Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Johannes

marcellino schreef:

Ik hebh het gisteren al gezegd.

 

Je koopt voor het geld van verhoek en dereijck niets beters.

 

Heelveel hier op de site beseffen niet hoe sterk het duo verhoek /bulykin is als je deze uit elkaar trekt word den haag er alleen maar slechter op.

 

buiten spelers zijn goud waard en met de pass die verhoek nu in zijn benen heeft hoeft hij geen eens een man voorbij hij krult hem er omheen.

 

Dit soort spelers zijn er tegenwoordig niet meer.

Bulykin is een speler die in zijn loop aangespeeld wil worden.

soms heeft dat ook met de situatie te maken omdat verhoek veel sneller is als bulykin en hij wil in moet lopen.

 

Hier ligt juist het sterke punt bij deze spelers.

 

Geloof mij als verhoek weg zou gaan kunnen we ons meer gaan richten op plaats 14 t/m 18.

Met hem erbij in deze form kunnen we misschien wel voor plaats 9 t/m 12 strijden.

 

Dat betekent meer toeschouwers,meer intresse van sponsors en een aantrekings kracht van jeugd en dat is mij meer waard dan 2 a 3 miljoen

Goed verhaal Marcelino, maar... de kans is groot dat we niks te willen hebben. Stel je voor er staan twee topclubs op de stoep en Wesley ziet ineens een vet salaris binnen handbereik... Europees voetbal, kansen op het kampioenschap, wie weet ooit nòg een stapje hogerop? Dan houden we zo'n jongen echt niet tegen, dan zijn we kansloos. Dan moet je dus het beste ervan maken en dat is nu al jongens als Achterberg en Antonia heel hard trainen op die fluwelen voorzetten aan de ene kant en een joekel van een transfersom zien te onderhandelen aan de andere kant. Vrijwillig moeten we Wesley en Timothy niet wegdoen, maar als de grote rijke clubs aan de poort rammelen hebben we weinig kans, dus dan heel hard en hoog cashen om nog iets van vervanging te kunnen halen. Hopelijk draait de scouting al op volle toeren...

0
Woensdag 29 september 2010 om 21:10 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Heel realistisch weergegeven. Een sprong van plaats 15 naar het linkerrijtje is ook niet goed. Laten we liever de weg van de geleidelijkheid bewandelen. Kun je ook niet zo hard vallen!

Precies Kees. Dat we nu 6e staan is geweldig. Dat geeft de burger moed, en is een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg. Dus geen rare verhalen meer in de pers van mensen die er niets te zoeken hebben. Zoals td's in buitenlandse zwembaden of bestuurders die louter en alleen onzin spuien.

 

Er is rust in de tent, en dat moet zo blijven. Dus blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken. Dat is nu aan de orde, en daar ligt de sleutel tot het succes. We moeten en zullen gestaag groeien. Dat er nu belangstelling is voor onze spelers is mooi, teken dat we het goed doen, maar is natuurlijk wèl een momentopname.

 

Als we dadelijk in een mindere fase zitten zal die belangstelling ook afvlakken. Kunst is om dadelijk niet in de war te raken als we een paar klappen achter elkaar gaan krijgen. Dan dient de hosanna stemming niet om te slaan in negativisme, want ook dat geeft geen reële voorstelling van de gang van zaken.

 

We zijn aan het groeien, en dat gaat met vallen en opstaan. We zijn met z'n allen, dus ook de supporters goed bezig om de club echt op de rails te krijgen. Dus bestuur, trainersstaf, spelersgroep en supporters en sponsors. Zolang ieder voor ogen heeft dat het enige wat echt teld het belang van de club is, dan zullen we progressie boeken, progressie waar we al vele jaren naar snakken.

 

Met dank aan het nieuwe stadion, kunnen we groeien. Maar we zullen hard moeten blijven werken. We zijn pas net begonnen, willen we een soort FC Groningen worden, wat absoluut kan, dienen we nog het nodige werk te verzetten. Ook zij raken vaak goede spelers kwijt, maar wèl voor miljoenen, dus niet voor een appel en een ei, zoals bij ons de gewoonte was. Maar hebben de gave om keer op keer succesvolle spelers terug te halen. Voor relatief weinig geld.

 

Dus moeten we - meer - werk maken van het scoutingapparaat, want wij zijn niet in staat om spelers te kopen voor veel geld. 

 

Mijn persoonlijke doelstelling luidt voor dit seizoen: eerder veilig spelen en mikken op plek 12. Dan komend seizoen doorselecteren, en mochten er spelers worden verkocht: dan de kenners raadplegen en proberen goede spelers terug te halen. En met een gevulde portomonnee is dat een stuk makkerlijker.

 

Hopelijk komend jaar Kyocera ook op het shirt, dan maken we ook daar een stap vooruit.

 

Als we niet in de war raken van snel succes, dus niet naar Vitesse gaan kijken, maar met z'n allen éénheid blijven uitstralen.

Dan zal men ook elders in de gaten krijgen dat er iets moois aan het groeien is: Achter De Duinen.

 

Zondag Heerenveen uit. Waken voor overspannen verwachtingen.

Met name thuis zullen we de punten moeten pakken, maar daar heb ik zeker na Heracles veel vertrouwen in. Aan pure klantenbindig gedaan, dus een hoop mensen zullen gegarandeerd terugkomen. Was ook redelijk sfeervol, ook daarmee zijn we er nog niet, maar gaan we wèl de goede kant op.

0
Dinsdag 28 september 2010 om 22:33 uur

<FCDH>


Hoogendorp: "Hoofdtrainer? Zeg nooit nooit"

Rick Hoogendorp heeft een actieve carrière met zeven clubs achter zijn naam. Onder meer ADO Den Haag, Celta de Vigo en VfL Wolfsburg hadden de Limburger op de loonlijst. Na vijftien jaar kwam er in 2009 een einde aan de spelerscarrière van de oud-spits. Helemaal tevreden was hij niet met dat verloop, zo laat hij weten aan Voetbal International.

"Tja, als er geen concrete belangstelling meer voor je is, dan móét je wel", laat Hoogendorp weten. "Ik was 34 en had de laatste twee jaar weinig gespeeld, dan staan de clubs niet meer voor je in de rij. En bij ADO kreeg ik geen nieuw contract meer. Natuurlijk wilde ik nog wel doorgaan, want voetbal is het mooiste dat er is. Toch kijk ik met trots terug op een mooie carrière, het is alleen jammer als anderen bepalen dat je stopt."

Momenteel is Hoogendorp commercieel medewerker van ADO. Het is nog niet zeker dat hij als trainer aan de slag zal gaan. "Hoofdtrainer? Zeg nooit nooit, maar op dit moment niet. Ik vind het fijn dat ik nu meer tijd aan mijn gezin kan besteden. Daarom mis ik het voetballen zelf ook niet. Ik heb het diploma TC 2 en mag van de club ook 1 gaan halen, maar ik volg via de VVCS al een commerciële opleiding. In mijn huidige functie heb ik bij ADO een driejarig contract voor 24 uur per week, maar volgens mij wil de club me wel fulltime hebben."

Daarentegen lijkt hem een baan als spitsentrainer of assistent-trainer aantrekkelijker. "Spitsentrainer of assistent lijkt me wel leuk. Oud-ADO zal wel een keer komen en wie weet speel ik volgend jaar ergens in een lager team. Soms sta ik bij Scheveningen langs de lijn en dan zou ik best nog mee willen doen, maar dan heb je toch weer een verplichting. Ik ben blij dat ik die nu niet meer heb."


_

0
Dinsdag 28 september 2010 om 14:32 uur

Mike

Ik lees hier voornamelijk: "we" moeten dit, "we" moeten dat. Nergens staat wat kan en mag. Een speler heeft gelukkig zelf nog het meest te zeggen over zijn toekomst.

Over een gehuurde speler zonder optie tot koop (Bulykin, Kubic?) heeft de huurder weinig over te zeggen. Wat betreft spelers met een doorlopende contract zal een rechter een speler altijd gelijk geven als hij zich financieel flink kan verbeteren en de vergoeding voor de club redelijk is. Het transferbedrag staat altijd in redelijke verhouding tot het verdiende salaris. Je kunt dus niet zomaar wat vragen! Als er veel geïnteresseerden zijn gaat de prijs natuurlijk wel omhoog.

De situatie waar we nu ineens in verkeren kun je niet tegenhouden. Bedoeling is om er ongeschonden of sterker uit te komen en een volgende stap te zetten. Om bij onverwachtte positieve prestaties niet weer te worden leeggeroofd zul je een stap omhoog moeten zetten: meer uitstraling, meer sponsors, meer merchandise, hogere omzet, meer toeschouwers dus misschien wel een groter stadion. (zoals Twente, Groningen, Heerenveen). De vraag is of we dat in de toekomst wel kunnen of willen......

0
Dinsdag 28 september 2010 om 08:48 uur

ADODENHAAG

Ik zie nu ook dat mensen Bulykin willen behouden maakt niet uit wat ie kost.

 

Dit is onzin. Zonder degelijke buitenspelers kan je Dimitry gewoon niet goed gebruiken. Dmitry is niet dynamisch en snel alleen sterk en scherp in de 16. Je kan hem alleen maar gebruiken als hij haarscherp wordt aangespeeld en hij weinig meters hoeft te maken. Die meters maken op het moment Kubik en verhoek voor hem, als hun er niet waren...... mensen blijf alsjeblieft een keer helder nadenken!!

 

Nou ja in ieder geval, ik hoop dat het bestuur nadenkt. Maar ik heb het gevoel dat na lange tijd het bestuur een beetje slimmer aan het worden is.

0
Dinsdag 28 september 2010 om 00:27 uur

ADODENHAAG

super fc denhaag schreef:

ik hoop dat je gelijk hebt. en dat ie flink wat oplevert. en dan te bedenken dat vorig jaar nog een flinke discussie was over zijn contract.

Hij zal wel geld op MOETEN leveren want we hebben een vervanger nodig. Of je moet Charlton er durven neer te zetten. Zonder Verhoek heb je erg weinig aan Dimitry..

0
Maandag 27 september 2010 om 22:47 uur

Advertentie

Kees

liefhebber schreef:

Honda was ook veel waard maar vvv speelt ook dit jaar weer tegen degradatie.

Tsja, maar VVV heeft niet doorgeselecteerd met het elftal doch ruim 70 % procent van de opbrengst in de nieuwbouw van het nieuwe stadion gestopt.

 

Dat is nog steeds de winst voor ADO, dat de gemeente Den Haag de allergrootste sponsor was. Geen enkele BVO in Nederland heeft in de loop van de jaren zoveel toegestopt gekregen. Vandaar dat het stadion ons relatief weinig, erg weinig heeft gekost en later d.m.v. de opengetrokken trucendoos (verkoop gebouw) zelfs nog geld heeft opgeleverd.

0
Maandag 27 september 2010 om 22:34 uur

Kees

Als Derijck mogelijk vertrekt wordt Tommie Beugelsdijk teruggehaald van Dordt. Op het eind van VI was ie ook nog even in beeld bij zijn doelpunt voor Dordt en de verslaggever sprak ook lovend over hem.

 

Ik heb het al eerder geschreven dat die Beugelsdijk er zeker gaat komen. Oud-shouter Leidschenveen had dat al als een van de eerste gezien.

 

Ik begrijp ook niet waarom mensen zcih hier aanstellen als sommige spelers van ons weggaan en dat de grotere clubs kwalijk nemen. Wij doen toch precies hetzelfde! Dat is nou eenmaal de marktwerking. Veel erger is het als er niet over onze spelers gesproken wordt.

 

En geloof me: Derijck en Verhoek hebben nog een langjarig contract en lopen echt niet voor weinig weg.

 

Het is overigens ongelooflijk hoe het huidige elftal in waarde is toegenomen in vergelijking met 2 jaar geleden. Dat is inmiddels een miljoenenverschil. Jammer dat je de waarde van Kubik, Rado en Buly ook niet mee kunt tellen want dan is het verschil waanzinnig groot.

0
Maandag 27 september 2010 om 22:25 uur

Kees

Aad schreef:

Tjongejonge, wat een gejermieer over een (eventueel) vertrek van Bulykin(g) of Verhoek. Ik dacht dat ik daar na 1 september vanaf was.

 

Onze Russische reus zal heus niet voor het einde van het seizoen vertrekken en ik denk dat het sterk van onze positie op de ranglijst zal afhangen of hij niet nog een jaartje of wat wil blijven.

 

Verhoek heeft een langer doorlopende contract en met iedere goede wedstrijd van zijn kant stijgt zijn transferwaarde. Als hij zo doorgaat is hij alleen nog maar voor een engelse club te betalen.

In Nederland heeft, op Heerenveen na, geen enkele club een nagel om aan de kont te krabben. En zeer zeker NEC en F'noord niet. De 2 miljoen voor NEC zijn bij voorbeeld hard nodig voor het dichten van een gat in de begroting. Misschien dat ADO, door een goed financieel beleid in de afgelopen 1,5 jaar, meer armslag heeft dan menig andere club in Nederland.

En ook voor Verhoek geldt dat toekomstige beslissingen sterk zullen afhangen van de sportieve successen van ADO.

 

Laten we tot het eind van het seizoen afspreken niet meer te gaan gissen naar het eventuele vertrek van spelers. Lekker genieten van de successen. Gezamenlijk teleurstellingen verwerken (want die gaan zeker komen) en gewoon doorgaan met discussies over opstellingen, spelers, sfeer in het stadion of echt zinnige zaken.

Feijenoord heeft op korte termijn zo'n slordige 20 miljoen als injectie maar zullen over elke uit te geven euro drie vergaderingen beleggen.

 

Verhoek speelt dit seizoen, inclusief voorbereiding, vrij aardig tot goed, maar heeft jarenlang veels te weinig laten zien en gold als talent die het niet waarmaakte. Verhoek moet nu vrij veel opbrengen dus clubs zullen hem eerst tot op het bot fileren voordat ze zo'n risico nemen.

 

Overigens valt het mij op dat hij de bal anders raakt dan in het verleden. Let maar eens goed op: hij schept hem steeds meer aan de onderkant. Voorheen gebruikte hij steeds meer de wreeftrap.

 

Bij Knopper zag je dat twee seizoenen geleden ook heel sterk. Eerst kreeg hij een tijdlang geen corner en vrije trap fatsoenlijk voor het doel en daarna lukte weer veel meer. Kootwijk stond hier toen voor aan de basis.

0
Maandag 27 september 2010 om 15:55 uur

dirk

Bert schreef:

Ricky vd Berg moet blijven. Hij is een van onze beste speler

We hebben er, sinds hij onder contract staat, alleen zo bitter weinig van gemerkt.

0
Zaterdag 25 september 2010 om 14:02 uur

Nu online

Wahter, adorob, Lellow, ADOfan en 303 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4