Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

Kees schreef:

En daar vind ik juist helemaal niets mis mee.

Moet Piet Jansen dan schijnheilig tegen Steijn op dat moment zeggen? Je hoort het over een half uur boven in mijn kantoor of we verder gaan.

Zo`n mededeling blijft op iedere plek lullig.
Ik vind het ook niet verkeerd van Piet Jansen dat hij het daar al zegt, hij kan inderdaad moeilijk mooi weer spelen, maar wel extra naar voor Steijn om op zo`n winderige troosteloze parkeerplaats zijn congé te krijgen.

Ik vind dat Steijn nog steeds weinig realisme toont in zijn nabeschouwing op zijn ontslag. Hij zoekt weer allerlei oorzaken buiten zichzelf en had graag zijn werk afgemaakt. Hij voelt zich echt verraden. Eigenlijk wat hij al de hele tijd deed toen hij trainer was, smoezen verzinnen en niet de hand in eigen boezem steken. Wat meer zelfreflectie en realisme zou hem sieren. Als je team zo slecht presteert, ligt dat ook aan jou als trainer. En de club is wat mij betreft poeslief naar hem geweest. Bij veel andere clubs had hij er al tijdens de winterstop uitgelegen, of ergens in het eerste seizoen. Het ga je goed verder, Steijn.
0
Donderdag 6 februari 2014 om 16:01 uur

slash070

Maurice Steijn richt Amerikaanse voetbalclub op


Maurice Steijn gaat in de Verenigde Staten een nieuwe voetbalclub oprichten. Dat maakte de ex-trainer van ADO Den Haag zelf bekend tijdens een ingelaste persconferentie.

De ploeg heeft als thuisbasis Miami en neemt vanaf 2016 deel aan de Amerikaanse eredivisie, Major League Soccer. Kostprijs van het project voor de voormalig trainer van ADO Den Haag zijn zo`n 20 miljoen dollar, omgerekend bijna 15 miljoen euro, wat Steijn financiert van zijn onlangs ontvangen ontslag premie van de Haagse club.

Steijn vertelt: "Dit is een spannende tijd. Ik kijk echt uit om dit naar Miami te brengen." Met nog maar twee jaar te gaan moet Steijn haast maken. Het team heeft nog geen spelers én stadion. Hij ziet echter geen problemen maar kansen. "Ik ga het stadion zelf financieren, bovendien heb ik ervaring met verhuizen.. Ik wil een voetbalclub creëren voor het volk."
Ook over het aantrekken van talentvolle spelers maakt Maurice zich geen zorgen over. "Ik wil de beste spelers aantrekken om in Miami te spelen. Gezien mijn staat van dienst en scouting inzicht hebben belangrijke spelers al interesse getoond om naar Miami te komen."


Ad.nl/sport/voetbal
0
Donderdag 6 februari 2014 om 15:37 uur

Madmax

wdr schreef:

WE GAAN EUROPA IN!!!!
Wat een Top trainer he die Fraser
0
Donderdag 6 februari 2014 om 15:06 uur

supporter-noord

wie is er nu eigenlijk assistent trainer, nu Fraser hoofdcoach is ?
0
Donderdag 6 februari 2014 om 13:07 uur

slash070

Een oudere supporter schreef:

Nu maar hopen dat hij niet weer uitspraken in de rust gaan doen als van "we gaan de tegenstander in slaap sussen"
Het zal in elk geval niet makkelijk zijn om de ploeg er mentaal bovenop te helpen, voor welke trainer dan ook. Het heeft gewoon veel te lang geduurd voordat het bestuur iets deed. maar de situatie is nog niet verloren, met de nr 14 scheelt het bv maar 3 punten. Zaak is om nu zelf wat punten te sprokkelen, anders heeft het ook geen zin om naar de concurrenten te kijken.
0
Donderdag 6 februari 2014 om 12:29 uur

Advertentie

pajam

Gretige Fraser: Topsport is pijn Lijden

Henk Fräser heeft de rol van Maurice Steijn als coach bij ADO Den Haag overgenomen. De oud-Feyenoorder wil de spelers van de hekkensluiter in de Eredivisie laten zweten.

Fräser (47) was één van de assistenten van Steijn, die woensdag op straat werd gezet door ADO Den Haag. De Hagenaars staan laatste in de Eredivisie. Fräser zal in ieder geval vrijdag tegen Vitesse als hoofdtrainer op de bank zitten bij ADO.

Vitesse
De oud-speler van onder meer Feyenoord weet nog niet wat de toekomst brengt. "Wat dat betreft moeten we ook kijken hoe het de komende weken loopt. Kiest de club een andere hoofdtrainer, dan moet ik wel onder hem kunnen werken. En andersom ook", zegt Fräser tegen het Algemeen Dagblad.
De namen van Henk ten Cate, Ruud Brood en Martin Jol worden genoemd als mogelijke nieuwe trainer. Fräser zou graag zelf hoofdtrainer willen blijven. "Maar eigenlijk telt nu alleen de wedstrijd tegen Vitesse", aldus de voormalig international.

Lijden
Fräser hoopt ADO in de Eredivisie te houden. "Ik hoef niemand uit te leggen wat mijn ware aard is. Als ik wil winnen ga ik tot de grens. En als niemand kijkt, óver die grens. Zo simpel is het. Ik moet die gasten zo ver zien te krijgen dat ze ook spelen als tijdens een finale."

"Ik ga niet accepteren dat mensen op halve kracht trainen of geen pijn lijden. Topsport is pijn lijden. Ik vraag het maximale, fysiek en mentaal. Als assistent was ik daarin misschien te weinig dominant. Als hoofdtrainer kan ik me dat nu niet veroorloven. Ik moet de juiste snaar raken om de spelers elke week het maximale te laten geven", besluit Fräser.
0
Donderdag 6 februari 2014 om 11:02 uur

slash070

pajam schreef:

dat is de precieze reden waarom mensen , zoals ik, twijfelen aan het feit dat Fraser nu voor de groep staat (al dan niet tijdelijk).

goede opmerking, hopelijk zien we het fout en kan hij wel degelijk veranderingen doorvoeren die voor wezenlijke resultaat zorgen, al is het tegelijkertijd zorgelijk dat hij die veranderingen dan niet aangekaart of niet doorheen kreeg, toen Steijn er nog was.
Ja precies, ik ging er altijd vanuit dat Steijn en Fraser als team functioneerde. Voorop gesteld, ik heb niets tegen Fraser, hij schijnt ook goed aangeschreven te staan bij "kenners", al dan niet met een rotterdamse bril, maar het lijkt mij onwaarschijnlijk dat de ploeg nu opeens wel gaat draaien onder hem alleen als trainer. En zeker na het drama van afgelopen dinsdag, want dat was een ploeg zonder ziel, spirit, geloof, eigenlijk helemaal zonder alles wat een ploeg een voetbalploeg maakt.
0
Donderdag 6 februari 2014 om 11:01 uur

wdr

pajam schreef:

dat is de precieze reden waarom mensen , zoals ik, twijfelen aan het feit dat Fraser nu voor de groep staat (al dan niet tijdelijk).

goede opmerking, hopelijk zien we het fout en kan hij wel degelijk veranderingen doorvoeren die voor wezenlijke resultaat zorgen, al is het tegelijkertijd zorgelijk dat hij die veranderingen dan niet aangekaart of niet doorheen kreeg, toen Steijn er nog was.
We hebben nu meer dan ooit een ervaren en bewezen trainer nodig. Fräser is dat niet, en hij is mede verantwoordelijk voor het debacle onder Steijn.

Als het begin van het seizoen was geweest, dan had ik eerder gezegd, geef die man zes wedstrijden de kans, maar nu is er geen tijd voor uitproberen, het is erop of eronder.

Dat gezegd hebbende begrijp ik het als Fräser een stuk of twee wedstrijden aan het roer staat in afwachting van de `redder`. En misschien heb ik het verkeerd en blijft Fräser tot het einde van het seizoen en redt hij ons. Maar dat is een gevaarlijke gok.
0
Donderdag 6 februari 2014 om 10:55 uur

Kees

1905 schreef:

En als wat zou je hem dan graag terug zien?
Dat weet ik op dit moment absoluut niet. Echter mensen die de club door en door kennen, zo ook de regio hebben die kennis altijd als een toegevoegde waarde. Of dat voldoende is voor welke functie dan ook. Nee, maar wel mooi meegenomen.

Het is jammer dat we nu op een plek staan waar je moet overleven. Anders had ik een buitenlandse trainer ook weleens verfrissend gevonden. Een Belg, Duitser, Engelsman of één die sowieso zich "verstaanbaar" kan maken.
0
Donderdag 6 februari 2014 om 10:22 uur

Kees

Volgens het Algemeen Dagblad:

- Maurice Steijn en Piet Jansen kwamen tegelijk op het parkeerterrein aan. Daar heeft Steijn reeds zijn ontslag vernomen. Mijn mening: Op zicht niet zo gek. Anders moet je nog een korte tijd poppenkast spelen.

- Richard Knopper blijft wel jeugdtrainer.

De volgende namen zingen rondom het Prins Clausplein als trainer voor de rest van het seizoen:

- Henk Fräser

- Martin Jol (zoals gebruikelijk)

- Ruud Brood

- Henk ten Cate
0
Donderdag 6 februari 2014 om 08:58 uur

Nu online

Eeuwig Den Haag, decubaan, Aad, adopuf, Lellow, HaagseBlubberPens, PietF, Ado Vakkie S en 357 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2