Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

yesyes

TVT schreef:

Doodsteek klinkt wat negatief vind ik. Ik vind het een prima sfeer. Dit seizoen vind ik de sfeer ook beter dan in de voorgaande jaren. Het grootste verschil met het zuiderpark is dat er meer verschillende mensen komen. Ouders met kinderen durven weer te komen en er komen veel en veel meer dagjes mensen. Dat is precies wat een club nodig heeft om als normale toegankelijke club te worden gezien.  Ook voor sponsors. Laat dat nou net zijn wat er nodig is.

Dat hoor je mij ook niet ontkennen maar daarmee raak je wel de sfeer kwijt. Jij mag het een prima sfeer vinden maar ik vind er geen ene moer aan. Vak G die probeert het wel maar te weinig mensen en MN die af en toe een liedje eruit gooit

 

Helaas pindakaas maar wat je zegt het opent wel de wegen voor sponsors enz enz.  Dus misschien is het maar goed ook. Als je over een paar jaar bij de top speelt en er een 2de ring op het stadion staat dan komt de echte sfeer misschien weer terug en dan heb ik er ook weer misschien elke wedstrijd zin in

0
Donderdag 23 september 2010 om 13:14 uur

ADODENHAAG

Mike schreef:

Ik heb de wedstrijd van zaterdag slechts in samenvatting gezien.

Immers is de minst begaafde speler van t team maar wel degene met de meeste inzet en dat kan een ploeg over het dooie punt slepen.

Ja, bovendien is Buijs ook niet technisch. Visser voor Immers zal een belachelijk zet zijn; Immers is sterk, heeft een aardige pass in de benen en Visser is op weinig punten sterker dan hem. Immers mag er van mij gewoon inblijven.

0
Maandag 20 september 2010 om 11:40 uur

Vlakko

Zie en hoor veel gezeik op Ammi. Hij is inderdaad nog niet zo goed als zijn eerste seizoen bij ons.

 

Maar wat veel mensen vergeten is dat Verhoek dit seizoen veel minder hoeft mee te verdedigen en zich volledig op aanvallen mag toeleggen van de trainer.

 

Hierdoor heeft Ammi het een stuk drukker zeker nu Buijs al een tijdje uitgecshakeld is en ik persoonlijk vind dat de middenvelder voor Ammi ook weinig komt helpen. Hierdoor heeft Ammi het veel zwaarder, maar hierdoor kan Verhoek wel al zijn energie in acties voorin stoppen.

 

Zonder de 1 is de ander niet zo goed. Dus ik pleit voor iets meer steun aan Ammi in deze speelstijl. Het moet nog veel beter maar dat komt hopelijk vanzelf het zit erin hebben we het eerste seizoen gezien.

0
Zondag 19 september 2010 om 13:42 uur

friuli

waarom komen er zo weinig mensen?

 

Komt door die k*t locatie bij het forepark!In een totaal sfeerloze omgeving neergezet dat stadion!

Als je uit de omgeving zuiderpark /Loosduinen komt dan ben je 45 min aan het reizen als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer,op de fiets is er ook niet meer bij als je uit die buurt komt!

 

Had in het zuiderpark een nieuw stadion neergzet en het had weekelijks uitverkocht geweest nu!(genoeg parkeer ruimte ook kunnen maken bij die amateur velden)

In de laaste jaren was het ook daar niet altijd uitverkocht maar dat kwam ook door dat gezinnen niet zo gauw kwamen naar een oud onveilig stadion en de resultaten waren er tuurlijk ook niet.

0
Zondag 19 september 2010 om 13:34 uur

JB

Kan iemand mij aub uitleggen waarom Ammi bij de beoordeling net zo hoog uitkomt Kum en hoger als Immers en Leeuwin? ;(

 

Ik heb de hele wedstrijd gezien op EL en heb Ammi wel op veel fouten en op maar weinig goede dingen kunnen betrappen.

 

- Telkens zoveel ruimte in de dekking geven dat er vrijuit voorgezet kon worden. (Kwamen allebei de tegendoelpunten uit)

- Onnodige overtredingen

- Gezeur tegen scheidsrechter en medespelers

 

Van mij heeft hij een 2 gekregen, 1 punt omdat hij de moeite heeft genomen om met de bus mee te rijden naar Tilburg en 1 punt omdat zich daar heeft omgekleed.

0
Zondag 19 september 2010 om 11:11 uur

Advertentie

ADODENHAAG

Ja dat willem II stelt weinig voor.. die goal van Rigters was zeker wel houdbaar, maar Coutinho revancheerde zich met een mooie redding een minuut of 10 later.. Verhoek en Rado laten van zich spreken, ook Kubik zorgt voor gevaar, als je een keer doorzet maak je gewoon 1-3 , 1-4. Laten we het hopen.

0
Zaterdag 18 september 2010 om 21:39 uur

ADODENHAAG

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik lees op een ander forum trouwens dat Buijs alweer is uitgevallen vanavond. Die kan je alvast afschrijven voor zaterdag tegen WII ben ik bang.

Jammer, dàt is nou een speler die je echt nog wel eens nodig kan hebben.. aan de andere kant; op het middenveld liggen onze problemen niet echt. Als Derijck of Bosschaart maar niet wegvalt, dan heb je weinig mogelijkheden.(Rado of ranko neerzetten, maar hoe lang duurt het nog met ranko?)

0
Maandag 13 september 2010 om 19:05 uur

Filosoof

Kees schreef:

En voor de wedstrijd was het nog zo gezellig. Maar ik sluit me bij je aan dat het een groeiproces met vallen en opstaan is.

 

Ook gaf een andere shouter aan dat we helemaal niet zo bang voor de laatste zeven wedstrijden moeten zijn. Als deze pleog tactisch volwassener is, staat er een leuk en fris voetballend ADO. Op eredivisielive laat Jan van Halst ook een fraaie aanval in de slomo zien met als commentaar dat hij dat al jaren niet meer bij ADO heeft gezien. We komen er wel, alleen is het nu ff zuur.

 

@ Filosoof en Dolle Dries.

 

Ik heb de laatse tien minuten vanaf het beeldscherm onder de tribune en trap bekeken. Geen zin om weer die 500 treden te beklimmen en een beetje te spannend....

Is goed Kees. Mijn conclusie blijft dat we onvoldoende druk uitoefenden. Het kwam, zeker in vergelijking met de wedstrijd tegen PSV, op mij als mat (en een beetje gelaten) over. Het initiatief lag te vaak bij Graafschap. We kunnen het ons niet permitteren om niet 100% te zijn. Wel goed dat er veel kansen zijn gecreeerd. Dat was in vorige seizoenen wel anders! Zoals anderen ook al stelden, jammer dat sommige spelers dan te weinig oog voor de situatie hebben en teveel voor eigen glorie gaan. Zag de, rustige en evenwichtige, reactie van Brom bij Studio Sport. Hij heeft de spelers direct na de wedstrijd ook laten weten dat het om het TEAM gaat. Wat een verademing overigens die Brom! Rust, kalmte, realisme en visie met een gezonde ambitie. Alles zit erin. Nu volharden, ook al leven we bij ADO soms teveel in de waan van de dag. 

0
Zondag 12 september 2010 om 20:42 uur

Kees

Vijf wedstrijden, 4 keer voorgekomen, niet een keer weggespeeld, bij vlagen aardig tot goed voetbal, al meer genoten dan het gehele vorige seizoen maar uiteindelijk wel een paar punten te weinig.

 

Daar staat tegenover dat we de laatste twee seizoenen zijn gestart met 10 uit 6 en de rest van het seizoen matig tot slecht voetbal.

 

Laten we het maar positief beschouwen en het als een slow start qua punten zien. Het voetbal is in ieder geval goed de laatste vijf wedstrijden met vandaag iets minder.

0
Zondag 12 september 2010 om 17:04 uur

Ron001

Haagse Roel schreef:

Net ff Vakkie W met Brom gekeken.............Wij hebben een toekomstig top coach binnengehaald !!!!

http://www.transfermarkt.de/de/nico-pellatz/profil/spieler_16918.html

 

Ik denk inderdaad dat v/d Brom goed bezig is!!

Die keeper is jong en heeft enige ervaring (In de keuken kunnen kijken en af en toe een wedstrijdje gepakt) als ik het een beetje heb kunnen vinden!! En is gebrand om nu door te breken!!

Bij ons zou het kunnen lukken omdat de duitse leage wel iets anders is dan de nederlandse! Ik denk dat de prijs W2 te gortig was..

Heb een goed gevoel bij de tot nu toe nieuwe spelers, die midde velder heb ik maar 15 minuten gezien en kan daar weinig over zeggen.

Op naar morgen ...... KNALLEN MET DIE BALLEN>>>>>>

0
Zondag 12 september 2010 om 00:58 uur

Nu online

Ftuur, Erik070 en 145 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4