Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

krm

Oefenduels met Club Brugge en FC Basel
De selectie van ADO Den Haag vliegt op 7 januari 2011 naar het Spaanse Marbella voor een trainingskamp. Tijdens de trainingsweek aldaar worden twee oefenduels gespeeld, één daarvan tegen zusterclub Club Brugge.
Na Legia Warschau gaat ADO Den Haag voor de tweede keer in een seizoen een bondgenoot ontmoeten, want de band tussen de supportersgroepen van Club Brugge en ADO Den Haag is al jaren heel sterk.

Het duel met Club Brugge zal plaatsvinden op 10 januari. Op 12 januari treft de ploeg van John van den Brom FC Basel. Deze ploeg speelde tot voor kort in de Champions League en werd derde in de poule met Bayern München en AS Roma. Na de winterstop gaat Basel dus verder in de Europa League.

0
Vrijdag 31 december 2010 om 12:35 uur

Kees

Johannes schreef:

Dat is inderdaad NIET het geval. De euro bestond trouwens nog niet offcieel... ;) Maar dan nog: ook 4,5 miljoen gulden is er bij lange na niet voor hem betaald. Dat is dan een keertje mijn inside info als bron.

Ik ben benieuwd welke waarde onze selectie op het ogenblik vertegenwoordigd?

 

Vaak is de waarde op het veld van meer belang dan de begroting. Groningen en ADO hadden vorig jaar een bijna gelijkwaardige begroting doch de spelerswaarde van het elftal van Groningen was vele malen hoger. Vraag me af op welke positie we nu qua spelerswaarde in de eredivisie staan? Wie weet het?

0
Woensdag 29 december 2010 om 10:04 uur

Johannes

Vincent schreef:

Ofschoon ik altijd een fan was van zoefzoef, vraag ik me af waarom we hem terug zouden moeten halen.

we willen hogerop en youssef komt bij heerenveen niet eens in het 1e elftal voor...waarom dan wel goed genoeg voor ons?

 

leuk hoor dat, nu we goed spelen, al die spelers ineens voor ado willen voetballen.. maar laten we wel kritisch blijven

Ik denk dat dit zo'n speler is die boven zichzelf uitstijgt als hij happy is. In Den Haag en in Nijmegen was hij dat. Als het nou zo is dat Van den Brom het niet ziet zitten met alleen Piqué (fitheid/blesuuregevoeligheid?) dan kan het een mooie transfer zijn. We weten al dat Van Hese geen minuten krijgt en vermoedelijk verhuurd gaat worden. Supusepa is vooral in het tweede actief (en dan ook nog als centrale verdediger). Bosschaart komt hopeloos tekort. Samengevat: Shouf is tòch een versterking, maar dan gaat e.e.a. wel op de schop in de selectie.

 

Met evt. nog Brouwer en Nijland erbij zijn we helemaal klaar voor de strijd om plek 8!

0
Dinsdag 28 december 2010 om 12:39 uur

DHFC070

Tsja als je een Pique in de selectie hebt die meer geblesseerd is dan dat hij kan spelen moet je wel elders gaan kijken. Met als backup Bosschaart wordt je er natuurlijk helemaal niet beter op in tegendeel zelfs die jongen maakt iedere wedstrijd minimaal 1 beslissende fout. Dat Supusepa na 2 wedstrijden afgeschreven is ook door vd Brom vind ik zeer vreemd. Ik neem aan dat die jongen echt wel wat kan als hij in jong Oranje heeft gespeeld maargoed. Hoe eerder we afscheid kunnen nemen van Bosschaart en Pique hoe beter. Laatstgenoemde voegt kwalitatief gezien wel wat toe maar is gewoon tevaak geblesseerd en daardoor zijn geld niet waard. Shouf Shouf mag van mij komen als hij bereid is om het nodige salaris in te leveren iets wat volgens mij niet gaat gebeuren en ik geef hem geen ongelijk. En Pique die beter en gevaarlijker is dan Shouf Shouf is natuurlijk onzin. Kijk de assist en doelpunten er maar op na en.... Verdedigend zijn ze ongeveer gelijk. 

0
Vrijdag 24 december 2010 om 12:54 uur

ADODENHAAG

supporter-noord schreef:

wat een onzin dit, zeg. Jammer dat ze hem niet naar Twente hebben laten gaan,  een paar jaar terug. Hadden we nog wat geld gehad.

Hahaha, Kum vergelijken met Aadje, tssss, die Kum mag nog niet eens zijn schoenen poetsen.

Ik heb liever mensen die dromen dan negatieve shouts de wereld in brengen.. een positieve sfeer kan al voor zoveel goeds zorgen. Dat geldt ook zo in de selectie.. vd Brom straalt ook positivisme uit.

0
Vrijdag 24 december 2010 om 01:22 uur

JB

marcellino schreef:

laten we er maar over ophouden het is het zelfde elftal als vorig jaar toen speelde we degadatie voetbal en nu is het ineens het collectief.

 

De zes spelers maken de rest beter al heb ik geen hoge pet op van Kum,Pique,Ammi,Boschaard,leeuwin en in mindere maten coutinho(zeer goede lijn keeper maar op hoge ballen zeer slecht)

 

maar we zien het volgend jaar wel als we nijland .brouwer en dat soort spelers hebben i.p.v. de zes voetballers.

 

Den haag sppeld goed en kan zeker nog beter als ze in de achterhoede betere spelers halen.

 

Ik vind daarom dat we ook niet moeten praten over de zes die moeten we gewoon behouden we moeten praten over de achterhoede want die kan beter

Ben het toch op een aantal punten met je oneens.

 

Met "goede lijnkeeper" doe je Coutinho heel veel te kort.

Oké, hoge ballen zijn niet zijn favoriet, maar daar zijn in de achterhoede afspraken over gemaakt.

De meerwaarde van Coutinho zit vooral in zijn rust, het sturen/coachen van achteruit, het altijd aanspeelbaar zijn (!), zijn goede voortzettingen/passes en het "voor" de goal keepen (op tijd uitkomen, 1-tegen-1).

Allesbehalve kwaliteiten die je bij een "lijnkeeper" terug vindt.

Vergeet ook niet dat bijv. de tegengoal tegen Willem II van ruim buiten het doelgebied werd gekopt. Daar zie je zelden of nooit meer een keeper ingrijpen, zelfs Stekelenburg niet met zijn 2 meter en reputatie als "wereldkeeper".

 

Kum en Leeuwin zijn wat mij betreft volwaardige eredivisie spelers, die ook "linkerrijtje" waardig zijn.

 

Nijland heeft bij Groningen bewezen de Eredivisie aan te kunnen.

 

Jordy Brouwer valt bij Liverpool buiten de boot vanwege de nieuwe regels die sinds dit seizoen gelden, waarbij clubs al voor het seizoen aan moesten geven welke 25 spelers dit seizoen gaan spelen. Hiervan moesten ook nog minimaal 5 spelers "home-grown" zijn, oftewel al 5 jaar in Engeland voetballen.

Uitzondering op deze regel wordt alleen gemaakt voor "home-grown" spelers onder 21, jongens dus die al vanaf hun 15e in Engeland voetballen.

Aangezien Jordy 22 is en pas 3 jaar in Engeland is had hij dus bij de eerste 20 spelers van de A-selectie moeten zitten.

Maar daar zit met Kuijt, Torres, Jovanovic, Babel, N'Gog al het een en ander voor maar 2 plaasten op het veld. En met Ecclestone en Amoo heeft Liverpool ook nog jongens beschikbaar die wel binnen de regels kunnen doorschuiven naar de A-selectie.

Ik denk dat hij zomaar de uitzondering kan zijn op de regel dat Hagenezen die (terug) komen het niet redden.

 

En als we dan nog bijv. Jan-Arie van der Heijden en Alexander Büttner kunnen ophalen bij Ajax/Vitesse (verdienen samen waarschijnlijk minder dan Rado wil hebben) heb je bewezen spelers mèt toekomst!

Spelers die weg moeten bij hun clubs, dus niet veel (misschien wel niets!) hoeven te kosten en, wat toevallig, dezelfde zaakwaarnemer hebben als Jordy Brouwer.

Dus beste Mark vd Kalle: als je met Sören Lerby om de tafel zit om de deal met Jordy Brouwer rond te maken, gooi dan gelijk een visje uit naar vd Heijden en Büttner.

Oh ja, en als er dan toch een package gemaakt kan worden met Sören, dan graag Derk Boerrigter ook nog in ons kerstpakket graag ;-))

0
Donderdag 23 december 2010 om 21:53 uur

K.B

Kees schreef:

Van der Brom is verfrissend, speelt om te winnen, ligt goed bij de spelers en heeft ADO in 13 van de 19 gespeelde competitie-wedstrijden niet laten verliezen. In het algemeen met verzorgd voetbal.

 

Maar ook in dit geval zijn er meer trainers dan zandkorrels in de Sahara. We zijn pas in december 2010 en hij staat nog onder contract t/m juni 2012. Wat mij betreft absoluut niet in dit stadium al verlengen.

 

@ K.B. Ik ben dezelfde mening toegedaan. Wie weg wilt gaat toch lekker. Als het maar genoeg opleverd. Zie Janmaat zijn transfer. Die opbrengst is indertijd uitstekend van pas gekomen.

el akchaoui en janmaat willen weg (2 verdedigers) bosschaart verkopen,hese verhuren en derreick verkopen.

 

Achterhoede: Janmaat,Ammi,Kum,El akchaoui, Leeuwin,Pique

 

Nijland wil naar ons komen (Immers verkopen als die wil en anders vervanger van radosavjlevic) en Visser maakt dan minuten dus twee vervangers op het middenveld.

 

Middenveld: Toornstra,Nijland,Visser,Buijs,Rankvic

 

Voorhoedespelers verhoek en bulykin gaan weg (kubik zal gewoon bij ado blijven en ik verwacht dat er een voorhoede speler aangetrokken wordt en dat is niet Brouwer.

 

Voorhoede: Kubik,Brouwer,Aankoop!?,Vicento

 

Zo'n slechte selectie zal je dan niet hebben !
 

0
Woensdag 22 december 2010 om 19:42 uur

Midden-Oost

marcellino schreef:

zo de winterstop is begonnen.

 

Den haag op plek 8 wie had dat kunnen denken.

willem2 thuis maar gauw vergeten.

 

op naar de tweede helft van het seizoen.

 

Wat ik al langer dacht blijkt uit te komen.

de spelers die we graag willen behouden zijn niet te houden.het is te hopen dat rado ook na de winterstop bij ons voetbald want de kans dat hij nu bij een andere club wel gelijk een jaar contract kan krijgen met het bedrag wat hij graag wil hebben is groot.Toch jammer als je weet dat hij graag bij ado had willen blijven en zelfs zijn gezin wou laten overkomen naar den haag(heeft den haag gewoon geen geld!!!!)

 

Bulykin tsja als rado niet te houden is hij zeker niet.

raken we Immers kwijt of Verhoek

en Kubik!!!,het is te hopen dat Kubik zijn oude vorm weer gaat terug pakken want de laatste wedstrijden was het niet best ,met de wedstrijd tegen willem 2 als dieptepunt.

 

Zijn we niet iets te vroeg geweest met spelers afschrijven en roepen dat alleen de eerste 11 het moeten doen.

Jordy brouwer leuke voetballer maar heeft het nergens waar gemaakt en is nog te jong om een elftal te dragen,Nijland zie ik niet komen zeker niet nu reis gebleseerd en affelay is vertrokken.

 

Ik hoop dat we de laatste 16 wedstrijden het met het zelfde elftal kunnen doen en dat we niet te veel spelers gaan verliesen anders denk ik dat dit jaar weer een hoogtepunt word en moeten we weer een lange tijd wachten voordat we het weer mogen mee maken.

 

Niet zo pessimistisch. Termijn Rado om contract op te zeggen is verstreken dus die blijft gewoon, Buly en Kubic liggen ook nog gewoon tot de zomer vast. Verhoek, Derijk en Immers hebben nog een contract tot de zomer van 2012.

 

Ik ga er vanuit dat we gewoon met deze selectie doorkunnen en voor plek 7 of 8 kunnen gaan. Playoffs en wie weet volgend jaar EL.

 

na de zomer ws zonder Kubic, Rado, Buly en Verhoek verder. OK, jammer maar helaas. laten we gewoon genieten van dit seizoen en volgend jaar zien we wel weer.

0
Woensdag 22 december 2010 om 12:16 uur

Advertentie

willem

Midden-Oost schreef:

De termijn is verstreken waarbij Rado had kunnen aangeven dat hij vertrekt in de winterstop. Als hij dus niet 'raar' gaat doen speelt hij iig dit seizoen gewoon voor ADO.

 

Zaterdag zater er scouts van MB op de tribune voor Immers. Er is alleen nog geen contact opgenomen met ADO en/of echte concrete belangstelling.

 

bron: papieren AD vanmorgen

 

De club moet alles op alles zetten omdit jaar 8e te worden. Grote kans dat we dan playoffs gaan spelen. Dit zou de club een prima uitstraling geven waardoor andere spelers ook onze club weer zien zitten. Ook legt dit natuurlijk weer wat centjes in de la.

 

Ik ga er vanuit, ook gezien ons programma en het feit dat de selectie ws gewoon bijelkaar blijft, dit jaar playoffs kan gaan spelen.

ik hoop dat de selectie bij elkaar blijft en eventueel versterking bij komt en als we playoffs gaan spelen ga ik zeker uit men dak

0
Woensdag 22 december 2010 om 11:00 uur

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

Ik denk dat het nog te vroeg is om te zeggen dat rado echt niet blijf is allemaal tactiek

De termijn is verstreken waarbij Rado had kunnen aangeven dat hij vertrekt in de winterstop. Als hij dus niet 'raar' gaat doen speelt hij iig dit seizoen gewoon voor ADO.

 

Zaterdag zater er scouts van MB op de tribune voor Immers. Er is alleen nog geen contact opgenomen met ADO en/of echte concrete belangstelling.

 

bron: papieren AD vanmorgen

 

De club moet alles op alles zetten omdit jaar 8e te worden. Grote kans dat we dan playoffs gaan spelen. Dit zou de club een prima uitstraling geven waardoor andere spelers ook onze club weer zien zitten. Ook legt dit natuurlijk weer wat centjes in de la.

 

Ik ga er vanuit, ook gezien ons programma en het feit dat de selectie ws gewoon bijelkaar blijft, dit jaar playoffs kan gaan spelen.

0
Woensdag 22 december 2010 om 10:28 uur

Nu online

Brian, James, BigMac, lulijzer, Lellow, carbayon en 296 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4