Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Kees

Moi schreef:

Broeders en zusters,wees lief tegen elkanders he
Ach, Bleiswijk en ik kunnen dat goed van elkaar hebben. Punt is echter dat ik ongelooflijk baal van het technische beleid en het niet kan hebben dat mensen die geen verstand van zaken hebben toch beslissingen hierover nemen. Lees enkele leden van de directie van ADO. Wel heb ik overigens respect voor hun inzet op andere vlakken van de club. Met name het afserveren van De Mos door Beijersbergen zit me hoog. Een niet voetbalman die een kundig man als De Mos in de hoek zet. Onvoorstelbaar.

Volgens mij hebben we bij ons een kopsterke spits nodig die ook nogeens een bal kan vasthouden zodat Immers en Toornstra kunnen aansluiten. Krijg je aanvoer in de vorm van opkomende middenvelders en de voorzetten van Verhoek en Höcher/Chery worden nog gevaarlijker.

Een mix van Hans van der Haar en Edström. Waar je die vindt? Ik zou het niet weten.

0
Woensdag 7 december 2011 om 20:36 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Zeikwijf met je Havenaar

Overigens noemen ze hem op hun fansites al de Sushi-bomber die op termijn in The Hall of Blame naast Ricky Hoogendorp en Steve Marlet plaatsneemt. De supporters zijn aan de hand van de statistieken niet echt van zijn capaciteiten overtuigd.
Ik hoop dat je het woord zeikwijf teveel aantrekt! Zo is het ook niet helemaal bedoeld. Maar je bent de laatste tijd zo negatief gestemd. Je stopt Miq, ooievaar etc. allemaal een veer in hun ..... Terwijl er echt wel heel veel goeie dingen gebeuren. Het kan natuurlijk ook een aanstaande winterdepressie zijn!!!

Zullen we het hebben over een spits voor de lange termijn. Doen we net of wij het technische beleid bepalen! Hij mag niet te duur zijn en ook niet zo oud. Ik zeg:

Castillion
Zeefuik
van Weert (Denbosch)

En jij?




0
Woensdag 7 december 2011 om 19:50 uur

Ferdy

Kees schreef:

Allemaal goed nieuws. Stond dat in het AD?
Nee, Twitter van Yorick Roos.

Nog eentje; Onderhandelingen met Kum voorlopig opgeschort. Club zoekt naar verdediger en spits, el akchaoui niet op de lijst
0
Woensdag 7 december 2011 om 11:35 uur

Reswek

Willem 2 officieel verzoek ingediend om Hocher te huren= afgewezen

Onderhandelingen met Kum voorlopig opgeschort

Club is aan het kijken voor verdediger(linksback) en spits

John Verhoek weer op de training

0
Woensdag 7 december 2011 om 11:17 uur

Bert

Kees schreef:

Daar zitten we echt op te wachten. Nummer 20,21 en 22 van Swansea op huurbasis.
Laat lekker wegblijven. Die onderkant van de premier league is volkomen bagger. Alleen vanwege de entourage ziet het er leuk uit.

Naar het schijnt had Kum altijd een clausule van 50.000 in zijn contract. Eind van het seizoen loopt ie gratis de deur uit.
Er loopt een spits in het tweede van Swansea wat een behoorlijk groot talent is.

Die gozer mist een paar tanden wegens de betrokkenheid bij vechtpartijen in zijn jeugd. Heeft ook nog een tijdje in het tuchthuis gezeten.
0
Maandag 5 december 2011 om 21:18 uur

marcellino

zuid tribune schreef:

Voetbal is zo veel momenten afhankelijk. Weer, vorm, arbitrage, trainer, etc. Krijgt Coutinho rood na 10 minuten dan keert alles, nu blijf het lekker spelen, lekker Barca tik tak voetbal, Jens FANTASTiSCH !! Ammi, GOED, de rest lekker in dienst van het team.
Toch weer ruim 11.000 man, beetje stilletjes, vrijdag weer knallen tegen Heracles en dan Kerst !
Midden Noord en Vakkie M dan ook vol ??
mooie winst.

gister gewerkt vanochtend de westrijd nogmaals bekeken.
mensen die hier elkaar aanvallen en afvallen op deze shout.

wat zuid tribune schrijft hef hij helemaal gelijk in toch ben ik dan maar weer een van de mensen die volgens vele negatief zijn maar verder kijken dan een overwinning.

bousaboun was dat niet de speler waarvan het bestuur zij die komt niet past niet in ons plaatje?????
maar was dat nou niet de broodnodige speler die we miste.
kan de bal bij zich houden heeft een goed inzicht en heeft scorend vermogen op het moment dat hij erin kwam kon den haag druk zetten op de helft van de tegenstander deze voetbal kwaliteiten hebben van duinen en verhoek jammer genoeg niet.
hocher is dat niet de speler waar ik een vele die wel eens de eerste divisie hebben bekeken over te meden hadden dat hi veel inzicht had een een goede trap alleen nog handeling snelheid mist.maar dat wel komt als je hem de tijd geeft,is dat niet de speeler die twee wedstrijden lang laat zien toch wel van waarde kan zijn voor ado,is dat ook niet de zelfde speler waar steijn het niet in zag zitten en mocht vertrekken in de winterstop????


ado winst tegen nac ,een mooie wedstrijd en zeer verdiend.
maar is dat niet weer korte termijn denken.
utrecht,excelsior.nac en heracles hier hadden minimaal 9 punten gehaald moeten worden dit aantal kan al niet meer gehaald worden dus als je rieel bent missie gefaald.

het elftal ik denk dat niemand hier op deze shout vind dat we een bagger elftal hebben,ook ik heb vaak uitgelegd dat 8 van het elftal van vorig jaar hier nog voetballen maar dat je spelers op belangrijke plaatsen mist.
veel wedstrijden zijn we optes beter maar kunnen we het niet afmaken en bij veel voetballers gingen dan de kopies hangen.
zijn we he voetbal verleerd nee hebben we dezelfde kwaliteit als vorig jaar nee.
deze competitie zij er 4 a 5 ploegen die er boven uit stijgen,de rest kan vechten voor de plaatsen er onder met het elftal van vorig jaar hadden we ook zeker bij de eerste 8 gestaan.

daarom is het dood en dood zonde dat ado niet door heeft gepakt.
nu de nood hoog is en ali wel aangetrokken moest worden hebben we het geluk dat ali precies in het plaatje past waar ado het beste in rendeerd,presie voetbal de bal inspelen op de spits aanluiten en via de combinatie het doel zoeken .
spelers als vicento,immers en toornstra kunnen dan hun eigen spel spelen ipv achter de tegenstander aan lopen.

simpele shouters die hier shouten hebben het al vaker aan gegeven.
alleen zagen de beleids bepalers en de trainer dat niet.

en dat kan je ze zeker kwalijk nemen,dus als vele shouters nu hier roepen dat de negatievelingen hun bek moeten houden.

zou ik als ik jullie was toch maar even de wedstrijd terug kijken en bepalen waarom den haag nu wel op de helft van de tegenstander kan voetballen en nu wel de combinaties resulteren in goals.

voetbal ka zo makkelijk zijn als je daarbij maar wel de juiste spelers aantrekt.en het hoeft geen bakken met geld te kosten want onze ai speelt voor een appel en een ei

0
Zondag 4 december 2011 om 10:50 uur

hjfff

bufkes schreef:

hoe heet die spits nou ook al weer die we van telstar hebben overgenomen en tijdelijk bij FC Dordrecht is gedetacheerd?
Tano van Volendam.
Rechtsbuiten, geen spits.
0
Zaterdag 3 december 2011 om 17:11 uur

Advertentie

bufkes

hoe heet die spits nou ook al weer die we van telstar hebben overgenomen en tijdelijk bij FC Dordrecht is gedetacheerd?
0
Zaterdag 3 december 2011 om 17:09 uur

Bleek

Haagse Roel schreef:

He Bert , hulde voor je voortschrijdend inzicht. Heb ook een SCC , mij zie je voorlopig niet. maakt mij geen ene ruk uit wat de hele goegemeente er van vindt. Geen zin om naar een ongeinspireerd , onsamenhangend zooitje te gaan kijken. Ik verwachtte geen zelfde seizoen als afgelopen jaar maar dit slaat werkelijk nergens op.....wanbeleid ten top !!!

Na de 20 min die ik van de wedstrijd tegen Scheveningen had gezien hebben ze mij ook niet meer gezien..

Geen beleid, geen goede spelers ach ik ben het allemaal inmiddels wel gewend en geef er niks om. Het enige wat ik wil zien is de mouwen opstropen en aanvallen! Liever dan een keer tegen een kansloze nederlaag aan lopen en wel zwart van het veld af komen dan kunnen ze van mij nog een applaus krijgen.

Na 20 min scheveningen uit toen Steijn voor de 3e keer aangaf dat ze in moesten zakken om geen ruimte achter de verdediging weg te geven ben ik geen wedstrijd meer geweest.

We hebben gewoon nog een hele goede selectie! Natuurlijk missen we Derijck en Bulykin. Echter zonder Buly en met Immers in de spits speelde we vorig seizoen onze beste wedstrijden. Het missen van deze 2 jongens heeft uiteindelijk zeker invloed op de prestaties van dit jaar. Maar wat er nu voor verschrikkelijk spel wordt gespeeld is totaal onnodig met de spelers die we hebben. Ik ben er van overtuigd dat je met dit materiaal makkelijk tussen plek 10 en 12 moet eindigen. Met STeijn aan het roer wordt het degradatievoetbal. DIt is echt de slechtste trainer die wij ooit gehad hebben. De beste man heeft geen uitstraling, is niet in staat een goede opstelling te formeren, zijn wisselbeleid is om te huilen, hij neemt alle spelers hun vertrouwen af, is tactisch dramatisch en heeft in de technische staf alleen maar jaknikkers om hem heen verzameld.

0
Zaterdag 3 december 2011 om 09:05 uur

pmc

Bert ik zou het even moeten opzoeken maar heb ergens nog een kranten artikel over de financiële nood bij ado ergens uit de jaren 60 het is nooit anders geweest, geluks treffers ja die waren er zeker ik noem een Happel ik noem een boskov en weet zeker dat als vd brom hab gebleven we er nu heel anders voor gestaan hadden
maar blijf realist in 2008 bijna bankroet dan een seisoen in de laatste wedstrijd in de ere blijven dan een keer wtee of drie wedstrijden voor het einde en dan een top jaar.
Maar dan nu wel een duren? TD willen een heel scoutings apparaat een goede spits enz enz we zijn nog geen 4 jaar verder
0
Vrijdag 2 december 2011 om 23:48 uur

Nu online

James, Swaber, BigMac, kevin en 385 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4