Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

JB

DenHaagFC schreef:

Ik heb goed nieuws voor ADO Den Haag. Het scheelde namelijk weinig of Wesley Verhoek was opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal. Gelukkig deze keer nog niet want dat had misschien toch nog veel extra intresse opgeleverd uit het binnen en buitenland. Ik heb dit nieuws van iemand die gebeld is door de KNVB hoe het met het fysieke gestel van Verhoek gaat. Let op mij woorden: Als Verhoek door blijft gaan zit hij bij de volgende wedstrijden bij de (voorlopige) selectie.

Wat ik niet kan begrijpen is dat Kevin Strootman na 1 wedstrijd bij Utrecht al wel bij de voorlopige selectie van Oranje kan zitten en Jens Toornstra die al een heel jaar uitstekend loopt te ballen niet

0
Donderdag 27 januari 2011 om 14:02 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vicento in voorselectie Jong Oranje
Cor Pot, de bondscoach van Jong Oranje heeft Charlton Vicento aan de voorlopige selectie voor de oefenwedstrijd tegen Tsjechiƫ toegevoegd.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 27 januari 2011 om 12:07 uur

DenHaagFC

Ik heb goed nieuws voor ADO Den Haag. Het scheelde namelijk weinig of Wesley Verhoek was opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal. Gelukkig deze keer nog niet want dat had misschien toch nog veel extra intresse opgeleverd uit het binnen en buitenland. Ik heb dit nieuws van iemand die gebeld is door de KNVB hoe het met het fysieke gestel van Verhoek gaat. Let op mij woorden: Als Verhoek door blijft gaan zit hij bij de volgende wedstrijden bij de (voorlopige) selectie.

0
Donderdag 27 januari 2011 om 09:53 uur

Aad

Duidelijk stukje van van den Brom op ADO-fans.

 

Het lijkt mij wel dat hij met dit stukje de druk op directie en van der Kallen wat wil opvoeren. Hij heeft het over "intentie om" en niet "concrete toezeggingen om" de selectie te versterken maar hij bedoelt natuurlijk wel degelijk het laatste.

John is een zeer goede trainer die weet dat deze selectie nu beter presteert dan normaliter kan worden verwacht. Er zitten nog steeds zwakke plekken in, zeker waar het de breedte betreft. Hij wil er dus betere spelers bij en dat kost geld. Salaris én in voorkomende gevallen transfersommen.

 

En dat laatste is nu het grootste probleem. Want dat is er, maar zeer beperkt en moet dus met verstand worden uitgegeven.

Ik kan mij voorstellen dat van der Kallen nu niet hard loopt om Kubik over te nemen. Zoals eerder hier opgemerkt is de Kubik van de laatste wedstrijden die hij speelde zeker niet meer dezelfde dan de Kubik die in het begin fris en vrij speelde en scoorde.

 

Een aantal mensen op deze box wil alles wat los en vast zit kopen. Ik ben blij dat ze bij ADO verstandiger zijn en zeer selectief de centjes uitgeven.

Ondertussen hoop ik wel dat ze de spelbepalende spelers kunnen behouden. Verhoek, Rado, Derijck en zeker Toornstra. En, sorry voor sommigen hier, maar Kubik en Bulykin vind ik vervangbaar. Al zou ik ze best willen behouden.

 

En we moeten met zijn allen maar niet meer reppen over Dost, Boerrichter of Scheurs. Dat soort spelers heeft beslist geen hekel aan ADO maar ze kunnen (voor de centjes) beter en dan hebben ze gelijk dat ze die pakken.

0
Woensdag 26 januari 2011 om 17:45 uur

Mooiestadachterdeduinen

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Iemand enig idee of er morgen in het Zuiderpark wordt getraind, of ergens anders op kunstgras ? Laakkwartier, DUNO ?

In de aanloop naar de competitiewedstrijd Excelsior Rotterdam – ADO Den Haag op zondag 30 januari 2011, traint de selectie van ADO Den Haag aanstaande donderdag, vrijdag en zaterdag op het kunstgrasveld van D.S.V. Full Speed. De trainingen vangen aan om 10.30 uur.

0
Woensdag 26 januari 2011 om 14:33 uur

Gustav

De voetbalplaatjes zijn er weer,en het verbaasde mij dat Rado geen plaatje heeft, maar via http://voetbalplaatjes.ah.nl/ kan je op hem stemmen, hij staat er tussen als aleksander. Ook op de rest van de selectie is te stemmen van wie er geen plaatje is dan. Nu Rado heeft mijn stem gekregen........

0
Dinsdag 25 januari 2011 om 08:00 uur

Bert

Ferdy schreef:

Je vat het niet he! Frans hield ons 3 dagen in spanning over een nieuwe aanwinst..of dat bij ADO of bij CADD is heeft Frans niets gezegd.. hooguit dat vdBrom het erg graag wil. Welnu..Yesyes blij en vd Brom blij en wij hebben er een aanwinst bij die ons het nieuws gaat leveren!

 

Maar goed...genoeg gekheid.

 

Beste Frans; life sucks sometimes. Het getuigt nou niet direct van klasse om zomaar de stekker ergens uit te trekken en dikke tranen met tuiten te laten omdat er m.i. terecht vragen worden gesteld over je inside information. Zelf voer je steeds de spanning op en komt uiteindelijk met weinig tot niets. Bevreemd me dus niet dat mensen kritisch worden.

Als ik jou was zou ik de strijd aangaan en dus snel met een echte nieuwsklapper komen..snoer je je criticasters de mond en heb jij je eeuwige roem...ik zou zeggen kom maar op met die klapper!

Wat is dit voor een onzin. Een transfer kan altijd op het laatste moment niet doorgaan. Wat kan Frans daar aan doen????????

Als je niet tegen de spanning kan lees je het toch niet.

 

Hij zit dicht bij het vuur en is onze belangrijkste bron hier. Hij wist ons als eerste te melden dat Derrijck en Buijs bij Ado hadden getekend. En zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen.

 

Sommige hier lijken wel een stel verwende kinderen die beginnen te huilen als het Sinterklaascadeautje tegenvalt.

 

Misschien komt er nog een transfer misschien ook niet. Selectie staat goed dus die drukte om nieuwe spelers begrijp ik niet.

 

Het had mij meer bekoord als Verhoek en Kubik hadden (bij)getekend voor een langere periode.

 

En Frans "keep up the good work" we kunnen niet zonder jou!

 

http://www.youtube.com/watch?v=J4OvjSL8MJk

0
Donderdag 20 januari 2011 om 20:30 uur

Advertentie

Kees

@ Max

 

Het selectie-overzicht van 2010-2011 is niet volledig. Ik mis onze nieuwe aanwinst van deze week!

0
Donderdag 20 januari 2011 om 14:22 uur

friuli

Bij de concurrentie zitten ze ook niet stil ieder geval!

 

FC Groningen legt na Suárez nieuwe Uruguayaanse belofte vast
Woensdag, 19 januari 2011 om 17:58
FC Groningen hoopt de nieuwe Luis Suárez te hebben gevonden. De Noorderlingen maken woensdagmiddag melding van de komst van Matias Jones, een negentienjarige Uruguayaan die overkomt van Danubio uit zijn vaderland. Jones komt in de zomer van 2011 naar Euroborg, maar Groningen heeft de mogelijkheid hem eventueel dit transferwindow over te nemen van Danubio.

De club zal dit alleen doen indien er binnen de huidige selectie nog voor 1 februari mutaties zullen plaatsvinden, zo meldt het op haar website. Groningen heeft op dit moment een overeenkomst met de zaakwaarnemer van de speler en Danubio, de club waarvoor ook voormalig Groningen-speler Bruno Silva uitkwam. Met de speler is een principeakkoord bereikt, maar manager technische zaken Henk Veldmate zegt ervan uit te gaan, dat de gemaakte afspraken vast staan. “En dat alles onder het voorbehoud dat de speler ook nog medisch gekeurd dient te worden.”

Pas als alle formaliteiten definitief zijn afgerond, zal FC Groningen meer details over de transfer bekend kunnen maken. Reden dat de club nu al een persbericht verstuurd, is dat het nieuws via Uruguay voortijdig is uitgelekt. “Wij verwachten de benodigde handtekeningen vandaag of morgen, maar het nieuws ligt al min of meer op straat, vandaar deze bevestiging”, aldus Veldmate.

De sportbestuurder laat weten dat FC Groningen Jones al ongeveer anderhalf jaar scout. “Eén van onze scouts, Grads Fühler, heeft hem als eerste aan het werk gezien. In december ben ik zelf in Uruguay geweest. Ik heb Jones daar in actie gezien tijdens trainingen en in een wedstrijd. Bovendien heb ik een gesprek van ongeveer anderhalf uur met hem kunnen voeren. Hij is een linksbenige flankspeler, met dreiging in zijn spel. Jones heeft snelheid, met name op de eerste meters. Hij heeft een actie in de benen en een versnelling aan de bal. Hij is doelgericht, heeft scorend vermogen en een goede trap.”
Bron:voetbalzone/officiele website fc groningen

0
Woensdag 19 januari 2011 om 18:39 uur

yesyes

Rik schreef:

Frans zat in ook Spanje. Ik ga er vanuit dat hij werkzaam bij Ado is.

Kleine tip van de sluier: Frans is een huidige selectie speler

0
Woensdag 19 januari 2011 om 17:59 uur

Nu online

BigMac, GroenGeelHart070, Brian, JB96, James en 271 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4