Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Ooievaar

hjfff schreef:

'ADO Den Haag op de tribune voor Boerrigter'
ADO Den Haag lijkt nog niet klaar te zijn met het versterken van de selectie. De eredivisionist zat volgens het Algemeen Dagblad vrijdag op de tribune voor Derk Boerrigter.

RKC opende de Jupiler League met een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Zowel Boerrigter, die het gehele duel speelde, als RKC kwam niet tot scoren: 0-0. Toch gaat ADO Den Haag, dat zich onlangs al versterkte met centrumspits Dimitry Bulykin, mogelijk een poging wagen.

De 23-jarige Boerrigter heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag op het hoogste niveau actief wil zijn. Vorig seizoen kwam de aanvaller tot 31 wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde. VVV-Venlo toonde onlangs belangstelling, maar de spits bleek voor de Venlonaren te duur te zijn.
 

Zou zonder meer een versterking zijn. Die jongen heeft een vreselijk schot in de benen, en heeft als voordeel dat hij nog wel eens een vrije trap  er in wil knallen. Zou ik een prima zet vinden. Met hem erbij en onze Don Kozak heb je natuurlijk veel meer mogelijkheden.

 

Ga er vanuit dat hij komt, lijkt me stug dat ze gisteren met z'n alllen voor de lol op de tribune zaten.

 

En als Brom Linsen wil hebben dan is hij wat mij betreft welkom, als hij op de pllek van het kanon der gemistte kansen Ricky v.d. Bergh zou komen te spelen, dan is hj dubbel welkom!!!

 

Kijken naar anderen zoals Graafschap - die hebben hooguit 5 eredivisiewaardige spelers - of VVV, die nog miljoenen op de plank hebben liggen voor Honda heeft weinig zin.

 

We hebben zeker als die Boerrigter zou komen, een hele aardige selectie waarmee je je zeker weten makkelijk zou kunnen handhaven.

 

Ik krijg steeds meer de overtuiging dat de club op de goede weg is, nu die spelersgroep nog, die hebben heel wat goed te maken!!!

 

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 12:11 uur

yesyes

GroenGeel schreef:

Dat klopt wel, maar wat als al je concurrenten zich nou zwaar versterken en daardoor speel je nacompetitie met mogelijk alle gevolgen van dien?

Je moet toch mee om een beetje redelijk te eindigen? Jupiler wordt de doodsteek. Overigens zeg ik niet dat we eruit gaan, maar zie concurrenten steeds sterker worden..

hoe kom je daar nou bij met concurrenten steeds sterker worden??? Ik zie ze alleen maar zwakker worden hoor, zeg je dit nu alleen omdat vitesse interesse toont in een paar kwaliteit spelers?  Voor de rest zie ik weinig kwaliteit hoor bij onze concurrenten ja een paar gehuurde spelers waar je ook weinig aan heb omdat die volgend seizoen toch weer weggaan. Ik vind dat we nu juist goed bezig zijn en al bijna 2 a 3 jaar dezelfde groep in takt hebben, dat is jarenlang niet voor gekomen altijd werden er wel een paar spelers weggekocht en kon je weer opnieuw beginnen. Tis jammer dat we zo'n bagger trainer ala atteveld hadden vorig seizoen anders had je nu een stuk meer vertrouwen gehad en waarschijnlijk ook niet van vitesse verloren. Je verliest het de laatste tijd op mentale vlak terwijl we op papier makkelijk tussen 10de en 12de plek moeten kunnen spelen, maar goed zo dat is mijn mening

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 12:10 uur

ADODENHAAG

Boerrigter speelde tegen Eindhoven vandaag een ongelukkige wedstrijd en als dan er nog een prijskaartje aan hangt word die zeker niet gehaald. Die neger voorin bij Eindhoven doet het prima.. misschien keek hij daarvoor. De rest stelt weinig voor.

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 01:50 uur

Ooievaar

tmvnstn schreef:

dit stond als opmerking bij het nieuwsbericht over linssen...
benieuwd hoe de box denkt over het verhaal vdbergh...

ADO inside

Linsen gaat een tweejarig contract ondertekenen jaar met optie op nog een jaar.



Ricky v.d. Beg staat op de nominatie om zijn contracht ontbonden te ziien worden. De club is zeer slecht te spreken over zijn houding in- en buiten het veld, mede door zijn privé escapades waardoor de club klaar is met Ricky. In het uiterste geval is hij in de winterstop weg, liefst eerder en hij mag volledig gratis weg.

Geef diie Linsen maar een kans, neem aan dat Brom toch wel weet waar hij het over heeft. Aan de andere kant: Er is geen tot weinig budget, dus ben je dan snel uitgestudeerd.

 

Dat van van der Bergh zou me niet echt verbazen. Maar zolang hij privé geen strafbare feiten begaat lijkt me het niet aannemelijk dat de club dit statement heeft afgegeven, maar dat ze hem spuugzat zijn dat is ook mij bekend.

0
Vrijdag 13 augustus 2010 om 22:52 uur

oodh

Kees schreef:

Zijn "stageperiode" is t/m vrijdag a.s. verlengd.

Kan me voorstellen dat wanneer Elia verkast de club niet komt aanzetten met Linssen als versterking. Kan me er eigenlijk überhaupt weinig bij voorstellen qua versterking.

0
Donderdag 12 augustus 2010 om 10:56 uur

yesyes

Hagie307 schreef:

Daar ben ik het mee eens drama:D

Niet alleen Ricky was het!!

Als er op een gegeven moment een halve selectie niet meer wil voetballen ligt t niet alleen aan hem!

Misschien moeten er hier een paar maar samen een site oprichten bijv:

www.anti-rickyvdbergh.nl?

schei toch uit problemen zijn nu toch opgelost?? Waar blijft die inzet van hem dan? merk er heel weinig van , ben echt benieuwd zondag in ons eigen stadion of die het nu wel kan brengen want voetballen kan die zeker dat ontkent niemand alleen ze instelling is diep en diep triest

0
Woensdag 11 augustus 2010 om 08:37 uur

Advertentie

Kees

morley schreef:

overigens kun je je afvragen of het slim zou zijn om met oogkleppen op dat standpunt te blijven hanteren.

 

aan een speler van de leeftijd van edwin linssen geef je normaal gesproken alleen maar geld uit. de kans dat hij ooit nog wat opbrengt is praktisch nihil.

Tsja, er moet wel geld voor zijn en dat is er duidelijk niet. Wel is er nog ruimte in de post salarissen.

 

Er zijn negen contracten beëindigd: Knopper, Horvath, Milic, Cornelisse, Schwiebe, Powel, Waterman, Soltani en Ditewig.

 

Daarvoor in de plaats: Kubik, Supusepa, Bulykin en nog een aantal jeugdigen die heel, heel weinig krijgen.

 

Toornstra is misschien wel de enige die meer is gaan verdienen.

 

Op zicht liever een smalle selectie met wat betere voetballers dan ruim in je jasje met mindere. Alleen kaarten en schorsingen maken je erg kwetsbaar.

 

Het ongelooflijke geluk is er voor ons dat al die negen contracten (waaronder een aantal heel dure) afgelopen seizoen afliepen. Aan transferwaarde had het ook weinig opgeleverd. Behoudens Waterman maar die was gehuurd.

0
Dinsdag 10 augustus 2010 om 17:21 uur

Hagie307

Coutinho

Pique Dereijck Bosschaart Kum

Buijs Toornstra Bergh

Verhoek Kubik
Bulikin

Ik denk dat we het zo maar moeten proberen;

Zwinkels: maakte weer geen goede indruk die 2de penalty moet hij toch gewoon naar de hoek gaan waar hij de afgekeurde penalty schoot???

Ammi: verdedigde gewoon weer steeds aan de verkeerde kant dus weer veel fouten op die bal van de lijn na!!!

Supu: nog te onervaren veel balverlies en leverde de bal teveel in bij de tegenstander

Buijs: Niet tot weinig gezien!

Bergh: Wordt het beter als vorige seizoen? ik denk het eigelijk wel!

Immers: Tja stond op de goede positie bij dat doelpunt maar een echte spits is het naar mijn mening niet daar moet nog veel op getraint worden

 

0
Dinsdag 10 augustus 2010 om 12:28 uur

denhaag..

quincy... schreef:

                         coutinho
kum(proberen) derijck  bossie    supu
 
                    buijs  toornstra
verhoek           immers             kubik
                        bulykin

 

zo?

Dit lijkt mij ook het proberen waard.

zeker ook kum op de rechtsback positie, want ammi bakt er weinig van..
vd bergh er ook uit als je kijkt naar se prestaties van de wedstrijd tegen vitesse, maar als die in vorm zou zijn heb ik hem tog liever erbij..

En volgens mij heeft ricky ook te doen met ene vormcrisis, want normaal zag je hem bij heracles goeie voorzette geven uit vrije trappen maar zondag kwamen ze nie voorbij de eerste verdediger van vitesse

0
Maandag 9 augustus 2010 om 23:29 uur

yesyes

Ooievaar schreef:

Aan v.d. Brom ligt het natuurlijk totaal niet. Behoeft geen nadere uitleg.

 

Begrijp zo wie zo de paniek niet zo. Ik behoorde niet tot het contigent die een overwinning bij Vitesse voorzag, laat staan een simpele. Lijkt wel of we de eerste pot hebben verloren maar dan wel in de juup(...)

 

We hebben materiaal om ons zonder al te veel zorgen te handhaven. En ben er dan ook echt van overtuigd dat wij boven Vitesse zullen eindigen, omdat we een bredere selectie hebben dan zij.

 

Maar laat niet onverlet dat we wèl de mouwen zullen moeten opstropen, omdat we niet de kwaliteit hebben om een tegenstander blijvend onze wil op te leggen. We hadden meer moeten scoren voor de rust, dan was het klaar geweest. Maar we zijn niet voor niets een ploeg die in het rechterrijtje hoort, dus ook dat valt dus heel simpel te verklaren.

 

Tegen Roda -en vergelijkbare ploegen-  moeten we er gewoon opkletsen, en Hadouir niet aan de bal laten komen, anders kom je aan de beurt. Thuis moeten we gewoon dit soort ploegen de baas zijn, daar hebben we echt wel het materiaal voor. Zo slecht is het echt niet.

 

Ben blij als Piqué er weer is, dat vind ik met afstand de beste back die we hebben.

 

Kritiek of beter gezegd teleurstelling kan ik begrijpen, maar we moeten wèl realistisch blijven. We hebben een ploeg voor het rechterrijtje. We hebben niet het materiaal van FC Groningen.

 

Ploegen als Excelsior, Graafschap, Willem II, VVV, NEC en Vitesse, dienen we gewoon onder ons te houden.

 

We zullen met name dus thuis uit een ander vaatje moeten tappen t.o.v. vorig seizoen. Druk zetten, en afjagen, met vleugelwingers als Verhoek en Kubik moet je die ballen lekker voor de pot gaan zwiepen. Zal je er best wel de nodige potten gaan winnen.

 

Eerst dit seizoen maar eens rustig zien door te komen, dan kan je volgend jaar weer gaan doorselecteren. Dan kan je Zwinkels, v.d. Bergh, Ammi, Buijs en Bosschaert lozen. Veel te duur en brengen veel te weinig en blokkeren doorstroming.

 

Heb je een jaar om de jeugd klaar te stomen, en je scoutingsapparaat te verbeteren, d.m.v. oud spelers met name de scandinaviërs in te schakelen.

 

Overigens een prima goal van Lex, dat heeft Brom - al dan of niet gesoufleerd door Steyn - goed gezien.

 

 

 

Met je eens maar ik begrijp niet waarom mensen Buijs en bosschaart willen lozen?  Zijn 2 hele belangrijke spelers

 

Bosschaart vandaag zeker niet slecht maar met ze rust en ervaring achterin is die zo belangrijk dat zag je vorig seizoen ook. Wie wil je daar anders neerzetten dan? KUM?  die is veelste onrustig en maakt onnodige overtredingen en daardoor laat je derijck ook kut spelen. Bosschaart blijft rustig dat komt die derijck ook alleen maar ten goede, dat zal je wel gaan merken straks

 

En Buijs speelde vandaag kut ja maar het blijft een speler die alles uitzet en heel het team beter kan laten spelen alleen zit die zelf ff in een dip misschien. Kijk ze eerste half jaar toen die hier kwam hoe die speelde iedereen vergelijkde hem al met cor lems enzo dat zegt toch al genoeg en dat verlies je echt in 1,5 jaar. Straks als het beter gaat lopen zie je weer de echte buijs, in mijn ogen echt een topspeler die ik al jaren niet meer bij denhaag heb zien lopen. En misschien komt het ook wel omdat die niet op ze favoriete positie staat en dat is rechtshalf nu wordt die al een hele tijd steeds wat controlerend gebruikt waardoor die ook weinig met de aanval mee kan doen en dat is zonde want hij kan scoren dat heb die hier ook wel bewezen

0
Maandag 9 augustus 2010 om 01:58 uur

Nu online

Aad, James, Luc2000, Swaber, Mitcheldegroot89, opper, 10, Jk23, rh_vakm en 161 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4