Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

oodh

bufkes schreef:

Inpakken en wegwezen die Goetzee, jobhoppertje poep.
Er vertrekken in een kort tijdsbestek wel heel veel directeurtjes bij ADO.


Waar slaat dat nou op. Misschien wil hij niet eens. En als hij er beter van wordt, waarom niet?
0
Donderdag 7 maart 2013 om 17:06 uur

FC Den Haag!

frans swa schreef:

pfffffff, er is wel weinig te klagen zeg momenteel....
Toch maar wat klagen dan!

Waarom heeft Beugelsdijk nog geen nieuw contract? Waarom duurt het verder zo lang dat de dragende spelers langere contracten tekenen? Waarom zijn er voor het komende seizoen nog geen nieuwe spelers vastgelegd?
0
Donderdag 7 maart 2013 om 10:20 uur

oodh

Weet iemand waarom in de hoeken geen reclameborden zijn geplaatst?
0
Maandag 4 maart 2013 om 13:12 uur

D.H.zuid-west

Wat een heerlijke zondag zeg

Prima overwinning vandaag op basis van vechtlust. v. Duinen heeft laten zien waarom hij in de basis hoort i.p.v. Poepon. Coutinho was ook deze wedstrijd weer uitmuntend, snel lang vastleggen voordat de concurrentie en goed bod neer legt.

0
Zondag 3 maart 2013 om 21:43 uur

marcellino

<FCDH> schreef:

Gebeurd toch vaker dat ze gericht op de finale gaan 020 spelen ze van de mat en van Az verliezen ze hoe verklaar je dat anders?
sorry dat ik het zeg ajax had met 4-1`moeten winnen van az
en nogmaals ze zijn al geplaatst voor europees dus waarom gooien ze alles op de beker denk je dat het publiek dat accepteerd
0
Zondag 3 maart 2013 om 19:54 uur

marcellino

<FCDH> schreef:

Ik zou zeggen massaal naar Az die richten zich op de beker finale daar zijn gewoon 3 punten te halen
vertel want deze snap ik niet az gaat daar verliezen wat betekent dat az dan ook geplaatst is voor europees voetbal dus waarom richten ze zich op de finale
0
Zondag 3 maart 2013 om 19:48 uur

marcellino

DJ schreef:


Van die 9000 uit jouw voorbeeld zijn er 5000 SCC dus dan 4000 losse kaartverkoop. Betekent dat als je vandaag 13000 toeschouwers trekt je quite speelt en elke supporter meer dan eigenlijk bonus is, plus eventueel extra catering en merchandising opbrengsten. Vind juist wel goeie actie. Daarnaast hebben wij als SCC al elke wedstrijd een aardige korting.
5000sc hoe kom je erbij het zijn er 3780
Al dat gelul over verlies ik snap deze aktie wel iets wat er niet zit nag je ook niet als recette rekenen dus als er vorige keer 10.000 supporters waren en nu waarschijnlijk 13500 dan heb je dus al winst
En je laat de mensen kennis maken met ado.

Maar dat is het probleem ook niet om meer mensen te trekken moet he een stabiele club worden en we hebbwn nu wel gemerkt dat als je bij de eerste 7 speelt dat ook zo is alles daar onder is voor vele hageneesen niet intressant we leggen de lat hoog maar dat mag ook wel als derde stad van nederland een vergelijking maken met clubs als nec.roda.rkc.heracles.groningen en nac is dan ook totaal onzinnig je mag toch als toeschouwer van ado meer verwachten dan spelen voor plek 10 t/m16 ik denk dat dit ook een grootte reden is waarom vewl mensen niet komen
0
Zondag 3 maart 2013 om 12:49 uur

Advertentie

jajoh

Die eeuwige discussie over waarom mensen niet naar het stadion komen...

Den Haag heeft gewoon geen trouwe aanhang, punt. het feit dat zelfs tijdens het succesjaar het niet standaard uitverkocht of zo goed als uitverkocht was zegt genoeg. Er zijn tig redenen aan te wijzen waarom men niet komt, maar feit is gewoon dat de club Ado Den Haag niet leeft bij het achterland. Mensen kunnen nog wel 100 keer herhalen dat we derde stad, derde club met een achterland van weet ik hoeveel mensen, maar die achterland mensen wijken uit naar rotterdam of naar Amsterdam, helaas de realiteit. Den haag moet eerst STRUCTUREEL goed presteren en leuk aantrekkelijk voetbal laten zien en pas dan worden de mensen nieuwsgierig. Nu gaat het te veel af en aan en heeft het grootste deel van de mensen er nog geen vertrouwen genoeg in. Dat ligt dus aan van alles; spelersmateriaal, bestuurlijke besluiten, sfeer in stadion, structureel een plek in het linkerrijtje etc.

Tot de tijd dat dat er is, moeten we gewoon accepteren dat we een gemiddelde hebben van 9.500 per thuiswedstrijd, en wie de cijfers van vroeger kent weet dan dat er een (langzaam) stijgende lijn inzit.
0
Zaterdag 2 maart 2013 om 16:43 uur

dondinges

marcellino schreef:

zo zie je maar weer dat ook een korting van 50% niet doet besluiten om snel een kaartje te kopen.
de wedstrijd had allang uitverkocht moeten wezen.
nu is het zaterdag en er zijn nog genoeg kaarten te koop.
het elftal doet het de laatste weken goed de kaartjes zijn goedkoop en toch duurt het gewoon te lang dat het uitverkocht is, zou het dan toch zo zijn dat mensen de leidinggevenden van de club uitkotsen en daarom weg blijven.
of de halve regio is op vakantie en heeft daarom andere plannen gehad de afgelopen week en t geld is op..

als de broodjes unox morgen weer op zijn in de tweede helft is dat vast ook een fout van de complete leiding zeker..?

het was niet elke week uitverkocht 2 jaar geleden in t brom jaar, dus snap niet helemaal waarom jij wenst dat het te pas en te onpas maar uitverkocht moet zijn.. heracles is niet de meest aansprekende ploeg voor veel mensen..

niet alles ligt aan de clubleiding, hoewel jij dat maar al te graag blijft roepen.. mensen moeten ook wel willen en ze willen blijkbaar niet.. en een hoop van die mensen die afgeven op de club de laatste maanden zijn daar meer debet aan dan de mensen van de club..

stop whining start cheering..

0
Zaterdag 2 maart 2013 om 13:12 uur

ADODENHAAG

BLEISWIJK-1 schreef:

Sorry, maar je conclusie gaat nergens over. Je kan op het middenveld ook spelen met de punt naar achter. Wat we eigenlijk altijd doen. Met het ontbreken van Holla en Malone zou je dan met Meijers als centrale controleur kunnen spelen. Dan kan Koppers als middenvelder de linkerkant bestrijken. Andersom zou trouwens ook kunnen. Koppers als controleur en Meijers als linker middenvelder. Ik snap echt niet waarom jij denkt dat twee linksbenige spelers niet op 1 middenveld kunnen spelen. Alsof dat nooit gebeurd.
Waarom Meijers centraal als Jansen en Leeuwin daar ook kunnen spelen, dan gooi je helemaal alles door elkaar. Koppers linksmidden is ook maar een gok die je niet moet wagen in een belangrijke wedstrijd. Mijn conclusie was ook niet dat er geen 2 linksbenigen op het middenveld kunnen, ik vond het gewoon een rare opstelling die je bedacht. Ok, als Jansen, Holla, Malone en Chery ontbreken dan moet je gaan anticiperen, maar een heel elftal door elkaar gooien (of 4 positiewijzigingen in 1x, lijkt mij onverstandig en normaal gesproken niet nodig).
0
Zaterdag 2 maart 2013 om 00:44 uur

Nu online

Theovanes, Marcelvld, Kees, MikeDH, ADO73, 10 en 207 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4