Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

fcthehague

hjfff schreef:

Kum en Leeuwin slecht?

 

Keek jij achterstevoren?

Hun rechtsbuiten is Kum geen 1 keer voorbij gekomen en Leeuwin heeft toch nog wel aardig wat ballen onderschept.

Keek zeker niet achterstevoren. Kum wel door in de 1e minuut al een gevaarlijke blunder te maken.. Ook gaf die veel verkeerde pases. gelukkig ging die bij 3-1 wel goed. Kum heeft erg veel problemen met wedstrijden waar grote druk bij staat. Dit is zo erg dat hij hiervoor zelfs behandeld word. Dit was zo'n wedstrijd die gewonnen moest worden en de druk was daarom groot.
 

Leeuwin heeft aardig wat ballen onderschept ja, maar kwamen dan wel vaak in de voeten van de tegenstander. Leeuwin kan je verder weinig kwalijk nemen aangezien dit ze eerste wedstrijd voor ons was en niet eens langer dan een week heeft meegetraind. Denk dat we van Leeuwin nog veel plezier gaan beleven.

 

0
Zondag 22 augustus 2010 om 20:06 uur

supporter-noord

Kees schreef:

Loop je al naast je pantoffels. Zie de tussenstand links op het scherm.

 

ps Max is aan het twitteren geslagen. zie boven

hahaha, wat zal ik zingen, het is eenzaam aan de top, tralalalalala.

En ik verzeker je, ik blijf nog minstens 2 weken bovenaan staan hoor.

Maar zo te zien heeft het gros hier toch weinig voetbalkennis, moet je kijken wat een hoop nullen nog.

Dus...........lees vooral al mijn shouts nog eens terug. 

0
Zondag 22 augustus 2010 om 19:41 uur

Bert

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Steijn in beeld bij NAC?
Maurice Steijn staat volgens de website van het Haags Amateurvoetbal hoog op de verlanglijst van NAC Robert Maaskant op te volgen, die deze week naar Wisla Krakow vertrok.
Lees het nieuwsbericht

Wat is dit nou weer? Onze haagse Guardiola gaat toch eerst dit jaar zijn vereiste papieren halen. Op basis van welke prestaties wil Nac hem hebben. Ok hij heeft Den Haag voor de eredivisie behouden maar toch nog weinig ervaring?

 

Neem aan dat VD Kallen een afkoopsom eist.

0
Zondag 22 augustus 2010 om 12:26 uur

rien1

Bert schreef:

Ik denk ook meer aan Boerrigter of Strootman. Maar goed dat zal wel onbetaalbaar zijn. Maar liever kwaliteit dan kwantiteit. Maar goede we zullen zien. Misschien is die Leeuwin een gouden greep.

We moeten kijken wat we aan Leeuwin hebben. Misschien inderdaad  ziet vdBrom het goed. Er zijn nogal wat spelers die het van de Juup naar de Ere niet echt redden, maar hij heeft ook (weliswaar weinig) maar wel bij Utrecht gespeeld. Maar voor welke speler zou hij moeten invallen. Ammi?

Overigens gaat Wielaert naar Roda.

En wat onze kwaliteit betreft, even kijken hoe Bulykin het doet morgen in de spits. Ik ben echt razend benieuwd.

0
Zondag 22 augustus 2010 om 00:32 uur

JB

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik zou voorzichtig zijn met speculeren of en hoeveel wij vangen als Elia gaat verkassen. Vergeet niet dat Wetzel specifieke afspraken heeft gemaakt vorig jaar met Twente over die transfersom. Wellicht heeft Wetzel toen wel lagere percentages afgesproken omdat anders de hele deal geklapt was.

Volgens mij is er met wat er toen naar buiten gekomen is, sprake van twee verschillende zaken.

 

In het geval van Kuijt-Quick Boys praat je over de opleidings- en solidariteitsvergoedingen, zoals die in de reglementen van UEFA/FIFA zijn vastgelegd.

Die vergoedingen (voor Elia tussen 4 en 5%) ontvangt ADO sowieso.

 

Waar Wetzel destijds over moest onderhandelen was het feit dat zijn voorgangers (wiens namen ook niet meer uit mijn toetsenbord willen komen) Elia verkocht hebben met een soort Bodde-constructie.

Dus voor weinig verkopen aan Twente, in ruil voor een deel van de opbrengst bij doorverkoop.

Twente zou toen bij de doorverkoop aan HSV niet het volledige afgesproken percentage aan ADO hebben betaald in ruil voor een percentage in de volgende doorverkoop van Elia door HSV.

 

Dus in ieder geval duimen dat Wolfsburg echt die 20 miljoen gaat betalen voor Elia, wordt ADO er gegarandeerd 1 miljoen aan opleidingsvergoeding beter van

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 14:12 uur

Advertentie

fcthehague

Fernandez stelde bij Den Haag gewoon niets voor. Dat die bij Excelsior nu een paar wedstrijden goed speelt maakt dan dus ook niks uit. We zijn inmiddels 2 jaar (?) verder en hij heeft zich dan een beetje ontwikkeld.

 

Je ziet het wel vaker dat spelers buiten de boot vallen bij clubs en ineens bij een andere club beter gaan spelen. Heeft allemaal met geduld en vertrouwen te maken. Ik ben blij dat Fernandez niet meer bij ons speelde, want dan hadden we er 2 jaar op moeten wachten. Daarbij denk ik dat die nu in een "flow" zit en als dalijk een paar nederlagen komen hij ook minder gaat spelen.

 

Dat Elia en bijvoorbeeld Bodde ineens beter gingen spelen heeft ook te maken met vertrouwen en het spel wat hun nieuwe clubs spelen. Als je Elia nu bij RKC neer zet bakt die er ook een stuk minder van.

 

De scouting bij Den Haag is slecht, maar bedenk ook dat er voor erg weinig geld geshopt moet worden. Dat er veel talenten zijn bij Den Haag die doorbreken vind ik dan dus juist goed en dat is het voordeel van de regio Den Haag. Hier spelen gewoon veel voetballer op amateurvelden en daarom is er ook meer keuze om talenten te selecteren...

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 13:32 uur

JB

GroenGeel schreef:

Het gaat er niet om of jij en ik het herkennen, maar de mensen die daar goed voor betaald worden door ADO.

Misschien heb je gelijk dat het hem nu even meezit, we zullen zien.

In ieder geval heb ik al jaren geen spits bij ons gezien die goed kan schieten en een passeractie in huis heeft. Wat verdiende die gozer bij ons, nog geen kwart van Powell denk ik. Dan hadden we hem misschien nog wat tijd kunnen geven, maar dan moet je er wel iets in herkennen.

Als we nou nog spelers halen die een stuk beter hebben dan we laten weglopen kan ik er vrede mee hebben. Maar er komt gewoon helemaal nooit een speler die uitstekend is.

Ach, degenen die Fernandez wegstuurden, waren precies dezelfde mensen die Voskamp dachten te hebben vastgelegd.

 

Maakt het voor mij een beetje moeilijk om nu de waarde-oordelen over die mensen sinds gisteren met elkaar in overstemming te brengen.

 

Zijn het nu eikels vanwege Fernandez over visionairs van wereldniveau vanwege Voskamp?

 

Voskamp scoort gisteren in 1 avond evenveel of zelfs meer als zijn totaal scores in de seizoenen 2006-2007, 2007-2008 en 2008-2009.

En Fernandez scoorde in zijn eerste jaar bij Excelsior 2 hele doelpunten.

 

Natuurlijk pakken beiden nu de actualiteit.

Fernandez met zijn doelpunt in blessuretijd tegen Sparta (nog iemand die zich ook alle gemiste kansen incl. penalty herinnert?) en tegen Feijenoord.

En Voskamp nu met 8 doelpunten in 1 wedstrijd.

 

Overigens ben ik het wel met je eens dat de (dure) alternatieven ook erg weinig hebben gebracht.

 

 

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 13:12 uur

Vlakko

Met Fernandez lag er ook een ander niet geheel onbelangrijk aspect op tafel.

 

Was in het jaar nadat we bijna failliet waren en we helaas nog erg lange zeer dure doorlopende contracten hadden waar we niet vanaf kwamen.

 

En er moest hoe dan ook bezuinigd worden anders hadden we geeneens een club meer. En  elk klein beetje helpt dan. Er zijn toen wel meer jongens met potentie de deur uitgegaan.

 

Dus dit was wellicht de minst slechte optie van 2 hele slechte opties.

 

Soms hebben dingen weinig te maken met beleid maar met overleven. En de huidige mensen zijn toch aardig bezig om de tering naar de nering te zetten en de club langzaam op te bouwen. Dit seizoen word idd overleven en vanaf volgend seizoen zijn we dan zo goed als financieel gezond en kunnen we op technisch vlak ook gaan bouwen. De organisatie word nu opgetuigd en daarna de rest. Of dat de goede volgorde is weet ik niet daar kan je over discuseren uiteraard.

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 10:33 uur

pascal-070

oodh schreef:

Ik was niet een pleidooi voor het Attevelt voetbal aan het houden hoor. Wie is er nu niet voor verzorgd voetbal? Volgens mij haal je alleen heel weinig punten wanneer je met drie man op het middenveld speelt en een van de drie is vdB en er geen type Luijckx staat. En oh ja, we hebben ook geen keeper die punten pakt.

Inderdaad, elk team heeft een stofzuiger nodig en vooral wij met een relatief zwakke verdediging.

Van den Bergh heeft toch 0 effectiviteit dus eruit met die vent. Een type Luijckx wordt echt onderschat, als ik den haag was zou ik gelijk wuytens van PSV huren/kopen.

Dit middenveld oogt leuk maar het werkt alleen als het ook aanvallend erg effectief te zijn, omdat we te weinig scoren moeten we gewoon een tikkie defensiever spelen.

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 15:49 uur

oodh

Jacco schreef:

Jaja bla bla....

 

ik kan me nog goed herinneren hoe de start van de voorgaande seizoenen was, we stonden zelf bovenaan.....we weten allemaal hoe het verder gelopen is.

 

ik ben het er wel mee eens dat hoe langer de punten uitblijven, hoe lastig de speelstijl van nu te verdedigen is, echter als je objectief naar de wedstrijden kijkt, heeft het toch ook voor een groot gedeelte met geluk en derde (scheidsrechter) te maken.

 

Vitesse uit, 2 (dubieuze) pingels beslissen de wedstrijd!

Roda thuis: geen rood voor Addo, beslist mede de wedstrijd, daarbioj komt dat ik weinig wedstrijden kan herinneren waarin wij 22 keer hebben geschoten, 17 voorzetten van links hadden en 24 van rechts (cijfers van Elf).

 

Ik was niet een pleidooi voor het Attevelt voetbal aan het houden hoor. Wie is er nu niet voor verzorgd voetbal? Volgens mij haal je alleen heel weinig punten wanneer je met drie man op het middenveld speelt en een van de drie is vdB en er geen type Luijckx staat. En oh ja, we hebben ook geen keeper die punten pakt.

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 15:13 uur

Nu online

MikeDH, ADO73, 10, kojak1 en 291 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4