Pagina 104

Dannyy

oodh schreef:

Want? Omdat hij handelt in belang van zijn club? Dat dat ons niet uitkomt is wat anders.
Hij praat door een minuut stilte heen. Dan ben je echt een malloot, bevestigt eigenlijk wat wij al wisten.
0
Zondag 2 augustus 2015 om 18:15 uur

Kees

Richard schreef:

duplan heeft me aangenaam verrast vandaag, heeft minder fout gedaan als alle voorgaande wedstrijden..
Maar vind jij als oud-voetballer ook niet dat Fraser De Korte en Houtkoop een bewussie geeft.

De Korte in het centrum van de aanval opstellen tegen twee beren en Houtkoop op rechts in de 80 ste minuut.
0
Vrijdag 31 juli 2015 om 22:09 uur

KR96

haagse-Dick schreef:

20 minuten staan voor een biertje????
Haal altijd voor de wedstrijd een biertje, binnen een minuut geholpen!
0
Vrijdag 31 juli 2015 om 21:44 uur

Kees

Madmax schreef:

Weer 3 goals van Havenaar pff.

Heel gauw Kramer verlengen.
Ik dacht eerst dat Havenaar inderdaad drie keer gescoord had. O-0 en gewisseld in de 80 ste minuut.
0
Woensdag 29 juli 2015 om 21:41 uur

Kees

boppie schreef:

Mike erin, geloven ze daar nog in Haags kwartiertje.
Ja, hij kwam exact in de 75 ste minuut in het veld. In de 88 ste minuut werd het 1-1, eindstand.
0
Zondag 26 juli 2015 om 17:57 uur

D.H.zuid-west

ado4ever schreef:

Valt wel op dat de personen die niet eens geweest zijn precies kunnen vertellen hoe het was gegaan en hun zogenaamde eigen club op internet aan het afbranden zijn. Knap hoor

Ik ben wel geweest en zie in Schaken een prima speler die veel goede ballen gaat afleveren op Kramer (mits hij blijft). We hebben in de 1e helft 1 afgekeurd doelpunt en 1 minuut voor tijd Bakker die 1 op 1 met de keeper niet wist te scoren. De eerste helft had er dus na 45 minuten ook op 2-2 kunnen eindigen. Veel balbezit in de 1e helft, alleen blijft de verdediging ons zorgekindje, 3 kansen 2 doelpunten.

De 2e helft was een draak maar wat wil je met zoveel wissels. Korte mag wat mij betreft fijn op de bank blijven zitten en Marengo heeft mij vandaag ook niet kunnen overtuigen. Ook Gorree zal als bankzitter gaan starten in de competitie, zoveel is mij wel duidelijk. Tempo van de wedstrijd, met name de 2e helft, was veels te laag en de amusementswaarde in de 2e helft was 0.

Al met al niet geweldig allemaal maar dat Schaken een echte aanwinst gaat worden had ik niet verwacht. Voor dit soort spelers kom je naar het stadion, iemand die een actie kan maken en een voorzet kan geven.

Nu moet Fraser alleen nog even trainen op corners
0
Zaterdag 25 juli 2015 om 18:40 uur

Dannyy

FC Twente nu al 3-0 achter tegen Generbilci, 35e minuut.
0
Zaterdag 25 juli 2015 om 16:38 uur

pajam

ADO zet negatieve oefenreeks voort tegen Veria

ADO Den Haag is in eigen huis met 2-1 onderuit gegaan tegen het Griekse Veria. Het is de derde oefennederlaag op rij voor de selectie van trainer Henk Fraser.
Met de onlangs gepresenteerde Ruben Schaken in de basis begon ADO slecht aan de wedstrijd. In de vijfde minuut promoveerde Sotiris Balafas een verre ingooi tot doelpunt. Even later kwam de 28-jarige Griek wederom tot scoren; Balafas zette zijn ploeg met een kopbal op 2-0. Mede via Schaken kwam de Eredivisionist in de eerste helft nog tot een aantal kansen, maar het leverde geen treffer op.

De rechtsbuiten bleef samen met mede-nieuwkomer Edouard Duplan en Michiel Kramer, die een transfer naar Baniyas in duigen zag vallen, na de eerste helft achter in de kleedkamer. In de negentigste minuut deed huurling Kenji Gorré met een benutte strafschop pas iets terug namens de nummer dertien van het voorbije seizoen.

De vorige twee oefenduels gingen ook verloren voor de Hagenaren. Burton Albion was met 1-0 te sterk voor ADO, waarna tegen Gençlerbirligi een 2-0 nederlaag volgde. De club uit de Hofstad sluit de voorbereiding komende vrijdag af met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Real Mallorca.