Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

D.H.zuid-west schreef:

Mwah, Malone doet nuttig werk op het middenveld. Werkt hard, jouw alternatief is dan v. Haaren? vind ik ook niet echt heel veel beter. Zou Malone nu maar laten staan.

Wat vind je trouwens van mijn idee om met een voorhoede van Schet / Gehrt / Wildschut te spelen? Denk dat deze best weleens zou kunnen werken.
Middenveld bestaande uit gerht/holla/bakker , geen Gerht in de spits, liever dan nog van duinen die hard werkt, Gerht is denk ik te fragiel als spits bij ADO Den Haag.

@ Kees: "Maurice Steijn koos er duidelijk voor om zoveel mogelijk alles voetballend op te lossen." Echt? was dat wat Steijn duidelijk probeerde?
In iedere post sinds zijn ontslag vind je wel een manier om hem op te hemelen en de huidige (tijdelijke?) trainer onderuit te halen, al doe het onopvallend.
0
Zondag 16 februari 2014 om 15:35 uur

haagse-Dick

Fraser wint in Kerkrade van concurrent : “We zijn met ADO goed op weg”

ADO Den Haag pakte zaterdagavond in Limburg drie punten tegen concurrent Roda JC (0-1). Interim-trainer Henk Fraser was niet alleen blij met de drie punten, maar zag tot zijn tevredenheid ook dat de nieuwe speelstijl goed uitgevoerd werd door zijn team.


"Een heerlijke zege, dat kun je wel zeggen. Zeker gezien de positie waar deze club in zit. We hebben in de laatste twee wedstrijden de afstanden tussen de linies kleiner gehouden en dat deden ze fantastisch. Ik hoop dat nu iedereen ervan overtuigd is dat deze speelstijl werkt", aldus Fraser tegenover de camera van FOX Sports.

De interim-trainer van ADO Den Haag sprak na afloop van de wedstrijd zijn waardering uit voor de verrichtingen van doelman Robert Zwinkels. "Zij hebben eigenlijk maar twee kopkansen gehad. Met een keeper als Zwinkels is het dan wel oké. Hij heeft twee punten voor ons gepakt."

Onder leiding van Fraser werd één punt gepakt tegen Vitesse en gewonnen van Roda JC. De oefenmeester wenste niet in te gaan op de vraag of hij definitief aangesteld zou moeten worden als hoofdtrainer van ADO. "We zijn met ADO goed op weg. Dit is de maand van de beslissingen en de zege is daarom voor iedereen een opsteker. We hebben als groep afgesproken dat we een klus te klaren hebben. Wat er daarna gebeurt, zien we dan wel weer."
0
Zondag 16 februari 2014 om 13:57 uur

K.B

Ik hoop voor zowel de spelersgroep, de staf als de supporters dat we ons z.s.m. veiligspelen. Volgend jaar hoef je niets te verkopen en niets te kopen in principe. Wildschut gewoon kopen en van Duinen verkopen en een goede spits aantrekken.

Volgend jaar heb je echt een prima selectie staan met jongens als Bakker en Beugelsdijk die niemand aan het begin van het seizoen als basisspelers hadden verwacht. Misschien is Tira wel de spits die we nodig hebben volgend jaar wie zal het zeggen?

Henk Fräser is wel iemand met karaker en buiten de goede resultaten de afgelopen week, zie ik in hem een goede trainer in de toekomst. Die heeft ook wel in zijn achterhoofd dat als hij het twee jaar goed doet bij ons, hij waarschijnlijk bij Feyenoord aan de slag kan.
0
Zondag 16 februari 2014 om 13:52 uur

haagse-Dick

0
Zondag 16 februari 2014 om 13:42 uur

Roze Règâhs

En het hardnekkige gerucht uit betrouwbare bron dat Ruud Brood de nieuwe trainer wordt van ADO Den Haag.
0
Zondag 16 februari 2014 om 00:44 uur

Advertentie

oodh

Vond het eigenlijk een foute opstelling. Een Steijn idee. Dat had Bleiswijk goed gezien. Was al duidelijk toen Fräser meldde dat hij Malone liever vanwege zijn loopvermogen op het middenveld zag. Wie bedenkt nou bij een belangrijke uit wedstrijd om Bakker daar te zetten. Wie bedenkt na een half jaar dat Kanon nog niet goed kan communiceren.
Maar een winnende trainer heeft natuurlijk gelijk.
Ook thuis maar zeker niet op de aanval gaan.
0
Zondag 16 februari 2014 om 00:30 uur

wdr

Rob2002 schreef:

Eindelijk het mes tussen de tanden!

Alleen met deze mentaliteit gaan we het redden!
Precies! Dat mes tussen de tanden is de enige reden dat mindere clubs als de Eagles, RKC, Heracles en Cambuur (tot vanavond) boven ons staan. Gelukkig hebben we nu trainer Bloedblijl, die slaat wel strijdlust in de jongens... Die zweten nu van angst in plaats van een verwarming die te hoog staat!
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 23:05 uur

<FCDH>

Johannes schreef:

Het anti-Steijn clubje heeft vanaf de eerste training van Fräser geroepen dat de training zoveel beter was (eerste training!), dat de coaching vanaf de zijlijn zoveel beter was (al na 5 minuten Vitesse). Dat ging niet over Henk, dat ging over Steijn. Kijk, dat ontslag moest gewoon en daar heeft de leiding veel te lang mee gewacht. Misschien wel een jaar te lang. Maar Fräser heeft er al die tijd wel netjes naast gezeten, dus enige skepsis is toch terecht wat mij betreft. Dat kon je gelukkig ook wel teruglezen bij veel mensen.

Verder zijn 4 punten uit twee uitwedstrijden gewoon fantastisch, de spelopvatting is een stuk realistischer en als dit dan het Fräser-effect zou zijn dan vind ik dat net zo geweldig als iedereen met een Groen Geel hagt. Doet Fräser het beduidend beter dan moet je gewoon verlengen, zo simpel is het.
Winnende trainer heeft altijd gelijk
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 22:31 uur

H@@GenEES

pajam schreef:

volgens mij heb ik helemaal niemand hier op de box vanaf 0 Fraser de hemel in zien prijzen.

eerlijk gezegd was volgens mij iedereen het ermee eens dat dat een vreemde situatie zou zijn, aangezien de assistent toch ook mede verantwoordelijk is voor de slechte resultaten.

Iedereen begreep volgens mij ook dat de club niet meteen binnen 5 dagen na het ontslag van Steijn, met een opvolger op de proppen zou komen.
Vervolgens mag Fraser in ieder geval de komende paar wedstrijden onder zijn hoede nemen.

Met zijn uitspraken en wat hij klaarblijkelijk (volgens journalisten) ook op training in woord en gebaar duidelijk maakt, laat hij zien toch op een eigen manier de selectie te willen benaderen.

Om dat uitbetaald te zien in een 1 punt tegen een titelkandidaat, uit. Als ook voor pas de 2e keer in het seizoen de 0 te houden.
Daar mag je de man toch best de complimenten voor geven? Dat is niet hetzelfde als hem "meteen vanaf 0 wedstrijden heilig verklaren".

Vandaag gaat hij verder door in Kerkrade de volle buit te pakken én wéér de 0 te houden.
Dan mag je ondertussen keihard voor de beste man gaan klappen en hopen op meer de komende serie van 5.


Fraser, top tot nu toe! Op naar handhaving.
Nah Sorry maar jij en YesYes hebben de hele week niets anders gedaan dan Fraser de hemel in prijzen, na één wedstrijd waar je met alle gelujk van de wereld op 0-0 blijft zag jij er al een lijn in, (iets wat elke voetbalkenner je zult vertellen) wat gewoonweg onmogelijk is.

We hebben gelukkig de wind mee, want het voetbal is niet om aan te gluren iets waar Steijn hier op de box voor veroordeeld wer

Ik weet het......... Alle middelen voor handhaving zijn nu geoorloofd maar ik ben er van 110% van overtuigt dat als Steijn met deze manier van voetbal de zelfde resultaten had behaald, Dat jij, YesYes en vele andere opportunisten hier op de box een heel ander liedje hadden gezongen.

Maar goed dit is een dood paard want Steijn is weg en Fraser is de baas en tot nu toe gaat het resultaattechnisch gezien goed en de winnende trainer heeft altijd gelijk.

Ik ga lekker een biertje pakken en wens jou en de andere mensen op de box nog een fijne avond toe.

0
Zaterdag 15 februari 2014 om 22:25 uur

070

D.H.zuid-west schreef:

Dit is ook mijn visie, nu weer iemand anders voor de groep gaat niet werken (dan had je die persoon direct moeten aantrekken). Een TD blijft echter wel van harte welkom.

En ik denk dat iedereen klapt voor reultaatvoetbal op dit moment, we ziten nu in de situatie dat we punten nodig hebben en mooi voetbal is totaal ondergeschikt hieraan.
Ik denk dat niemand meer vindt dat er nu een nieuwe trainer moet komen. Daar is het nu te laat voor en bovendien zou je een flow doorbreken die hoe je het wendt of keert aan het ontstaan is.
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 22:24 uur

Nu online

James, Aad, Eeuwig Den Haag, Erik070, Robztw, tjapi01, Dannyy, Alexander en 366 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2