Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

We hebben alle tijd en zeker nog geen tijd gehad om te anticiperen op het ontslag van Steijn. Nog maar mogelijk 11 wedstrijden. Wakker worden .......

bron: rtv/west van een half uurke geleden.

DEN HAAG – ADO-trainer Henk Fraser laat weinig los over zijn toekomst. Hij is als interim-trainer aangesteld na het ontslag van Maurice Steijn, maar weet niet of hij het seizoen ook daadwerkelijk afmaakt.


De 47-jarige Fraser wil zich eerst richten op het handhaven van ADO Den Haag in de eredivisie alvorens hij over zijn toekomst wil praten. ‘Wat ik nu vind of wil is niet van belang’, is Fraser van mening. ‘ADO Den Haag moet in de eredivisie blijven en dat moeten we met z’n allen doen.’

Ook ADO-directeur Piet Jansen laat weinig los over de toekomst van Fraser. ‘De komende weken staat hij sowieso voor de groep’, laat hij desgevraagd weten. ‘Zodra er meer bekend is komen wij hiermee naar buiten.’ Jansen wil eerst de huidige structuur van de club bespreken. De Haagse club is al enige tijd op zoek naar een technisch directeur en heeft ook de positie voor Hoofd Opleiding nog vacant staan.
0
Donderdag 13 februari 2014 om 17:35 uur

slash070

Nou, het heeft even geduurd, maar bovenaan bij "Waarover wordt geshout" is de naam van onze voormalige trainer eindelijk verdwenen(ik ga de naam uiteraard maar even niet noemen)

0
Donderdag 13 februari 2014 om 14:34 uur

slash070

De roem van Kanon is hem vooruit gestreefd, net als van Tira trouwens. Maar de roep om die twee op internet was vooral gericht om Steijn zijn onkunde te bevestigen. Behalve een paar diehards die het tweede en de trainingen bezoeken kunnen weinig deze spelers beoordelen. Maar ook al is een trainer nog zo bagger, hij zou nooit zijn beste spelers er naast zetten. Overigens ben ik er zaterdag bij in Limboland, maar zonder verwachtingen. Tegen Vitesse-uit was vooral de inzet en beleving weer mooi om te zien, met zelfs nog sporadisch een leuke combinatie. Maar dat lieten ze ook onder Steijn om de twee maanden tussen de teleurstellingen soms even zien. Ik denk dat de wisselvalligheid de rest van dit seizoen zo blijft, maar. . . . we worden 15de, en de beleidsbepalers laten alles zo wat het is in de trainerssstaf
0
Woensdag 12 februari 2014 om 22:17 uur

070

Sound schreef:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Cognitieve_dissonantie
je hebt helemaal gelijk, Sound.

Overtuiging van sommigen hier: Steijn is een veelbelovende jonge trainer.
Feiten: 2,5 seizoen baggervoetbal met allemaal verschillende selecties.
Dat levert inderdaad een onaangename spanning op bij die shouters. Zelfs zozeer dat ze het nu nog steeds over Steijn hebben.
0
Woensdag 12 februari 2014 om 11:18 uur

gillah

Ik denk dat er voor ons nog weinig te zeggen is over het verschil tussen Fraser en Steijn. Het resultaat en de strijdlust tegen Vitesse waren goed, maar onder Steijn zijn er ook goede wedstrijden tegen toppers gespeeld.

Wel zijn de teksten van Fraser voor de camera een stuk beter. Hij straalt rechtlijnigheid uit en geeft geen ruimte voor excuses. Als dat overslaat op de spelersgroep en ze door krijgen dat er geen ruimte is voor verslapping zou dat wel een verbetering opleveren. Zelfs met dezelfde spelinstelling als onder Steijn kan dat meer punten opleveren.

Maar tot nu toe is dat gebaseerd op hoop. Het gaat om de komende drie wedstrijden. Als je tegen Roda, Go Ahead en Nac minder dan 5 punten pakt is het afgelopen ben ik bang. En als de ploeg dan nog net zo belabberd speelt als eerder tegen concurrenten (Cambuur thuis uitgezonderd) kan je je afvragen of deze stap van het bestuur (Fraser voor Steijn) wel zin heeft gehad. Wel is nu al duidelijk dat het niet vaak gebeurt dat er zoveel onbegrip vanuit de spelersgroep is na een trainerswissel als nu. Het lijkt wel alsof de spelersgroep zelf al die tijd niet in de gaten had hoe nijpend de situatie was. Als je echt ook voor je trainer vecht sta je toch niet binnen 1 minuut achter tegen Heracles?

Met een goede Beugelsdijk, Zuiverloon, Meijers, Holla, Bakker, Gehrt, Van Duinen en hopelijk Wildschut heb je toch kwaliteit in het team, genoeg om degradatie te ontlopen? Ik heb er wel hoop in dat het goedkomt de komende wedstrijden.
0
Woensdag 12 februari 2014 om 09:45 uur

H@@GenEES

wdr schreef:

H@@genees, ik vind eerlijk gezegd dat je een beetje overdrijft. Niemand vindt Fräser hier de verlosser, ik heb niemand horen zeggen dat het nu wel goed gaat komen. Volgens mij is Fräser niemands eerste keuze en de meesten weten heus wel dat hij medeverantwoordelijk is voor de resultaten die Steijn niet boekte. Het is ook bepaald niet mijn eerste keus, Fräser voor de groep.

Mensen willen hem een kans geven, net zoals velen hier Steijn bijna drie jaar lang een kans wilden geven. En de meesten hier zijn wanhopig omdat we laatste staan, niet gek dat ze een positief signaal willen zien in het vertrek van Steijn en in de goede wedstrijd tegen Vitesse. Volgens mij heb jij Steijn hier ook een tijd lopen verdedigen, dan zou je nu ook Fräser een kans moeten geven, al is het maar voor een paar wedstrijden.

Wat mij betreft wordt hij overigens direct assistent van een ervaren resultaattrainer.
Je argumentatie klopt niet, eerst zeg je dat de spelers onder Steijn geen strijd leverde, ik geef je twee wedstrijden van de afgelopen maand waar jouw conclusie duidelijk niet klopt aangezien daar uit en thuis wel veel strijd werd geleverd. Wat in een mooi resultaat tegen 010 leidde en een onverdiend verlies tegen Heerenveen, of ga jij mij nu echt met droge ogen vertellen dat die wedstrijden geen strijd werden geleverd?

Nu zeg je dat Fraser een kans moet krijgen na een mzzl punt bij Vitesse want ze hebben daar strijd geleverd, ik vind het prima dat je Steijn weg wilde hebben, kan ik helemaal in mee gaan maar dat je hier dan Fraser gaat zitten verdedigen vind ik op zijn zachts gezegd opportunistisch.

Ik vind dat hij ook moet vertrekken, hij is net zo verantwoordelijk en iedere trainer die Wormgoor in de basis zet weet niet waar die mee bezig is.

De club heeft gefaald om een nieuwe trainer aan te stellen voor ze de oude hebben ontslagen en nu zitten we met een kloon van Steijn die door iedereen wordt toegejuicht, hopen maar dat het goed uitpakt, ik vrees het ergste. (degradatie)

Ik wens je een prettige dag verder, het is weer tijd om de belegde boterham te gaan verdienen.
0
Woensdag 12 februari 2014 om 08:56 uur

Dennis72

wdr schreef:

H@@genees, ik vind eerlijk gezegd dat je een beetje overdrijft. Niemand vindt Fräser hier de verlosser, ik heb niemand horen zeggen dat het nu wel goed gaat komen. Volgens mij is Fräser niemands eerste keuze en de meesten weten heus wel dat hij medeverantwoordelijk is voor de resultaten die Steijn niet boekte. Het is ook bepaald niet mijn eerste keus, Fräser voor de groep.

Mensen willen hem een kans geven, net zoals velen hier Steijn bijna drie jaar lang een kans wilden geven. En de meesten hier zijn wanhopig omdat we laatste staan, niet gek dat ze een positief signaal willen zien in het vertrek van Steijn en in de goede wedstrijd tegen Vitesse. Volgens mij heb jij Steijn hier ook een tijd lopen verdedigen, dan zou je nu ook Fräser een kans moeten geven, al is het maar voor een paar wedstrijden.

Wat mij betreft wordt hij overigens direct assistent van een ervaren resultaattrainer.
Allemaal leuk en aardig en mooi verwoord, maar een trainer die niks uit kan geven zitten in het rijtje Steijn, Pastoor, of een beginnende trainer

Ik las ook dat sommige Ron Jans willen zien hier , die gaat een stap hoger,( net als toen John van de Brom ) maar geen stap terug dat beschadigd alleen maar zijn carriere

Ik zie liever Fraiser blijven met een goede ervaren TD

0
Woensdag 12 februari 2014 om 08:00 uur

Advertentie

DHJer1968

Petah schreef:

Zeggen dat fraser net zo verantwoordelijk is natuurlijk gelul steijn is eindverantwoordelijke en dan kunnen jullie wel zeggen ja zelfde visie

Maar laten we nu wel wezen weet jij wat er in wie ze hoofd omgaat misschien waren ze t wel oneens met elkaar

Je weet het niet ik zie een fraser die niet rouwig is dat steijn weg is zie bijvoorbeeld het interview op west
Ik betrap hem zelf op een glimlach

Dus wie weet is het een slang of wie weet waren hij en stein het wel oneens maar waren ze zo colegiaal omdat niet openlijk te uiten
Inderdaad! Kijk naar Brom en Steijn. Als een trainer en een assistent per definitie dezelfde opvatting over voetbal hebben hoe kan den haag dan 18de staan? Je zou zeggen dat Steijn destijds heeft kunnen zien hoe het moet. Hij had alleen de lijn hoeven doortrekken. Denk toch dat elke trainer zijn eigen opvatting heeft over voetbal assistent of niet.
0
Dinsdag 11 februari 2014 om 22:56 uur

fcthehague

Komt vast wel een andere trainer. Maar niemand stapt in ado als ze nig kunnen degraderen. Zowel spelers als trainers niet
0
Dinsdag 11 februari 2014 om 22:36 uur

D.H.zuid-west

H@@GenEES schreef:

Natuurlijk hoor je ze daar niet over, net zo als je ze niet hoort over het feit dat Fraser er ook 2,5 jaar naast heeft gezeten en het altijd samen met Steijn heeft gedaan, de trainingen, de opstellingen, de aankopen, overal net zo verantwoordelijk voor.

Maar ja, dat past niet in het fundamentalistische "ik haat Steijn" straatje dus wat doe je dan? Je negeert gewoon de feiten, net religieuzen die blijven volhouden dat de aarde 6000 jaar oud is, ook al is het wetenschappelijk onomstotelijk bewezen dat het toch echt ietjes ouder is dan 6000 jaar.

Het is wat de box zo kleurrijk maakt.

Fraser is idd ook mede schuldig aan het vertoonde spel van de periode onder Steijn.... denk ook niet dat er iemand hier op de box het daar mee oneens is. Ons bestuur kiest echter de nieuwe trainer en wederom is de keuze gevallen op een goedkope oplossing terwijl 99% hier liever een ervaren trainer had zien komen....

We houden ons dus maar vast aan het 1 goede optreden van ons team onder Fraser en hopen het beste ervan. Triest? wellicht.. maar we hebben nu slechts 2 keuzes, wel - niet de trainer en spelers steunen. Op dit moment kan het team alle support gebruiken dus kiezen wij voor de optie "wel". Dit staat wat mij betreft los van de vraag of Fraser ook werkelijk de meest geschikte kandidaat is en of hij de potentie heeft om er wat van te maken.

0
Dinsdag 11 februari 2014 om 20:42 uur

Nu online

Rob2002, The Hague FC, Swaber, ton, Eeuwig Den Haag, Aad, Ano-Niem, William, adorob, PietF, bennyboy1960 en 487 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2