Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

<FCDH>

Johan Derksen loopt weg in uitzending bij genee

Ik snap dieGenee niet waarom valt ie ze collega af in dit geval Johan Derksen over de kwestie Heerenveen? Waarop Johan Derksen gisteren kwaad uit de uitzending liep zal Derksen vanavond in de uitzending van vi zitten dat is nu het gesprek van de dag hahaha
0
Vrijdag 15 maart 2013 om 09:39 uur

ADODENHAAG

Bert schreef:

Ik zie er niets meer van terug op de site?
Vraag me niet waarom, maar het was een initiatief van Eredivisie Live
0
Woensdag 13 maart 2013 om 20:27 uur

DaveDH

Ik snap sowieso niet waarom er een CC verplichting is voor de wedstrijd tegen 010, dat is echt geen risico wedstrijd te noemen... het FCDH 1 tegen FCDH 2
0
Woensdag 13 maart 2013 om 12:11 uur

yesyes

Kees schreef:

Ik denk ook dat ze niet gelukkig zijn dat Feiejnoord tot de laatste drie wedstrijden behoort. Actie met drie kaarten met korting bereik je dan ook enkel de sc houders mee.
Sjaaa alles voor een goed resultaat Kees. Met een vol stadion is de kans op winst natuurlijk een heel stuk groter. Je doet weer aan klantenbinding enz enz. Je zag vorige wedstrijd dat het een succes was waarom trekken ze het dan niet door vraag je je af. Het blijft in mijn ogen gewoon een stel amateurs. En ik denk dat die gasten met een SCC zich er niet druk om maken aangezien ze toch al hebben betaald en hun ook liever een uitverkocht huis zien wat veel meer sfeer met zich meebrengt.

0
Woensdag 13 maart 2013 om 12:07 uur

BLEISWIJK-1

Mike schreef:

Ahum.... sorry Bert, ben het meestal wel met je eens maar in dit geval heb je geen gelijk. Een speler heeft in geval van aanzienlijke positieverbetering (en daar kan in het uiterste geval een rechter over oordelen) altijd het recht zijn contract te laten ontbinden tenzij daar bepalingen over in staan. Vaak zal een rechter die speler geen gelijk geven maar zover laten de clubs het bijna nooit komen. Een club heeft niet zoveel meer aan een speler die weg wil.

In de meeste contracten staan echt een heleboel mitsen en maren zoals bijvoorbeeld een gelimiteerde afkoopsom na een bepaald aantal jaar of een minmaal afkoopbedrag voor het binnenland of buitenland.
Maher speelt al jaren bij AZ en in vertegenwoordigende elftallen en heeft vast een heleboel bepalingen in zijn contract. Een goeie, ervaren TD is erg nuttig!! (Gerbrands, van Geel, Brands)

Dat laatste m.b.t. tot Maher. Het contract van v.Duinen is in de periode van Vd kallen afgesloten. Waarom ga jij er vanuit dat dit bij AZ beter geregeld is dan bij ADO? Omdat we geen TD hebben? Ik denk toch dat vd Kallen wel heeft bewezen dat hij deze zaken goed beheerst. Die bepalingen staan waarschijnlijk ook in het contract van v.Duinen.

Ik geloof ook best wel dat er een vorm van waarheid zit in jou verhaal. Maar nu even de praktijk. Noem mijn nou eens 3 spelers die de laatste jaren gebruik hebben gemaakt van het (arbitrage)recht en ook nog eens gewonnen hebben? Die zijn er niet. Ik denk daarom dat het toch allemaal wat genuanceerder ligt. Een speler komt niet zomaar onder zijn contract uit.
0
Woensdag 13 maart 2013 om 11:21 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Langebach2 schreef:

2 miljoen??
Die jongen heeft begin 2012 zijn eerste profcontract getekend voor 2 jaar, is schat in dat zijn salaris ongeveer 60.000 tot 70.000 bruto per jaar is, toen was hij nog een talent.

Als wij ongeveer 800.000 vangen dan is dat al heel wat.

Dat eerste hoeft helemaal niet relevant te zijn. Mits.

1. de speler in kwestie een lang doorlopend contract heeft en de huidige club alle rust heeft om op het juiste bod te wachten.
2. er interesse is van meerdere clubs en prijs wordt opgedreven.

Jij kan mij anders echt niet uitleggen waarom clubs als AZ en Twente voor Maher en Fer ruim 10 miljoen willen en kunnen vangen. Als je dit vergelijkt met de twee miljoen van v.Duinen en zijn salaris, dan is dit waarschijnlijk dezelfde verhouding.

En nog even voor Kees. Dat verhaal van Toornstra klopt niet. Als wij Toornstra direct na het succesjaar hadden verkocht (toen wilde Utrecht hem ook kopen) dan had je zeker twee keer zoveel voor gekregen als nu afgelopen winterstop. Dat weet jij toch ook? Het salaris van een speler zegt dan ook niet alles.
0
Dinsdag 12 maart 2013 om 21:31 uur

BLEISWIJK-1

kevm81 schreef:

Wil absoluut geen bommenlegger zijn maar het schijnt dat Beugelsdijk & v Duinen gisteren in de galgenwaard zaten in een skybox..

Iemand die dit kan bevestigen misschien?
Dat kan toch gewoon. Ik heb Fer ook wel eens bij ons op de tribune zien zitten. Kwam naar zijn vriend kijken. Waarom kunnen die jongen niet naar Toornstra zijn gaan kijken?
0
Maandag 11 maart 2013 om 21:37 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Volgens mij heeft Mike volledig gelijk wat hij in zijn shout schrijft. Positieverbetering telt ook heel zwaar, zelfs reistijd i.v.m. privé-omstandigheden en nog wat aanverwante zaken.

Wat ik al schreef: de rechten van de profvoetballer worden steeds meer gelijk getrokken met de "normale burgermaatschappij". En ook de plichten overigens.
Kees, ik geloof er nis van. Als Dost niet eens naar Ajax kan. Waarom v.Duinen dan naar Utrecht?

Utrecht staat twee plaatsen hoger. Als je de resultaten van de laatste drie jaar bekijkt, scoort ADO waarschijnlijk hoger.
De salarissen zijn bij Utrecht nog maar maximaal 2,5 ton. Wat v.Duinen waarschijnlijk niet eens gaat krijgen. Daar tegenover staat dat dat v.Duinen tot 2016 vastligt bij ADO.

Sorry Kees.....ik zou zo een rechtzaak met je aangaan als je van Utrecht was. Dat van dat wetsvoorstel dat een voetballer mag gaan wanneer hij wil, is juist bij het laatste regeeraccoord van tafel geveegd.
0
Maandag 11 maart 2013 om 21:07 uur

BLEISWIJK-1

ADODENHAAG schreef:

Jullie hebben het altijd over die eenzijdige optie. Maar volgens mij staat die optie helemaal niet zo sterk en is die makkelijk af te kopen.
Waarom denk je dat? Ik heb dat namelijk nog nooit gehoord.

En waarom kregen wij nog bijna een miljoen voor Toornstra? Dat heeft Heracles voor Armenteros niet gekregen. Dat is het verschil tussen wel en niet een optiejaar.
0
Maandag 11 maart 2013 om 18:05 uur

DaveDH

derput schreef:

misschien Elbers een keer de kans geven???? ipv Kolk/Viceento Als je zelfs geen kans krijgt als zowel Kolk als Vicento niks brengen vraag je je af waarom ie nog niet in Dordrecht speelt.
Ja Elbers is meer een rechts buiten, maar ach waarom niet ook... slechter van Vicento/Kolk kan het bijna niet zijn
0
Maandag 11 maart 2013 om 16:15 uur

Nu online

Wahter, Law, radar, Max, opper, Lellow en 291 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4