Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Sound

pmc schreef:

Wel opvallend dat Bulykin zeer weinig speelt, Derijck weinig speelt en dat Kubik ook niet verder komt dat soms een invalbeurt.
Snap je reactie niet zo goed.

Enige dat ik mij hardop afvraag is of als je Chery en Kubik púúr als linksbuiten naast elkaar zet, dat ik het zelf nog wat vroeg vind om te concluderen dat Chery beter is. Als voetballer in het algemeen denk ik dat het wel duidelijk is wie er meer talent heeft, maar ja, Kubik had ik nog nooit gezien en Chery heeft ook nog geen 5 wedstrijden op eredivisie niveau gespeeld.

Wat hebben Buly en Derijck ermee te maken? Is het opvallend dat Bulykin weinig speelt? Nee, dat weet je als je gehaald wordt als stand-in spits voor Sightorson en niet voor de basis. Kubik in Rusland... tsja ik heb geen 5 tv`s en satellietverbinding waarmee ik 10 wedstrijden tegelijk kan kijken inclusief de Russische competitie. Los van de statistieken die je opgezocht hebt. Heb je ook enig idee wie zijn concurrent daar is en of die een beetje kan ballen?
0
Dinsdag 4 oktober 2011 om 21:24 uur

Moi

Broertjes Verhoek leiden ADO langs Feyenoord

02/10/2011 16:24

Feyenoord leed een even beschamende als terechte nederlaag tegen ADO Den Haag. De broertjes Verhoek wezen de gasten voor rust de weg, Tjaronn Chery zorgde voor de eindstand.

De 0-3 nederlaag was de eerste thuisnederlaag van de Rotterdammers sinds 2 april 2011 (Feyenoord-AZ 0-1). Bovendien was het het grootste thuisverlies sinds de 0-4 tegen FC Groningen op 8 april 2007. Feyenoord blijft na de tweede competitienederlaag op rij vijfde, ADO Den Haag bracht het puntentotaal op tien.

Feyenoord (met Bruno Marins Indi als vervanger van de geblesseerde Kaj Ramsteijn en met Jerson Cabral terug in de basis) begon nog wel voortvarend, maar de ADO-defensie hield simpel stand. Een afgrijselijke blunder van Dani Fernández leverde ADO Den Haag een voorsprong op. De Spaanse rechtsachter zag bij een veel te zachte terugspeelbal John Verhoek over het hoofd. De spits schoof de bal beheerst onder doelman Erwin Mulder door. In de blessuretijd stelde Verhoek zijn broer Wesley in staat de tweede Haagse goal te maken. In de korte hoek passeerde de buitenspeler sluitpost Mulder.

Tussen de twee Haagse treffers door was Karim El Ahmadi namens Feyenoord het dichtst bij een doelpunt. De middenvelder raakte de onderkant van de lat en schoot net voorlangs. Nog voordat de ploeg van trainer Ronald Koeman serieus over een inhaalrace na konden denken, besliste ADO de wedstrijd al. Vanaf de rechterflank gaf Lex Immers de bal strak voor op de helemaal vrijstaande Tjaronn Chery. Feyenoord maakte na de 0-3 geen moment duidelijk nog terug te willen keren in de wedstrijd. ADO Den Haag hield eenvoudig stand en loerde op nog een succesvolle tegenstoot.
0
Zondag 2 oktober 2011 om 16:48 uur

Moi

ADO stunt bij Feyenoord Van onze Telesportredactie
ROTTERDAM - ADO Den Haag heeft een geweldige prestatie geleverd bij Feyenoord. De Hagenaars wonnen overtuigend in de Kuip (0-3).

John Verhoek maakte na een kwartier voetballen de 0-1 namens ADO Den Haag. Feyenoord-rechtsback Dani Fernandez ging geweldig in fout en de spits van ADO wist er wel raad mee. In de laatste minuut van de eerste helft tekende Wesley Verhoek voor de 0-2.

In de tweede helft zette ADO de stijgende lijn door. Tjarron Chery scoorde in de 53e minuut de 0-3. Vorige week bezorgde koploper AZ de ploeg van trainer Ronald Koeman in Alkmaar (2-1) de eerste nederlaag in de competitie.
bron: televaag
0
Zondag 2 oktober 2011 om 16:41 uur

Moi

wie zegt dat wij geen spits hebben?
0
Zondag 2 oktober 2011 om 14:47 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Contract voor Mike van Duinen
Mike van Duinen staat op het punt om zijn eerste profcontract te tekenen. ADO Den Haag is zo goed als rond met de spits over een tweejarige verbintenis.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 28 september 2011 om 16:30 uur

BLEISWIJK-1

Uit de papieren VI van deze week!

Van Duinen tekent bij ADO Denhaag

ADO Denhaag is bijna rond met Mike van Duinen over een profcontract. De negentienjarige spits die dit seizoen twee keer scoorde in vijf competitieduels, speelt nu nog op amateurbasis voor de club. ADO ziet echter perspectief in Van Duinen en wil hem nu definitief vastleggen. Hij zal binnenkort hoogstwaarschijnlijk een verbintenis voor twee jaar met een optie voor een derde seizoen signeren. ‘Mike ontwikkeld zich beter dan verwacht’, zegt commissaris Paul Beyersbergen namens ADO. ‘De technische mensen zien mogelijkheden met hem voor de toekomst. Ook Marco Boogers van FC Dordrecht, de club waarmee wij een samenswerkingsverband onderhouden, is bijvoorbeeld erg enthousiast over hem. En Boogers is zelf toch ook een heel aardige spits geweest.

ADO hoopt op korte termijn een nieuwe algemeen directeur te benoemen. De club zoekt naar een opvolger voor Mathijs Manders, die onlangs vertrok na een dienstverband van slechts vijf maanden. Volgens groot aandeelhouder Mark van der Kallen is de komst van een nieuwe directeur noodzakelijk voor ADO. Die conclusie hadden we een half jaar geleden al getrokken en staat nu nog steeds overeind, zegt hij. Volgens Van der Kallen zijn er gesprekken gaande met een aantal kandidaten. Ik verwacht dat het niet meer al te lang zal duren, voor het eind van dit jaar hebben we zeker een nieuwe directeur. We zoeken iemand die sterk is in het neerzetten van een organisatie. Daarnaast ligt de prioriteit nog steeds op de commerciele afdeling, de kansen die daar liggen moeten we gaan benutten. De nieuwe man moet ons daarbij gaan helpen. Van der Kallen onthult dat er naast een aantal mensen uit het bedrijfsleven ook ‘een interessante kandidaat’ uit de voetbalwereld tussen zit. Kees Jnasma, een naam die enige tijd circuleerde omtrent de vacature komt niet op het lijstje voor. We hebben een goed contact en vorig jaar hebben we gekeken naar een rol voor Jansma in de organisatie. Maar toen gaf hij de voorkeur aan zijn rol als perschef van de KNVB. Hij is nu geen optie.
0
Woensdag 28 september 2011 om 13:55 uur

rien1

Bert schreef:

Ik ook vandaag weer 3 puntjes uitgelopen op exelsior.

Zouden we met VD Brom nou zoveel meer punten hebben gehad?
Lijkt mij niet. Maar goed het spel is niet aan te gluren daar moet nog aan gewerkt worden.

Cherry is onze hoop. Dat hadden Rien enkele andere shouters wel goed gezien dat hij in de basis hoort.

Beste Max kan hier een andere poll komen dan over die Russsische overloper. Die vul ik toch niet in.

Beter een poll over de huidige spits:

De speler die in de spits hoort is
1. J. Verhoek
2. M van Duinen
3. L Immers
Ik hoor steeds terug dat het schijnt dat Immers niet meer in de spits WIL spelen. Maar dat lijkt me toch een vreemde zaak. Als ik het mocht zeggen zou ik toch weer Immers in de spits zetten. Dat ging vorig jaar toch echt niet zo slecht als het nodig was.

Dan Chery niet meer op links maar achter de spits of middenveld zeg maar. Links kan Hocher het proberen en de rest zo laten. Misschien voor sommigen niet leuk, maar achter Immers zou ik liever Van Duinen in de spits zien. Ik weet niet, maar ik verwacht gewoon een verassing van die jongen als je hem echt de kans geeft. En dan niet na 1 wedstrijd weer 30 jaar op de bank. Een echte kans. Hij zal ook nog moeten wennen.
0
Zondag 25 september 2011 om 20:37 uur

Advertentie

Bert

Moi schreef:

ik ga liever voor de afstand met de rotterdammers ach vitesse zal toch niet gaan strijden voor plek14, 15, 16 en 17?
Ik ook vandaag weer 3 puntjes uitgelopen op exelsior.

Zouden we met VD Brom nou zoveel meer punten hebben gehad?
Lijkt mij niet. Maar goed het spel is niet aan te gluren daar moet nog aan gewerkt worden.

Cherry is onze hoop. Dat hadden Rien enkele andere shouters wel goed gezien dat hij in de basis hoort.

Beste Max kan hier een andere poll komen dan over die Russsische overloper. Die vul ik toch niet in.

Beter een poll over de huidige spits:

De speler die in de spits hoort is
1. J. Verhoek
2. M van Duinen
3. L Immers
0
Zondag 25 september 2011 om 20:26 uur

Tommy

jamesjones schreef:

Wel WEER de 0 gehouden met hem in de basis.
denk je nou echt dat je met luksik in het team gister de 0 niet had gehouden?

Ik vind kum een hele zwakke schakel achterin maar ja dat roep ik al sinds we in litouwen waren. voor het zelfde geld krijg je gister een pingel en een rode kaart tegen door dat ongecontroleerde spel van hem.

morec lijkt me een hele goede doe hem dan samen met horvath in het centrum en dan mag supi linksback blijven.

guidetti is trouwens een heel goed meevoetballende spits bij feyenoord hij scoort alleen niet.
Ja vanaf de stip maar dat heb niks met het spelen in de spits te maken.
verhoek heb al 2 velddoelpunten het zijn misschien niet de moeilijkste goals en met een beetje fortuin maar hij maakt ze wel.
0
Zondag 25 september 2011 om 20:10 uur

friuli

Hadden wij de scouting van fc Groningen maar Die weten gewoon elke weer spits te halen die scoort en weer doorverkocht kan worden.

-nevland
-suarez
-berg
-matavz
-texeira
0
Zondag 25 september 2011 om 17:04 uur

Nu online

BigMac, Br3cht, Ado Vakkie S en 140 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4