Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

K.B

<FCDH> schreef:

Fraser in gesprek met bestuur over toekomst gaf ie net aan
Het bestuur moet nu niet opeens impulsieve beslissingen nemen op basis van twee wedstrijden. Laten we het seizoen met Fräser afmaken, ons handhaven en aan het eind van het seizoen de opties bekijken wat betreft verlengen of een nieuwe trainer aantrekken.
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 22:03 uur

Johannes

Kees schreef:

Gewoon betonvoetbal spelen. Iets van 8-1-1 of zo. Publiek moet niet zeiken. Enkel resultaat telt.
Nou Kees, dat valt mee toch? Compact 4-3-3 was wat de trainer de wei in stuurde en het werkte, zeker in de eerste helft.
Compacte 4-3-3 en counteren was wat V.d. Brom ook speelde, dat was gewoon puur countervoetbal vaak en daar heeft niemand over geklaagd.

Kijk, dat mensen Fräser al na 0 wedstrijden heilig verklaarden is een beetje eng, dat ben ik met jou eens. Maar we moeten toch concluderen dat het beter gaat, ADO was tegen Vitesse en Roda erg goed in vorm. Dat het geen Barcelona is, wisten we al, en dat je in de strijd tegen degradatie alles moet doen - ook al is het lelijk - daar kan niemand het mee oneens zijn.
We zijn hard op weg om er in te blijven. Hoera!
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 22:01 uur

ADODENHAAG

Er is maar 1 Haagse trainer en dat is Henk Fraser!!! Tommie mag gewoon terug in de verdediging van mij. Bakker is gewoon het beste op het middenveld. Schet een goal, maar niet zo best. Van Duinen ook niet best. Malone zie ik nog steeds liever achterin dan op het middenveld.

Zwinkels, Meijers, Gehrt, Holla , Zuiverloon , prima. Het gaat lekker zo!!!!!!!!!!
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 21:44 uur

H@@GenEES

Allemaal gefeliciteerd met de drie punten, Fraser is een wereld trainer ik zeg een 10 jarig contract hahahaha
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 21:38 uur

H@@GenEES

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa wat een wereld trainer die Fraser
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 20:54 uur

rien1

<FCDH> schreef:

Dit heb ik je bij steijn nooit zien shouten ik zei toen al wat he je er voor belang bij om steijn zo te verdedigen
Voor Kees is het belangrijkste dat Iemand van ADO een geboren en getogen Hagenaar/of nees is. Hij heeft daarom dan ook geen probleem met zo ongeveer 84 kutwedstrijden die we voorgeschoteld kregen door mede deze Trainer. Iemand als de chagrijnige hier direct weg willende Immers werd door meneer tot in de hemel verdedigd, want Hagenees. Dat hij zijn club steeds weer in de steek liet en met een lange postzegel over het veld liep maakte geen hol uit. Want jawel, Hagenees. Alleen als Iemand als Derijck een keer langs kwam in een gesprekmoest deze "enge" man subiet oprotten want geen Hagenees. Een herhaling zie je nu aankomen met Fraser want ook geen Hagenees.
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 19:20 uur

Johannes

schreef:

Vermoedelijke opsteling bron tv west

DM coutinho
RB malone
CV zuiverloon
CV wormgoor
LB meijers
CM holla
CM bakker
AM gehrt
RV schet
SP van duinen
LV wildschut
Als dit waar is... dan zijn we dus weer terug naar 4-3-3, en dat in degradatienood. Tja, het mag duidelijk zijn dat ik geen trainer ben. Laten we het er op houden dat de goddelijke Fräser het goed ziet en dat zijn harde hand het gewenste resultaat heeft.

De meeste dromen zijn bedrog... maar voor drie punten ben ik bereid alles te accepteren op dit moment.
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 18:24 uur

Advertentie

H@@GenEES

R.E. schreef:

Heel verfrissend! In tegenstelling tot Steijn houdt Fräser zijn spelers een spiegel voor en wijst hij hun op hun instelling en zwakke punten:

"Ik heb iedereen binnen de club het belang van deze wedstrijd op het hart gedrukt. Dat we eerst moeten kijken naar het clubbelang en dan pas het eigen belang. Wij hebben heel veel jongens die van nature heel veel aan zichzelf denken en niet aan het groepsgebeuren."

Heel pijnlijk natuurlijk dat dit in dit stadium nog gezegd moet worden. Hopelijk is het niet te laat, want Steijn zocht de oorzaken voor het falen nooit bij zichzelf of bij zijn spelers.
Dit geeft jou vertrouwen, een cliché stukje in de media die je echt elke trainer die in degradatienood is uitspuugt? Ik kijk liever naar de opstelling en als die echt zo als TVwest bericht heeft dan is er helemaal niets verfrissend aan en dan moet je echt hopen op een puntje.
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 17:23 uur

K.B

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik denk Bakker centraal achterin en Malone op het middenveld. Waardoor Gerth speelt i.p.v. Wildschut.
Ik ben blij dat jij de trainer niet bent. Bakker doet het prima op het middenveld. Speelde zijn slechtste wedstrijden in de verdediging en moet zich gewoon ontwikkelen op het middenveld. Het meest ideale is natuurlijk Gerth, van Duinen, Wildschut voorin. Meest ideale opstelling zonder blessures en schorsingen zou zijn Coutinho, Kanon, Zuiverloon, Beugelsdijk, Meijers, Alberg, Holla, Bakker, Gerth, van Duinen, Wildschut. Ontzettend jammer dat je niet met deze opstelling het hele seizoen kon spelen, dan had je naar mijn mening minimaal 10e geworden.
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 13:45 uur

fcthehague

Henk Fraser: ,,Natuurlijk moet je je aangevallen voelen door de uitslag van zo`n poll”
14 februari 2014 om 18:32

In het Algemeen Dagblad stond een poll met als vraag `wie van de ploegen, die nu op de ranglijst de 9e tot en met de 18e plaats innemen, men het liefst ziet degraderen `. ADO Den Haag werd als nummer één genoemd door liefst 33% van de deelnemers. Trainer Henk Fraser gaat dat zeker gebruiken in zijn voorbereiding op het duel tegen Roda JC.


Tekst: Rob Blankenstein

Het verbaast Henk Fraser niet eens, die uitkomst. De Haagse trainer: ,,Nee eigenlijk niet, gezien het imago dat ADO nog steeds heeft in z’n algemeenheid, maar het is zaak aan ons en dan bedoel ik de totale organisatie, om daar absoluut tegen te vechten. Daar moet ik ook mijn ploeg van overtuigen, dat er blijkbaar mensen zijn, die ons graag zien afdalen richting Jupiler League. Dan is er volgens mij geen mooiere gemeenschappelijke vijand.”

Trots

Fraser zal die uitkomst ook zeker gebruiken in zijn voorbereiding van wedstrijden. ,,Ik denk dat trots een belangrijk iets is. Trots op waar je speelt is denk ik net zo belangrijk, dus natuurlijk ga ik dat gebruiken, want ik kan mij niet voorstellen – of het nu om hun eigen trots gaat of om de trots voor de club waarvoor je uitkomt – dat je dat zo maar opzij zet. Ik vind, dat wij ons wel aangevallen moeten voelen op het moment, dat zoiets door middel van een poll naar buiten komt.”

Uitslag

De uitslag van die poll (`wie zie je het liefst degraderen?`) zag er als volgt uit: ADO Den Haag: 33%, Roda JC: 16%, NEC: 11%, SC Cambuur: 9%, NAC: 8%, RKC Waalwijk: 8%, FC Utrecht: 6%, Go Ahead Eagles: 5%, Heracles: 3% en FC Groningen: 1%.

© Haaglanden Voetbal
0
Zaterdag 15 februari 2014 om 07:02 uur

Nu online

The Hague FC, Aad, William, ton, adorob, Eeuwig Den Haag, PietF, bennyboy1960 en 445 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2