Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ferdy

miq72 schreef:

Net als iedere supporter ben ik op dit moment erg trots op mijn cluppie en verwacht dat we zondag weer 3 punten gaan halen .Aan de andere kant bekruipt me een zeer onaangenaam angstig gevoel als ik kijk naar volgend jaar .Zoals het er nu voorstaat zijn rado ,kubik en Buly niet te houden .Derijck zal dan zeker ook vertrekken en de kans dat Verhoek en Toornstra dan volgen is levensgroot .Is er iemand hier op de box die deze angst kan wegnemen .Is of zijn er eventueel geldschieters of sponsers ??Gaat v/d Kallen zelf nog een duit in het zakkie doen of zijn we volgend jaar gewoon weer degradatiekandidaat ?

Welnee joh! Bulykin geeft al aan graag te willen blijven, DeRijck gaf ook al aan te willen blijven als de anderen blijven. Toornstra komt net kijken en zal echt nog een jaar willen rijpen en Verhoek zie ik DH niet zomaar in de steek laten. Rado lijkt me een ander verhaal maar ik vraag me af welke club op m zit te wachten. Is ook de jongste niet meer en mocht ie vertrekken is de basis breed genoeg.

Een financiele injectie is natuurlijk nodig maar t moet wel heel gek lopen als we volgend jaar geen grote sponsor hebben.

Sowieso wil de gehele selectie volgend jaar graag op de heilige mat van t Camp Nou spelen dus maak je geen zorgen.:P

 

Zo goed?

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 19:21 uur

JB

Ferdy schreef:

Was volgens mij van Bossie, geeft Kees een vermogen voor!

Zeker nu gebleken is dat Bossie de snelste speler uit de selectie is.

 

In een kart, maar toch........:P

0
Woensdag 16 februari 2011 om 22:27 uur

BLEISWIJK

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik heb het bericht gelezen op de site van ADO en de reacties gelezen van een aantal shouters.

Allereerst hulde dat ADO dit heeft opgepakt. Het is al diverse malen naar voren gebracht om de SCC plekken 'dubbel' te verkopen als je niet kan komen.

Volgens mij hebben we 5000 vaste SCC'ers. Als 10% niet komt opdagen en 50% zou zich netjes aanmelden bij ADO, kunnen ze per wedstrijd zo'n 250 extra kaarten verkopen tegen ongeveer 24 euro ( gemiddelde van Mansveld en Haaglandentribune ) is 6000 euris per wedstrijd. Mooi meegenomen.

Maar het probleem is dat er heel weinig SCC'ers zich gaan aanmelden als er geen 'teaser' is. Als ADO geen cash wil terugbetalen ( en dat kan ik ook begrijpen ), geef dan een tegoedbon voor 5 euro in de fanshop. Een tegoedbon van 5 euro is voor ADO geen uitgave van 5 harde euros, maar een kleine inlevering van marge op de verkochte producten in de fanshop.

 

ADO moet echt nog een keer nadenken hierover, anders is het een gemiste kans.

Dag ADO supporter Leidschenveen,

 

Ik ben het helaas niet met je eens. Ik kan alleen namens mijzelf praten, maar ik ben zo supporter die met een scc maar net de helft van de wedstrijden komt kijken. Ondanks dit voel ik mij wel erg bij 'mijn' club betrokken. Ik heb dan ook geen vergoeding nodig om ADO verder te helpen. Sterker nog, als ik met een paar honderd euro, de selectie in stand kon houden, zou ik het zo doen!

 

Laat ze nou maar lekker alles financieel uitbuiten. Hier worden we alleen maar beter van. Volgend jaar moeten we gewoon over de 10.000 seizoenskaarten heen. En met een beetje geluk pakken we ook nog een grote hoofdsponsor.

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 20:11 uur

ADO supporter Leidschenveen

Jens Toornstra, motor van de Haagse vrijbuiters
14/02/2011 21:15

Voetbal International kiest na elke speelronde in de Eredivisie de Speler van de Week. Voor de 23ste speelronde was dat ADO Den Haag-middenvelder Jens Toornstra.


Het was daags voor ADO Den Haag-VVV-Venlo en peinzend roerde John van den Brom door zijn koffie. Een paar dagen daarvoor had de ADO-trainer zich in dit blad immers bemoeid met de selectie voor het Nederlands elftal.

'Toen ik hoorde dat Kevin Strootman was geselecteerd, was mijn eerste reactie: Dan had Jens Toornstra ook wel mogen worden opgeroepen. Jens draait al het hele seizoen geweldig, je mag hem de motor van ons elftal noemen', aldus Van den Brom.

De trainer was geschrokken van de poeha die door zijn onschuldig bedoelde opmerking was ontstaan. Als Toornstra zich nu maar niet te veel liet afleiden of verkrampte, nu iedereen speciaal op hem zou gaan letten. En dus sloeg de trainer voor het duel met VVV-Venlo de arm om de schouder van zijn pupil. 'Wat gaan we doen Jens?', vroeg hij. 'Gewoon lekker voetballen, zoals altijd. Laat je niet gek maken. En zeker niet door mij.'

Dat deed de 22-jarige middenvelder dan ook niet. Net als zijn ploeggenoten kwam Jens Toornstra tegen VVV wat roestig op gang, maar daarna gingen de voetballende vrijbuiters weer helemaal los. De combinaties vloeiden, het regende kansen en uiteindelijk ook goals. Het werd 3-0, met één treffer van Toornstra.

Het was Toornstra's tweede goal als profvoetballer, nadat hij twee weken daarvoor met een doelpunt tegen Excelsior voor zichzelf de ban had gebroken. 'Sinds die wedstrijd voetbal ik wat vrijer', bekende hij zaterdag. Tegen VVV scoorde hij na weer zo’n rush vanuit het Haagse middenveld. Toornstra voetbalt op het ritme van een perpetuum mobile, altijd in beweging.

En zo drijft Jens Toornstra bij ADO Den Haag al ruim anderhalf jaar de spot met de scouts en talentenjagers van zo’n beetje alle profclubs in Nederland. Tot zijn twintigste leek de voetballer gedoemd tot de anonimiteit van Alphen. Hij speelde bij de Boys, in de Tweede Klasse van de amateurs, en geen scout die het in de linkermiddenvelder zag zitten.

Toch vaardigde ADO Den Haag een kleine twee jaar geleden een scout af naar Alphen. Toornstra werd goed genoeg bevonden om het te proberen in het tweede van de profclub. Al na een paar maanden werd de middenvelder door Atteveld overgeheveld naar de eerste selectie.

Na zijn debuut in de Eredivisie op 4 december 2009 in de wedstrijd bij Roda JC ging het hard. Sindsdien miste Toornstra nog maar één duel, groeide hij volgens Van den Brom uit tot de motor van de huidige nummer vijf van de Eredivisie en lonkt Oranje.

Ook in zijn persoonlijkheid heeft het stille jochie van weleer in de machocultuur van ADO snel bijgeleerd. Toornstra is brutaler geworden. 'Europees voetbal is een stuk dichterbij gekomen', sprak hij na de 1-0 overwinning bij PSV. Na de zege op VVV kreeg hij de vraag of die uitspraak nu Alphense bluf of Haagse bluf was. 'Het is geen bluf', zei Toornstra. 'We gaan gewoon Europa in.'

Tekst: Peter Wekking
 

bron: VI 

 

0
Maandag 14 februari 2011 om 22:07 uur

JB

fcthehague schreef:

ADO en aanvoerder komen er nog niet uit en staken onderhandelingen
Woensdag, 9 februari 2011 om 16:29ADO Den Haag is er vooralsnog niet in geslaagd om verdediger Timothy Derijck langer aan de club te binden. De onderhandelingen over een nieuw contract tussen de aanvoerder en de verrassende nummer vijf van de Eredivisie zijn voorlopig stopgezet, laat Derijck weten aan Omroep West.

De zaakwaarnemer van de Belg en de club uit Den Haag hebben een aantal gesprekken gevoerd, maar wisten er tot op heden nog niet uit te komen. De Haagse club wil het contract met de verdediger openbreken en met twee jaar verlengen, maar heeft de speler nog niet kunnen overtuigen. Derijck hoopt aan het eind van dit seizoen de gesprekken met de club weer op te pakken.

De captain is deze jaargang een belangrijke schakel in de ploeg van trainer John van den Brom en miste pas één competitieduel. In de 21 Eredivisiewedstrijden die Derijck speelde met ADO kwam hij eenmaal tot scoren. De Belg is bezig aan zijn derde seizoen in Den Haag en stond daarvoor onder contract bij Feyenoord. De stopper kwam ook uit voor NAC Breda en het Belgische FCV Dender EH.

 

Lijkt me niet meer dan logisch.

 

Wel of niet Europa in maakt een wezenlijk verschil.

En is plotseling toch behoorlijk reeël geworden.

 

Ik had niet anders verwacht dan dat de onderhandelingen met Derijck en ook met Verhoek pas tegen het einde van het seizoen concreet resultaat gaan opleveren, als ook duidelijk is of we wel of niet Europa in gaan.

En er ook meer duidelijk is over de selectie die er volgend seizoen staat. (wel of geen Bulykin - Radosavljevic - Kubik)

0
Woensdag 9 februari 2011 om 17:15 uur

edgar

Selectie van Jong Oranje:

Kijk naar dat middenveld; toch een schande dat de naam van Toornstra er niet bij staat, maar wel Clasie , Leerdam en van Haaren.

Doel: Tim Krul (Newcastle United), Sergio Padt (Go Ahead Eagles)

Verdediging: Patrick van Aanholt (Leicester City), Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma (Chelsea), Maikel Kieftenbeld (FC Groningen), Bram Nuytinck (NEC), Kaj Ramsteijn (Excelsior)

Middenveld: Jordy Clasie (Excelsior), Ricky van Haaren (Feyenoord), Luuk de Jong (FC Twente), Kelvin Leerdam (Feyenoord), Davy Pröpper (Vitesse)

Aanval: Bas Dost (SC Heerenveen), Lorenzo Ebecilio (Ajax), Georginio Wijnaldum (Feyenord), Luciano Narsingh (SC Heerenveen), Charlton Vicento (ADO Den Haag)
 

0
Dinsdag 8 februari 2011 om 09:49 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vicento naar Jong Oranje
Charlton Vicento is alsnog opgeroepen voor de selectie van Jong Oranje. Door de blessure van Feyenoorder Cabral mag de Haagse buitenspeler meer naar de oefenwedstrijd tegen Tsjechiƫ.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 6 februari 2011 om 21:55 uur

K.B

Strootman na welgeteld 2 goed wedstrijden opgeroepen voor het grote oranje (definitieve selectie).

Vicento wordt opgeroepen voor Jong Oranje na een aantal goede invalbeurten en een goede wedstrijd.

Toornstra presteerd na zijn amateur carriere al 1,5 seizoen geweldig op niveau bij Adodenhaag en wordt volledig geboycot.

Het voorkomt voor ons wel blessures, maar dat hij gewoon genegeerd wordt is ongelofelijk.

0
Vrijdag 4 februari 2011 om 12:42 uur

Franky

Rado en Kubik weer in nationale teams
ADO Den Haag moet volgende week weer twee selectiespelers missen omdat zij geselecteerd zijn voor vriendschappelijke duels met hun land.
Aleksandar Radosavljevic is geselecteerd voor de Sloveense selectie die het in een vriendschappelijk treffen op gaat nemen in en tegen Albanië. Eind maart wordt er weer gespeeld voor EK-Kwalificatie.

Frantisek Kubik gaat met Slowakije op 9 februari naar Luxemburg voor een oefenwedstrijd. Eind 2010 zat Kubik voor het eerst bij de selectie van Slowakije, een kleine blessure maakte hem toen het spelen van zijn eerste interland onmogelijk. Volgende week krijgt hij dus van bondscoach Weiss een nieuwe kans. Hij gaat niet bepaald met de minste spelers spelen, Skrtel van Liverpool en Pekarik van Wolfsburg zijn er ook bij.

Misschien komt Charlton Vicento daar nog wel bij, hij hoort vrijdag 4 februari of hij bij de definitieve selectie van Jong Oranje hoort voor het thuisduel met Canada.

 

Bron: ADODenHaag.nl
 

0
Woensdag 2 februari 2011 om 17:59 uur

MTB

denk dat we zeer sterk uit de transferperiode zijn gekomen.

We hebben onze (sterke) selectie in tact weten te houden.
Pellaz langer vastgelegd en de kans gegeven een halfjaar wedstrijdervaring op te doen bij een club waar hij genoeg te doen krijgt (en hopelijk wat punten van concurenten steelt)

Nu kunnen een half jaar proberen de play-offs te halen in hopelijk uitverkochte stadions. In de half jaar er alles aan doen om contracten met Brom en Derijkck te verlengen. Vrees dat Verhoek dat niet wil dus die voor veel geld verkopen.


Proberen Kubic vast te leggen en Buly en als dat niet lukt Brouwer klaarstomen als opvolger van Buly. Ondertussen gebruik blijven maken van het netwerk van Brom, goedkopen talenten uit de Jupiler scouten en vastleggen en we hebben een basis voor de toekomst in een financieel gezonden club met veel talenten.

wordt helemaal vrolijk van zoveel optimisme, dat is wel een anders geweest. Een standbeeld voor vd Kallen en Brom!!

0
Dinsdag 1 februari 2011 om 08:59 uur

Nu online

Aad, BigMac, oodh, Boer070, Bleek, Swaber, Bhattoe 74 en 242 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4