Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

D.H.zuid-west

Edwin schreef:

Het werkt andersom. Zonder echte vraag geen aanbod! Dit risico neemt geen ondernemer.
Schiet me opeens iets te binnen:

Herinner je je nog die worstverkoper net buiten het stadion? Maakte voor en na de wedstrijd altijd een leuke omzet...... Vraag was er toen ook dus waarom zou dat nu anders zijn?
0
Maandag 11 februari 2013 om 20:02 uur

pmc

Ferdy schreef:

persoonlijk vindt ik dat asfalt niet lekker loopt. liever tegels. gras mag trouwens in de middenberm ook wel wat korter gesnoeid worden. wil verder niet negatief doen maar hier en daar wat geraniums maken t ook wel prettiger om naar t stadion te lopen...
Fer wat ik niet begrijp is waarom er niet een kroeg gezocht wordt in het centrum en daar afspreken en dan gezamenlijk naar het stadion.

PS. die geraniums wel in de kleuren geel/groen graag
0
Maandag 11 februari 2013 om 19:26 uur

DHFC070

Er worden allemaal oorzaken genoemd waarom het zo leeg is maar de belangrijkste reden is en blijft omdat er gewoon geen sfeer is. De meeste mensen komen voor de sfeer naar het stadion en als er buiten wat geklap geen sfeer is kun je net zo goed op EL kijken.

Wat wel het rare is, is dat bijna iedereen dat constateert maar er wat aan doen Ho maar!
Zelf een paar jaar geleden een aantal wedstrijden met een megafoon gestaan maar dat ging hem ook niet worden iedereen staat je aan te gapen of je wel helemaal lekker bij je hoofd bent. Hierdoor heb ik geen motivatie meer om ook maar iets te ondernemen.

Blijf erbij er zal pas wat veranderen als er een apart sfeervak komt niet op midden noord en niet op vak G. Op Midden Noord staat eigenlijk bijna ieder type supporters van dagjesmensen tot wannabe hoolies, van opa`s (met respect) tot oude garde. Van vrouwen en kinderen tot doorgesnoven jongeren etc. ze hebben alleen allemaal 1 ding gemeen bijna niemand wilt zingen of leeft zo erg mee met de wedstrijd dat door de spanning / wedstrijdverloop er nieteens bij nagedacht wordt om te zingen.
0
Maandag 11 februari 2013 om 18:00 uur

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik heb voor volgend seizoen liever Koppers dan v.Peppen. Wat zal die jongen kosten? Ik denk dat hij wel twee of drie ton waard is.

Volgende week zijn Meijers, Wormgoor en Omeruo weer terug. Ik zeg Supusepa, Kolk en Omeruo dan buiten de basis. Wordt weer een luxe probleem voor Steyn.

Nog 1 overwinning en we zijn veilig. Dan maar tegen Heereveen!
Ik hoop ook dat ze die koppers vastleggen. Ik ben heel erg onder de indruk van hem. Samen met Malone (die echt goed speelde) heb je 2 sterke backs. Omerou gewoon centraal in het midden. Laat wormgoor,beugelsdijk,omerou het maar uitvechten met ze 3en. Supusepa in geval nood op de bank. Dan staat je verdediging wel goed dit seizoen.

Kolk buiten de basis? Ik snap echt niet waarom je dat zegt. Je kon toch duidelijk zien dat we nu veel meer creerde met hem. Dat heb ik in al bijna 20 wedstrijden niet meer gezien. Zo`n speler heb je gewoon nodig dit seizoen ook al is die wat op leeftijd. Routine voorin is heel belangrijk en dat miste we in al die wedstrijden dit seizoen

0
Zaterdag 9 februari 2013 om 23:12 uur

rien1

marcellino schreef:

Steijn leert het nooit
Waarom van duinen eruit waarom vicento eruit lekker weer naar achteren voetballen
Positief coutinho.malone..beugelsdijk.hola en cherry
Die kans van NAC na die 2-1 had er zo in kunnen gaan. Had bijna een kopie van de wedstrijd tegen Roda. Waarom nou steeds weer dat klote achteruitvoetbal! Begrijp er niks van tegen 10 man en 2-0 voor.
0
Zaterdag 9 februari 2013 om 20:46 uur

marcellino

rien1 schreef:

ojee.....Niet weer he?
Steijn leert het nooit
Waarom van duinen eruit waarom vicento eruit lekker weer naar achteren voetballen
Positief coutinho.malone..beugelsdijk.hola en cherry
0
Zaterdag 9 februari 2013 om 20:38 uur

Advertentie

DJ

Zuiderparker schreef:

EN NATUURLIJK STAAT ER OP DE OFF.SITE WEER HELEMAAL NIETS OVER DE RECENTE TRANSFER...
Maar daar verbazen we ons toch niet over? Gewoon typisch voor de prutsers die bij deze club werken...
Waarom nou gelijk als iets niet gebeurd op een tijdstip dat jij het graag wil, zijn het dan gelijk prutsers? Ok er zjn zat zaken voor verbetering vatbaar maar je kan het ook weer ver doortrekken naar de negatieve kant.
0
Zaterdag 9 februari 2013 om 12:20 uur

ADODENHAAG

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik heb hem!!!

Garry Mendes Rodriques naar Levski Sofia
08-02-2013 | 22:16

Garry Mendes Rodriques vertrekt per direct naar Levski Sofia. De aanvaller speelde vrijdagavond nog mee met FC Dordrecht in het duel met Helmond Sport (2-4), maar technisch manager Marco Boogers twitterde direct na het duel dat hij definitief verkast naar de Bulgaarse club.

Mendes Rodriques werd door FC Dordrecht dit seizoen gehuurd van ADO Den Haag, waarmee de Dordtenaren een samenwerkingsverband hebben. In dat halve jaar scoorde Mendes Rodriques vijf keer voor de eerste divisionist.

De speler over zijn overstap: `Ik kreeg ineens een belletje dat Levski Sofia mij wilde kopen. Daarna heb ik veel gesproken met mensen om mij heen en zij vonden ook dat ik deze kans moest grijpen. Deze kans komt niet vaak, dus wil ik die met beide handen grijpen. Ik ben FC Dordrecht verder heel dankbaar. Het is mij gelukt om me hier `in the picture` te spelen. Het is jammer dat ik mijn laatste wedstrijd verlies.`

Mendes Rodriques vertrekt voor 300.000 euro naar Sofia, waarvan twee ton naar ADO Den Haag gaat en één ton richting de Krommedijk.
Huh?? Waarom heeft Dordt ook een deel? Die hebben helemaal geen transferrechten!! Bizar verhaal! Wat wel een pluspunt is, is dat er nu een plek vrij komt voor Tano..
0
Vrijdag 8 februari 2013 om 23:36 uur

D.H.zuid-west

Gelukkig hebben we Ceessie nog met zijn goede raad

Volledig blind voor de wanprestaties op het veld geilt hij in een interview op de 8e plaats.... geniet ervan want dat kan snel over zijn!

Het publiek mag zich best realiseren dat het een knappe prestatie is dat we 8e staan zeker niet naar de wedstrijden gekeken he Cees? Bedankt liever de concurrentie....

En dan vervolgt hij doodleuk met de zin "we moeten weleens reactief voetballen" hahaha volgens mij heb ik de laatste 3 wedstrijden lafheid gezien.... hij noemt het alleen anders.

De afsluiter van de avond is wel dat we een voorbeeld kunnen nemen aan 010... De insinuatie alleen al dat we meer op 010 supporters moeten lijken.... werkelijk?? wil je dan ook dat supporters boos op de stoep komen staan (remember het Maasgebouw)??

Als de D.H. supporters je niet bevallen ga dan lekker weg.... wij staan letterlijk in de kou morgen maar we staan er wel weer en god weet waarom, voor het voetbal hoef je niet te komen.
0
Vrijdag 8 februari 2013 om 23:36 uur

BLEISWIJK-1

Bert schreef:

Volgens mijn bron gaat het echt maar om € 50.000,- sorry jongens
Denk na Bert! Je komt echt niet geloofwaardig over. Waarom?

Hij heeft een doorlopend contract, doet het goed en dan laten ze hem gaan voor 50.000 euro. Huhhhhh......
0
Vrijdag 8 februari 2013 om 23:22 uur

Nu online

Advocado, john 147, kojak1 en 135 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4