Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Ooievaar

<FCDH> schreef:

Kritiek mag altijd maar er zitten er hier een paar die praten alsof ricky voor 020 uitkom maar wel stiekem juichen als ie straks de winnende scoor;)) Wij zijn fc den haag die steunen spelers in voor en tegenspoed tenminste dat heb ik altijd op midden noord geleerd nogmaals kritiek ok maar sommige klinken mij wel erg onhaags

Ook ik heb op Midden Noord geleerd dat als je je best deed je populiar was, ook al speelde je lang niet altijd goed. Maar ook als je dat niet deed je werd afgebrand.

 

Ricky zou beter moeten kunnen, maar hij verknalt het helemaal zelf. Maar ik zal uiteraard uit volle borst juichen als hij de winnende zou maken. Alleen die maakt hij niet, want dat heeft hij nog nooit gedaan.

 

Dat is de makke. Mij maakt het geen hol uit wie de winnende maakt. Rikcy of Slingertje, als hij maar wordt gemaakt. Nogmaals: niemand groter dan de club. Die toestanden van vorig jaar zit ik niet op te wachten. Helaas had Rikcy - afgezien van zijn kaartenregen - hier een grote rol in, dat valt niet te ontkennen. Jammer dat hij louter en alleen op dat vlak erg is opgevallen, en niet door zijn goede spel.

 

Hij zou een voorbeeld moeten nemen aan Lex Immers, Die was ook hier lang niet populair. Ik zag het in hem zitten, omdat hij best wel kwaliteiten heeft maar bovenal bereid is zich het snot voor de ogen te lopen. Geldt ook voor Wesley Verhoek, ook bij hem is het kwartje gevallen.

 

Het team draait prima zo, zonder Ricky. Laat hij zich maar bewijzen in het 2e en op de training. De geluiden die ik hierover hoor zijn weinig bemoedigend. Niet zo slim als je contracht afloopt.

 

Overigens - en dat bedoel ik niet persoonlijk - wordt ik onderhand wel stontziek van dat gemauw over Ricky, het is maar een reserve speler hoor.

 

Morgen moet er een team staan dat wint van De Graafschap, dat is voor mij bepalend. E E N H E I D(...)

 

0
Zaterdag 11 september 2010 om 11:38 uur

yesyes

Kees schreef:

Ammi heeft veel meer ervaring als rechtervleugelverdediger. Als Ammi over zijn eigen rechtshalf gaat is hij in de combinatie met Wesley sterk (zie bijna de gehele voorbereiding).

Ammi heeft laten zien (seizoen 2008-2009) dat hij een prima back is. Op het moment dat Ammi en Pique samen opgesteld waren behaalde we 23 punten uit zo'n 19 wedstrijden. Kijk maar na.

 

Leeuwin komt net kijken en krijgt op termijn heus wel zijn kans. Voetbal in de ere is wel wat anders dan in de Jupiler. Overigens was tegen PSV de oude Ammi weer grotendeels zichtbaar.

ja wel meer ervaring ja maar wat is het belangrijkst bij een voetballer ze ervaring of ze motivatie+ de wil om te strijden?  Dan kies ik toch voor het 2de en bij leeuwin is dat toch meer het geval ervaring is leuk maar als je zo ongemotiveerd rondloopt dan heb je ook weinig aan je ervaring. Denk dat ammi gewoon heimwee heeft en daardoor kut is gaan spelen , bijkomend dat vorig seizoen al echt een kut jaar was met een hoop ellende, dat speelt natuurlijk ook mee en voor hem is het waarschijnlijk moeilijk om uit die dip te komen. Voetballen kan die zeker dat heeft die 2 jaar geleden bewezen bij ons en toen vroeg iedereen zich af waarom NAC hem zo makkelijk liet gaan voor zo;n laag bedrag. Zelfs op verschillende forums van NAC vonden ze het raar dat ammi werd verkocht, dat zegt ook wel wat.

 

Daarom is het misschien ff beter dat die op de bank komt en ff ze hoofd leeg maakt en van daaruit zichzelf terug gaat knokken ( net als ricky overigens) dan pas toon je wilskracht!

0
Donderdag 9 september 2010 om 19:16 uur

ADO supporter Leidschenveen

In België is het onderzoek naar het omkoopschandaal rond de gokchinees Zheyen Ye afgerond door het parket. Enkele voormalige spelers van Lierse SK komen er weinig genadig vanaf. Onder hen huidig Roda JC-speler Laurent Delorge (ex-Ajax en ADO Den Haag).

Volgens de Belgische krant La Dernière Heure is gebleken dat de negentien vervalste voetbalwedstrijden, waarvan achttien in de eerste klasse, in totaal 826.500 euro bezorgd hebben aan spelers die bereid waren niet voluit te gaan. Grootverdiener in het bewuste seizoen 2004/'05 was Laurent Fasotte met 140.500 euro. Na hem volgen zijn voormalige ploeggenoten bij Lierse SK, Delorge en Yves van der Straeten. Dat duo stak volgens de Belgische krant 120.500 euro in de zak.

Uit het onderzoek van het parket zou nog blijken dat de spelers steeds inhaliger werden. "In november 2004 liet een speler als Delorge zich omkopen voor 5.000 euro. In december was dat 12.000 euro. Vanaf april 2005 gingen de bedragen naar 100.000 (twee keer voorgesteld aan Alexandre Teklak van Excelsior Moeskroen) en zelfs 200.000 euro (voorgesteld aan Laurent Wuilliot van FC Brussels)", aldus de krant, die toevoegt dat beide spelers die bedragen weigerden.

Filippo Gaone, de voorzitter van La Louvière, zou in 2004 en 2005 1,117 miljoen euro van de club verduisterd hebben ten voordele van zijn vijf ondernemingen. Hij zou ook transfergeld verduisterd hebben.

 

bron: Elfvoetbal
 

0
Vrijdag 3 september 2010 om 13:31 uur

Bert

Vlakko schreef:

Hi Bert,

 

Ik zou je adviseren uit jezelf alvast een mail te sturen naar Koos Roeg, supporterscoordinator, hierover.

 

Laat je in ieder geval zien dat het een ongelukje was en je te goeder trouw handelt.

 

Anders word het misschien een vervelend verhaal waar je niet op zit te wachten.

Hij was gelukkig niet mee op mijn SCC. Maar via de amateurvereniging.

 

Ik denk dat ik er weinig meer van hoor maar binnen de amateurvereniging zal men minder blij zijn.

 

Volgende keer gaat die dus niet mee.

0
Donderdag 2 september 2010 om 18:19 uur

<FCDH>

Yo schreef:

dan kan je alleen maar een clubloze keeper halen.

Dan blijft er weinig aan goeie keepers over vrees ik???

0
Woensdag 1 september 2010 om 10:36 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Overigens heeft De Graafschap helemaal niet zo'n slechte ploeg. In-tegendeel zelfs, die drie punten hebben we echt nog niet in de tas.

 

We worden weer veels te optimistisch.

Nou, geloof mij die ploeg stelt weinig voor. Voorin staat niks, of je moet Poepen goed vinden.. Hersi is over datum en Jungschlager of Rose begin ik niet eens over. De verdediging met Meijer en Saeijs, ook niet een droomduo... moet je gewoon winnen.

0
Dinsdag 31 augustus 2010 om 20:48 uur

Advertentie

Ron001

tjapi01 schreef:

Leeuwin is zeker positief opgevallen.

 

Ook Bulykin speelde weer heerlijk won werkelijk ieder kopduel.

Dit zei ik al na dat ik hem tegen zwanen city had zien spelen!!

Altijd aan speelbaar , goed in de lucht!!!

Goede aankoop!! Van onze nieuwe aanwinst heb ik te weinig gezien om te oordelen!!

Verder joppie toppie!!!!

 

0
Maandag 30 augustus 2010 om 09:56 uur

Haagse Roel

ADODENHAAG schreef:

Valt inderdaad een beetje tegen.. PSV nog geen 12000 man dan is er toch iets verkeerd. Daar moeten eigenlijk altijd wel 13000 man zitten.

Snap daar toch ook weinig van hoor.........wat wil de voetballiefhebber in de regio dan..........dat we nu al nivo Twente hebben of zo......

 

Zoals ik al eerder shoute.....wellicht dat men nog niet bekend is met de speelwijze van Brom......in het verleden ( lees jaren) was het zelfs voor de diehard's af en toe niet te pruimen. Mag hopen dat de nieuwe speelwijze, lees VOETBAL BRENGEN , gaat doordringen.

0
Maandag 30 augustus 2010 om 00:32 uur

hjfff

tuinfc schreef:

cum waarschijnlijk naar nac hoorde ik op 90min. op eredivisielive om dat kwakman naar duitsland is

NAC zit zwaar in de schulden. Kunnen weinig spenderen.

Ze moeten eerst een trainer gaan bekostigen.

0
Zondag 29 augustus 2010 om 22:09 uur

JB

Is de bliksem ingeslagen bij de snor? Dit staat op VI:

 

PSV verliest eerste punten tegen gedreven ADO

29/08/2010 16:26

Een uitstekend en zeer gedreven ADO Den Haag heeft PSV de eerste punten van het seizoen ontfutseld. De Brabanders kwamen nog goed weg met een 2-2 gelijkspel.

PSV-coach Fred Rutten werd geconfronteerd met ziekte bij Orlando Engelaar en Ola Toivonen. Met Ibrahim Afellay en Otman Bakkal had de oefenmeester echter uitstekende alternatieven achter de hand. John van den Brom, coach van ADO Den Haag, had geen wijzigingen in zijn basisopstelling aangebracht.

Na acht minuten kwamen de bezoekers wat gelukkig op voorsprong. Het schot van Afellay was weliswaar hard, maar Gino Coutinho had meer kans gehad als het niet van richting was veranderd door Timothy Derijck. De achterstand zorgde ervoor dat de thuisploeg meer naar voren ging spelen.

Onder impuls van Wesley Verhoek zocht ADO de aanval en creëerde diverse kansen, daarbij gesterkt door het aarzelende optreden van PSV-goalie Andreas Isaksson. Dmitri Boelykin kopte net naast, Verhoek was gevaarlijk uit een vrije trap. Buitenspeler Verhoek strooide met goede passes die niet op waarde werden geschat door zijn teamgenoten.

PSV kwam er mondjesmaat uit en had via Jeremain Lens de beste kans om de voorsprong te vergroten. Na de hervatting veranderde er weinig aan het spelbeeld en bleef Verhoek een plaag voor de Brabantse defensie. Zo schoot hij uit een lastige hoek op de buitenkant van de paal. In de 56ste minuut zette hij de bal voor, Jens Toornstra legde terug en Derijck kon de verdiende gelijkmaker binnen tikken.

De ploeg van Rutten kwam na de 1-1 iets terug in de wedstrijd maar gevaar stichten was er niet bij voor PSV. Vlak voordat het Haags Kwartiertje zou beginnen kwam de club vanuit het niets toch weer op voorsprong. Een vrije trap van Balázs Dzsudzsák vond het hoofd van Francisco Rodríguez die raak kopte.

ADO gaf niet op en bleef PSV over het hele veld opjagen. Negen minuten voor tijd kreeg de ploeg van Van den Brom daarvoor de beloning. Boelykin speelde Frantisek Kubik op het randje van buitenspel aan, de Slowaakse buitenspeler nam veel tijd om Isaksson te passeren, maar deed dit uiteindelijk toch met overtuiging: 2-2.

In de laatste minuten was ADO de partij die spel bleef bepalen. Grote kansen kreeg de ploeg niet meer maar zij mocht zich uiteindelijk beklagen dat het niet meer dan een 2-2 gelijkspel
tegen titelkandidaat PSV werd.

0
Zondag 29 augustus 2010 om 20:59 uur

Nu online

ton, Erik070, adorob, Luc2000, Ronaldo, Ftuur en 224 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4