Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kees

Vincent schreef:

ook opvallend dat hij 4 keer scoort in 95 wedstrijden! dat doet bossie hem niet na...in 350....:-))

 

ook 2 keer eigen goal trouwens, wat dat betreft zullen ze elkaar niet veel ontlopen..

 

ik ken hem verder niet, is me nooit opgevallen.. we gaan het meemaken.. in ieder geval lengte 1.90 achterin

Het lijkt wel of de hele shoutbox anti-pascal is. Groot gelijk hoor. We halen wel kanjers uit de eerste divisie en clublozen.

 

Allemaal het inzicht van een pindanootje in de schil! Tsjonge jonge, wat kan ik me daarover opwinden.

 

Heb liever respect voor die jongen die in salaris achter uit is gegaan, als laatste het veld afloopt nadat hij het publiek honderd keer heeft bedankt, zich uiterst correct opstelt en een imposante carriere heeft opgebouwd waar bijna 98 % van de selectie niet aan kan tippen.

 

Nee hoor, lekker blijven zeiken tegen die jongen.

0
Donderdag 6 januari 2011 om 17:31 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

N’Toko tekent voor 2,5 jaar
Chiro N`Toko komt de selectie van ADO Den Haag per direct versterken. De centrale verdediger (ex-AGOVV) tekent een contract voor tweeënhalf jaar.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 6 januari 2011 om 15:06 uur

ADO supporter Leidschenveen

Vers van de pers.........

 

Jordy Brouwer tekent bij ADO Den Haag
Geboren Hagenaar Jordy Brouwer heeft een contract getekend bij ADO Den Haag. Deze overeenkomst verbindt hem voor de komende anderhalf jaar aan onze club.
In diverse media werd al gesproken over deze deal, maar vandaag, donderdag 6 januari, is alles officieel geworden. Brouwer is een spits en hij trainde de laatste weken mee bij de selectie van John van den Brom. De aanvaller die onlangs zijn contract bij Liverpool liet ontbinden om op zoek te gaan naar een nieuwe kans, liet een goede indruk achter, wat resulteerde in deze overeenkomst.

Een groot deel van zijn opleiding genoot Brouwer bij Ajax, waar Liverpool hem in 2007 weghaalde. Op huurbasis speelde hij in 2008-2009 een aantal wedstrijden voor RKC Waalwijk. Brouwer wordt eind februari 23 jaar.
 

 

En............

 

ADO DH trekt in N'Toko nieuwe verdediger aan
Chiro Mena Vuza N'Toko zal de selectie van John van den Brom per direct komen versterken. Hij tekent een contract voor tweeënhalf jaar.
N'Toko is een 22-jarige centrale verdediger van Kongolese afkomst met een Belgisch paspoort. Hij speelde van 2007 tot deze zomer bij AGOVV en was op dit moment transfervrij. Net als Jordy Brouwer gaat hij meteen mee naar het trainingskamp in Marbella.

Donderdag 6 januari onderging hij naar tevredenheid de medische keuring bij ADO Den Haag en werd het contract door de speler en directeur Dick Vierling getekend.




 

0
Donderdag 6 januari 2011 om 14:16 uur

;)

Radosavljevic maakt seizoen af in Den Haag

Aan het einde van 2010 was er wat onduidelijkheid over de toekomst van Aleksandar Radosavljevic. De Sloveens international maakt het seizoen echter gewoon af bij ADO Den Haag.

"Hij had een optie in zijn contract, dat hij in december eventueel het contract kon ontbinden om elders aan de slag te gaan, maar daar heeft hij geen gebruik van gemaakt", zo zegt trainer John van den Brom in gesprek met Haaglanden Voetbal.

De verrassing van de eerste seizoenshelft hoopt het tweede bedrijf met wat nieuwe spelers te beginnen. Zo wordt de club in verband gebracht met Ruud Boymans en Marcel Meeuwis, Jordy Brouwer werd inmiddels voor anderhalf jaar vastgelegd. "Wij konden in de aanval, zeker in de breedte, versterking gebruiken. Ik ben blij dat wij Jordy aan de selectie kunnen toevoegen", aldus Van den Brom.

De oefenmeester hoopte lange tijd op de komst van Youssef El-Akchaoui, maar sc Heerenveen vraagt een transfersom van driehonderdduizend euro. Aan die vraagprijs wil ADO niet voldoen. Van den Brom is dan ook duidelijk over de komst van de vleugelverdediger. "Ik denk dat dat verhaal dus over is. Er zit gewoon een te groot gat tussen vraag en aanbod."
 

0
Woensdag 5 januari 2011 om 18:11 uur

ADODENHAAG

Boymans weet zich na Engelse clubs ook gevolgd door ADO
Woensdag, 5 januari 2011 om 11:59

Het belooft een mooie zomer te worden voor Ruud Boymans, dit jaar. De 21-jarige spits maakte in de eerste seizoenshelft negen goals in achttien wedstrijden en dat leidde, zoals eerder aangekondigd, al tot interesse van tot vandaag onbekend gebleven clubs uit de Premier League en het Championship. Maar er is ook binnenlandse interesse voor de aanvaller; ADO Den Haag volgt hem.

Onlangs staakte Boymans, die eerder twee jaar bij Fortuna Sittard actief was, gesprekken met VVV over een verlenging van zijn contract. Hij ligt in principe tot medio 2012 vast, maar wil graag kijken of er een sportieve verbetering in het vat zit. Voetbal International meldt woensdag in haar weekuitgave dat die nu gekomen is in de vorm van ADO, de nummer negen van de Eredivisie.

De Haagse club ziet in Boymans een mogelijk interessante versterking voor haar selectie, zeker gezien het waarschijnlijke vertrek van Dmitri Bulykin. De Rus wordt gehuurd van Anderlecht, maar is waarschijnlijk te duur om met een meerjarig contract aan te blijven. ADO zou na dit seizoen overwegen een bod uit te brengen op Boymans. De Engelse clubs die hem op de korrel hebben zouden Queens Park Rangers en Ipswich Town zijn; clubs uit de Premier League worden niet genoemd.

0
Woensdag 5 januari 2011 om 12:05 uur

Kees

@Max:

 

Bij het overzicht van de selectie van dit jaar mag het kruisje bij Ignacio weg. Is weer terug.

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 23:01 uur

Kees

Bleek schreef:

mijn bron meldt toch echt dat cambuur het gehele salaris zou worden overgenomen.. Doet er verder niet zoveel toe. De moraal van hèt verhaal is dat ze deze jongen nog op de loonlijst hebben staan terwijl er geen beroep op hem wordt gedaan!

Inderdaad kost dat klauwen met geld al die spelers die op de loonlijst staan en niet in actie komen. Als je dat geld ook extra zou kunnen besteden aan de eerste 15 selectie-spelers dan is de selectie een stuk sterker. Maar ja, bij blessures etc. kom je dan heel snel in de problemen.

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 22:58 uur

Advertentie

oodh

Haagse Roel schreef:

Helder.... las het al in je laatste shout ,je hebt een punt dat er een beest achterin moet staan, die missen we idd.

 

NB : Wat mensen toch in Hese zien is mij werkelijk een raadsel, dat is natuurlijk ook het grappige van een shoutbox, je kan van mening verschillen. Las hier net dat hij zo weinig kansen krijgt dit seizoen......vind je het gek, vorig seizoen kansen genoeg gehad , werd aan alle kanten voorbij gelopen. Kan beter gaan golfen, schijn ie wel goed te kunnen.

Ik vind het wel gek dat Van den Brom 'iedereen' op linksachter heeft neergezet die op die positie niets te zoeken heeft. Was zoals gezegd ook bepaald geen succes. Mag toch aannemen dat Van Hese wel iets heeft geleerd afgelopen jaar? En als Van den Brom hem dus niks vindt begrijp ik niet waarom zijn contract dan niet ontbonden is. Steijn vond Mike de Geer ook niks en diens contract is ook ontbonden. Wat heb je aan een speler in je selectie die je toch nooit opstelt?   

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 16:36 uur

Midden-Oost

oodh schreef:

Je zegt dus dat die positie niet goed bezet is. Ik kan er een heel eind in mee gaan: Supusepa had niet aangetrokken moeten worden. Kum en Leeuwin staan daar op een verkeerde plaats. Bosschaart.... tja... Alleen ben ik van mening dat Van Hese helemaal zo slecht nog niet is. Begrijp niet dat hij geen kans heeft gekregen en dat al die anderen daar wel dit seizoen gespeeld hebben toen Piqué geblesseerd was. Het was allemaal niet echt een succes nee.    

In Hese zie ik echt wel talent. Zelden zie je een speler met zo'n strakke inspeelpass. Prima gozer om nog te laten rijpen in het 2e. Voor je selectie heb je nu gewoon naast Piqué een topper nodig. Het liefst ééntje die ook kan koppen want met Leewin, Piqué en Coutinho heb je 3 kleine spelers. Zo verlies je altijd van pak'em beet een Groningen met een Granquist.

 

Ik heb het wel vaker gezegd, het liefst zie ik daar een killer, type Bogarde of Argentijnse moordenaar.  

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 15:46 uur

ADODENHAAG

We zijn een club die eigenlijk dit seizoen pas echt een stabiel team hebben staan en financieel vrijwel gezond zijn. Je moet de selectie idd enigszins bij elkaar houden om constant te blijven spelen. Sponsors komen echt niet omdat je een half seizoen goed speelt, en bovendien zijn bedrijven deze tijden juist iets voorzichtiger. Maar onder goede leiding van de club, goed investeren (in de jonge jongens en goede scouting) kan je een stabiele middenmotor of zelfs Europa League kandidaat worden en als dat stabiel is dan gaat het geld komen. Eerst maar zorgen dat de selectie bij elkaar blijft en een paar leuke spelers als Nijland erbij. Vergeet niet dat er in de zomer weer veel spelers transfervrij zijn, en wie wilt er niet voor een club spelen die voor Europees voetbal speelt? Als we zo blijven spelen als we nu doen, en dat een aantal seizoenen volhouden komt het vanzelf goed. Als we dit seizoen 10e eindigen, maar de helft van de selectie loopt weg hebben we niks. Maar als in de zomer uiteindelijk alleen Bulykin weggaat, dan is er toch geen man over boord? We gaan het zien, eerst maar even hopen dat we dit seizoen goed afsluiten!

0
Maandag 3 januari 2011 om 22:22 uur

Nu online

JB96, Brian, James, GroenGeelHart070, BigMac en 278 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4