Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Bert

Nou over de wedstrijd is genoeg gezegd. Heb daar weinig meer aan toe te voegen.

 

Ik vind Kubik wel een verademinig vergeleken met Soltani.

 

Volgende week dan maar weer. Welke shouters zijn van plan de autocombi te nemen. Ik wil graag twee supporters meenemen met de bedoeling om de benzine te delen. Het al duur genoeg zo'n middagje voetbal.

 

Ook wil ik eventueel met mijn zoontje met een shouter meerijden dat ik aan de benzine mee betaal dat kan ook.;)

 

Met andere woorden wie wil er Carpoolen?

 

0
Zondag 15 augustus 2010 om 23:05 uur

JB

Ik mag overigens van harte hopen dat we geen geld gaan uitgeven aan een keeper, en al helemaal niet aan zo'n dure als Levita.

Israëliër, geen EU enz.

 

Coutinho deed echt heel weinig verkeerd vandaag.

Hooguit miste hij in de eerste helft een keer of 2-3 dat Kubik zijn man helemaal kwijt was en een leeg veld voor hem had. Een uittrap naar de linkerkant had hem misschien een assist opgeleverd.

Zag trouwens op tv dat hij met zijn vingertoppen nog aan die penalty zat.

En in de 2e 1-tegen-1 met Delorge was hij toch de duidelijke winnaar.

0
Zondag 15 augustus 2010 om 21:00 uur

Robin Straub

DeHaagseHyena schreef:

Achteraf gelul, die jongen presteerde bij ado op dat moment niets.

juist dat wou ik ook zeggen met het voorbeeld van elia..

bracht weinig bij ado.. maar bloeide toevallig 1 seizoen later op bij twente.

0
Zondag 15 augustus 2010 om 17:56 uur

Mike

Kees schreef:

De wissels konden wij ook niet plaatsen maar hij zal er ongetwijfeld een goeie reden voor gehad hebben.

 

Kubik was op maar Verhoek zeker niet. Van der Bergh kreeg een publiekswissel.

vd Bergh een publiekswissel??? Hoe bedoel je? Na een overtreding op m smeekte ie gewoon om een wissel!

Vd Bergh heeft net als de meesten stinkend zijn best gedaan maar het zit er gewoon niet (meer) in. Eist de vrije trappen op maar bakt er eigenlijk gewoon weinig van. Krijgt ook nog eens de niet te missen kans op 2-2.

Net als Bosschaert. Irritante diepe ballen die niet aankomen, balletjes buitenkant voet, verdedigt aan de verkeerde kant...... Hoelang nog?????

Hartverwarmend was te zien hoe Immers, Verhoek en Ammi op rechts maar ook Kubik op links lekker konden opkomen en echt gevaarlijk zijn.

Coutinho ging bij de derde zeker niet vrijuit. Derijck en Kum net een voldoende maar Toornstra viel vandaag een beetje tegen. Ook Visser heb ik niet zien opvallen.

 

Ik heb de eerste helft genoten. De tweede helft krijg je wat eigenlijk altijd dreigt als je m niet scoort: een tegendoelpunt. Dan is het over. Temeer daar je geen bank hebt waarvan het publiek  voelt dat er nog wat inzit. Jammer!

0
Zondag 15 augustus 2010 om 17:54 uur

hjfff

Prioriteit van aankoop ligt momenteel niet in de voorhoede.

Deden het alle 3 goed vandaag. Maar vleugelspeler erbij zal toch ook wel lekker zijn, gezien je bank met Hulst, Vicento en Achterberg.

 

Belangrijkste is een rustgevende schakel tussen verdediging en aanval en die maximaal maar 25m van ze centrale verdedigers vandaan is. Inderdaad type Luijckx. Als er dan 1 (lees Ricky) weigert mee te verdedigen, heb je sowieso iemand die de tegenstanders middenveld opvangt, hierdoor blijven de mandekkers achterin en hoeven deze niet door te schuiven waardoor 1 op 1 situaties ontstaan.

 

Ongeïnspireerde mannen als Buijs en Ammi van je van mijn part voor weinig verkopen en bijvoorbeeld een Leeuwin(Agovv) en Fledderus(Heracles) het vertrouwen geven.

 

Mitchell Pique ff bij de ouwe rakker langssturen die Robben heeft opgelapt! Laat je hem daarheen lopen, istie gelijk van de kilo's af.

0
Zondag 15 augustus 2010 om 17:29 uur

Advertentie

supporter-noord

ADODENHAAG schreef:

Roda speelt op de counter en dat betekent dat je met 5/6 man aanvalt... dan heb je gewoon 4 backs nodig want anders heb je steeds een man te kort in de omschakeling.

 

En het is niet zo raar dat als je 1-3 achterstaat iedereen stil is....

Hoe je het went of keert, je hebt gewoon een zwakke verdediging. Dereijck is de enige goeie en of nou Bosschaart of Kum ernaast staat, tis even zwak. Ze kunnen beter nog een extra goeie verdediger erbij kopen. Toch vind ik ze beter voetballen dan vorig jaar maar zeer weinig scorend vermogen. Kansen zat, dus dat is wel hoopgevend. Eens moeten de doelpunten toch gaan vallen.
Die Rus moet echt het verschil een beetje gaan maken, anders word het nog een harde dobber.  

0
Zondag 15 augustus 2010 om 16:45 uur

ADODENHAAG

supporter-noord schreef:

Zou me verbazen als ze morgen winnen. Ze kunnen nog niet eens van een Vitesse winnen die 10 nieuwe spelers opstelt. Roda is veel beter dan Vitesse en zonder Buijs en die Rus kan je het wel helemaal vergeten.

Nou ja , Roda speelt altijd in dezelfde tactiek dus je kan je er wel op voorbereiden. Je bent waarsch ook vergeten dat Vitesse hulp van de scheids heeft gehad.

 

In ieder geval, Roda stelt dit jaar ook niet zo veel voor. Junker en Hadouir moeten het doen. Jongens als Skoubo en Janssen lopen er een beetje omheen. Ik vind dat ons team weinig onderdoet maar ben wel bang dat het een puntendeling wordt. 1-1.

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 23:56 uur

Robin Straub

Van den Brom wil N’Toko en Leeuwin meenemen
dinsdag, 15 juni 2010 14:48
Het is een bekend fenomeen in de voetballerij: een trainer vertrekt en hoopt zijn nieuwe club te versterken met spellers die hij bij zijn oude club achterlaat. John van den Brom is op die regel geen uitzondering. Van den Brom, komend seizoen hoofdcoach bij ADO Den Haag, hoopt Chiro N’Toko en Ramon Leeuwin van AGOVV mee te nemen naar het westen.

Beide spelers hebben een prima seizoen achter de rug in Apeldoorn en zouden in de ogen van Van den Brom een versterking zijn voor ADO. N’Toko is transfervrij en hoeft dus niks te kosten. De centrale verdediger, drie seizoenen actief op Berg en Bos, zou in Den Haag het defensieve slot op de deur moeten worden. Overigens is ADO niet de enige Eredivisieclub met belangstelling, ook Vitesse zou de Belgische Congolees graag willen inlijven. De Arnhemmers hebben echter weinig geld en kunnen het salaris van N’Toko mogelijk niet betalen.

Leeuwin was afgelopen seizoen de vaste rechtsback van AGOVV. Hij kwam in de zomer van 2008 over van de beloften van FC Utrecht en heeft in Apeldoorn nog een doorlopend contract tot 2011. AGOVV zou voor hem dus een transfersom kunnen ontvangen, wat gezien de financiële huishouding een must is. Voor de positie van Leeuwin heeft AGOVV al een opvolger in huis: René Bot. Die kwam afgelopen seizoen door twee zware blessures geen minuut in actie, maar moet komend seizoen een vaste waarde gaan worden op Berg en Bos.

Rondom een mogelijke transfer van Nacer Chadli is het de laatste week erg stil. De Franse clubs Lille en St. Etienne zouden belangstelling hebben voor de topscorer van De Blauwen, maar zover bekend is er nog steeds niks concreet.


misschien neemt hij deze 2 gewoon mee dan  :)

is wel een oud bericht

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 20:09 uur

Johannes

Over Linssen weet ik erg weinig, maar voor de breedte is een ervaren kracht erbij helemaal niet slecht. Het zal ook de hoofdprijs niet kosten. Boerrigter dat vond ik in dat ene seizoen eredivisie echt een geweldenaar en het is verbazingwekkend dat er nog geen subtopper heeft toegeslagen. Als ons dat als ADO toch lukt... Hele goede speler, met kans op een financiële klapper over een jaar of twee. Ik ga hier in stilte zitten duimen...

 

Er is op internet ook nog een gerucht dat men bij AGOVV opving: maandag zouden er twee spelers van AGOVV hier bij ADO gepresenteerd worden; een naam die genoemd wordt is Leeuwin. Die kwam hier op de shout een maand geleden ook voorbij... toeval? Voor zover ik weet is dat een rechterverdediger.

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 20:01 uur

dirk

GroenGeel schreef:

Toch een opvallend verschil in ambitie:

 

Vitesse wil Vennegoor en Bruggink halen

VVV wil Nijland

Graafschap haalt Poepon en Hersi

 

En wij halen Linsen ;(

Misschien dat wij wel beter af zijn, ook al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo. Vitesse heeft uit pure geldnood alleen maar spelers moeten verkopen en klampt zich nu vast aan de hoop op een Russische investeerder. Als dat al lukt, wat ik nog moet zien, heeft Vitesse niets meer over Vitesse te zeggen.

VVV wilde eerder al Boerrigter en ook Bruggink, die alleen maar moest lachen toen zijn naam in verband werd gebracht met die club.

Was eerlijk gezegd niet tegen de komst van Poepon geweest, maar ik moet nog zien of Herschi een versterking zal zijn voor De Graafschap. Met Linssen haal je in elk geval een geroutineerde speler binnen voor relatief weinig. En als Boerrigter er inderdaad nog bij komt, kom je niet eens slecht uit de transferperiode. We moeten nog even geduld oefenen tot en met 31 augustus. Dan weten we meer.

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 12:23 uur

Nu online

James, Aad, Swaber, BLEISWIJK-1, john 147, Vakkie-G, tjapi01, Raoul88, Haraldberg1, Peter87 en 210 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4