Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Madmax

haagse-Dick schreef:

Bied Fraser een meerjarig contract aan als eindverantwoordelijke

Wie heeft dit gestemd en waarom, ben wel benieuwd naar de rede?
Ik heb dit gestemd, omdat ik denk dat het beter is om het nieuwe seizoen met een nieuwe trainer te beginnen, en zo de club en de speler in de voorbereiding leert kennen etc. Nu een andere trainer zal alleen nog maar meer voor onrust zorgen.
0
Maandag 17 februari 2014 om 17:07 uur

Snorkel

1905 schreef:

Jij heb hem niet zien spelen maar geeft wel een oordeel, en Steijn heeft er wel vaker naast gezeten
Ik geef alleen aan dat als Tira het niveau niet aan kan , waarom hij dan niet verhuurd is.
En ik geef geen oordeel, want ik heb hem nog niet kunnen beoordelen.
Simpelweg omdat hij nooit speelt.
Volgens mij zit iedere trainer er wel eens naast met een speler.
Lees Elia, Fernandez, Antonia.
Maar dit gebeurd bij iedere club hoor.


0
Maandag 17 februari 2014 om 16:27 uur

yesyes

H@@GenEES schreef:

Maar als jij bij elke gelegenheid in de media dat je "alles samen beslist" dan heeft hij (Fraser) dus ook zijn oké gegeven aan de tactiek en opstellingen van de afgelopen maanden en is hij dus net zo verantwoordelijk als Steijn voor de ontstaande situatie

Ik snap dat dit allemaal voor jou wat moeilijk te behappen is, maar in het kort betekent het: als je roept in de media dat je verantwoordelijk bent dan ben je dat ook, snap je, Dick?
Wat moet die anders dan? Dan zegt die nee Maurice sorry ik ziet het niet zitten zo. En dan? Dat werkt gewoon niet. Je heb altijd iemand die de keuzes maakt en ik weet wel zeker dat Fraser bepaalde dingen anders zag. Dat is ook niet gek want ieder mens is verschillend en een ieder heeft verschillende gedachtes. Denk eens logisch na dan zal je het wel een beetje begrijpen. Alleen in jou geval gaat dat waarschijnlijk lastig worden.

Het is ook wel heel vreemd dat Fraser nu opeens met een heel andere tactiek op de proppen komt. Een tactiek die ik Steijn in 2.5 jaar nog niet heb zien uitvoeren. Het probleem met steijn is dat hij veelste eigenwijs is en veelste lang vast blijft houden aan ze eigen visie. Helaas was het een totaal verkeerde visie.

Voorbeeldje: Fraser afgelopen zaterdag door Bakker centraal achterin. Iedereen liep bij voorbaat al te janken dat dit een grote fout van Fraser is. Maar uiteindelijk speelt Bakker weer een wereldpartij samen met Wormgoor. Het is maar een klein dingetje. Maar vaak zijn het die kleine dingetjes die een trainer goed maken. Steijn had bijvoorbeeld never nooit een bakker centraal achterin neergezet en had opzeker voor een (voor zijn gevoel) zekerheidje gekozen. Al die keuzes van steijn liggen gewoon veelste vaak voor de hand en zo is de verrassing er vaak ook vanaf. Gewoon een veel te simpele trainer.

Goede tactiek afgelopen zaterdag en je zag duidelijk wat de bedoeling was. Net als tegen vitesse heb ik een Team gezien die weet wat ze willen. Die gedachte heb ik 2,5 jaar niet meer gehad.

Ik heb veel vertrouwen in Fraser!
0
Maandag 17 februari 2014 om 16:24 uur

wdr

V.d.Wall Bake: `ze hebben iets te impulsief hun trainer de laan uitgestuurd`.
Volgens mij heeft deze man weinig verstand van voetbal, als hij een voetbalclub die een trainer na bijna drie seizoenen slecht voetbal en ondermaatse prestaties en onbegrijpelijke transfers en dito tactiek ontslaat omdat het team onderaan staat, impulsief noemt.

Impulsief, dat is de Tanzaniaanse club die Brandts ontsloeg omdat zijn team een oefenpotje verloor, terwijl het team de afgelopen twee jaar kampioen was geworden en nu ook bovenaan stond.
0
Maandag 17 februari 2014 om 16:21 uur

haagse-Dick

Sportmarketeer Van de Wall Bake: `ADO Den Haag heeft een imagoprobleem`

ADO Den Haag heeft een imagoprobleem. Dat is mede de oorzaak van de slechte prestaties van de club. Dat stelt sportmarketeer Frank van de Wall Bake in een gesprek met Omroep West.

Een onderzoek van het AD van afgelopen week wijst uit dat ADO niet kan rekenen op veel steun van de fans. Maar liefst 33 procent van de ondervraagden ziet ADO het liefst degraderen. ‘Er is een grote mate van teleurstelling bij de fans’, stelt de sportmarketeer. ‘Dat is een emotioneel aspect. Dit soort onderzoeken krijgen ook een emotionele reactie. Maar als puntje bij paaltje komt dan zullen de meesten wel zeggen dat ze vinden dat ADO in de eredivisie thuishoort´.

De fans zijn zo teleurgesteld omdat er in het verleden een verwachtingspatroon is gecreëerd waaraan niet wordt voldaan. ´Het nieuwe stadion zou de injectie zijn om mee te gaan draaien in het linker rijtje. Die verwachting is niet echt ingevuld. En de clubs die vechten om niet te degraderen, zoals PEC Zwolle, Cambuur en GA Eagles spelen aantrekkelijk voetbal. Dus die krijgen daarom ook meer sympathie uit het hele land´.

Imago

´Ze hebben iets te impulsief hun trainer de laan uitgestuurd. En dan is er altijd de discussie over wie er nu eigenlijk de eigenaar is en wie het voor het zeggen heeft op de club. En ook het verleden speelt Den Haag nog steeds parten. In het Zuiderpark was er altijd geweld, er werd gevochten. De sponsors bleven daardoor weg , was er minder geld en konden er minder spelers worden gekocht´.

Rust

De belangrijkste factor voor succes is volgens Van de Wall Bake rust. ´Ze moeten niet te impulsief of te emotioneel reageren als het wat minder gaat. In het verleden is aangetoond dat het ontslaan van een trainer niet meteen zorgt voor beter resultaat.´ De impusieve acties en het imago uit het verleden zouden er voor zorgen dat de grote sponsors ADO niet weten te vinden.

Van de Wall Bake vindt wel dat Den Haag een eredivisieclub waardig is. ´Zeker met die mooie faciliteiten van nu. Maar als de emotie gaat prevaleren en als ze afzakken naar de eerste divisie, dan zullen alle negatieve aspecten nog eens worden versterkt.
0
Maandag 17 februari 2014 om 16:00 uur

H@@GenEES

R.E. schreef:

Excuses hoef ik niet, maar het zou je wel sieren als je nu erkent dat je ongelijk had. En trouwens: ik heb nog nooit een trainer horen zeggen dat zijn ploeg veel spelers heeft die alleen aan zichzelf denken. Ik zou dat dus geen "cliché" willen noemen ...
Mijn ongelijk is gebaseerd op een foutieve opstelling van RTVwest, dus je quote is wel een beetje buiten de context waarin ik die shout plaatste. Maar ik ben mans genoeg om te zeggen dat ik Bakker in de verdediging niet zag aankomen, moet ik wel zeggen dat zijn keuze voor Wormgoor nog steeds een onbegrijpelijke is, maar de winnende trainer heeft altijd gelijk.

Ik ben nog steeds van mening dat het vervangen van Steijn met Fraser een fout is, dat de club weer in de herhaling valt maar daar is nu al genoeg over geshout Fraser zit er nu, en ik zal me voor nu voor de 100% steunen om het simpele feit dat ik volgend jaar ook eredivisie voetbal wil zien in DH.

Nu nog een nieuwe trainer brengen is natuurlijk te dwaas voor woorden maar ik hoop wel dat hij volgend seizoen vervangen wordt door een ervaren trainer, want ook Fraser is in mijn ogen verantwoordelijk voor de situatie waarin wij zitten.

Maar dat is wat mij betreft allemaal voor na de competitie, nu is het zaak om er in te blijven en hoe dat gebeurd en met wie maakt mij niets meer uit als het maar gebeurd.

Steijn is weg lange leven Fraser
0
Maandag 17 februari 2014 om 14:25 uur

slash070

<FCDH> schreef:

Ik snap niet dat jullie niet het verschil zien tussen fraser en steijn steijn was een zacht aardige voetballer en fraser was een bikkelharde verdediger daar zit al het verschil
Hoe een trainer zelf als speler was zegt helemaal niks over zijn trainers capaciteiten. Er zijn zoveel goeie voetballers als trainer door de mand gevallen, en er zijn ook goeie trainers die zelf nooit als voetballer wat hebben gepresteerd.
0
Maandag 17 februari 2014 om 13:05 uur

Advertentie

R.E.

H@@GenEES schreef:

Dit geeft jou vertrouwen, een cliché stukje in de media die je echt elke trainer die in degradatienood is uitspuugt? Ik kijk liever naar de opstelling en als die echt zo als TVwest bericht heeft dan is er helemaal niets verfrissend aan en dan moet je echt hopen op een puntje.
Excuses hoef ik niet, maar het zou je wel sieren als je nu erkent dat je ongelijk had. En trouwens: ik heb nog nooit een trainer horen zeggen dat zijn ploeg veel spelers heeft die alleen aan zichzelf denken. Ik zou dat dus geen "cliché" willen noemen ...
0
Maandag 17 februari 2014 om 12:57 uur

pajam

LeB schreef:

Net als de meeste denk ik dat het jaartje na Brom een goede mogelijkheid was, of dit seizoen, maar er zijn vast meerdere mogelijkheden geweest.

Het wel of niet slagen zit in kleine details. Als je aan het begin van het seizoen een lekkere reeks neerzet, dan ziet de wereld er heel anders uit. Zo niet, dan zit je in het nauw en dan blijft de vraag: hoe lang heb je de ballen / het geduld om de omslag door te drukken?
dat ben ik met je eens, maar onder de vorige trainer heb ik nooit, niet eens in de verste verte, iets van een omslag naar een voetballende elftal gezien.

@ Bert / DH Zuid West: Ik kijk even of me broer een kaartje kan kopen voor ons beide, kom ik weer bij jullie bovenin zitten, goed?
0
Zondag 16 februari 2014 om 16:17 uur

H@@GenEES

pajam schreef:

Middenveld bestaande uit gerht/holla/bakker , geen Gerht in de spits, liever dan nog van duinen die hard werkt, Gerht is denk ik te fragiel als spits bij ADO Den Haag.

@ Kees: "Maurice Steijn koos er duidelijk voor om zoveel mogelijk alles voetballend op te lossen." Echt? was dat wat Steijn duidelijk probeerde?
In iedere post sinds zijn ontslag vind je wel een manier om hem op te hemelen en de huidige (tijdelijke?) trainer onderuit te halen, al doe het onopvallend.
Hij doet me veel aan jou denken toen Steijn nog trainer was, it takes one to know one
0
Zondag 16 februari 2014 om 15:50 uur

Nu online

Rikkie1, Aad, James, tjapi01, Eeuwig Den Haag, hagenees abroad, Erik070, Marcie en 583 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2