Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kees

edgar schreef:

Achterberg is buitenspeler! Lijkt me de enige optie

Je hebt gelijk. Ik vergiste me. Staat overigens bij Max ook foutief op de site bij de selectie.

 

NEC is overigens al sinds 27 november, 9 wedstrijden op rij ongeslagen.

0
Zaterdag 5 maart 2011 om 11:58 uur

Bert

'Ik ken maar weinig spelers in Nederland die zo tweebenig zijn als hij'

 

Marc Höcher aast op een transfer naar een Eredivisieclub. De aanvaller heeft zijn werkgever Helmond Sport laten weten dat hij voorlopig niet wil praten over een langere samenwerking. De 26-jarige linkerspits is in het bezit van een aflopende verbintenis en geniet interesse van ADO Den Haag.


"Hij is de enige speler in de selectie die heeft aangegeven dat we hem geen voorstel hoeven te doen", vertelt trainer Jurgen Streppel aan Voetbal International. "Hij is toe aan een hoger niveau, vindt hij, en ik geef hem groot gelijk. Marc is een van de beste voetballers in de Jupiler League." Dit seizoen is Hocher tot dusver goed voor tien goals en acht assists in 25 competitieduels.

"Bij een club als ADO zou hij wel passen", vervolgt Streppel. "De subtop in de Eredivisie kan hij sowieso aan. Ik ken maar weinig spelers in Nederland die zo tweebenig zijn als hij. Qua passen en trappen hoort hij bij de beteren." Höcher startte zijn carrière bij Heracles Almelo en maakte in 2007 de overstap naar Helmond Sport.

 

0
Donderdag 3 maart 2011 om 19:35 uur

Kees

willem schreef:

omdat het zo rustig is hier maar even een geweldig bericht plaatsten

 

 

 

Palermo leed afgelopen weekend een pijnlijke nederlaag tegen Udinese (0-7) en kort na deze mokerslag werd Delio Rossi op straat gezet. Zijn vervanger luistert naar de naam Serse Cosmi, die wel een heel bijzondere manier heeft om zijn spelers op te pompen. De oefenmeester zweert bij het kijken van pornofilms in de spelersbus.

Cosmi meent dat een seksfilm zijn spelers dichterbij elkaar brengt. "Na een lange reis moet ik mijn spelers weer wakker zien te krijgen”, legt hij uit in de Italiaanse media. “Een team functioneert beter als er tussen spelers, trainers en staf samenhang is. Ik zie daar niets kwalijks in. Ook een goede hardcore-film kan voor een goede stemming zorgen."

Palermo bekleedt momenteel de achtste positie in de Serie A en hoopt zich onder leiding van Cosmi te kwalificeren voor Europees voetbal. De Italiaanse oefenmeester was eerder werkzaam bij onder meer Genoa (2004/05), Udinese (2005/06), Brescia (2007/09) en Livorno (2009/10). Wellicht hebben deze clubs nog wat overbodige films over voor Cosmi.


 

Van der Brom kan zijn spullen pakken als dit bij de selectie bekend raakt.

0
Donderdag 3 maart 2011 om 19:14 uur

Kees

Wat lees ik toch een hoop Calimerogedrag tussen de regels van vele shouts en negativisme.

 

Vraag me af hoe dat is als we een slechte serie van zo'n 5 a 6 wedstrijden hebben. Moeten Van der Brom en de halve selectie dan weg? Moeten we dan ons aansluiten bij de D.F.B.?

 

Schei eens uit zeg. We presteren met deze (smalle) selectie fantastisch naar onze mogelijkheden en wees blij waar we staan.

 

Mede vanwege enkele shouts was ik al bang dat de ontwikkelingen te snel gaan. En ja hoor, een nederlaag en de stemming slaat al om.

0
Zondag 27 februari 2011 om 14:49 uur

K.B

ADO voor altijd schreef:

Het blijkt overduidelijk , dat als onze toppers weggaan er nodig versterking moeten komen.

Een slecht spelend Visser en een nog slechter spelende Vicento. Met deze spelers volgend seizoen staan we weer op 15e cq 16e plaats.

 

De KNVB moet ook eens in de spiegel kijken want de meeste scheidsrechters halen het niveau van de onderafdeling niet eens. En dan zonodig Luinge wegsturen. Wat een zooitje daar zeg.

Ik wordt zwaar aggresief van mensen zoals jij!

Zogenaamde shoutnaam ADO voor altijd.

We staan gvd 5e en die VICENTO maakte tegen heerenveen en feyenoord belangrijke goals.

Visser is geen potentiele basisspeler en in de invalbeurten die die maakte deed hij het goed en viel gisteren tegen.

Bovendien is er nog niemand weg en hebben we gewoon een 16-mans selectie die mee kunnen om plaats 8-13 waarneer toppers wegvallen.

V.d Kallen gaf in een interview vorige week al aan vervangers op het oog te hebben.

 

Sta achter je club en lul niet mee met de resultaten!

0
Zondag 27 februari 2011 om 12:44 uur

BLEISWIJK

Kees schreef:

Ach, als hij zou vertrekken zou het ook niet de grootste ramp zijn die ons overkomt. Indertijd (al tijdens het oefenprogramma op Lakwa) waren shouter Filosoof en ik al direct gecharmeerd van hem en altijd positief over Bulykin geschreven.

 

Het elftal heeft nu een zo sterk geraamte dat ook zijn opvolger er een hoop inlegt. Tenslotte is hij al een dertiger, nu al blessuregevoelig, dus over een of twee seizoenen moet je toch wat anders.

 

Voor de duidelijkheid: ik hoop natuurlijk wel dat hij een jaartje blijft. Ook al, en dat is sportief niet helemaal van belang, dat het zo'n aardige en sociale jongen is die heel goed in de groep ligt.

Dag Kees,

 

Ik denk dat het toch wat gevoeliger ligt. Ik ben van mening dat als Bulykin blijft, de belangrijke spelers ook willen blijven. Als het rond komt, blijft Rado volgens mij ook. Rado en Buly zijn immers goede vrienden in een vreemd land. En zo zal de selectie voor volgend jaar ook steeds meer vorm krijgen. Als Buly, Rado, Jens en Lex voor meerdere jaren vastliggen, zullen Wesley en Timothy waarschijnlijk ook wel bijtekenen.  

 

Dit alles hoeft niet veel meer geld te kosten dan waar ADO nu op inzet. Het begint echter bij onze Russische held! Lukt het niet dan zou het zomaar kunnen gebeuren dat er belangrijke spelers gaan vertrekken. Ik hoop daarom dat het lukt.

 

Als Buly zich bij Anderlecht sterk maakt voor een langer verblijf bij ADO zet ik in op het volgende. ADO betaald Anderlecht een transfersom van 500.000 euro, en bij goede prestaties van ADO en Bulykin loopt dit bedrag nog op naar maximaal een miljoen.

Bulykin zal bij ADO de best betaalde speler worden met een salaris van rond de 350.000 euro. Dit is net op of over het huidige salarisplafond. Bovendien kan dit salaris d.m.v. premies (aantal doelpunten, positie ranglijst, kampioenschap!!! etc.) nog oplopen naar maximaal 500.000 euro.

 

Voor ADO zijn dit behoorlijke bedragen. Maar ik denk dat als ze volgend jaar ADO shirtjes uitbrengen met daarop de naam Bulykin er behoorlijk wat wordt terugverdiend. Hij is namelijk niet alleen in Denhaag een cultheld, maar in heel Nederland!     

         

0
Donderdag 24 februari 2011 om 13:57 uur

Kees

ADODENHAAG schreef:

Denk niet dat Spakenburg de eredivisie in kan. Ik hoor vaak dat de top van de topklasse gewoon meekan met de Eerste Divisie. Geen niveau is iets te min.

De Topklasse vind ik bedroevend slecht. Incidenteel zal een ploeg uit de Topklasse best weleens winnen van een ploeg uit de eerste divisie. Een heel jaar meedraaien is toch wat anders.

 

OSS komt in een jaar alweer terug en staan het hele jaar bovenaan. Ach, drie jaar geleden waren we bijna naar de Hoofdklasse geduikeld(bij wijze van spreken dan) naar de eerste 18 wedstrijden of zo.

 

On- onvoorstelbaar hoe onze ploeg in waarde is gestegen t.o.v. 1 a 2 jaar geleden. Onze eigen spelers, te weten Immers, Toornstra, Verhoek en Derijck zijn samen goed voor een slordige 15 tot 17 miljoen aan transferwaarde.

 

Kortgeleden was de gehele selectie tezamen niet meer dan 2 miljoen waard. Voor de beleidsbepalers is hier bijna geen beleid op te voeren. We leven echt met de waan van de dag bij ADO.

0
Woensdag 23 februari 2011 om 17:42 uur

Kees

@ Max,

 

Onderstaand de tekst van een 11 jarige uit Voorburg op de officiële site. Laat staan hoe fraai het klinkt als oudere Voorburgers gaan dichten!!!

 

Groep 8 leerling maakt speciaal gedicht
De successen van de selectie van ADO Den Haag oogsten vele mooie reacties. Vandaag kwam er weer een bijzondere binnen die we u niet wilden onthouden.
Beste ADO Fans,
Gewoon zomaar even een positief mailtje over mijn zoontje die voor groep 8 een gedicht moest maken. Het gedicht gaat over ADO. Vond het aandoenlijk en wilde het de club niet onthouden. Vandaar even dit positieve bericht.
Succes!

met vriendelijke groet,

Trotse vader van Sander van Duinen
groep 8 Essesteijnschool

Het nieuwe ADO DEN HAAG

Mijn vader is een ADO fan
En wil graag dat ik dat ook ben
Vroeger was ADO niet zo goed
Maar nu laten ze zien hoe het moet
Groen en geel maken de stad weer blij
Supporters lopen zij aan zij
Bulykin is topscorer van het elftal
Jens Toornstra is hét talent met de bal

Alle Hagenaars genieten
Als ADO de bal in de goal blijft schieten
John van den Brom is de nieuwe superheld
En de strijd wordt gevochten op het veld

Een avondje ADO is echt weer een feest
Dat is het heel lang niet geweest
Zo moet voetbal echt wel zijn
Een mooi feest voor groot en klein!


Dankjewel Sander, we hopen dat je een goed cijfer hebt gekregen voor dit mooie gedicht!





 

0
Woensdag 23 februari 2011 om 16:27 uur

Advertentie

Ferdy

Hot curry en Kamasutra...zojuist gepubliceerd op de weekkrant.nl

 

ADO Den Haag is in november benaderd door vertegenwoordigers van de voetbalbond en het Olympisch Comité van Haryana (India) om hen te helpen bij het verbeteren van het voetbalniveau in Haryana en daarbij het jeugdvoetbal in het bijzonder. ADO Den Haag heeft hier positief op gereageerd en daarom zal het Onder 16 elftal (B2) van de jeugdopleiding en een delegatie van ADO Den Haag van 26 februari tot 9 maart naar India afreizen.
ADO Den Haag naar India

Het doel van deze reis is het voetbal speciaal in de provincie Haryana te helpen ontwikkelen. De medewerkers van ADO Den Haag gaan proberen met hun expertise daar de mensen handvatten te geven om in de toekomst het organiseren van goed voetbal, voor met name kinderen, op poten te zetten. Dit alles zal gebeuren door middel van het geven van cursussen en clinics.

Verder, indien dit alles goed verloopt, is er de mogelijkheid in de toekomst een structurele samenwerking te bewerkstelligen tussen deze deelstaat die sport hoog in het vaandel heeft en ADO Den Haag. Niet alleen op voetbalgebied, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van stadionmanagement.

De reis gaat dus naar de deelstaat Haryana, om precies te zijn naar de stad Gurgeon, dit ligt 10 kilometer van New Delhi.

Het Onder 16 elftal gaat in de week in India demonstratiewedstrijden spelen tegen de selectieteams uit Haryana. Het Haagse elftal gaat vier van deze wedstrijden spelen in diverse grote steden.

Buiten de selectie gaan ook mee om hun kennis te verspreiden: Dr. Pasha (clubarts Jeugdopleiding), Paul van Lith (Coördinator Jeugdopleiding en initiator van deze trip in samenwerking met de Dutch Haryana Foundation), Ron Kenter (Hoofd Jeugdscouting) en Wim van Laar (Hoofd Jeugdopleiding). Ook gaan Aad de Mos, Lex Schoenmaker Sr en Mario van der Ende mee tijdens deze trip.

De Mos, Schoenmaker en Van Laar verzorgen diverse lezingen en voetbalclinics voor de jeugd en coaches in Haryana. Van der Ende zal diverse lezingen en cursussen geven voor de scheidsrechters aldaar. Van Lith en Kenter gaan mee voor met name managementcursussen.





 

0
Dinsdag 22 februari 2011 om 17:35 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO zet contractbesprekingen stop
ADO Den Haag stopt voorlopig met gesprekken met spelers over nieuwe contracten. De club wil de harmonie in de selectie niet verstoren, dat meldt Voetbal International.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 22 februari 2011 om 11:09 uur

Nu online

Swaber, Aad, oodh, jbdh en 179 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4