Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

haagse jr

Prutser 070 schreef:

Ja ik heb wel een mening op basis van wat ik wel van hem heb gezien en dat zijn die 2 goals en zijn statistieken en dat is heel erg weinig maar dat vind ik niet indrukwekkend. Dus kan me niet voorstellen dat hij 5 miljoen gaat opbrengen. Die jongen is al bijna 25 en speelt zijn hele leven al op een lager niveau dan de eredivisie, op basis daar van zou ik zeggen dat hij te kort komt voor ons.

Maar ik heb inderdaad geen wedstrijden van hem gezien dus kan ik er helemaal naast zitten inderdaad. Maar ook iedereen die vindt dat hij wel moet komen kan er helemaal naast zitten want ik denk dat die net zo weinig van hem hebben gezien als ik. Dus begrijp ik niet dat mensen enthoussiast worden, want zijn cijfers zijn niet zo indrukwekkend.
Wat een onzin. Oke jij hebt maar 2 goals gezien. Logisch dat je dan nog niet kan oordelen of deze spits iets voor ons is. Maar als je deze spits verder analyseert zie je dat hij telkens de juiste positie kiest, zijn timing is geweldig(i.t.t. Bogdan Milic), zijn sprongkracht is indrukwekkend en zijn kop precisie en nauwkeurigheid is van een hoog niveau.

Hier een iets langer filmpje van hem: http://www.youtube.com/watch?v=M_0S9D8o-7A

En dat inversteren is dat een probleem? Het contract van die gozer loopt af. Het enige wat je hem moet geven is 500.000 euro per jaar. Nou voor Bulykin van 34 wilde ze volgens mij nog meer betalen. Dames en heren, dit zou een gouden slag zijn voor ADO Den Haag. Maarja...ADO gaat voor Luksik, Milic.
0
Vrijdag 25 november 2011 om 10:28 uur

haagse jr

Havenaar wekt opnieuw interesse vanuit Nederland

24/11/2011 12:13

ADO Den Haag heeft Japans international Mike Havenaar (24) in het vizier. Eerder toonde Vitesse en VVV-Venlo al interesse in de spits die dit seizoen voor zijn club Ventforet Kofu al zeventien goals in de J-League maakte.

`Hij staat zeker op de lijst bij ons`, bevestigt lid van de raad van commissarissen Paul Beijersbergen van ADO Den Haag aan VI. `Havenaar is een jongen met mogelijkheden en daar zijn we altijd in geïnteresseerd. Zijn Nederlandse achtergrond zorgt natuurlijk voor een speciaal tintje.`

De interesse van ADO Den Haag is volgens Beijersbergen nog niet concreet. `Op dit moment zoeken we naar een oplossing voor de langere termijn. John Verhoek is een prima spits maar is gehaald voor de korte termijn. Maar het aantrekken van Mike Havenaar is nog niet aan de orde. We hebben meerdere spelers op ons lijstje staan. En tevens moeten wij kijken of hij financieel haalbaar is.`

Opmerkelijk is dat de vader van Mike Havenaar, Dido Havenaar, vroeger al bij ADO Den Haag heeft gespeeld. De inmiddels 54-jarige oud-doelman is momenteel assistent-trainer van Nagoya Grampus uit Japan, dat ook uitkomt in de Japanse J-League.

www.vi.nl
0
Donderdag 24 november 2011 om 12:18 uur

Bubbles

pmc schreef:

Als je het een beetje gevolgt heb zou je weten dat ze op zoek zijn naar een spits omdat J Verhoek na het seisoen weer weg is, dus er wordt wel degelijk rekening mee gehouden
Ik volg de boel al 25 jaar.... wat ik wil zeggen sla je slag FCDH gewoon een spits die ons spel past!
0
Donderdag 24 november 2011 om 12:09 uur

haagse jr

Havenaar wekt opnieuw interesse vanuit Nederland

24/11/2011 10:13

VVV-Venlo heeft Japans international Mike Havenaar (24) in het vizier. Eerder al toonde Vitesse interesse in de spits die dit seizoen voor zijn club Ventforet Kofu al zeventien goals in de J-League maakte.

`Hij staat zeker op de lijst bij ons`, bevestigt voorzitter Hai Berden van VVV aan VI. `Havenaar is een jongen met mogelijkheden en daar zijn we altijd in geïnteresseerd. Zijn Nederlandse achtergrond zorgt natuurlijk voor een speciaal tintje.`

De interesse van VVV is volgens Berden nog niet concreet. `Op dit moment hebben we met Michael Uchebo en Uche Nwofor al twee centrumspitsen onder contract. Daarbij hebben we ons voorgenomen om pas weer een buitenlander te halen, als een andere buitenlander vertrekt. De balans in de selectie willen we goed in de gaten houden. Maar er is volop interesse voor een aantal jongens, dus wie weet wat er in de winterstop gebeurt.`

www.adodenhaag.nl
0
Donderdag 24 november 2011 om 12:04 uur

pmc

Bubbles schreef:

Te druk met Zzzzzzzz bij de FCDH ach ja als J Verhoek aan het einde van seizoen weer terug gaat naar Stades Rennes hebben we weer niks in de spits staan... Op Mike na dan maar die moet je gewoon rustig brengen de komende tijd.
Als je het een beetje gevolgt heb zou je weten dat ze op zoek zijn naar een spits omdat J Verhoek na het seisoen weer weg is, dus er wordt wel degelijk rekening mee gehouden
0
Donderdag 24 november 2011 om 10:46 uur

Bubbles

Rome schreef:

Vitesse zit al achter Mike Havenaar aan.. Dus die kan je vergeten..

Vitesse bekijkt interessante Havenaar
Door Amanda van Hertum | 04 Nov 2011 om 10:47 | Bron: Voetbal International | Gratis live voetbal kijken
Klik hier voor live wedstrijd tussenstanden

Vitesse bekijkt Mike Havenaar. De Japanner, die tot 2000 een Nederlands paspoort had, wordt aandachtig bekeken door Ted van Leeuwen (foto), technisch directeur van de ploeg uit Arnhem.

Havenaar heeft een aflopend contract in de J-League en zou graag naar Europa komen.
De Japanse international zou de smaakmaker bij Vitesse Wilfried Bony kunnen vervangen, wanneer deze voor zijn land Ivoorkust moet voetballen in de Afrika Cup.

Van Leeuwen vertelt over zijn bezoek aan Japan tegen Voetbal International.
"Mike is een van de vele spelers die we volgen. Dat we helemaal naar Japan overvliegen om een speler te bekijken doen we wel vaker. Maar verder ga ik niets vertellen over Mike Havenaar", vertelde de technisch directeur.

Eerder werd Havenaar al gelinkt aan AS Monaco. Deze transfer ging echter niet door omdat de aanvaller niet naar Monaco wilde. Een andere probleem was geweest dat hij geen EU-speler is omdat zijn Nederlandse paspoort in 2000 is verlopen. Hij probeert nu opnieuw een Nederlander te worden. Dit zal niet eenvoudig worden, daar Havenaar nooit in Nederland woonde.
Te druk met Zzzzzzzz bij de FCDH ach ja als J Verhoek aan het einde van seizoen weer terug gaat naar Stades Rennes hebben we weer niks in de spits staan... Op Mike na dan maar die moet je gewoon rustig brengen de komende tijd.
0
Donderdag 24 november 2011 om 07:59 uur

yesyes

ADO500 schreef:

Höcher haalt het niveau niet en gaat dat niet halen ook. Zijn handelingssnelheid is te laag voor de eredivisie en hij is te oud om zich op dat vlak nog snel te ontwikkelen.

De Vogel wordt niet verkocht maar mag eventueel wel verhuurd worden. Dat is een jonge speler waarvan de technische staf hoopt dat hij het niveau op termijn wel aan kan maar nu nog niet. Door de speler te verhuren kan hij zich beter ontwikkelen dan als zoveelste reserve nu bij ADO.

Wat betreft het verhaal Bousabon moet je niet alles geloven wat er in de pers wordt geschreven. Er is wel over gesproken wat de mogelijkheden zijn maar dat is n iet meer dan verkennend geweest.

Steijn mist het charisma van Van den Brom en heeft niet zo`n "gouden lul" als onze judas heeft. Maar het is een prima trainer voor ADO en het beste wat nu realiseerbaar is.
Leuk stuk tot je laatste alinea. Waar baseer jij dat prima trainer zijn op? Als die echt zo`n prima trainer is dan gaat die het met immers in de spits proberen. Chery naar het middenveld , vicento in de basis boem beng. Nu alleen wel jammer dat w.verhoek geblesseerd is. Maar met hocher ben ik het helemaal eens, die gaat het niet redden hier.
0
Dinsdag 22 november 2011 om 13:40 uur

Advertentie

Haagse_Aad

ADO-speler Horváth mogelijk geschorst

ADO Den Haag-speler Gabor Horváth wacht mogelijk een schorsing. De aanklager van de KNVB is een vooronderzoek naar de Hongaar gestart.

Horváth zou zich in het duel met FC Utrecht van afgelopen weekend hebben misdragen richting spits Frank Demouge. De KNVB spreekt van een mogelijk `geweldadige handeling`. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

De 26-jarige Horváth pakte dit seizoen al één keer de rode kaart. Tegen Roda JC Kerkrade haalde hij in de eerste helft een doorgebroken speler neer, waarna zijn ploeg met 4-1 onderuit ging.


0
Dinsdag 22 november 2011 om 10:31 uur

Kees

liefhebber schreef:

Wat vindt jij beter aan John verboek tov duinen Kees? Duinen speelt druk vooruit velen malen slimmer dan verhoek. Hierdoor in ieder geval meer en sneller pressie. Vicento scoort wel! Geef ze een kans en wat meer krediet!
Gezien hoe ammi de bal inleverde waardoor de 2e utrecht goal kon vallen? Daar kwam de pingel uit voort. Buiten het doorkoppen is verhoek 0,0 beter dan duinen. Rendement met duinen in de combinatie is ook beter. Van mij mag hij blijven staan, net als vicento!
Btw rado gemist vandaag?
Geef de jeugd een kans en zie wat eruit voortkomt!!!!
Van Duinen heeft zijn snelheid en manier van bewegen zeker voor op J. Verhoek. Maar Verhoek houdt een bal beter vast, schermt hem beter af, is beter in de kaats, kopsterker en bindt af en toe twee man.

Vicento is een ongeleid renpaard met veel, heel veel onnodig balverlies en domme overtredingen. Zijn basistechniek vind ik ook niet behoorlijk. Ja af en toe een leuk hakje maar dat is bijna altijd zonder rendement.

Een club als ADO hoort veel betere bankzitters en dus vervangers te hebben dan deze twee spelers die m.i. absoluut nog niet eredivisiewaardig zijn. Laat die jongens eerst maar rijpen in de Jupiler en ik hoop van harte dat ze er over één of twee jaar dan wel staan. Maar nu niet.

Overigens begrijp ik ook niet dat Steijn niet met Vogel en Höcher op de vleugels start en Immers in de spits. Cherry naar links op het middenveld. Overigens heb ik altijd gezegd dat Immers zo misbruikt wordt maar nood breekt wetten.

Je had vandaag een aanval die geen bal vast kon houden en bijna geen enkele kans schiep. ADO onwaardig.
0
Zondag 20 november 2011 om 21:42 uur

liefhebber

Kum slecht, ammi matig, horvath zwak, supusepa goed. Zo dat was de verdedeging. Daar hebben we het verloren vandaag! Jammer maar was wel leuke wedstrijd. Van duinen gewoon basisplaats na vandaag, van genoten. Slimme spits met 200procent inzet. Klasse man!!!!!!

0
Zondag 20 november 2011 om 20:25 uur

Nu online

James, BigMac, Swaber en 429 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4