Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

timokomterug

Prutser 070 schreef:

waar maak je je dan zo druk om? Als je het al knap vindt dat ze de nacompetitie ontlopen dan doen ze het toch goed tot nu toe ze staan gewoon op een 14de plek. Bovendien hebben ze dalijk een aantal wedstrijden waarin ze punten kunnen pakken en dan staan ze ruim boven de nacompetitie.
waar ik me druk om maak ??????????Dat ik gvd gistermiddag naar mijn club heb zitten kijken en ze nauwelijks in 2 keer 3 kwartier over de middenlijn komen .Dat ze de 3e uitwedstrijd achterelkaar dik verliezen en dat ik naar een bijeengeraapt zooitje zit te kijken zonder redelijke spits en een middenveld met pseudo vedettes die compleet voor lul lopen .Mag ik me daar druk om maken of niet of moet ik net als velen hier daar mijn ogen voor sluiten en maar weer roepen dat we de volgende wedstrijden wel ff de puntjes pakken en dat we maar 2 puntjes minder hebben als vorig jaar of dat het fantastisch is dat we van een geweldig Feyenoord winnen of nog maar van dit soort bla bla .
0
Maandag 7 november 2011 om 21:58 uur

timokomterug

pmc schreef:

Ik begrijp hier uit dat jij je poeplat gaat trekken voor nieuwe spelers!?
Geweldig
ja ik zit er wel over te denken .Kunnen ze nog een Paar kanjers als Lukisik ,Hocher ,mulders ,de vogel en niet te vergeten onze balvaste spits John Verhoek halen .Hou aub op met dat op niets gebaseerde positieve gezwam .Heb je gisteren niet gekeken of zo .De meest kansloze nederlaag van de laatste jaren .De club had beloofd dat er doorgeselecteerd zou worden .Dat is idd gebeurd !!Ipv Kubik ,Bulykin ,Buijs ,Bosscheart en Pique spelen we met een aantal afgekeurde oostblokkers en op Chery na kansloze jupiler spelers .Maar oooo wat gaat het toch goed .
0
Maandag 7 november 2011 om 16:10 uur

jajoh

ADOFLEVO schreef:

Wij waren gisteren erbij in Alkmaar. Ik heb een zeer zwak Ado gezien.
Niet te filmen! Erg Jammer. Het is geen schande om van AZ te verliezen, maar ADO kon geen 30 sec. de bal in de ploeg houden, 2 knullige coals etc. Met dit elftal moet er toch meer te halen zijn, maar het is totaal uit vorm en verband.

Hopeijk resp. tegen Utrecht, Excelsior en Almelo wat punten anders wordt het na de winterstop een lastige klus om nacompetitie te ontlopen. Als ik, vd kallen was zou ik A. Bousabon een kans geven.
Geef hem een prestatie contract. John Verhoek moet de concurentie in zijn nek voelen.
precies! op de spitspositie moet er meer concurrentie komen, anders kan J verhoek maar blijven aanklooien. Gisteren was het weer een drama helaas. Bal vasthouden schijnt best lastig te zijn en je ziet duidelijk dat hij een eerste divisie spits is zonder het "slim" zijn wat je als spits juist zo nodig hebt. Gisteren naar utrecht ajax gekeken en als je dan Bulykin net even dat stapje naar achter ziet maken zodat hij in de perfecte positie achter de bal komt om te scoren, dan is dat exact wat er nu aan mist bij ons. Ali B is meer een speler die dat soort slimmigheidjes onder de knie heeft.
En wat ik gisteren ook al shoutte, Immers moet gewoon even op de bank plaatsnemen. Helaas heeft Steyn er de ballen niet voor, maar je merkt aan alles dat Immers momenteel schijt aan alles en iedereen heeft. Het feit dat hij de wissel van vorige week als vernederend beschouwde, laat zien dat hij er werkelijk helemaal niets van begrijpt.

maar ik denk dat we tot de winterstop heel heel weinig punten gaan halen. Lullig maar het voelt gewoon zo.
0
Maandag 7 november 2011 om 12:59 uur

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Het is achterlijk dat een zakenman alles kan en mag beslissen. Neemt voor een relatiief bescheiden bedrag de hele tent over, en richt zich dan op zijn eigen zaken. Komt om de de zoveel maanden met een lulverhaal en gaat verdere met zaken doen. Die lulhannussen van een Beijersbergen en Jagersma zitter er alleen voor de vorm, die hebben echt geen moer te vertellen.

Enig idee wat de man met de club wil? wat is zijn visie? waarom is er geen voetbal know how? die laatste vraag is makkelijk te beanwoorden. ADO is zijn speeltje, en het resultaat is bekend, is het niet dit jaar dan is het volgend jaar richting juup. ADO heeft nog nooit zoveel jaarkaarten afgezet als dt seizoen, dan moet je dus doorpakken. En minimaal weer voor een 7e plek gaan.
Niet richting 17e plek dat is gewoon boerenbedrog.

Bij Ajax ligt de macht van de club bij de club zelf, en dat heeft ze nou niet bepaald windeieren gelegd.

Stein is duidelijk geen Brom, maar hij moet het wel doen met een verzwakte selectie zonder persoonlijkheden en would be vedettes. Dus ga er maar aan staan.

Dat mag je VW Kallen aanrekenen, dat ziet een blind paard nog wel dat het duidelijk minder is.

We zullen er wel drie onder ons houden, dan zetten we weer de polonaise in. Waar diepe schaamte meer gepast is. Het is toch weer een waardeloos seizoen als je weer 14e wordt?

Zolang de club zelf helemaal niets heeft in te brengen is het schaatsen op heel dun ijs.

Het 1e, 2e en de jeugd het is ver onder de maat. Schoenmaker jr scout? Moet je nog?

De dames staan 2e prachtig mooi, alleen heb je daar werkelijk geen éne flikker aan.

Prima shout !! Positivo`s ...ik zou zeggen schieten maar.............

Daarbij opgemerkt dat ik nooit iets tegen Kallen heb gehad, heeft de club overeind gehouden ,zeker. Maar wat is zijn visie voor de toekomst idd.... Vorig seizoen was hij niet weg te branden uit de media maar nu hoor/zie je hem niet. Over , inmiddels 2 a 3 jaar, vast linkerrijtje/subtop was het toch.....

Het voetbalgogme binnen de club is nihil. Je beste verdediger en aanvaller die vertrekken en "heldere lichten" binnen de club die menen dat je de subtop bereikt met het aantrekken van een Juup spits en wat matige oostblokkers en contractverlengingen voor toppers als Ammi ( wat een drama weer vandaag) Kum ( goeie akties afwisselen met hele domme) , Coutinho ( middelmaatkeeper en te klein ) enz.......

Nee , zie geen ontwikkelingen waar je vrolijk van wordt.
0
Maandag 7 november 2011 om 00:24 uur

D.H.zuid-west

Vandaag op papier 4-3-3 gespeeld, in werkelijkheid stonden er weer 10 man op eigen helft te verdedigen. Ons systeem werkt niet zoals het vorig jaar wel werkte. Ik blijf een 4-4-2 opstelling dan ook veel logischer vinden. Twee spitsen dicht bij elkaar wat meer rendement oplevert wanneer we weer de bal een lange haal geven bij het uitverdedigen.
Probeer gewoon eens met zowel Mike als John in de spits, Wes op rechts Chery (waar hij dan ook moet blijven i.p.v. al dat zwerven) op links en 2 stofzuigers op het middenveld (Immers/Rado).

Tis maar een idee maar er moet m.i. nu wel iets gaan gebeuren want anders halen we plek 12 niet.
0
Zondag 6 november 2011 om 23:31 uur

Advertentie

Thijs

Zolang Steijn te bang is om de waardeloze Immers en Toornstra te wisselen en ook nog eens een spits voor een vleugelspeler wisselt zal het dit seizoen niet best worden.
Verdedigend echt om te janken vandaag, communicatie? coachen? hoezo gaat toch lekker zo....
Weer dezelfde plaat draaien over vd Kallen daar worden we vrolijk van.....
Nee ik ben niet meer zo positief over dit seizoen na de laatste weken maar iemand die in een pak op de tribune zit heeft geen reet met de instelling op het veld te maken.
0
Zondag 6 november 2011 om 20:00 uur

D.H.zuid-west

Toornstra nog niet gezien vandaag, wisselen voor een spits en gewoon eens 4-4-2 gaan spelen.
0
Zondag 6 november 2011 om 15:30 uur

ADODENHAAG

Rome schreef:

Jammer dat Bulykin eigenhandig Utrecht de nek omdraait. Wat had ik hem graag nog bij ADO gezien.
Ja, maar dat is niet zo. Overigens is die geblesseerde Ijslander nog wel een paar klasses beter als hem. Beide goals waren trouwens niet van bijzonder niveau. Binnentikken-koppen van 2 meter, maarja iedere subtopper kan zo´n spits wel gebruiken. Ik hoef hem eerlijk gezegd niet meer terug.. met die arrogante bek.
0
Zondag 6 november 2011 om 13:39 uur

supporter-noord

oodh schreef:

Het hele scoutingsapparaat stelt weinig voor. Een paar bekende scouts zijn al een paar jaar geleden gekapt of naar bijvoorbeeld Utrecht gegaan.

Ik heb het hier ook wel eens over Lex jr. gehad. Kwam een hoop commentaar op. Volgens sommigen hier was hij van veel nut... Ik heb er alleen nog nooit iets van gemerkt.
Dat scoutings apparaat stelt inderdaad geen reet voor. Vroeger kwamen we nog wel eens met een leuke Engelse spits op de proppen, tegenwoordig scouten we in de eerste divisie waarvan meestal 1 van de 10 aankopen goed is. Vlak bij huis, lekker goedkoop natuurlijk en kost niks.
Ik dacht dat ze oud spelers in het buitenland gingen charteren, maar ik hoor of zie nog niks.
0
Vrijdag 4 november 2011 om 21:07 uur

rien1

Ooievaar schreef:

Vorig seizoen ging het de goede kant op. Dit jaar duidelijk niet. Tenzij het ambitienivo dermate laag ligt dat we het normaal dienen te vinden dat we anoniem meehobbelen in het rechterrijtje, en heel af en toe worden verblijdt met een dagsucces zoals Feyenoord uit, maar daarna gewoon forse nederlagen slikken tegen Roda en Heerenveen, en daar tussen door met slecht spel winnen van een armzalig Nec.

Diegenen die alle prachtig mooi vinden, moeten de ogen niet sluiten voor de realiteit, dat zijn geen azijnzijkers of gefrustreerde figuren, maar supporters die na vele vele jaren eens een leuk presterend ADO willen zien, en niet als hoogste doel hebben om niet wederom te degraderen.

Het rechterrijtje is gewoon veel te laag voor z`on club met z`on stadion.

Uiteraard zijn er positiieve dingen te melden. Publieke belangstelling, Chery, rust op de tribunes, maar t.o.v. vorig jaar kan ik helaas niet concluderen dat er wordt doorgepakt. Het zit hem echt niet alleen maar in budget, kijk naar een club als Heracles.

Bij ADO zitten te weinig mensen met kennis van zaken, op allerlei vlak.
Wat wil men eigenlijk bij- en met ADO? volgend jaar weer om plek 13 spelen? Dat is toch veel te weinig voor de derde stad van het land, eens in de zoveel jaar per ongeluk europees spelen.

Het 1e, 2e en de jeugd, het is allemaal behoorlijk magertjes. Daarvoor leg ik niet de schuld bij een beginnend trainer, maar wel bijdiegenen die hem z`on beetje helemaal alleen de technische kar laten trekken.

Is geen kwestie van afbranden, maar bij ADO moet een andere wind gaan waaien, is helemaal niet mis mee met een beetje ambitie.
Daar lenen stad, regio en stadion zich uitstekend voor.



Het is inderdaad wat je zegt. Kom hier niet met kritiek want dan bijten sommigen gelijk je strot eraf. En dat is iets anders dan een weerwoord. Nog een paar wedstrijden terug leek het wel of het verboden was om kritiek te hebben op bepaalde spelers of op meneer Steijn. Overigens had deze allang eerder Luksik eruit moeten halen, Chery in moeten brengen en Immers in de spits moeten posteren. Overigens ergens hieronder ook weer oliedomme uitspraken van Rome over ``successupporters``. Of dat daarom zoveel shouters niet meer van zich laten horen. Maar dit zijn er toch wel erg veel dan.
0
Dinsdag 1 november 2011 om 19:08 uur

Nu online

wiegah070, Ronaldo, Tante Wil, BigMac, Ado Vakkie S, J001, Bhattoe 74, kojak1, Vakkie-G, fcdh-denhaag, Wippert en 335 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4