Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

marcellino

DaveDH schreef:

Dus v/d Kallen heeft een goede deal voor zichzelf met de gemeente gemaakt voor die zuilen.... hoe zuigt die dan de club leeg?
weer een waarom vraag dave op en top
dave waarom zuigt v/d kallen de club niet leeg geef jij eens antwoord
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 11:15 uur

DaveDH

marcellino schreef:

sterker nog dave dat heb ik in zijn gezicht gezegd ik kom nog wel eens in de business van ado.

wat ik al zeg jij komt hier nog niet zo lang dus weet jij niet wat hier allemaal geschreven is iemand dan proberen om zijn oren te slaan
is dom en je staat dan ook zelf zwaar voor lul.

lees nou eens de shouts door en als je je daar in verdiept praat ik met je verder.

juist je kijkt opjectief niks mis mee maar val dan niet iemand aan die wat dichter bij het vuur zit want ik kijk niet objectief omdat ik in grootte delen weet hoe het in elkaar zit

en bewijzen hoe veel meer bewijs dan wat er nu bij ado gebeurd moet je hebben dan.lees de shouts en je komt op je aanval terug althans als je niet de kinderlijke dave blijft
Leuk voor je dat je in de business lounge mag komen, bewijst nog steeds NIETS... Alleen dat je meer geruchten en roddels hoort dan ons gewone stervelingen.

Zoals ik al eerder zei, ik heb al je shouts over v/d Kallen gelezen en nergens lever je ook maar één stukje bewijs dat aantoont dat v/d Kallen de club aan het leegzuigen is... alles wat jij tot nu toe gepost hebt zijn veronderstellingen en geruchten at best.

Ik snap gewoon niet waarom jij niet het bewijs voor je standpunten wil leveren, als v/d Kallen idd de club leegzuigt dan moet daar zo snel mogelijk aan gedaan worden. Of heb je het gewoon niet en zijn al je stellingen idd geruchten?

Maar als ik naar de kale feiten kijk dan zie ik niet hoe v/d Kallen de club leegzuigt met zoveel mensen die op zijn handen kijken dan zie ik niet hoe dat mogelijk zou moeten zijn... Dus sorry, maar ik wil eerst bewijs zien voordat ik de man die er voor gezorgd heeft dat we überhaupt nog naar DH kunnen kijken ga lynchen...

En tot nu toe hebben jullie (de tegenstanders van v/d Kallen en HCF discipelen) niets maar dan ook helemaal niets aangetoond (ook niet in je oude shouts dus) wat mij in die richting zou kunnen gaan...
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 11:10 uur

marcellino

DaveDH schreef:

Ja jongen jullie kunnen wel blijven zeuren om bewijzen maar daar doen Marcellino en Roel niet aan... zij mogen allerlei beschuldigingen shouten en mensen beschadigen maar heb niet het lef om ook maar een een klein stukje bewijs te vragen....

Dan worden ze boos en ben jij een goede gelovige naïeve lul... Het is het zelfde als met religieuzen, die willen ook nooit bewijs tonen voor het bestaan van God... Maar wel door blijven drammen dat die bestaat en dat de bijbel zijn bestseller is en dat we die blind moeten gehoorzamen ...

Dit is precies het zelfde, dus geef het maar op.
dave ik heb hier genoeg feiten neer gelegd over spelers die komen of niet komen en wat er in het torentje van ado gebeurd lees alles even terug en kom dan met deze opmerking.
ik een meerdere hier hebben dit allang voorspelt en ook vaak gezegd dat het helemaal niet zo goed gaat en ook uitgelegd wat er aan den hand is maar ja als jij hier pas een jaar bent kan ik het je ook niet kwalijk nemen wat ik wel kwalijk vind is dat jij mij hier neer zet als nono terwijl ik niet bang bent om voor mijn verantwoordelijkheden te delen met de supporters

en op de vraag waarom we soms zo bot reageren wie de bal katst kan hem terug verwachten je komt vaak kinderlijk over met wel honderd keer de waarom vraag weet je dat doet een kind.
ook is je reactie meestal een losse vraag weet jij het dan zit jij in het bestuur ben jij van der kallen ben je bij de gespreken geweest werk je bij de gemeente.
nee dat doe ik niet maar jij wel dat je zo zeker weet dat jij gelijk hebt
jongen wordt toch wakker ga nou eens eerst de shouts van mij en andere shouters terug lezen en kijk dan of we veel wat er nu gebeurt niet hebben voorspeld en ook hebben uitgekristalliseerd.
en de bijbel nee ik denk dat god niet bestaat maar weten we dat zo zeker ben je al dood geweest dat jij het wel weet
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 10:16 uur

Haagse Roel

En het lult maar door hier.....over een wedstrijdje tegen PSV , hoe gaan we spelen enz ..lekker belangrijk ...je wordt gewoon weggevaagd..maakt niet uit, zijn veel belangrijkere zaken aan de orde.

Bedrijfs(club) bilindheid hier........Waarom denk je dat Jens het ook nu al voor gezien houdt........en voor een kleine stap omhoog kiest ??

De boel dondert voor de zoveelste keer weer in elkaar met dit wanbeleid , Van Peppen kijkt wel uit dat ie hier gaat tekenen....

Hou maar op hier, ga mijn gabber Ooievaar maar volgen......ouwe shouters.....( pak em beet 2006-2011).bedankt voor de gezelligheid.
0
Zaterdag 2 februari 2013 om 00:26 uur

RicoFCDH1

Snap niet waarom iedereen zich druk maakt over het onderwerp Jens Toornstra. Ik vind hem echt niet de beste speler van den haag. Dat is holla naar mijn mening. Dit seizoen vind ik toornstra erg tegenvallen en treur er dan ook niet om dat hij is verkocht. Oke ze hadden er mischien meer voor moeten vragen maar de club moest snel handelen zodat ze nog een versterking konden halen (voor een andere positie `Koppers`).
0
Vrijdag 1 februari 2013 om 17:04 uur

teeg28

waarom wouden ze mokotjo eigenlijk huren ???? ze hadden koppers toch al voor de linksback gehaald want hij is stand in voor janmaat of wouden ze hem voor toornstra op het middeveld
0
Vrijdag 1 februari 2013 om 15:24 uur

Advertentie

DaveDH

marcellino schreef:

lees mijn shouts nou eens door ten eerste kan ik vaak niet omdat ik een eigen bedrijf heb en ik ook nog eens bij hommerson casino werk.ik ga dus geen vrij nemen van mijn werk om naar een wedstrijd van ado te gaan kijken ik wil mij kunnen ontspannen dat kleine beetje vrijetijd wat ik nog heb en dan wil ik niet veder gefrustreerd raken.
en misschien heb je ook wel gelijk misschien ben ik van een trouwe supporter die al 40 jaar bij ado rond loopt een succes supporter geworden
maar daar is niks mis mee ajax is daar ook groot mee geworden
Sorry hoor maar jij heb hier te pas en te onpas lopen verkondigen dat je niet meer komt omdat het voetbal kut is, is je goed recht hoor moet je helemaal zelf weten, ik vind allen dat je dan niet andere supporters kunt beoordelen waarom ze wel of niet komen, enm ze zeker al niet kan kwalificeren als succes supporters... Daar wou ik het bij laten.
0
Vrijdag 1 februari 2013 om 11:31 uur

Mike

FC Den Haag! schreef:

Marcelinno, voor een groot deel eens met je verhaal!

Er zal absoluut de komende jaren niet veel geld te besteden zijn en daar moet dan het uitgavenpatroon op worden bijgesteld. Dat is nu juist ook hetgeen het huidige bestuur de laatste jaren aan het doen is!

Echt verder groeien zal moeten door goede sponsoren en hogere opbrengst door betere toeschouwsaantallen. Beide lukt zoals je ook al aangeeft al jaren niet en zie ik ook niet zo snel gebeuren. Wat dat betreft verwacht ik ook niet zo snel dat we echt grote stappen gaan maken!

De grootste klappers zullen we dan dus moeten blijven maken door het van tijd tot tijd verkopen van de beste spelers. Daardoor kan dan een spaarpotje worden opgebouwd! Dat betekent dat de groei de komende jaren dus erg gestaag zal gaan.
We kunnen iedere keer wel roepen: "het verleden was kut maar vanaf nu gaat alles goed".
Dat `spaarpotje` zie ik er echt niet van komen. De eco-crisis is nog lang niet over. Een sponsor wordt nog moeilijker te vinden en de aanwezige sponsors bestellen minder stoelen.
Ik vind het prima hoor. Plek 14 en af en toe van Ajax of Feyenoord winnen. Voel ik me weer een weekje lekker.
Maar waarom lijken we nu te worden ingehaald door RKC, PEC, Heracles, NEC of AZ (n
0
Vrijdag 1 februari 2013 om 11:25 uur

marcellino

DaveDH schreef:

succes supporters bij Den Haag, nah die komen er dan bekaaid af

Mensen komen niet omdat het belachelijk duur is, als je met je auto vrouw en twee kinderen naar ADO gaat dan ben je tussen de €100 en de €150 kwijt... ja dan denk je wel ff 10x na in deze tijden.

halveer de prijzen van de kaartjes en de kosten van het parkeren en het stadion loopt voller... Mensen hebben gewoon geen geld meer
JA EN WE BLIJVEN MAAR ONZE KOP IN HET ZAND STEKKEN.
ALS JE EEN GOED PRODUCT HEBT KOMEN DE MENSEN VAN ZELF WAAROM ZIT HET BIJ PSV,AJAX EN FEIJENOORD WEL VOL

ik kom niet omdat den haag zijn beloftes niet waar maakt en mij voor de gek houdt.anders had ik gewoon in het stadion geweest zo ook andere mensen maar voor dit zooitje ongeregeld en dan heb ik het meer over het bestuur ga ik niet komen.
Ja en dat er ook mensen weg blijven voor de prijs tsja wat je te zien krijgt staat toch niet in verhouding van wat je moet betalen 2 x gewonnen thuis vind je het gek dat ze niet komen.
ook in de tijd dat de kaartjes niet zo duur waren kwamen er geen supporters.twee jaar geleden een top seizoen en het stadion was 12 x uitverkocht meer fieten zijn er toch niet of ben ik nou gek.

nu hebben we ook een verlies en worden terug geplaatst nou had dan het risico twee jaar geleden maar genomen en door gepakt. hadden we er nu niet zo slecht voor gestaan sterker nog ik denk als we nog zo een jaar hadden gedraaid de sponsors in rijen stonden om te sponsoren. en de toeschouwers ver van te voren een kaartje bemachtigen om erbij te horen of hebben we deze gespreken hier niet gehad dat shouters bang waren dat ze niet bij de wedstrijd aanwezig konden zijn omdat de primera`s waren uitverkocht.

halveer de kaartjes ja halveer dan ook de begroting en dan ook de salarissen want die kan je dan niet meer waar maken
0
Vrijdag 1 februari 2013 om 11:15 uur

Mike

FC Den Haag! schreef:

Ik weet niet wat het "netto" bedrag is van de transfer van Jens.

Verder weet ik ook niet hoeveel transferopbrengst er voor dit jaar begroot en nodig is om geen verlies te draaien.

Indien de transfer van Jens genoeg heeft opgebracht om beide te doen EN er is voor het komende seizoen een realistische begroting waarbij geen transferopbrengsten nodig zijn om positief uit te komen is het niet nodig om te verkopen.


Waarom is dat negatieve vermogen nu ineens een probleem voor de KNVB en de afgelopen jaren niet (terwijl dat dan blijkbaar nog hoger was)?
0
Vrijdag 1 februari 2013 om 10:47 uur

Nu online

BigMac, Aad, oodh, Boer070, Bleek, Swaber, Bhattoe 74 en 241 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4