Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

super fc denhaag

Moi schreef:

Wat is de meerwaarde van de aanwezigheid van Ricky in het team?

als ie gewoon in dienst van het elftal speelt, komt het allemaal wel goed. kijk maar toen ie voor heracles speelde. maar is ie net als vorig seizoen tegen zich zelf aan het voetballen  dan kan het zijn dat ie weinig voor het team gaat betekenen.

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 12:48 uur

miq72

Kees schreef:

Toornstra pas 15 gehele wedstrijden in de eredivisie gespeeld en 3 x gedeeltelijk. Nul keer gescoord. Over scorend vermogen kan op basis van deze cijfers geen positief oordeel geveld worden. Zowel niet negatief als positief.

 

Aan de top komen is gemakkelijker dan er te blijven. laten we eerst afwachten om meteen weer hard van stapel te lopen.

Kees  , Jens Toornstra heeft vorig seizoen in dienst van het elftal gesppeld en is dus zeer weinig voor de goal gekomen .Ik begrijp dan ook niet waarom je een shout over zijn scorend vermogen plaatst ,want dat doet helemaal niet ter zake aangaande vorig seizoen .Heb hem wel vaak in het 2e gezien en ook regelmatig zien scoren .Hij had daar wel net als bij Alphense Boys een aanvallende rol .Ik vind het bewonderenswaardig hoe je Ricky verdedigt en iedereen heeft gelukkig zijn eigen mening ,maar de clubs die nu in de rij staan voor Jens hebben nog nooit interresse voor Rick gehad en ook dat zegt een hele hoop .Sparta ,Heracles en Rkc .Het zegt toch genoeg .Alleen Ricky zelf en enkel die hard Ricky fans zien een goede voetballer in hem .

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 12:39 uur

yesyes

yoro1 schreef:

Niet met je eens kees.

V/d berg is al een tijdje over de top en staat een talent zoals Toornstra behoorlijk in de weg.

Geef hem eens de kans zijn talenten op 10 te laten zien en denk dat we met z'n allen versteld zullen staan.

Nu moet hij op links en/of rechts al het vuile werk opknappen waar v/d berg te lui te hoogmoedig te oud en te laks voor is.

Toornstra krijgt zodoende geeneens de kans om eens een hele wedstrijd achter de spitsen te spelen.

Daarbij komt nog dat zijn traptechniek, ook voor vrije trappen, gelijk of misschien wel beter is dan die van Ricky.

Toornstra is een geboren spelverdeler met zeer aanvallende impulsen die zeker 3 zetten vooruit denkt en precies weet waar en wie en hoe hij iemand de bal op zijn stropdas moet geven.

Ik heb zijn loopactie gezien tegen Hibernian waarbij hij helemaal van links naar rechts over het middenveld liep en langs de lijn diep ging en waaruit zijn voorzet gescoord werd.

Ik zat zelf naast zijn jeugdtrainer van Alphense Boys en die zei al bij het weglopen van links dat daar een beslissende actie uit zou komen.

Op dat moment zei die man al dat hij kippevel op zijn armen kreeg.

En van zulke talenten moet Ado nu eens echt gebruik  gaan maken en de instellingen als spelers zoals v/d Berg  op de bank parkeren of weggeven.

jij zegt het ik denk het, helemaal mee eens

 

v/d bergh hadden ze moeten verkopen of verhuren die kan straks wel eens weer de onrustige factor worden binnen het elftal. Oogt veelste dik en ik krijg zo;'n indruk van hem dat het em allemaal maar heel weinig interesseerd. Hele slecht instelling van zo;'n haagse jongen.  V.d brom is niet achterlijk en zal zeker binnenkort toornstra op 10 zetten en v/d bergh dus weer op de bank belanden en wat terecht is ook.

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 04:37 uur

Don

VI brengt het toch anders:

 

Den Haag en Anderlecht akkoord over transfer Bulykin

03/08/2010 21:51

ADO Den Haag en Anderlecht hebben dinsdag overeenstemming bereikt over de overgang van Dmitri Bulykin. De 30-jarige spits mag transfervrij vertrekken bij de regerend Belgisch kampioen. In Den Haag ligt een éénjarig contract voor de Rus klaar.

Bulykin maakte de voorbije weken indruk tijdens een proefperiode in Den Haag. De aanvaller beschikte over een doorlopend contract bij Anderlecht waar hij de afgelopen twee jaar weinig aan spelen toekwam.

In zijn eerste seizoen in Brussel was de Rus nog goed voor tien duels én drie goals, het jaar erop werd hij verhuurd aan Fortuna Düsseldorf. Ook in Duitsland waren speelminuten schaars voor Bulkyin.

Als international kan Bulykin overigens wel aardige cijfers overleggen. Voor de Russische ploeg maakte hij zeven doelpunten in vijftien interlands.

Anderlecht-trainer Herman Van Holsbeeck is ervan overtuigd dat de Rus zijn loopbaan weer op de rails krijgt in Den Haag. 'Het professionalisme van Dmitri Bulykin is bewonderenswaardig. Hij gaat naar Nederland om weer een volwaardig profvoetballer te worden na zijn blessures in Duitsland vorig seizoen. Daar doet Dmitri een ernstige financiële inspanning voor, een zeldzaamheid in deze tijden.'

Trainer John van den Brom hoopt naast Bulykin nog een speler voor de linkerflank aan te trekken, vertelt hij aan Voetbal International. 'We hebben nu te weinig linkspoten in de selectie. Een speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, zou ideaal zijn.'

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 22:40 uur

hjfff

Jurriƫn schreef:

Vd Brom zoekt een linksbenige middevelder die ook in de aanval kan fungeren.

 

Trommelgeroffel.....

Nick van der Velden - AZ Alkmaar

Dat is een hangende rechtsbuiten.

 

Trommelgeroffel...

heeft weinig weg van een linkermiddenvelder.

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 22:20 uur

Advertentie

Jacco

JB schreef:

Bulykin heeft nog een contract voor 2 jaar bij Anderlecht.

 

Nu hij voor één jaar naar ADO komt betekend dit dus dat hij geleend / gehuurd wordt.

 

Of mogelijk zelfs door Anderlecht bij ADO wordt "gedetacheerd", waarbij Anderlecht als een soort uitzendburo fungeert.

En is er wellicht ook handig gebruik gemaakt van gaten in de Europese wetgeving à la "vrij verkeer van diensten" waardoor hij dankzij een Belgische werkvergunning toch een "normaal" ADO-salaris verdient komend seizoen.


Als dit zo is, dan is hier echt gebruik gemaakt van mensen die alle Europese regels en uitzonderingen op hun duimpje kennen.

Mensen stop eens met fantaseren en eigen interpretatie aan de tekst te geven:

 

Anderlecht gaf Dimitri toestemming om transfervrij te vertrekken naar Den Haag omdat hij weinig zou spelen maar wel op de begroting drukt. Als Dimitri had gezegd dat doe ik niet dan had hij gewoon nog onder contract gestaan bij Anderlecht en dus een hoger salaris gehad.

 

Nu heeft Dimitri er voor gekozen om een contract voor 1 jaar bij ons te tekenen om zich vervolgens in de kijker te kunnen spelen, dat 1 jarige contract is dus het "tijdelijke" in het stuk text.

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 20:51 uur

yesyes

the mouse schreef:

heb het idee dat je dan de zijkanten op het middenveld een beetje open gooit!

 

dan zou je 4-4-2 meoeten spelen met een ruit op het midden!

dan speel jemet ene verdedigende middenvelder en een aanvallende middenvelder,

heb je een extra blok op het middenveld bij balbezit tegenstander, waarbij je vd Berg de aanvoer naar het middenveld laat verstoren samen met de 2 spitsen,

mocht een bal desnoods nog doorkomen over het middenveld dan heb je altijd nog 3 middenvelders die het op kunnen vangen!

 

dat vraagt wel tactisch vernuft en spel inzicht van de spelers.

 

bij het geval als een tegenstander met 2 spitsen zou spelen zou desnoods 3-4-3 kunnen spelen, wel oplettendheid bij omschakeling.

 

allemaal leuke tactische ingevingen, je moet natuurlijk wel de spelers er voor hebben wil je op deze manier willen gaan spelen!

En dat is nou net het probleem zolang je verhoek in je elftal heb dan ben je eigenlijk wel verplicht om 4-3-3 te spelen. In een 4-4-2 zie ik verhoek echt niet presteren. Daarbij heb je nu met kubik ook weer een buitenspeler aangetrokken voor 4-3-3.

 

v/d brom heeft het goed gezien door nog een linkermiddenvelder te willen. Dan ga je hopelijk zo spelen

 

 

Buijs------------------aankoop

---------Toornstra-------------

Verhoek---Bulykin----Kubik

 

v/d bergh lekker op de bank want die brengt veeeelste weinig, toornstra achter de spits met ze inzicht en loopvermogen.

 

En misschien kan je nog zelfs Immers nu op linkshalf zetten mocht je niets kunnen aantrekken. 

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 17:29 uur

Johannes

oodh schreef:

Eindelijk een keer een realistische shout! Behalve dan dat Blind in de 'categorie haalbaar' zou zitten. Dat is te hoog gegrepen is voor ons. Als hij verhuurd mag worden gaat hij snel naar een subtopper.  

Het ligt voor de hand dat Groningen of Heerenveen (Jans!) dan in 020 op de stoep staan ja, maar vlak het lijntje dat V.d. Brom wellicht nog heeft met de jeugdspelers aldaar niet uit. En wie weet gunt Jol ons toch ook nog iets? Jammer aan huren is alleen wel dat je er na een seizoen niets aan overhoudt terwijl je eigen jeugdspelers weinig minuten in het eerste maken.

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 10:50 uur

ADODENHAAG

Edit: ik zie dat Elyounossi dit jaar word verhuurd aan Lillestrom. (ADO of Lillestrom ik denk dat hij had gekozen voor ADO) Aissaidi komt daar bijvoorbeeld ook niet in de plannen voor van Heerenveen. Vayrynen speelt daar ook nog heel weinig.. ik noem maar wat spelers.

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 01:44 uur

oodh

ADODENHAAG schreef:

Schaars is helemaal niet zo'n rare optie. Als hij niet speelt dan moet hij gewoon verhuurd worden en vaak deelt men dan in salaris.

Martens of Holman zal ik ook wel willen zien spelen bij ons. AZ heeft veel wisselspelers die we best kunnen gebruiken. Daar kijken dus!

Hou toch op man. Die spelers zijn allemaal prima maar die gaan/willen helemaal niet voor ADH spelen. Dat snap je toch zelf wel hè hoop ik. Te laag niveau en te weinig salaris. Wel beide benen op de grond houden s.v.p.  

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 00:38 uur

Nu online

oodh, Bleek, Aad, BigMac, Swaber, Bhattoe 74, Law en 245 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4