Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Vincent

Thijs schreef:

Hee Thijs, wij zaten al op 1 lijn..:-))

Als je op verzoek vd club wordt gevraagd om mee te denken over bepaalde zaken en daar dan ook daadwerkelijk gehoor aan geef laat je merken een betrokken supporter te zijn, ipv langs de zijlijn afwachten waarom er niks gebeurt ..chapeau!!

Dat de meeting an sich een beetje teleurstellend was zijn we al weer vergeten..


0
Zaterdag 2 februari 2013 om 16:20 uur

b.fijman

ADO voert een misselijkmakend beleid, Cees Driebergen ontkent dat Koppers komt, terwijl alle media het bekent.
Ook over tranfersbedrag waarom zo geheimzinnig ze kunnen toch gewoon een bedrag noemen, andere clubs zeggen het toch ook.
Een voorbeeld is Lex Immers, dan hoor je hij wordt verhuurd, en dan is hij verkocht, wat is nou waar, en laat een paar supporters bij een vergadering, gewoon wat meer openheid en niet dat gluiperige.
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 15:13 uur

DHFC070

De discussie is nu dus aanbeland bij de sfeer die er niet meer is en dat is de echte reden waarom er amper meer iemand komt denk ik.
Merk dat ook bij mezelf dat ik liever EL zit te kijken dan dat ik in het stadion zit en dat heeft puur en alleen maar met de sfeer te maken die er niet meer is. Echter zoiets tot in den treure overal benoemen en er niets aan veranderen heeft ook weinig zin.

Misschien dan toch een nieuw sfeervak ergens in het stadion?
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 14:57 uur

Edwin

Johannes schreef:

Sorry, maar ik kan genoeg mensen overtuigen om mee te gaan, zelfs als het voetbal k.u.t. is - tot het moment dat ze horen wat een kaartje lange zijde (waar ik al sinds de oertijd zit) kost.

Wat de clubs allemaal een beetje onderschat hebben denk ik is het effect van dat je voor 6/7 euro de wedstrijd in HD op je eigenste scherm kan toveren. Dat zie je hier en daar ook terug in de aantallen toeschouwers, daar ben ik van overtuigd.
Weet je ook nog waarom de prijzen voor de hele lange zijde omhoog zijn gegaan? Het is een gemiddelde voor die hele kant, omdat iedereen een goedkoop kaartje kocht voor de hoeken en van daar naar het midden liep. De twee vakken in het midden zouden nog iets duurder zijn en de rest zou goedkoper zijn geweest.
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 14:04 uur

Johannes

Vincent schreef:

Waarom kon je van te voren voorspellen dat het x keer niet uitverkocht zou zijn?
Met het vroegtijdig aantrekken van Holla, Meijers en (in mindere mate) wormgoor zou je juist verwachten dat het meer dan x keer uitverkocht zou zijn. We staan tot wedstrijd 21 linkerrijtje en nog komen de mensen niet. (?beetje ala Vitesse)

Zou het niet voor een deel komen omdat de trouwe Ado supporters zo negatief over hun club praten dat potentiële nieuwe supporters vroegtijdig afhaken?

En @aad, wat is de functie van dit zielige gedrag?
Welke shouts hebben wel waarde en mogen van jou gepost worden?
En waarom denk je dat jij dat mag bepalen?
Hoor het graag

De geschiedenis van de afgelopen pakweg 25 jaar laat zien dat er incidenteel een uitverkocht huis is (meestal tegen die ene club). Grote uitzondering was het jaar met Bulykin & Vd Brom, dat was fantastisch.
Daarna werd het weer heel rap minder, net als voorheen eigenlijk.
Als je die trend nou kent - gewoon de cijfers bekijken! - waarom begroot je dan in hemelsnaam inkomsten uit 10 x een uitverkocht huis? Dat is dan vragen om begrotingsproblemen.

Ik snap nog steeds niet dat ze niet proberen met acties/kortingen dat stadion vol te krijgen. Als je er 5x 4000 extra kaarten van bijv. 10 of 15 euro mee kan verkopen, dan is dat toch pure winst? Ook voor de sfeer & de beleving is dat goed, volle bak. Ik hoop dus dat een van de commerciële lichten op zo`n idee komt of dat iemand me uit kan leggen waarom dit zo niet werkt. Aad misschien?
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 13:11 uur

Vincent

Johannes schreef:

Tja, vorig jaar wilde Jens zelf niet naar Utrecht dus daar kon ADO dan weer weinig aan doen denk ik, maar 3 miljoen was wel lekker geweest.

Dat geld, voor zover wij dus weten hoeveel of hoe weinig het is/was, is inderdaad gebruikt om Holla, Wormgoor, Poepon te halen en ik denk ook om de gaten te vullen. Gaten die vallen door dat veel te positief begroten. Ze gingen uit van een x aantal keren uitverkocht huis bijvoorbeeld, terwijl je van te voren wel kunt voorspellen dat dat niet gaat gebeuren. Jammer genoeg!
Waarom kon je van te voren voorspellen dat het x keer niet uitverkocht zou zijn?
Met het vroegtijdig aantrekken van Holla, Meijers en (in mindere mate) wormgoor zou je juist verwachten dat het meer dan x keer uitverkocht zou zijn. We staan tot wedstrijd 21 linkerrijtje en nog komen de mensen niet. (?beetje ala Vitesse)

Zou het niet voor een deel komen omdat de trouwe Ado supporters zo negatief over hun club praten dat potentiële nieuwe supporters vroegtijdig afhaken?

En @aad, wat is de functie van dit zielige gedrag?
Welke shouts hebben wel waarde en mogen van jou gepost worden?
En waarom denk je dat jij dat mag bepalen?
Hoor het graag

0
Zaterdag 2 februari 2013 om 12:56 uur

marcellino

Aad schreef:

jezus wat een gelul allemaal
je hebt gelijk Aad waarom komen we eigenlijk op een shout om te lullen
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 12:40 uur

Advertentie

marcellino

DaveDH schreef:

Ja het blijft vervelend als je je beschuldigingen maar niet kunt hard maken en iemand blijft mar zeuren wanneer je al je onzin is gaat bewijzen... Ik begrijp dat het voor jou moeilijke dagen zijn....

Sterkte je zult vast veel steun hebben van je HCF vriendjes die altijd het beste met de club voor hebben/hadden... succes voor de rest...
maar dat zijn wel de mensen die er het dichtst op zitten en ook op vergaderingen zitten wie ben jij om daar over te oordelen.

zij brengen veel geld binnen voor de club ado of denk je dat het alleen maar rat draaiers zijn
maar dadelijk wel juichen als van zweden ze geld erin pompt toch ook een hcf lid

nee langs de zij lijn een waarom vraag erin gooien jonge hoe oud ben je nou.
kan je zelf geen beslissingen nemen kan je zelf iet niet uitzoeken

hier nog een stukje van v/d kallen zelf
"Ik hecht niet aan het bezit van de club. Ik wil dat het met ADO Den Haag goed gaat", vervolgt Van der Kallen. Zijn betrokkenheid bij de club wil hij graag delen met anderen. "Het zou natuurlijk het mooiste zijn als grote ondernemers in de Haagse regio samen de verantwoordelijkheid nemen voor ADO Den Haag", aldus de groot-aandeelhouder, die niet uitsluit dat hij de club ooit verkoopt. "Voorwaarde is dan wel dat het voor de continuïteit van de club het beste is en de gemeente akkoord gaat."
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 12:33 uur

derput

gillah schreef:

Hoe waardevol een speler écht is merk je meestal aan hoe zijn medespelers over hem denken. Over Jens was iedereen vanaf het begin enthousiast, vooral na de 3-0 thuis tegen Willem II. Ik vind zijn vertrek een aderlating, hij was belangrijker voor het elftal dan je vanaf de tribune kon zien. Ik gun hem wel een grote carriere.
en waarom kies je als Toornstra zijnde voor een club als Utrecht???? Voor de poen hoeft ie daar niet heen en een sportieve verbetering lijkt het me ook niet. Hopen dat jongens als Beugelsdijk en van Duinen 10 jaar blijven dan heb je weer eens boegbeelden in je selectie!!!
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 12:20 uur

Zuiderparker

GOED. Wat zijn "we` nu wijzer geworden van de transferperiode?
We zijn Jens kwijtgeraakt, alle goeds in Utreg. Anders was hij in de zomer weggegaan, wel jammer dat Utrecht nu voor n dubbeltje op de eerste rij zat en iig onbeleefd v ADO dat ze niet ff naar Swansea hebben gebeld...(..)
Koppers is er bij gekomen; worden we daar wijzer van? In Buitenveldert had `ie 4 man voor zich..Dus...maar wellicht krijgt Meijers nu een vaste plek op t middenveld. Mokotjo kwam uiteindelijk niet, blij toe.
Waarom Leeuwin niet gewoon bij de selectie houden, gebeurt nu toch omdat de huur naar Deventer niet doorging, maar toch.

En over huur; Tano is wederom naar Dordt vertrokken, is dus een zinloze aankoop gebleken. jammer, maar helaas..Of stemt dit nog uit de "Brom"boedel, waar Steijn altijd zo graag over zeurde?

Vanaovond niks, we zakken hooguit 1 plek. Volgende 2 thuis(!)wedstrijden moeten we tenminste 4 punten halen, gaat ook gebeuren.
GOED WEEKEND ALLEN!!
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 12:11 uur

Nu online

oodh, Bleek, Law, Swaber, Aad, jbdh en 227 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4