Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

PSV mist Engelaar, Toivonen tegen ADO
Uitgegeven: 28 augustus 2010 20:23
Laatst gewijzigd: 28 augustus 2010 20:29

AMSTERDAM - Koploper PSV moet het zondag tegen ADO Den Haag zonder Ola Toivonen en Orlando Engelaar stellen. Beide spelers zijn ziek, meldt de Eindhovense club.
 

Tja hoe meer er niet bij zijn hoe beter toch.. dan heb je nog de mogelijkheid dat Afellay en Bakkal en Amrabat vermoeid zijn door de ramadan. Nou, dan blijft er weinig over :P Dzudszak en Lens.. nee dat is natuurlijk te makkelijk, maar het maakt het voor ons niet slechter op. Ammi vast overigens op wedstrijddagen niet.

0
Zaterdag 28 augustus 2010 om 21:32 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Let maar op mijn woorden dat hij NIET in de basis staat vanwege een gebrek aan wedstrijdritme. Dat worden de woorden van Van der Brom. Ook wel een "logische verklaring" aangezien hij dan niet het team van vorige week behoeft te wijzigen.

Kees, we spelen wel tegen PSV he, gewoon de beste spelers opstellen......rij morgen met met weinig verwachtingen af naar DH ....stiekum hopend op een stunt.....gelijkspel is voor mij al een overwinning....Zie je wellicht morgen nog wel ff.......

 

Ooievaar, jammer dat je er niet bent, ik hoop geen trieste familieomstandigheden..

0
Zaterdag 28 augustus 2010 om 17:23 uur

marcellino

g schreef:

Luxeprobleem? Ik mag toch hopen dat vdB nu helemaal als laatste in de pikorde staat. Strik eromheen en wegdoen nu het nog kan.

Beste g

 

Normaal reageer ik niet meer op uitlatingen over ricky.

Maar we hebben schijnbaar een zondebok gevonden.

 

Dat hij niet brengt wat ook ik van hem verwacht is duidelijk.

maar hij kan het voetballen toch niet ineens verleerd zijn.

Sterker nog in de voorbereiding heeft hij toch aardig gevoetbald en aardig wat gescoord.

 

v/d BROM was niet voor niets zeer over hem te spreken.

 

 

Dat hij prive problemen heeft mag eigenlijk niet door werken in zijn prestaties maar jammer genoeg gebeurd dat bij ricky wel ,sommige mensen roepen dit over zich zelf af.

 

Op dit moment heeft hij het niet waar gemaakt wat wij allemaal van hem verwachten,maar om hem neer te zetten als een speler die totaal niet kan voetballen gaat mij toch iets te ver(en daar bedoel ik jou shout niet mee maar de shouts van de laatste weken)

 

Ik denk zelf dat als hij zijn draai weer weet te vinden maar weinig voetballers op het middenveld zijn niveau kunnen hallen of we dat nog meemaken is afwachten.

 

Ricky is een emotionele speler die pas een kindje heeft gehad en daar helemaal gek  mee was door omstandigheden zijn hij en zijn vriendin uit elkaar waardoor hij zijn kindje ook minder ziet ,de een stapt daar heel makelijk overheen de ander zakt in elkaar en dit laatste is bij ricky gebeurd,de trainer heeft hem geadviceerd om een paar weken vrij te nemen maar dat wou hij niet,nu schijnt hij geblesseerd te zijn geweest al denk ik dat hij er even tussen uit is geweest.

 

Nogmaals hij heeft al anderhalf jaar weing gepresteerd,maar volgens mij lopen er nog meer votballers die nog minder hebben gepresteerd en nu op handen worden gedragen

0
Woensdag 25 augustus 2010 om 17:38 uur

ADODENHAAG

Frans schreef:

 

Beste shannii1,

 

Niets van bekend, lijkt me ook niet nuttig gezien zijn fysieke gesteldheid en zijn dollar-verlangens....

 

Koos vorig jaar ook Swansea hierdoor boven ADO Den Haag.

 

Nu geen basis-plaats bij Swansea lijkt me ook niet in zijn voordeel te spreken.....

 

Groeten Frans

Cedric is een geldwolf.. heeft zeer weinig met de club. Laat hem maar lekker daar op de bank zitten.

0
Woensdag 25 augustus 2010 om 16:51 uur

Heino

Kees schreef:

Heino,

 

Credits voor jou. Jij was het meest stellig over hem gisteravond.

Thanks, ik wist net zo weinig als de meesten hier, maar ik vond hem de meest logische keus uit het Sloveense middenveld van het WK, want linksbenig en transfervrij.

0
Woensdag 25 augustus 2010 om 09:09 uur

fcthehague

marcellino schreef:

Wt een gekte hier.

 

Lees een paar shouts maar begrijp alle comotie niet echt.

Zover ik gelelzen heb gaat het om een middenvelder.

 

Maar daar van hebben we er toch genoeg,oke ze voldoen niet allemaal maar waar laat je die spelers dan komt ook nog eens bij dat het weer veel kosten met zich mee  brengt.

 

wat we echt nodig hebben zijn spelers voor achterin want dat kan echt niet.

 

dereijck waar iedereen het over heeft kan gewoon de achterhoede niet dragen ,kum is verdedigend goed maar de voortzetting en taktisch vermogen is zeer matig,bosschaard goed om erbij te hebben maar leuk voor de bank.Ammi tsja laat ik het daar maar niet over hebben.

 

Dus als het aan mij ligt kijken voor spelers in de achterhoede en niet meer voor het middenveld en voorhoede(mits er nog spelers weg gaan)

 

Ik kraak zeker de achterhoede niet af want zoveel goals hebben ze niet tegen gekregen maar als we door willen groeien moeten we eerst die versterken.

We hebben inderdaad weinig goals tegen gekregen ja..

 

eerste wedstrijd 3

tweede wedstrijd 3

derde wedstrijd 2

 

Valt wel mee ja.. Dat het middenveld niet sterk genoeg is is ook wel duidelijk. VD berg is gewoon niet Den Haag waardig en behalve ze spel is zijn mentaliteit nog slechter (ben trouwens niet één van de personen die zo blij was met hem toen die kwam). Rankovic krijgt van mij erg veel respect, maar denk niet dat hij zijn oude spel nog terug gaat krijgen (hoop het wel). Buijs vind ik sinds de 2e seizoens helft van vorig seizoenal tegen vallen, maar is wel belangrijk. Luijckx was een stille kracht die heel erg belangrijk was. We hebben dus een type Luijckx nodig. Voorin zit het wel goed al zie ik graag boerrichter nog wel erbij komen :) Meer voor de luxe en eventueel door verkoop als die echt doorbreekt. Ook handig als in de winterstop iemand voorin weg gaat.

 

Rechtsback, Centrale verdediger, Keeper en een Middenvelder hebben we naar mijn mening nodig om eindelijk eens een stapje vooruit te doen in plaats van strijden tegen handhaving. Moeten het wel versterkingen zijn natuurlijk. Als bonusje Boerrichter erbij en misschien wel De Leeuw van Veendam ? :P

0
Dinsdag 24 augustus 2010 om 21:35 uur

JB

Van onze "vrienden":

 

Valse start Jong Ajax


23 augustus 2010
Jong Ajax is het nieuwe seizoen maandag met een nederlaag begonnen. Op sportcomplex de Toekomst ging het team van de trainers Bryan Roy en Albert van der Dussen met 1-3 onderuit tegen Jong ADO Den Haag. Rodney Sneijder maakte in de tweede helft het enige Ajax-doelpunt van de avond.
Uiteindelijk liep er maandagavond toch nog een Van der Dussen met een lach van het veld af. Voor Ajax-supporters betrof het hier helaas Donny van der Dussen. De nummer 8 van Jong ADO Den Haag kon na de uitzege in Amsterdam tevreden de bus opzoeken. Voor vader Albert verliep zijn debuut als trainer van Jong Ajax daardoor allesbehalve gewenst.

Samen met collega-trainer Bryan Roy zag Van der Dussen Jong Ajax maandagavond na 38 minuten tegen een 0-2 achterstand aankijken. Op de regenachtige avond, die alleen rond de aftrap even werd opgevrolijkt door de zon, sloot het spel van de beloften van Ajax zich bij het treurige weer aan. Eerst was het Roderick Gielisse die de bezoekers al na tien minuten aan de leiding bracht. De aanvoerder van Jong ADO mocht ongehinderd het doel op zoeken en schoof de bal vervolgens langs Ajax-keeper Marco Bizot: 0-1.

Op een omhaal van Hyun Jun Suk en schietkans van Florian Jozefzoon na kon Jong Ajax in het vervolg van de wedstrijd weinig gevaar stichten. In de inmiddels stromende regen bleek ADO zeven minuten voor rust opnieuw veel doeltreffender met de kansen om te springen. Gielisse - maker van de openingsgoal - speelde linksback Marvin Zeegelaar uit waarna hij ADO-spits Charlton Vicento in staat stelde de tweede treffer van de avond te maken: 0-2. Vlak voor rust leek het team van Roy en Van der Dussen wat terug te doen, maar de rake rebound van Suk (na een schot van Jozefzoon) werd wegens buitenspel afgefloten.

Na rust kon Jong Ajax de nederlaag niet meer afwenden. Rodney Sneijder bracht zijn team ruim een kwartier voor tijd nog wel even terug in de wedstrijd met een rake vrije trap (1-2). De verkleinde marge was echter van korte duur. Drie minuten voor tijd bepaalde ADO-invaller Leroy Resodihardjo de eindstand op 1-3. Met een raak schot besliste hij de wedstrijd.

,,Dit is ontzettend teleurstellend”, (Nee hoor! red. ;)) reageerde Roy na afloop. ,,Zo hoop je toch niet te starten. We hebben niet veel kansen gehad en ook achterin werden we teveel verrast door lange ballen. Kortom; we stonden niet goed. Er is nog veel werk aan de winkel.”

0
Maandag 23 augustus 2010 om 21:48 uur

andy

morley schreef:

verhoek doet het sinds halverwege vorig seizoen prima. dit seizoen zelfs uitstekend.

 

normaal gesproken doe je het hiervoor als armlastige club. zelf spelers opleiden en dan doorverkopen aan de topclubs. vroeger gingen spelers (voorbeeldje john de jong) eerst naar de middenmoot (utrecht) en daarna pas naar de top (psv). wat dat betreft zitten we nu in een betere positie.

 

ik zie alleen zo snel geen goede vervanger. boerrigter is een linksbuiten dus die zou ik nu niet halen. een alternatief kan nog wel zijn om over te stappen op een 4-4-2 systeem maar dat zie ik niet gebeuren.

Zeker! en daarom moeten ze nu goede zaken doen! niet voor een appel en een ei, wat vd kallen ook zeker niet zal laten gebeuren. verwacht ook geen claussule in zijn contract dat als hij naar een topclub kan, dan voor weinig de deur uit mag.

 

Ben best een voorstander voor een 4-4-2 hoor. met bullykin en kubik naast elkaar of om elkaar heen.

 

met daar achter toornstra als goede aangever. steekpasjes e.d. en een stevig 2 mans middenveld daarweer achter.

 

;)

0
Maandag 23 augustus 2010 om 13:40 uur

Advertentie

jamesjones

rh_vakm schreef:

Ik lees net in de papieren versie van het AD dat Ajax geïnteresseerd zou zijn in Verhoek. Reactie Wesley: "Ik voel me gestreeld en ga natuurlijk nadenken als eea concreet zou worden".

Dus gaan hopen dat ze de CL niet gaan halen.....

Dan is er weinig geld en moeten ze zelfs spelers weg gaan doen.......

0
Maandag 23 augustus 2010 om 08:50 uur

super fc denhaag

pascal-070 schreef:

We hebben vandaag gezien dat Ricky totaal overbodig is.

De combinatie Immers-Bulykin deed het vandaag goed en hopelijk beginnen we tegen PSV weer zo.

Ammi ook weer weg zwak hoor.

Ammi en Ricky mogen van mij echt vertrekken.

Kum deed het vandaag echter heel goed.

 

Ik vond het middenveld wel te aanvallend en daardoor ontstond ook het 1e tegendoelpunt. Ik hoop dat we toch nog een stofzuiger erbij krijgen in de vorm van een Wuytens van PSV bijvoorbeeld. En een goede keeper zou ook welkom zijn.

Coutinho is veel beter dan Zwinkels maar gewoon te klein.

 

Maar de eerste punten zijn binnen, ADO NEVAH SURRENDAH

ik zou ricky zeker de eerste helft op de bank laten. vorig jaar maakten we door hem ook weinig kans.

0
Zondag 22 augustus 2010 om 22:38 uur

Nu online

kojak1, Advocado en 296 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4