en hij laat daarbij alle opties vooralsnog open. "Ik zou zeker een stap hogerop willen. Dat hoeft niet per se Ajax te zijn, ik sta voor veel clubs open."

Voor het duel met Vitesse (1-0) noemde trainer John van den Brom de uitspraken van Verhoek 'niet handig'. Tevens gaf de oefenmeester aan dat ADO Den Haag er bewust voor kiest om pas na het seizoen met spelers rond de tafel te gaan zitten.


 

0
Zondag 10 april 2011 om 11:51 uur

liefhebber

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik zit die interviews te bekijken van EL, wat loopt die verslaggever te 'zuigen' bij Brom en de spelers over contractverlengingen zeg. En maar doorzagen en hopen dat een van de spelers iets verkeerd zegt.

Dat is journalist eigen en logisch. Lekker dom ook van verhoek. Maar goed meer dan 2 hersencellen heeft ie dan ook niet dus nemen we het maar voor lief. Trouwens Brom wil hem gewoon verkopen voor mooi bedrag om de rest van de selectie te bekostigen. Derijck, Bulykin en misschien nog een goeie aankoop ipv verhoek. Ik denk dat Derijck het zelf ook wel weet dat ze op dit moment even niks kunnen toezeggen. Brom bleef vrij rustig. Die weet wel wat ie wil!

0
Zondag 10 april 2011 om 09:59 uur

Moi

'Als je de selectie ziet, verwacht ik wel dat het er als geheel allemaal een keer uit gaat komen. We hebben zes, zeven internationals. Dan moet je eigenlijk met AZ kunnen wedijveren. Dat we van een club als ADO verliezen en bij hen achterop raken, vind ik ronduit teleurstellend. Toegegeven, alles zit daar mee, maar zij doen het wel beter. Terwijl hun salarispost de helft is van wat we hier uitgeven.'
Frans van Seumeren
Bron: AD
http://www.ad.nl/ad/nl/1427/FC-Utrecht/article/detail/577702/2011/04/09/

Geest-van-Co-Adriaanse-waart-weer-boven-Galgenwaard.dhtml
 

0
Zaterdag 9 april 2011 om 17:06 uur

Advertentie

Kees

Rome schreef:

vd Gijp is een PSVer..

Maar van oorsprong een schapenkop uit Dordrecht.

 

@ Max: Mike van Duinen maakt sinds vorige week ook deel uit van de selectie. Komt van Oliveo. Centrumspits. Dit voor je selectie-overzicht!

0
Maandag 4 april 2011 om 23:24 uur

Midden-Oost

Ruudje16 schreef:

En het tekort loopt verder op................

(weer winstpremies uit te keren)

Fantastisch en de selectie is wéér meer waard geworden. Wat een geweldig jaar, 2 x Ajax, 2x Utrecht, Psv 4 punten. Iedereen gefeliciteerd.

 

Tsja en dan die CPM uitslagen, het is wel duidelijk : ADO is alleen in Haaglanden populair en verder overal gehaat. Prima en zo hoort het.

 

AZ-uit dan wordt de 4e plek beslist. Lukt dat niet dan winnen we gewoon nog 2x van Utrecht en pakken we de winnaar van Groningen tegen Roda.

0
Zondag 3 april 2011 om 16:54 uur

Karel KLaver

<FCDH> schreef:

De begroting was 1,1 miljoen verlies dit jaar maar omdat het nu zo goed gaat ineens 1,8 miljoen verlies door de premies zeggen ze? krijgen die gasten onder elkaar 7 ton aan premies dan??????????? beetje erg veel niet???

7 ton op een selectie van meer dan 30 spelers, is nog geen 20.000 per speler per seizoen. Valt dus best mee.

0
Zondag 3 april 2011 om 00:31 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Jeugdspeler toegevoegd aan ADO-selectie
Jeugdspeler Mike van Duinen is toegevoegd aan de A-selectie van ADO Den Haag. De club wil zo wat ruimer in de spitsen zitten.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 31 maart 2011 om 19:01 uur

;)

Atteveld claimt deel van succes ADO

Onder leiding van John van den Brom maakt ADO Den Haag een succesvol seizoen door. Het had eigenlijk de oogst van Raymond Atteveld moeten zijn, ware het niet dat zijn draagvlak binnen de selectie verdween.

"Hoewel ik geen leuke tijd heb gehad in Den Haag, ben ik blij voor ADO en de mensen in en om de club", reageert Atteveld in Voetbal International. "Aan de andere kant heb ik vorig seizoen de ruimte gecreëerd om nieuwe jongens aan te trekken. Ik vond dat het nodig was om betere spelers te halen en ging aan de slag. Er was op dat moment weinig overzicht, zo klopte de begroting die ik aantrof niet eens."

Volgens Atteveld is het succes of het uitblijven daarvan niet alleen af te schuiven op een trainer. Zo wijst de coach op de spelers die ADO in de zomer ophaalde. "Als ik die spelers had gehad, was het vorig seizoen ook een ander verhaal geweest. Verhoek gaf toen dezelfde voorzetten als nu, maar ik had geen Bulykin om ze in te koppen. Dát is het grote verschil."

ADO-spelers gaven dit seizoen te kennen weer met enthousiasme naar trainingen af te reizen. Ook dat ligt niet alleen aan de trainer, meent de nu in Cyprus werkzame Atteveld. "De groep heeft ook lering getrokken uit vorig seizoen. Daarbij zijn de jongens met wie ik problemen had al vertrokken of ze spelen niet meer. Dan heb ik het over de aanstichters, niet over de meelopers."

0
Woensdag 30 maart 2011 om 18:35 uur

Nu online

ADO73, 10, kojak1 en 297 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4