Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Jacco

oodh schreef:

Wat is een paar keer op je bek gaan? Volgens Van den Brom spelen we goed... Dan wil ik eigenlijk niet weten hoeveel punten we halen als we slecht spelen.

(Geen) punt blijft wel dat leuk spelen leuk is maar als je zondag ook verliest is het allemaal toch een heel stuk minder leuk en gaat het roer om. Van den Brom gaat dan vertellen dat we 'realistisch' zijn gaan spelen.  

Jaja bla bla....

 

ik kan me nog goed herinneren hoe de start van de voorgaande seizoenen was, we stonden zelf bovenaan.....we weten allemaal hoe het verder gelopen is.

 

ik ben het er wel mee eens dat hoe langer de punten uitblijven, hoe lastig de speelstijl van nu te verdedigen is, echter als je objectief naar de wedstrijden kijkt, heeft het toch ook voor een groot gedeelte met geluk en derde (scheidsrechter) te maken.

 

Vitesse uit, 2 (dubieuze) pingels beslissen de wedstrijd!

Roda thuis: geen rood voor Addo, beslist mede de wedstrijd, daarbioj komt dat ik weinig wedstrijden kan herinneren waarin wij 22 keer hebben geschoten, 17 voorzetten van links hadden en 24 van rechts (cijfers van Elf).

 

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 15:01 uur

Haagse Kelt

Bert schreef:

Dit lijkt allemaal mooi nieuws. Waarheid is anders. Van een andere shouter konden we al lezen dat Bulykin er op de training de kantjes vanaf loopt weer geen spits dus!

 

Stef Nijland en Sarpong komen nooit naar Den Haag. Sarpong zal weinig met Den Haag hebben tenzij dat die van bananen houdt.

 

Raymond Leeuwin is een onzekere aankoop waarvan nog maar moet blijken of hij het niveau aankan.

 

Edward Linssen ? Laat lekker gaan komt van fortuna zo'n speler heb je niks aan. Allemaal net niet. Meer vertrouwen geven aan Verhoek, Immers, Coutinho, Visser,Hese en Pique. Maar goed dat geduld is er niet.

 

Beter een keer degraderen en dan sterk terukomen dan ieder jaar die halfbakken aankopen. 

Bert, hoop maar dat je leven een stuk leuker is dan dat je nu overkomt. Kom op, zo slecht is het allemaal niet. Nijland en Sarpong zullen inderdaad niet komen, maar daar lig ik niet wakker van. WII met Nijland is met meer geluk dan wijsheid aan degradatie ontsnapt en sarpong deed het wel aardig, maar als ie er echt moest staan (bekerwedstrijd tegen ajax) was ie er niet. Bulykin de kantjes ervan aflopen op de training? So what, dat deden Romario en Remco Boere ook. Van vaste trainingbezoekers weten we ook dat hij er in een aantal opzichten met kop en schouders boven uit steekt. Het is en blijft afwachten, maar Immers doet het goed in de spits, mits hij niet teveel op het middenveld loopt. Leewin spreekt wellicht niet tot de verbeelding, maar het is een talent die graag wil en laat dit nou juist bij Ammi ontbreken, prima aankoop dus gezien het geringe bedrag wat deze gozer zal kosten. Linssen? Willen ze dus blijkbaar ook voor weinig binnenhalen en dat lijkt me prima. Kan dan alleen maar meevallen. Beter zo, dan weer dure pseudo-vedetten a la Dennebooom halen. Als ik het spel van de wedstrijden tot nu toe zie heb ik er wel vertrouwen in, onder Atteveld was dat veel minder. Bovendien, nu niet teveel uitgeven betekent dat er in de winterstop nog wat mogelijk is. Daar hebben we in het verleden (2003-2006 en 2008 met Buijs en Dereijck) ook veel baat bij gehad. Beter eerst kijken hoe het gaat en straks 1 of 2 echte versterkingen dan nu al teveel uitgeven en straks niks meer kunnen. We are staying up!

0
Donderdag 19 augustus 2010 om 00:02 uur

Bert

Frans schreef:

 

Beste shouters,

 

Zie dat er volop namen genoemd worden en wil jullie toch even bijpraten met de huidige stand van zaken :

 

Robert Zwinkels heeft een klein scheurtje in de buiten-meniscus en gaat 2 weken richting fysio-therapie, als de klachten toch niet weggaan zal een ingreep moeten plaatsvinden.

 

Aleksander Rankovic gaat goed vooruit en zit dicht tegen aansluiting bij de groep aan.

 

Danny Buijs hoeft gelukkig niet onder het mes anders waren we

hem zeker 3 maanden kwijtgeweest en zal nu naar verwachting

met 4 a 6 weken weer kunnen voetballen.

 

Dimitri Bulykin is voor een paar dagen naar Rusland geweest

in verband met familiezaken, de papierwinkel is zo goed als rond.

 

Ramon Leeuwin heeft een contract voor 2 jaar ondertekend en is naast de positie van rechtsback op meerdere plaatsen inzetbaar

en op voordracht van John van den Brom binnengehaald.

 

Edwin Linssen zit nog even in de wachtkamer aangezien vraag en aanbod op dit moment te ver van elkaar verwijderd zijn.

Vanmiddag is zijn zaakwaarnemer Louis Laros weer bij ADO Den Haag op bezoek geweest, maar nog geen witte rook.

 

Stef Nijland en Jeffrey Sarpong staan inderdaad ook op de lijst

van eventuele versterkingen, alleen Ajax en P.S.V hebben zich nog niet uitgesproken of zij ook verhuurd mogen worden, bijkomstig probleem hier is dat de halve Eredivisie inmiddels interesse heeft in deze 2 spelers.

 

Derk Boerrigter is ook nog steeds in beeld bij ADO Den Haag alleen is de afkoopsom die R.K.C. Waalwijk op dit moment vraagt

(veel) te hoog voor ADO Den Haag.

 

Groeten Frans

 

Dit lijkt allemaal mooi nieuws. Waarheid is anders. Van een andere shouter konden we al lezen dat Bulykin er op de training de kantjes vanaf loopt weer geen spits dus!

 

Stef Nijland en Sarpong komen nooit naar Den Haag. Sarpong zal weinig met Den Haag hebben tenzij dat die van bananen houdt.

 

Raymond Leeuwin is een onzekere aankoop waarvan nog maar moet blijken of hij het niveau aankan.

 

Edward Linssen ? Laat lekker gaan komt van fortuna zo'n speler heb je niks aan. Allemaal net niet. Meer vertrouwen geven aan Verhoek, Immers, Coutinho, Visser,Hese en Pique. Maar goed dat geduld is er niet.

 

Beter een keer degraderen en dan sterk terukomen dan ieder jaar die halfbakken aankopen. 

0
Woensdag 18 augustus 2010 om 22:03 uur

morley

Mike schreef:

De transferperiode loopt nog een halve maand. Als je een goeie rechtsback kunt halen laten ze Ammi misschien nog contractvrij vertrekken naar MVV.

Overigens heb ik voor rust genoten van de rechterkant. Die Lachambre wist niet waar ie kijken moest.

mvv is op sterven na dood, die kunnen hem hooguit als amateur halen. wel jammer, ik heb weinig tot niets met de limburgse clubs maar mvv spreekt me dan nog het meest aan.

 

in je zin kun je 'de rechterkant' rustig vervangen door 'verhoek'. was nooit zo'n fan van hem maar die jongen speelt tegenwoordig prima. toch nog een (klein) compliment voor wetzel en atteveld die hem kennelijk op de juiste wijze hebben weten te raken....

0
Woensdag 18 augustus 2010 om 11:25 uur

Bert

Aad schreef:

Ik begrijp überhaupt niet dat er nog spelers worden aangetrokken. Dik zonde van het geld want er is er niet één goed genoeg voor de topclub ADO.

Mee eens. De meeste spelers zullen weinig toegevoegde waarde hebben. Je blokkeerd bovendien de ontwikkeling van je eigen talenten.

0
Dinsdag 17 augustus 2010 om 18:20 uur

morley

Mike schreef:

Volgens mij moeten we hier altijd een Haags icoon terughalen of een voetballer met een flinke staat van dienst halen.

Waarom zou je nou niet gewoon een goede voetballer uit de JupL halen of een talent uit die klasse.

Er zijn clubs die niks anders doen en deze spelers na een paar jaar vet verkopen.

ik neem aan dat je dan doelt op leeuwin en niet op mulders? ben het helemaal met je eens hoor maar meestal hebben de clubs die er een goede speler aan hebben (gehad) dan wel de krenten uit de pap aangetrokken: mertens, chadli, huntelaar, etc. dat zijn jongens die er toen al uit sprongen in de eerste divisie. dat kun je van ramon leeuwin toch niet zeggen. van den brom kent hem natuurlijk al wel maar goed, dat dacht ik bij supusepa ook en die maakt (op mij) ook nog weinig indruk. je moet sowieso altijd afwachten hoe zo'n jongen op eredivisie niveau presteert en je zult toch een afkoopsom op tafel moeten leggen aangezien hij nog 2 jaar contract heeft in apeldoorn. en verder heb je met ammi, kum en in noodgevallen buijs of lorenzo piqué al genoeg spelers die rechts achterin uit de voeten kunnen. trek nou liever een echt goeie linkshalf of keeper aan in plaats van een aantal van die twijfelgevalletjes.

0
Dinsdag 17 augustus 2010 om 15:55 uur

Advertentie

Johannes

Nog even over Mulders en Leeuwin van AGOVV: MUlders lijkt me een hele gekke transfer; hoe gaat die jongen ons verder helpen - het lijkt me een typische Jupiler voetballer. Hij is al 29 dus groeipotentie/restwaarde zijn niet overdreven groot.

 

Leeuwin past wel in het plaatje, want pas 23 en als je de supporters daar moet geloven klaar voor een volgende stap. Voor weinig kopen, door laten groeien, er van profiteren, en met winst weer doorverkopen.

 

Gerucht over beide spelers ging al afgelopen vrijdag na de eerste competitiewedstrijd van AGOVV en kwam van een AGOVV-er. Of de media hebben het daarvandaan, of het is gewoon waar. Wie het weet mag het zeggen!

 

Frans..?? 

0
Dinsdag 17 augustus 2010 om 14:44 uur

Ooievaar

Johannes schreef:

Jeetje wat ben jij slim zeg, helemaal goed ge-Googled man! Ben je toevallig ook Hakkie of Plakkie soms?

Jammer dat je op de inhoud verder niet ingaat.

Te dik, verdient een vorstelijk salaris maar weigert daarvoor de offers te brengen die nou eenmaal bij de baan topsporter horen. Te lui om iets met zijn talent te doen en er schijt aan hebben dat vele duizenden jongetjes (getal zal ook wel niet kloppen, succes ermee!) dromen van een toekomst als betaald voetballer 'gewoon' voor een grijpstuiver de hele kutweek keihard moeten werken.

Groeten aan je idool!

J.

Volledig mee eens. Ricky v.d. Bergh is louter en alleen geïnteresseerd in Ricky v.d. Bergh. En een ieder die dat niet vind is een idioot of toont te weinig respect.

 

Die jongen heeft het i.q. van een kanarie, anders had hij zich wel het schompus gelopen om dat tonnen salaris zo lang mogelijk te mogen genieten. Na dit seizoen zal het betaalde voetbal niets meer horen van Ricky v.d. Bergh en dat is voor de volle 100 % te wijten aan Ricky v.d. Bergh. Nog één rode kaart en het is gebeurd met deze pseudo vedette. Gelukkig maar. En laat Toornstra maar lekker die vrije trappen nemen, die kan dat veel en veel beter.

 

Alle fans van Ricky v.d. Bergh wens ik veel succes maar vooral incasseringsvermogen toe, want hij laat je hoe dan ook steunen. Maar dat ligt niet aan Ricky volgens Ricky(...)

0
Maandag 16 augustus 2010 om 23:59 uur

oodh

morley schreef:

had het hier een maand of vier geleden al geschreven. fernandez liep bij ons in het tweede (weliswaar op 1e divisie niveau) praktisch 1 op 1. ook bij excelsior vorig seizoen haalde hij dat gemiddelde zo ongeveer (15 goals in 20 wedstrijden terwijl hij niet alles in de basis startte!). toen kreeg ik ook al van mensen te horen dat het zo'n enorme prutser was....

 

wetzel stuurde hem toen weg want hij zou nooit eredivisie niveau halen. vervolgens ging onze grote vriend toen fors geld pompen in spitsen als caracciolo, powel en milic.

 

ik denk dat je guyon er goed bij had kunnen houden. hij kostte een fractie van het geld dat door wetzel over de balk is gesmeten (en dan vergeet ik voor het gemak het geld dat atteveld aan oper heeft gespendeerd) en was jong genoeg om zich nog verder te ontwikkelen.

 

ik denk overigens niet dat hij goed genoeg is voor de (sub)top van de eredivisie maar vond en vind het wel een speler die wij heel goed hadden kunnen gebruiken in onze selectie.

Ik ken hem al vanaf de jeugd. Ik begreep het wel dat hij wegging bij ADH. Hij is snel maar heeft ook heel veel ruimte nodig. Als je met veel man achter de bal staat kan je hem prima diep aanspelen en is hij dreigend. Een echte counterman dus. ADH had meer vertrouwen in Verhoek en dus was er weinig te verwachten speeltijd voor hem.

0
Maandag 16 augustus 2010 om 10:54 uur

Mike

supporter-noord schreef:

hou op toch op joh, stakker. Als hij van die kansen er 3 inschopt hoor je niemand. We kunnen beter een actie starten tegen vervelende supporters hier die elke keer maar wat roepen wat nergens op slaat. 

Dat verhaal van "als" lezen we hier nu al 2 seizoenen. Er is geen als meer! 

Hij doet zeker zijn best maar na elke aktie blijft ie liggen en voelt ie aan zijn been en dat opeisen van vrije trappen begint zo langzamerhand een lachertje te worden. Een speler die wekelijks zo weinig brengt wordt overal vervangen.

Hetzelfde geldt voor Bosschaert, die overal galleryplay van wil maken: buitenkantje voet, stiftballetje": hautain! Maar een man dekken als back doet ie nog steeds aan de verkeerde kant!

 

Roda had overigens een meer dan behoorlijk team. Slim gespeeld alhoewel ook door het oog van de naald. Voor die nummer 8, Janssen heeft Twente nu ook interesse als mogelijke vervanger voor Ruiz. Als Verhoek zo blijft spelen als het eerste uur zal daar ook interesse voor komen.

0
Maandag 16 augustus 2010 om 08:43 uur

Nu online

kojak1, Advocado, john 147 en 243 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4